Digidexo.com

to dråper blod til hiv hjemme test

Er HIV vattpinne test Nøyaktig?

Den HIV-vattpinne test, eller oral fluidtest, er ansett å nøyaktig screene for tilstedeværelse av antistoff mot HIV. På nåværende tidspunkt (som i 2009) Food and Drug Administration har kun godkjent én muntlig væske test til bruk i HIV-testing.

Effekt

Ifølge HIV InSite, resultatene oppnådd fra en oral fluidtest er like gode som de som oppnås ved bruk av en standard HIV-antistoff blodprøve.

Funksjoner

Muntlige væskeprøver for HIV kan være noe mindre inngrep enn blodprøver, som et individ gjennomgår denne testen trenger bare holde en liten samling enhet i munnen, ifølge HIV InSite.

Typer

Det er både standard og "rask" versjoner av den muntlige væske vattpinne test for HIV-antistoffer. Ifølge HIVTest.org, rask versjon av testen, som returnerer resultatene i omtrent en halv time, er så nøyaktig som standardprøven.

Betraktninger

Selv om tilstedeværelsen av HIV kan bli nøyaktig etableres med bruk av orale væske testing, er det viktig å huske på at HIV kan ikke overføres gjennom spyttet hos en smittet person.

Advarsel

Alle HIV-tester som kontrollerer for antistoffer mot viruset bare gi nøyaktige positive resultater hvis en smittet person har allerede utviklet en påviselig nivå av antistoffer. Personer som søker testing bør snakke med en helsevesenet eller testing profesjonell om den siste gangen de kan ha blitt utsatt for viruset slik at det kan fastslås om testing på den tiden ville gi et nøyaktig resultat.

Kjøpers Guide til helseforsikring

Prosessen med å kjøpe helseforsikring kan være forvirrende og stressende. Tross alt, med så mange politiske typer tilgjengelig, hver med sitt eget sett med spesifikasjoner, kan det være vanskelig å vite hva som er det riktige valget for deg. Videre, når du har valgt et alternativ, du kan eller ikke kan bli godkjent for politikk, som setter deg rett tilbake på torget. Utnytte en kjøpers guide til å kjøpe helseforsikring for å forenkle prosessen.

Sjekk Godkjenning Retningslinjer

Hver forsikringsselskapet har sitt eget sett med retningslinjer for godkjenning, basert på sine retningslinjer og prosedyrer. For eksempel vil noen selskaper ikke dekke visse pre-eksisterende forhold, mens andre vil bare dekke personer under en viss vekt. Før du begynner den lange prosessen med å søke og sende initielle betalinger, be om en kopi av selskapets retningslinjer, slik at du kan sørge for at du passe inn i dem.

Co-Pay Versus Egenandel

Dette er en stor avgjørende faktor for mange mennesker, fordi det ene eller det andre betyr penger ut av lomma. Egenandelen er beløpet du må betale på medisinsk behandling før forsikringsselskapet spark i. Den co-pay er beløpet du betaler hver gang du trenger å gå til legen eller medisinsk omsorg anlegget. Vanligvis er det best å finne en politikk som er midt bakken for begge. For eksempel, er en $ 20 til $ 30 co-pay ganske standard, som i 2010, men en $ 50 eller høyere co-pay rekkevidden kan være mer enn du har råd til å gå til legen. Omvendt, noen ganger kan du få en lavere co-lønn hvis du er villig til å ha en høyere egenandel. Den ideelle situasjonen er å få både en rimelig co-pay og egenandel.

Coninsurance Beløp

Co-forsikring er mengden av det medisinske regningen for som du er ansvarlig når forsikringsselskapet har ponied opp sin del. En god politikk vil ha en co-forsikring prosentandel av 80 prosent av bedre. En gjennomsnittlig politikk er mellom 60 og 70 prosent, og noe mindre enn 70 prosent ikke kan være verdt pengene hvis du har til å gå til legen ofte.

Hva som dekkes

Ikke hver policy dekker alt; for eksempel noen forsikringer dekker primære legebesøk når du føler behov for å gå til legen; andre bare tillate deg å se din primære gang i året. Noen retningslinjer vil også dekke visjon og tannpleie, mens andre krever en annen politikk for dette. Før du kjøper forsikring, må du finne ut hva som egentlig er dekket, slik at du kan være sikker på at du får det rette stedet for deg.

Hvordan forbedre sirkulasjonen av blod til hjernen

Sirkulasjonen til hjernen er avhengig av å ha et sunt hjerte og sunt karsystem. Flere ting kan hindre sirkulasjon av blod til hjernen. Den mest åpenbare ville være en fysisk blokkering, noe som fører til en mangel på oksygen og forårsaker hjernevevet til å dø. Dette kalles et slag eller TIA. Et hjerneslag kan være forårsaket av blodpropp av blod fast i arteriene eller trange arterier på grunn av plakk på veggene i arterien. Det er noen ting du kan gjøre for å forbedre generell sirkulasjon.

Bruksanvisning

Praktisere god helse

•  Sjekk din blodtrykk. Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, kan føre til slag. Etter en sunn, fettfattig kosthold vil hjelpe. Noen mennesker er naturlig nok mer utsatt for høyt blodtrykk. I dette tilfellet kan foreskrevne medisiner være nødvendig å holde høyt blodtrykk under kontroll.

Ta aspirin. Hvis legen din er enig, kan du begynne å ta halvparten en baby aspirin om dagen når du er over 50, eller hvis du har andre risikofaktorer. Aspirin tynner ut blodet og reduserer blodpropper.

Unngå stress. Det virker som en dobbelt whammy, men stress kan skade blodårene. Tenk rolige tanker.

Exercise. Gang, spesielt, øker oksygen og glukose tilgjengelig for hjernen. Øvelsen vil styrke hjertemuskelen og gjør pumpingen kraftigere.

