Fordeler ved å bruke en Video Baby Monitor

by Fernando

I mange år har foreldrene brukt lyd-babymonitorer å lytte til barnas aktiviteter på lur tid og sengetid. Nylig har imidlertid dette nyttig teknologi har blitt oppgradert, som video babymonitorer har truffet markedet. Disse skjermene leverer både lyd og visuell informasjon. Selv om videobabymonitorer er dyrere enn de eldre variasjon, fordelene med videobabymonitorer gjør dem vel verdt prisen.

Peace of Mind

En video babymonitor gir større trygghet for en forelder enn en lyd-skjerm på grunn av tilleggsinformasjon det tilbyr. Et visuelt bilde kan foreldre være klar over barnets posisjon, sikkerhet og crib vaner selv når barnet blir stille. Det hjelper også foreldre til å sove godt om natten, noe som gir dem full tillit til at de kan sjekke på deres baby når som helst uten selv å komme ut av sengen.

Omfanget av overvåkings

En video monitor lar foreldre å overvåke et bredere utvalg av deres barns barneseng aktiviteter enn bare lyder han gjør i senga. Hvis et barn er gjentatte ganger kaster opp i sengen sin, kan en video monitor viser at han er gagging seg selv, eller om han trekker i hans crib fra en nærliggende bord, kan en videoskjerm viser hvordan han administrerer feat slik at den kan unngås i fremtiden.

Ser uten å våkne

Foreldre ofte føler behov for å sjekke regelmessig på deres barn under hennes lur eller i natt for å være sikker på at hun sover, pust og hviler komfortabelt. En videomonitor lett oppfyller dette behovet, uten risiko for å vekke barnet.

Felles soverom

Når en eldre søsken deler en babyens rom, kan en videomonitor hjelpe foreldre overvåke ungdom samspill med yngre barn. En forelder kan tillate de to barna å lur i samme rom, vel vitende om at skjermen vil avsløre når ungdom våkner, før at barnet er i stand til å utilsiktet sette barnet i fare ved å slippe leker i crib eller klatring i sengen.

Helsemessige bekymringer

En video monitor kan tjene som et nyttig verktøy for å øke helse og sikkerhet for barn med fysiske problemer. For eksempel kan en videomonitor varsle foreldre til et barns astma eller allergi angrep som kan være umulig å oppdage på en lyd-monitor. For barn med hudproblemer som eksem, kan en videomonitor varsle foreldre til et barns skrape og ubehag.