Digidexo.com

Eye øvelser for esotropia

Esotropia, eller exotropia, er en tilstand der en persons øye slår innover. Det er en form for en tilstand som kalles Strabisme hvor øynene ikke på linje med hverandre. Det kan påvirke ett eller begge øyne og ofte gir den berørte personen en "cross eyed" utseende. Det er øye øvelser som kan tjene som en ikke-kirurgisk behandling for å avhjelpe problemet, hvis du oppfyller visse kriterier.

Hvem kan ha nytte Eye Øvelser

Ifølge American Association of Pediatric Ophthalmology og Skjeling, det eneste tilfellet der øyet øvelser kan bidra til å rette esotropia er når pasienten har konvergens insuffisiens. Dette skjer når en person er i stand til å konvergere øynene hennes å gjøre å fokusere på en på nært objekt mulig. Hvis dette er problemet, men så er det noen måter å rette det uten operasjon. Hvis disse metodene ikke fungerer, eller din esotropia er forårsaket av et annet problem, og kirurgi kan være det beste alternativet.

Blyant Push-Ups

The Mayo Clinic anbefaler blyant push-ups som en øvelse til riktig esotropia. Utføre øvelsen ved å fokusere på en enkelt bokstav skrevet på siden av en blyant mens du beveger blyanten så nær broen på nesen som du kan mens resterende fokusert på brevet. Gjenta denne øvelsen opp til 100 ganger per økt. Det er vanligvis gjort for noen få minutter per dag, fem dager per uke.

Computer Vision Therapy

The Mayo Clinic sier også at PC-baserte programmer for å hjelpe med fokus og konvergens problemer kan også gis. Fordelene er at de kan gjøres hjemme enkelt og det gir muligheten til å spore og skrive ut resultater, som kan deles med øye lege.
Programmene er ofte på skjermen øvelser, for eksempel figurer eller andre objekter som fungerer som fokuspunkter som beveger seg i mønstre for å tvinge øynene til å arbeide sammen. Mange typer datamaskin visjon terapi eksisterer på markedet, inkludert flere programmer tilgjengelig online på Visiontherapysolutions.net.

Prism Reading Glasses

Spesielle briller laget med en innebygd prisme, noe som gjør øynene jobbe hardere for å fokusere, er tilgjengelig for å hjelpe utøve øynene og kvitt dem av konvergens insuffisiens. Glassene er ikke anbefalt så sterkt som andre øvelser fordi de har en tendens til å bli trett i øynene og ikke har like gode resultater som andre former for øvelser.