Ta vare på dine lunger, som samler oksygen fra luften. Når lungene er skadet, har hjertet til å slå hardere for å kompensere. Slutte å røyke. Røyking strøk lungene i partikler, og som svar lungene skiller ut et stoff for å beskytte seg selv, noe som ytterligere reduserer deres evne til å samle oksygen. Også unngå skadelige stoffer som kan brenne eller på annen måte skade lungene.

Tenk kosttilskudd. Aldri stole på kosttilskudd i stedet for et godt kosthold og mosjon, og kosttilskudd er ikke regulert av FDA, men mange tror de har vært nyttig for deres helse.

Vitamin B6 er involvert i hemoglobinsyntesen. Hemoglobin bærer oksygen i de røde blodcellene. Ginko biloba er påstått å øke blodstrømmen til ekstremiteter og til hjernen. En studie i oktober 1997 Journal of American Medical Association rapportert at ginko biloba skapt forbedringer i Alzheimer-pasienter. Lystgass, fiskeolje, hvitløk, hagtorn bær og mørk sjokolade er alle påstått å være opplags boosters, selv på denne tiden ingen vitenskapelige studier er tilgjengelige for å sikkerhetskopiere disse påstandene.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv vasodilators - stoffer som utvider blodårene - uten legens ordre. Ideen er hvis blodårene er større, vil de føre mer blod, men dette kan ikke fungere for hjernen fordi baroreceptors i blodårene regulere blodstrømmen og holde trykket konstant. Vasodilatorer kan forårsake blodtrykket å slippe. Hvis du er frisk, er trening en bedre innsats.

Hvordan Test Vann til Acid hjemme

Hvordan Test Vann til Acid hjemme


Alle væsker - inkludert vann - har en karakteristisk for å være sur, nøytral eller alkalisk (base). Disse nivåene er målt ved standard pH tallsystemet, gjennom spesialiserte papirer kalt pH-teststrimler. Stripene endre til forskjellige nyanser av farger når prøven er surt, nøytralt eller alkalisk. Siden ulike fremstillingsmetoder anvendes for slike strimler, er et fargesammenligningskart inkludert på test-strip flaske eller skrives ut på en innsats i pakken. Bruken av pH-strips er den minst kostbare måten å måle vann pH hjemme.

Bruksanvisning

•  Kjør en liten mengde vann i en ren, lufttørket glass kopp eller container. Bare en tomme eller to av vann er nødvendig, for eksempel testing krever bare en eller to dråper av vann.

Skyll ut eventuelle urenheter i pipetten ved å stikke spissen av pipetten i vannet. Klem på toppen for å tillate en liten mengde vann inn i spissen av pipetten og deretter presse vannet ut i en vask.

Senk spissen av pipetten i vannet igjen og opptak et lite beløp.

Hold en ny pH-papir strimmel mellom tommelen og pekefingeren, som holder strimmel bare ved kantene, slik at strimmelen ikke måler pH-verdien av huden. Klemme en eller to dråper av vann på pH strimmelen, og tillate at vannet som skal absorberes helt. Gi stripen ca 30 sekunder for å endre farger.

Hold fuktet strimmelen ved siden av farge gradient kartet som fulgte med settet og sammenligne fargen på stripen, på jakt etter den samme identisk farge på gradient diagrammet. Hvis fargen indikerer en avlesning mellom 1 og 6 pH-verdi, er den vannprøve surt. Jo lavere tall, jo mer surt vannprøven. Hvis fargen sammenlignes med pH 7, vannet er nøytralt med en lik balanse mellom syre og alkaliske. Hvis fargen sammenlignes med en av de nyanser mellom 8 og 14 pH-verdien, er vannprøven alkalisk (det motsatte av sure) med det høyeste antall som er alkaliteten.

Tips og advarsler

  • Ikke dypp en strimmel inn i prøven; Dette kan føre til at prøven å bli forurenset, noe som resulterer i en unøyaktig avlesning. Bruk alltid en ren pipette å droppe en eller to dråper prøven på teststrimmelen.

HIV Elisa Test Information

Den enzymkoblet immunoassay (ELISA) er den vanlige form for HIV-test. En prøve av en av flere kroppsvæsker blir brukt til å screene for immunsystemets respons på infeksjon med HIV. HIVTest.org gir grunnleggende informasjon om disse testene.

Serokonversjon

Når kroppen blir infisert av patogener, inkludert HIV, aktiverer immunsystemet og utvikler antistoffer til å bekjempe infeksjonen. Utvikling av en påviselig nivå av antistoffer er en prosess som kalles serokonversjon.

Time Frame

Den gjennomsnittlige tiden det tar å seroconvert er 25 dager etter smitte; dette kan ta opptil seks måneder. ELISA se etter tilstedeværelse av antistoffer mot HIV, og så stole på serokonversjon til et nøyaktig resultat.

Betraktninger

En ELISA gjort før en infisert person seroconverts kan ikke vise et sant positivt, slik at en person som mistenker at hun har smittet med hiv bør ikke testes før tre måneder etter eksponering.

Typer

ELISA-tester kan gjøres på blod, oral væske og urin, selv om urinprøver er noe mindre nøyaktige. HIV-testresultater generelt ta noen dager, men raskere tester er tilgjengelige; disse er like nøyaktige, men gir resultater i så lite som 20 minutter.

Bekreftende test

Hvis et positivt resultat er funnet i den første ELISA-test, er en bekreftende test automatisk kjøre på den samme prøven.

Guide til din PSA Test

Ifølge American Cancer Society, er en av seks menn i Amerika diagnostisert med prostatakreft. PSA-test er en viktig del av kreft oppdagelse og forebygging. En PSA-test tester dine nivåer av prostata spesifikt antigen (PSA). Dine prostata kjertlene produserer dette proteinet, som alle mennesker har i små mengder i sitt serum. Prostatakreft og / eller andre prostata lidelser kan føre til en økning i dette nivået PSA, som testen er designet for å oppdage.

