Digidexo.com

Produkter for synshemmede / Blind

Innovative og praktiske verktøy gjør noen daglige oppgaver enklere for dem som lider av varierende grader av makuladegenerasjon, eller som er blind. Fortelle den tiden, lesing, arbeider på en datamaskin og oppgaver rundt i huset er blant de oppgavene som synshemmede kan oppnå ved hjelp av disse spesialdesignede verktøy.

Svaksynte Klokker

Et bredt utvalg av spesialdesignede svaksynt klokker tilbyr de synshemmede mange alternativer som passer deres spesifikke behov. For eksempel er det å snakke håndleddet og lommeur som snakker tiden i en klar stemme ved å trykke på en knapp. De har store hvite eller gule ringer med forskjellige, sorte tall slik at de er lettere å se. Over-sized kronene gjør disse klokkene enkel å stille inn. De er vanligvis laget av rustfritt stål med gull tone og krom eller med elastisk sorte eller brune skinnremmer. Noen svaksynte klokker har den ekstra fordelen av en svivel-out forstørrer som kan være nyttig for å lese liten skrift når det er nødvendig.

Low-Vision Magnifiers

Det er forstørrelsesglass for å bistå en rekke svaksyntfunksjoner, blant annet lesing og skriving. Faste stasjonære enheter kommer med en stor skjerm montert på en bevegelig lesebord. De gir opp til 77 ganger forstørrelse for å lese brev, bøker, magasiner og andre elementer med liten skrift. Vise familiebilder, lese oppskrifter eller strikke instruksjoner, og mange andre tidsfordriv og prosjekter blitt mulig igjen med en slik forstørrelse. Det er enda valgfri PC-tilkobling. Andre forstørrelses enheter inkluderer en fleksibel enhet for på nært bruk som et speil eller for forstørrelses objekter på lang avstand.

Snakker Coffee Maker

Det er noen nyttige og uvanlige svaksynte hjelpemidler til kjøkkenet. En snakkende kaffetrakter gjør det enkelt å brygge kaffe uansett hvilken tid du velger, bare ved verbalt instruere kaffetrakter. Den inneholder en databrikke og forstår hva du skal gjøre når du forteller det til avtalt kaffe time. Det bekrefter dine instruksjoner verbalt og ved å vise dem på en skjerm. Hvis du ikke er i humør for samtalen, vil kaffetrakter gjøre kaffen uansett om du setter brygge tid manuelt.