Digidexo.com

Tidlige symptomer på genital Herpes

Genital herpes er en seksuelt overført sykdom (STD) forårsaket av herpes enkle virus (HSV) type 2. Den eneste måten du kan avtale dette viruset er gjennom direkte kontakt med en person som lider av genital herpes. Imidlertid er ikke alle tilfeller av genital herpes er forårsaket av denne stamme av virus. Noen mennesker lider av genital herpes enkel på grunn av herpes virus type 1, som er ansvarlig for belastningen forkjølelsessår. Uavhengig av belastningen involvert med infeksjonen, kan du oppleve tidlige varselsymptomene på tilstanden.

Asymptomatisk

For mange mennesker, genital herpes aldri presentere noen tidlige symptomer på infeksjonen. Det er ikke før forekomsten av en faktisk utbrudd at tilstanden blir kjent for den enkelte. Noen ganger kan det også ta infeksjon av en partner for noen å høre at han er en herpes simplex virus transportør.

Smerte

For andre, et tidlig symptom på genital herpes innebærer smerte. Denne smerten er vanligvis isolert til området for infeksjon, slik som penis, testikler, vagina, rumpe eller anus, og kan manifestere seg i så lite som tre ukers tid etter den første eksponeringen. I tillegg til den ytre følelsen av smerte, for noen mennesker, kan herpes simplex virus føre en intern smerte som følte ved vannlating.

Kløe

En annen vanlig tidlig symptom på genital herpes kan best beskrives som en kløe eller prikkende følelse. Og mye som symptom på smerte, er dette kløe eller prikking vanligvis isolert til området for infeksjon og manifesterer seg så lite som tre uker etter å ha blitt utsatt for herpes simplex virus.

Blemmer

Ofte følger smerte eller kløe, blemmer dannes innenfor området for eksponering. Men noen mennesker kan aldri oppleve noen smerter eller kløe før blemmer og bare lider av dannelsen av disse små, røde nupper som snart sår og slam.

Feber

I det utbruddet av en herpes infeksjon, noen mennesker lider av en lavgradig feber, spenner over alt mellom 99-101 grader F. Det er ofte ledsaget av tilbakevendende hodepine eller muskelsmerter og kan oppleves før en eventuell smerte, kløe eller blemmer til området for infeksjon.

Hovne kjertler

Ofte forbundet med denne lave grad av feber er symptom på hovne kjertler, selv ved svært utbruddet av infeksjonen. Dette hevelse av lymfekjertlene tar vanligvis sted i lysken, men kan også oppleves i lymfeknutene i nakken.