Når å få testet

Ifølge National Comprehensive Cancer Center, menn må være mer aggressive og få testet så tidlig som 40 år Det er en høyere risiko hos menn fra afrikansk avstamning eller menn med ett eller flere familiemedlemmer som tidligere har blitt diagnostisert. Det er anbefalt av US Food and Drug Administration at leger har Ptil og DRE til pasienter årlig i menn 50 år og eldre, og de med høyere risiko (cancer.gov). Testen kan også gis på forespørsel hvis du har symptomer som problemer med vannlating, og bekken eller ryggsmerter.

Test

En blodprøve er gitt for å måle PSA, og regnes som mest effektive i tidlig oppdagelse. Prøven blir deretter tas til et laboratorium hvor PSA-nivåer blir analysert. Selv om det er begrensninger i testen, FDA har godkjent den til å overvåke pasienter med en historie med kreft å se om kreften har kommet tilbake, og som en form for tidlig diagnostisering av prostata kreft.

En prostata kreft screening test består av denne PSA-test sammen med en DRE (digital endetarms eksamen) som kan oppdage prostatakreft hos menn uten symptomer. Legen vil planlegge en avtale for deg å komme inn og han vil utføre testen selv, ved å ta blodet for PSA-test og utføre DRE. For å utføre DRE, begynner legen ved å ha du lå på din side med deg kneet opp eller ha du står opp med kroppen din bøyd i midjen. Han setter da hans smurt finger inn i endetarmen og føles prostata kjertler gjennom endetarmen veggen for støt eller unormale områder. Under eksamen kan du har trang til å urinere, og føler kort ubehag ved prostatakjertelen er hoven eller betent. For å forberede seg til testen må du gi en prøve før DRE og flere uker etter at prostata biopsi.

PSA test score

Når resultatene av PSA-test er tilbake, vil legene analysere PSA nivåer. En normal PSA-nivå er et beløp mindre enn 4.0ng per ml eller nanogram i hver milliliter blod. Hvis nivået er mellom 4,0 og 10.0ng / ml så er det en 25% sjanse for at du kan ha kreft. The American Cancer Society rapporterer at nivåer enn 10.0ng / ml øke risikoen til 67%. Når pasienter nivåer indikerer en høyere risiko for kreft, en biopsi (fjerning av prostata vev med en nål guidet av en ultralyd sonde i endetarmen) vil bli preformed (Mayo Clinic). Når det er en diagnose, vil legene foreslå et kurs i behandling og deretter gjenta PSA-test. Dersom nivået er meget lavt eller ikke påvises i blodet, var behandling vellykket.

En Kjøpers Guide til Medicare kosttilskudd

En Kjøpers Guide til Medicare kosttilskudd


Medicare del A og B tilbyr en rekke helsefordeler, inkludert hjem helse, forebyggende tjenester, helse skjermer og hospice omsorg. Men opprinnelige Medicare ikke håndterer 100 prosent av alle typer tjenester. Mange Medicare begunstigede kjøpe en Medicare supplement plan, ofte kalt Medigap, for å dekke flere behov. Begunstigede kjøpe Medigap planer fra private forsikringsselskaper. Hver har sine egne fordeler og kostnader, selv om ikke alle planer er tilgjengelig i hvert fylke eller hver stat.

Åpen påmelding

Hver Medicare mottakeren har en åpen påmelding periode for Medigap også. For seks måneder etter du er både 65 år og registrert i Medicare Del B, kan du kjøpe noen Medigap plan som tilbys i ditt område fra alle forsikringsselskap. Du kan ikke bli slått ned eller tvunget til å betale høyere premie på grunn av pre-eksisterende helsemessige forhold, kjønn eller alder i løpet av denne tiden. Åpen påmelding periode for Medigap vil ikke endres eller utvides, sier eldreomsorg Online.

Premie

Selv Medigap plan fordeler er standardisert, er ikke premie. Ulike forsikringsselskaper har lov til å lade forskjellige premier for samme plan. Enkelte selskaper bruker en metode som kalles "problemet alder" for å avgjøre premier, som tillater folk som først har kjøpt dem da de var 65 til alltid å betale det samme beløpet. Andre selskaper bruker en metode som kalles oppnådd alder, noe som gjør at premiene til å gå opp når du blir eldre. Statlig forsikring avdelinger er ansvarlig for å godkjenne Medigap politikk prisforandringer.

Medicare Select

Noen stater la selskaper tilbyr sine Medigap politikk i både vanlige og Medicare Velg skjemaer. Medicare Velg planer er HMO-stil retningslinjer som krever at du går til enkelte sykehus eller leger for helsetjenester, med unntak for nødhjelp. Fordelene er de samme for både vanlige og Medicare Velg politikk, imidlertid.

Fordeler

Selv om hver stat kan tilby opptil 10 standard Medigap politikk når som helst, de alle tilbyr de samme grunnleggende fordeler. Disse inkluderer rimelige kostnader i de tre første liter blod per år, del A og B coinsurance og ekstra sykehus fordeler. Medigap planer deretter hver har sine egne ekstra fordeler, for eksempel utenlandske reise nødetatene, egenandel dekning, dyktig sykepleier anlegget coinsurance og fordeler for hjemme-utvinning, ifølge eldreomsorg Online.

Planer K, L og F

Medigap planer K, L og F arbeid annerledes enn andre typer Medigap politikk. Planer K og L er både kostnadsdeling planer, som dekker bare en viss mengde fordeler og har årlige out-of-pocket utgifter. Som i 2011, dekker Plan K 50 prosent av tjenester og har en ut-av-lomme av $ 4620 per år, mens Plan L dekker 75 prosent av de fleste tjenester og har en årlig ut-av-lomme av $ 2310, ifølge Medicare Interactive. Plan F tilbys som både vanlige og høy egenandel politikk. Den høy egenandel Plan F har en årlig egenandel på $ 2000.

