Digidexo.com

Hva som forårsaker ditt hjerte til å rase?

High Blood Pressure

Takykardi, eller rask hjerterytme, har flere årsaker. En av de mest vanlige årsaker er lavt blodtrykk. Kroppen krever en bestemt mengde blod som skal reise gjennom den til enhver tid å levere oksygen og næringsstoffer til cellene. Lavt blodtrykk resultater fra enten dehydrering, blodtap eller utvidede blodårer. Hjertet kan ikke utøve nok sammentrekning for å sende blod hele veien gjennom sirkulasjons-systemet med en takt, slik at det slår raskere å kompensere.

Ventrikkeltakykardi

Takykardi stammer fra forskjellige hjertekamrene, avhengig av type lidelse. Ventrikkeltakykardi kan være livstruende - det stammer i ventriklene, eller lavere hjertekamrene. Ifølge National Library of Medicine, kan ventrikkeltakykardi være forårsaket av endringer i blod kjemi på grunn av feil ernæring eller endringer i pH-nivået i blodet. Dessuten kan mangel på tilstrekkelig oksygen i blodet føre hjertet til å rase. Ventrikkeltakykardi kan være livstruende, og er definert som en vedvarende hvilepuls på minst 100 slag per minutt.

Behandling

Ventrikulær tachykardi, eller en hvilken som helst form for takykardi, krever behandling så snart som mulig. Legen din vil kjøre en blodprøve først for å finne årsaken til tilstanden din. Lav kalium mengder i blodet er en førsteklasses årsak til sykdommen. En enkel endring i kosthold kan bidra til å lindre faren for takykardi. Koffein, for eksempel, fungerer som en stimulant, som øker hjerterytmen, i henhold til Peacehealth.org. Koffein er i kaffe, te, sjokolade og brus.