Digidexo.com

DIY Rolfing

Rolfing er alternativ versjon av fysioterapi som justerer kroppen på riktig måte slik at alle systemene er i orden. Selv om det er forskjellige skoler med tanke på hvis rolfing faktisk fungerer, er det mange fagfolk som kan gjøre dette for deg. Visse Rolfing øvelser og strekninger kan gjøres på egen hånd.

Hengende

Bare hengende kroppen din ut av noe litt høyere enn deg når du har armene helt ut vil bidra til å justere din rygg og ledd. Dette bør gjøres i minst 30 sekunder om gangen med kroppen din helt ut fra hvor du gripe tak i baren med armene og henger over bakken. Hvis noen trekker litt på føttene, vil dette bidra til enda mer som det vil bidra til å strekke kroppen ut og hjelpe den til å justere naturlig tilbake på plass.

Undersøke Posture

Holdning er avslørende tegn på hvor de spesifikke vev massasje må gjøres på en person som du vil være rolfing. Har ham til å stå foran deg og undersøke hvordan han står, om han slouches og hvor kroppen hans ser ut til å være i ubalanse basert på hvor han står. Gjøre dette igjen når han legger seg ned på massasjebenken eller hvor du vil bli Rolfing ham. En slentre eller frem lean til hans holdning vil bety mer stress på korsryggen og nakke, samt leggene og føttene. Dette er områder som bør være fokusert på under rolfing økten. Alles Postures er forskjellige og kan forbedres gjennom rolfing.

Finn Bands i Body

Det er band, eller sener, som kobler alle de forskjellige deler av kroppen, fra bein til musklene. Finn disse sener i de forskjellige områdene du masserer og kjøre hendene over dem, strekke dem ut så du massere dem frem og tilbake. Legg en bit av spenning på dem også, som den personen eller kroppen selv vil gi deg beskjed når det er for mye press. Det er forskjellige sener over hele kroppen dette kan gjøres til, men å studere disse i en fysisk terapi bok ville trolig være nyttig, slik at du vet nøyaktig hva du gjør når du er rolfing på egen hånd.