HIV Spytt Test Vs. Blood Test

HIV Spytt Test Vs.  Blood Test


Det er to hovedtyper av testene som brukes for å diagnostisere HIV-infeksjon: blodprøver og spyttprøver. Selv om mange steder bruke spyttprøver bare som en screeningmetode, kan moderne spyttprøver være ganske nøyaktig.

Spytt Testing

En spytt testen bruker et absorberende svamp eller en enhet som kan skrape innsiden av kinnet til å samle inn en spyttprøve. Tilstedeværelsen av visse proteiner i spyttet indikerer sannsynlig HIV-infeksjon. Et resultat kan leveres i så snart som 20 minutter.

Blood Testing

En blodprøve tas og sendt for å bli testet ved hjelp av enten ELISA eller Western Blot-antistofftester. Disse testene se etter antistoffer som er produsert i løpet av HIV-infeksjon og blir ofte brukt i forbindelse med hverandre for å bekrefte en diagnose. Testing kan ta opptil to uker.

Nøyaktighet

Både spytt og blodprøver kan være svært nøyaktig, opp til 99,8% ifølge National Institutes of Health. Nøyaktigheten kan påvirkes av tiden etter infeksjon, men som det kan ta opp til seks måneder etter at viruset til å replikere seg selv nok til å føre til et positivt resultat på hver test.

Testing Type basert på plassering av Clinic

Rurale områder kan være mer sannsynlig å bruke blodprøver fordi de kan behandles i en sentral beliggenhet, og antall tester som er utført, kan ikke rettferdiggjøre å holde spyttprøver på hånden. Urbane områder er mer sannsynlig å bruke spyttprøver som en foreløpig diagnose teknikk på grunn av hastigheten involvert og større antall tester utført.

Pediatrics

Spyttprøver blir ofte brukt for diagnostisering av HIV-infeksjon hos spedbarn og barn på grunn av den enkle gjennomføring av testen uten behov for nåler og blodprøver. Som barn kan utvikle seg til sent stadium HIV-infeksjon raskere enn voksne, kan de raskere spytt-tester også bidra til å starte behandling tidligere.

Hva er årsaken til Hives i voksne?

Elveblest er hevet, røde, kløende flekker av hud. De manifest som store oppdateringer så vel som ringer og har en tendens til raskt å endre størrelse. Elveblest tendens til å bevege seg rundt og kan forsvinne fra ett område av kroppen din og dukke opp igjen i en annen. Elveblest kan vises på hvilken som helst del av kroppen og er ofte forårsaket av allergi. Omtrent 15 prosent av befolkningen vil få elveblest på enkelte punkt. Åtti prosent av personer som har kronisk elveblest er idiopatisk, som betyr at det ikke er noen åpenbar årsak for deres elveblest. Alle aldersgrupper kan bli påvirket av elveblest utbrudd.

Immune System

Kronisk elveblest kan være et tegn på problemer med immunsystemet. Autoimmune sykdommer som skjoldbrusk sykdom og lupus kan være relatert til kroniske hive utbrudd. Har legen din gjøre de nødvendige tester for disse sykdommene hvis elveblest er kronisk.

Foods

Visse matvarer kan utløse elveblest. Nøtter og sjokolade har vært knyttet til elveblest utbrudd, som har sitrusfrukter og skalldyr. Hvis du har en bikube utbrudd kort tid etter å ha spist disse elementene, kan de være årsaken til dine elveblest. Matvarer som inneholder tilsetningsstoffer samt egg og hvete kan også forårsake elveblest hos noen mennesker. Produkter laget med soya og bær kan også bidra til et utbrudd av elveblest.

Krigssoner

Militært personell i krigssoner ofte skaffe elveblest. Stress forårsaket av krigssonen situasjonen kan føre til en person til å bryte ut i elveblest. Eksponering for solen, insekter, overfylte levekår, samt gnagsår og svette som oppstår i hjelmer og annet verneutstyr bidra til utbrudd av elveblest og andre dermatologiske lidelser i krigssonen områder.

Insektbitt

En allergisk reaksjon på insektbitt kan føre til en elveblest utbrudd. Edderkopp biter kan også føre til elveblest. Ring 911 hvis du bryte ut i elveblest etter at du er stukket av et insekt, som elveblest kan være et tegn på en alvorlig allergisk reaksjon.

Behandling

Antihistaminer er den vanligste behandlingen for elveblest. Leger kan foreskrive denne behandlingen, eller du kan kjøpe en over-the-counter form slik som Claritin, Benadryl eller Zyrtec. Gravide kvinner bør rådføre seg med lege før du tar en over-the-counter antihistamin. Alvorlige tilfeller av elveblest er ofte behandles med kortikosteroider. Når elveblest bli livstruende, er en injeksjon av adrenalin brukes til å behandle utbruddet.

Informasjonsteknologi Tilskudd til HIV / AIDS

Informasjonsteknologi Tilskudd til HIV / AIDS


Informasjonsteknologi spiller en nøkkelrolle i kampen mot HIV / AIDS. Et økende antall organisasjoner og enkeltpersoner er å utnytte kraften av ny informasjonsteknologi for å utdanne, tilgang til ressurser og forbedre informasjonsflyten. Noen tilskudd midler fra ideelle og offentlige etater er tilgjengelig for å forbedre og implementere informasjonsteknologi for å redusere toll av HIV / AIDS over hele verden.

Minoritets AIDS Initiative Prosjekt

The National Prevention Information Network, i samarbeid med Centers for Disease Control, støtter Minority AIDS Initiative Project med stipend finansiering av $ 400 000 årlig. Dette tilskuddsmidler innsatsen til lokale utdanningsinstitusjoner å implementere ny teknologi som tekstmeldinger, sosiale nettverk og multimedia i deres innsats for å øke ungdoms bevissthet om HIV / AIDS.

Centers for Disease Control

National Forebygging Information Network

Grants ledelse Specialist

DHHS

CDC Procurement & Grants Kontor

2920 Brandy Rd, MS E-09

Atlanta, GA 30341

770-488-2714

cdcnpin.org

Freden Packs Program

I samarbeid med AOL og Time Warner, gir Fredskorpset lite kontanter midler til enkelte fred Corps frivillige som utvikler nye måter å bruke informasjonsteknologi for å øke kommunikasjonen og dele informasjon i fjerntliggende områder som Ghana.

Fredskorpset

Paul D. coverdell fred Corps Headquarters

1111 20th Street, NW

Washington, DC 20526

800-424-8580

peacecorps.org

The Bill and Melinda Gates Foundation

Den private Bill og Melinda Gates Foundation tilbyr tilskudd til ideelle organisasjoner med 501 (c) (3) status som søker å forbedre informasjon og bevissthet om HIV / AIDS. Selv om ingen tilskudd tilbys til religiøse organisasjoner eller enkeltpersoner, andre skattefrie grupper inviteres til å søke.

Bill og Melinda Gates Foundation

PO Box 23350

Seattle, WA 98102

206-709-3100

[email protected]

Hva er Xalatan øyedråper brukes til?

Hva er Xalatan øyedråper brukes til?


Xalatan øyedråper er tilgjengelig på resept bare. Med fem års sikkerhetsdata under beltet, skaperne av Xalatan øyedråper skapt et effektivt produkt som reduserer høyt trykk i øyet. Høyt trykk i øyet fører ofte til glaukom. Grønn stær er en ødeleggende sykdom som stjeler synet fra uvitende mennesker.

Slik fungerer det

Med en dråpe Xalatanbehandling, væsken dannet i dreneringskanaler utslipp, noe som reduserer trykket av øynene. Xalatan gjør at dreneringskanaler å åpne opp.

Hvordan bruke Xalatan

Grundig vask av hendene er en viktig oppgave før administrering av én dråpe Xalatan i hvert øye.

Bivirkninger

Bivirkninger oppstår som med de fleste andre medisiner, men tåkesyn, øye tørrhet, rødhet, mild følelse av fremmedlegeme og eventuelle brennende eller stikkende er å være forventet. Øvre luftveisproblemer, leddsmerter og utslett er sjeldne bivirkninger og pasientene skal til lege umiddelbart.

Fordeler

Xalatanbehandling gir en lett å bruke metoden for å redusere trykk i øyet, og å redusere risikoen for utvikling av glaukom.

Forholdsregler

Det finnes forholdsregler til å bruke Xalatan, for eksempel en endring i pigmentering i øyet. I tillegg bør kvinner ikke bruke Xalatan hvis de ammer og Xalatan kan forverre andre øyesykdommer.

Hva er årsakene til Hives og Helvetesild?

Elveblest, også kalt urticaria, er kløende, hevet, røde renner at noen ganger forsvinner på egenhånd. Helvetesild skyldes en virusinfeksjon som gir en smertefull, men ikke-livstruende utslett, vanligvis plassert på ryggen og brystet.

Årsaker til Elveblest

Hudbetennelse forårsaker elveblest. Betennelsen kan skyldes celler frigjør kjemikalier som histamin eller en allergisk reaksjon på irriterende stoffer som mat eller pollen.

Triggere for Hives

Faktorer som kan bidra til celler som produserer histamin omfatter miljø eller fysiske forhold som kulde og stress. Antistoffer produsert av kroppen på grunn av forhold som kreft kan utløse histaminfrigjøring også.

Årsaker til Helvetesild

Den varicella-zoster virus forårsaker helvetesild og vannkopper. Etter utvinning fra vannkopper, blir viruset inaktive mens de gjemmer seg i nervesystemet. Helvetesild kan utvikle seg senere hvis viruset reaktiverer.

Helvetesild smittelighet

Den varicella-zoster virus kan passere fra folk med åpne helvetesild sår til noen som aldri har hatt vannkopper. Personer med uleget helvetesild sår bør unngå kontakt med høyrisikogrupper som nyfødte, gravide og personer med svakt immunforsvar.

Forebygging

For å hindre elveblest, unngå triggere som har forårsaket tidligere allergiske episoder, for eksempel visse medisiner eller mat. To tilgjengelige vaksiner kan bidra til å forhindre helvetesild: standard barndommen varicella vaksine mot vannkopper og varicella-zoster vaksine for voksne eldre enn 60.

Hva er årsakene til Hives og betennelser?

Elveblest og betennelser er vanlige hudsykdommer, ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC). Elveblest er kløende røde renner som oppstår i grupper; hudbetennelse --- også kjent som en utslett eller dermatitt --- er en endring i utseende og / eller tekstur av huden din.

Årsaker

Kjemikalier i latex, gummi, oppvask vaskemidler, fargestoff eller kosmetikk kan forårsake elveblest og inflammasjon. Insektbitt, kan mat og medisiner også utløse allergiske reaksjoner.

Betraktninger

Alvorlige sykdommer også kan føre til elveblest eller betennelse. Leukemi, kan hepatitt, og lupus utløse elveblest; revmatoid artritt og Kawasakis sykdom forårsaker betennelse i huden, melder National Institutes of Health (NIH).

Diagnose

Å diagnostisere elveblest eller betennelse i huden, vil legen spørre om din medisinske historie. The Mayo Clinic sier hudprikktester, patch tester og intradermal tester --- som alle gjelder allergener på huden din på ulike måter --- sammen med blodprøver, kan hjelpe legen din bestemme allergi triggere.

Behandling

Elveblest og inflammasjon kan blekne på egenhånd. For alvorlige tilfeller, sier UMMC, antihistaminer, kan adrenalin, eller kortikosteroider redusere kløe og hevelse.

Advarsel

Se en lege hvis du har leddsmerter, feber, hevelse eller ømhet, eller sår hals. Kortpustethet eller problemer med å svelge indikere en alvorlig allergisk reaksjon --- hvis du opplever disse symptomene, ring 911.

Hva er årsakene til Hives Med Arrdannelse?

Hva er årsakene til Hives Med Arrdannelse?


Elveblest er kløende røde renner som påvirker mennesker i alle aldre. Hives faller inn i to kategorier: urticaria er røde renner som vises på toppen av huden mens angioødem er hevelse som begynner under huden. Hevelsen strekninger og reddens huden over. Begge former for elveblest har en rekke årsaker.

Allergier

Allergi er antigen reaksjoner på ellers godartet stoffer. Dette betyr at kroppen reagerer på noen sikker substans som om den var en infeksjon eller toksin. Allergiske reaksjoner kan ta mange former. Elveblest og Angioderma er to former for allergiske reaksjoner. Vanligvis elveblest er en del av et bredt spekter av allergiske reaksjoner. Noen er alvorlig. Hvis du føler noen innstramming i halsen eller har problemer med å svelge eller puste, søke medisinsk hjelp. I noen tilfeller, elveblest dannes i halsen og kompromiss pusting.

Matallergi

Hvete, egg, tre nøtter, peanøtter, fisk og skalldyr er alle vanlige matallergier. Sensitive mennesker lider elveblest etter å ha spist noen av disse matvarene. Elveblest er hevet røde prikker som kan være så liten som 1/4-tommers over til størrelse med en middagstallerken. Noen ganger mindre flekker fusjonerer til plakk elveblest. Elveblest er intenst kløende. Men skrape gir liten eller ingen lindring. Når hive lider skrape hevet støt, risikerer de å skade huden. Lange eller skarpe negler kutte huden og etterlate arr som huden leges.

Reaksjoner på medisin

Legemidler forårsaker elveblest hos noen mennesker. Medisinsk elveblest ligne på mat allergi elveblest. Hvis en pasient utvikler elveblest etter å ha tatt en medisin av noe slag, varsle lege umiddelbart. Legen kan stoppe offensiven medisinering eller foreskrive en behandling. Som matallergier, medisiner utløst elveblest forsvinne på egenhånd. Skrape elveblest skader huden og har potensial til å skape arr.

Miljø Hives

Noen mennesker utvikler elveblest etter kontakt med hverdagslige elementer. Latex, som finnes i alt fra medisinske hansker til barnas ballonger, føre til at noen mennesker til å utvikle tilstanden. Husholdning kjemikalier som rengjøringsmidler, luftrensere og insektmidler føre til reaksjoner. Noen mennesker selv utvikle elveblest etter eksponering for sollys. Insektbitt og planter som gift eføy og gift eik også føre til alvorlige reaksjoner. Selv uten riper, kan reaksjonen til giftsumak være så alvorlig at huden pauser og gråter.

Hindre Scars

Den beste måten å forhindre arrdannelse fra elveblest er å hindre elveblest i første omgang. Unngå disse matvarer, kjemikalier og stoffer som har forårsaket elveblest i det siste. Hvis du er usikker på hva som har forårsaket din elveblest, holde en dagbok over mat og stoffer du møter. Relatere dine symptomer med stoffene. Når du lider av elveblest, bruker kule komprimerer og over-the-counter antihistaminer for å gjenoppleve dine symptomer. Hvis kløen vedvarer, bør du oppsøke lege. Flere reseptbelagte medisiner lindre smerte og kløe av elveblest.

Hva er årsakene til Hives og hevelse i ansiktet?

Elveblest og angioødem, eller hevelse i ansiktet, må ofte komme som en allergisk reaksjon. Selv oftest ufarlig, kan alvorlige hevelser føre til fatale pusteproblemer.

Betydning

Når en person opplever elveblest eller hevelse i ansiktet det er et resultat av en allergisk reaksjon hvor mastceller gi oss histamin. At histamin i blodstrømmen som fører til svelling.

Typer

Reaksjoner på enkelte matvarer, som for eksempel skalldyr, medisiner og andre allergifremkallende stoffer, kan føre til elveblest og hevelse i ansiktet.

Triggere

Andre faktorer som stress kan føre til elveblest. Faktorer som varme, kulde og sollys kan også føre til mastcellene til å avgi histaminer.

Advarsel

Elveblest og ansikts kan også være et tegn på noen alvorlige underliggende forhold. Sykdommer som kan forårsake elveblest inkluderer autoimmune sykdommer, kreft, hepatitt eller til og med forkjølelse.

Arvelighet

I en arvelig form av angioødem, kan lave nivåer av blodproteiner påvirker virkningen av immunsystemet. Uten disse proteinene en person kan være mer utsatt for hevelse i ansiktet.

Hva er årsaken til Hives på huden?

Elveblest er i siste instans et svar av kroppens immunsystem. De danner sammen huden og kan vare alt fra en time til over seks uker i tid. Vanligvis vises elveblest som hevet støt eller flekker som er litt rød og kan føre til en viss grad av kløe, men du kan også oppleve andre opplevelser, slik som svie eller brenning. Et utbrudd kan skje hvor som helst langs huden din, men du vil ofte se dem forming på ansikt, ører og inni munnen. Med et tilfelle av elveblest, kan den faktiske årsaken være nesten hva som helst.

Ukjent

I visse tilfeller av elveblest, er årsaken til tilstanden er ukjent, spesielt når du arbeider med kroniske former for den allergiske reaksjonen. Bare 20 prosent av saker som involverer kronisk elveblest, ifølge Cleveland Clinic, finne en direkte sammenheng mellom et stimuli og deres dannelse. Når du lider av kronisk elveblest, varer et utbrudd vanligvis oppover på seks uker eller lenger.

Mat

Av alle merkbare årsaker til elveblest, matvarer er trolig den mest vanlige allergener. Nøtter er en av hovedårsakene til denne type allergisk reaksjon, men du kan også finne allergier som forårsaker elveblest fra ting som egg, meieriprodukter, bær, gluten, tomater, fisk (samt skalldyr) eller til og med sjokolade. For noen mennesker, vil elveblest danne fra inntak av mat konserveringsmidler.

Medisiner

En annen ganske vanlig årsak til elveblest er medisinering. Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), som ibuprofen eller naproxen, topper listen over medisiner som utløser en allergisk reaksjon, men du kan også få elveblest fra smertestillende midler, for eksempel aspirin, som brønner som fra ACE-hemmere og kodein. Selvfølgelig, kan nesten alle medisiner føre til elveblest; det bare avhenger av personens immunsystem hvorvidt du vil lide denne komplikasjonen.

Bites

Det er også mulig å lide av elveblest som et resultat av en insektbitt. Når en bug biter eller stikk deg hvor som helst langs huden, kan kroppen reagere med dannelsen av elveblest. Men responsen er vanligvis forsinket, alt fra noen minutter til noen timer etter bittet har oppstått.

Klima

Overraskende, kan klimaet selv føre til at du lider av elveblest. I denne situasjonen, er det vanligvis en plutselig endring i miljøet som vil føre til at denne type allergisk reaksjon. Ting som ekstrem kulde eller varme samt eksponering for solen kan be en unormal immunrespons.

Direkte Stimuli

Elveblest kan også være forårsaket av direkte stimulans av huden. Når dette er tilfellet, kan ting som press eller vibrasjon føre til at huden til å bryte ut på denne måten. Skrape eller kløe i huden kan utløse utvikling av elveblest. Selv svette produserer elveblest for noen mennesker.

Hvordan gjennomføre HIV Testing

Med alle de vellykkede medisinsk forskning for å skape nyttig behandling for mennesker som er smittet med HIV, er flere og flere mennesker innser at å gjennomføre HIV-testing er noe som bør gjøres hvis det er en bekymring for at de kan ha blitt utsatt for viruset. Hvorvidt en person går inn i en ny intimt forhold, forventer fødselen av et barn eller har vært engasjert i ubeskyttet sex, noe som gjør beslutningen om å gjennomføre en HIV-test er en klok. Self-testing kan gjøres enkelt og konfidensielt fra komforten av ens eget hjem.

Bruksanvisning

•  Kjøp en FDA-godkjent HIV hjem testing kit på en stor apotek, eller på nettet.

Sett inn kodenummeret ditt.

Finn, og rive av din elleve-sifret hjem adgangskode nummer på toppen av blod prøvetaking kort.

Les informert samtykke delen av instruksjonsheftet som følger med i pakken. Sørg for at du har lest, forstått og samtykket til all informasjon som er angitt i denne delen av heftet.

Ringe gratisnummer for å rapportere elleve-sifret hjem adgangskode nummer. Bruk en tastetelefon for å fullføre denne prosessen.

Forbered deg på å samle inn blodprøven.

Jobbe i en ren, tørr plass for samlingen. Pass på at du ikke vil bli forstyrret i ca 20 minutter.

Les alle instruksjoner prøvetakings. Pass på at du forstår dem før du fortsetter.

Fjerne hud oljer og andre forurensninger fra hendene ved å vaske dem grundig med varmt vann og såpe, og deretter tørke dem med et rent håndkle.

Brett ned den beskyttende klaff på Blood Prøvetaking kort sirkel.

Velg en finger for stikkstedet. Du vil punktere den første delen av fingeren på myk, polstret område, nær fingertuppen. Unngå callused områder, og ikke bruke den minste finger (Pinkie) på hånden for samlingen.

Rengjør valgt stikkstedet med et injeksjonstørk og tørk av den med rent gasbind.

Heng den hånden du har tenkt å bruke for blodprøvetaking ned ved din side i ca 30 sekunder. Rist hånden for å stimulere blodsirkulasjonen.

Plasser hånden på et bord eller en benk, med håndflaten vendt opp.

Hold Sikkerhetslansetten i den andre hånden, mellom de første og andre fingre. Plassere tommelen på lansetten trigger.

Samle dine blodprøve.

Trykker spissen av Sikkerhetslansetten mot puten av den valgte fingeren. Fortsett å trykke til slutten av lansetten danner et smilehull i huden din.

Tråkk Sikkerhetslansetten trigger med tommelen for å stikke hull på huden.

Ta av Sikkerhetslansetten.

Vri hånden, håndflaten ned, og la blodet å komme til overflaten.

Legg hånden over blod prøvetaking kort og klem området rundt stikkstedet med tommelen og pekefingeren på den andre hånden for å stimulere blodsirkulasjonen.

Når en dråpe blod har dannet på fingeren, forsiktig berøre rulle innsiden av blodprøvetaking sirkel. Fortsett å legge til ekstra dråper blod til sirkelen, til det er helt fylt. Unngå å plassere dråper blod direkte oppå hverandre.

Sørg for at du har plassert nok blod i sirkelen på forsiden, slik at den har samlet gjennom kortet og helt dekket ryggen sirkel. Hvis du ikke sørge for at du har riktig størrelse blodprøve, vil laboratoriet sannsynligvis ikke være i stand til å behandle testen.

Tillate blod prøvetaking kortet til tørk. Dette bør ta ca 30 minutter.

Fullfør prosessen.

Bandasje stikkstedet eller områder med en ren bandasje.

Kast den brukte sikkerhets lansetter ved å plassere dem i The Lancet avfallsbeholder og lukke lokket tett. Plasser avfallsbeholder i søpla.

Skriv ditt hjem adgangskode nummer og dato for innsamling på de aktuelle stedene på blod prøvetaking kort.

Når 30 minutter har gått, dekke blodprøvetaking sirkel med beskyttende klaff, og plassere den i prøven retur posen.

Forsegle returpose, og legg den i papp konvolutt.

Plasser papp konvolutt i en FedEx konvolutt, og e-post til adressen som er oppgitt i testing kit.

Vent minst tre virkedager etter at du sender prøven, og deretter ringe gratisnummer for dine testresultater.

Tips og advarsler

  • Hvis du finner ut at din første stikkstedet ikke har produsert nok blod til å fylle samlingen sirkel, må du bruke den andre Sikkerhetslansetten, følger med i pakken, for å gjenta nettstedet punktering og samling prosedyre.

Hvordan sjekke kaliumnivået

Vanligvis holder en person sin kalium nivå normal ved å spise et sunt kosthold full av grønne blader, tomater, poteter, bananer og sopp. Kroppen bruker kalium å kontrollere blodtrykket og holde stoffskiftet i gang. Når nyrene ikke fungerer ordentlig eller blodtrykket er for høyt, vel vitende om kaliuminnholdet er viktig. Leger utføre en blodprøve for å sjekke for høy eller lavt kaliumnivå.

Hvordan sjekke kaliumnivået

Før du tar testen, diskutere med legen din eventuelle medisiner du tar. Noen medisiner endre kaliumnivået i blodet ditt. For eksempel stoffer som adrenalin og histamin heve kaliumnivået. Kaliumnivå kan senke når du tar insulin eller avføringsmidler. Hvis du tar en av disse legemidlene, kan legen din be deg slutte å ta narkotika for testen.

•  Rengjør området for å trekke blod fra. Bruk en antiseptisk å drepe bakterier nærheten venen valgt for blodprøvetaking.

Påfør en tourniquet til overarm. Medisinsk personale wraps et elastisk bånd eller mansjetten rundt overarmen. Den vikle gjelder press på blodet, klargjøring venen i den nedre arm til utstråler blod inn i en ampulle gjennom en nål.

Plasser en nål i en vene i innsiden av albuen eller baksiden av hånden. En ansatt setter nøye nålen inn i blodet.

Tegn blod inn i et hetteglass. Når det medisinske personalet setter kanylen, samler blod i en ampulle eller tube på nålen. Under samlingen, ansatte fjerner tourniquet på armen din. Blodet fyller ampullen eller tube. Din hjelp fjerner nålen.

Dekk til området for å stoppe blødningen. Medisinsk personale gjelder ren klut til området med trykk for å stoppe strømmen av blod.

•  Test blodet for å vurdere kaliumnivået. Medisinsk personale tar blod til laboratorium for testing. Testen måler nivået av kalium i blodprøven.

8 Gå gjennom testresultatene for å avgjøre om nivået er innenfor normalområdet. Legen vurderinger testresultatene til å fortelle deg om kaliumnivået er normalt, høy eller lav. Normalområdet er 3.7 til 5.2 milliekvivalenter per liter. Et høyt nivå, hyperkalemi, kan tyde på dårlig regulering av nyrene, noe som skjer i løpet av nyresvikt. Et lavt nivå, hypokalemi, kan eksistere hos pasienter med dårlig ernæring eller diaré. Legen vil diskutere eventuelle forhold.

Hint

  • Stol på legen din og ansatte til å fortelle deg hva dine testresultater bety for din helse.
  • Hvis de ansatte finner nålen innsetting vanskelig, kanskje skadede blodceller slipper kalium forårsaker en feilaktig høy testresultatet.

Symptomer på genetiske sykdommer

En genetisk lidelse er noen lidelse eller sykdom som er forårsaket av en abnormitet av genetisk materiale i henhold til Human Genome Project. Forskere vet ennå ikke hva som forårsaker unormalt av gener eller hvordan du kan hindre dem. Noen av de vanligste genetiske sykdommer er Alzheimers, autisme, og bipolar lidelse.

Alzheimers

Alzheimers er en sykdom som rammer anslagsvis 5 millioner mennesker, ifølge Centers for Disease Control. Utgangs alder for Alzheimers er typisk 60 med risiko stiger med alderen. Forskerne vet foreløpig ikke vet nøyaktig hva som forårsaker Alzheimers, men det mistenkes å være relatert til aldring og slektshistorie. Tegn på Alzheimers sykdom inkluderer å miste dom om forbruksvaner, spør gjentatte spørsmål og viser motstand mot endring. Problemer med å gjøre nye minner og problemer med å finne ordene er også mulige symptomer på Alzheimers.

Autisme

Forskere har identifisert at autisme, som er et navn for en gruppe med utviklingsforstyrrelser, er forårsaket av genetiske og miljømessige faktorer. Noen av de lidelser som inngår under autisme gruppen er Asperger syndrom, Retts syndrom og gjennomgripende utviklingsforstyrrelse. Autisme årsaker svekket sosiale ferdigheter, problemer med verbal og ikke-verbal kommunikasjon og sterkt redusert interesse for aktiviteter. Barn med autisme kan ikke kjenne igjen sine egne navn, og kan delta i repeterende bevegelser som Drilling eller rocking.

Bipolar Disorder

Ekstreme endringer i energi, humør eller funksjonalitet kan være forårsaket bipolar lidelse, som også er kjent som manisk depresjon. Bipolar er en vedvarende tilstand som ofte går i familier og antas å være forårsaket av kjemisk ubalanse i hjernen. Bipolar lidelse har to deler: mani og depresjon. Symptomer på mani er en opprømt eller lykkelig humør, risikotaking, racing tanker og økt rask tale. Langvarig tristhet, tap av energi, økt bekymring og angst er symptomer som kan følge med depresjon.

Cerebral Parese

Cerebral parese er et navn for en gruppe av lidelser som oftest dukker opp i de første årene av et barns liv. Ifølge Mayo Clinic, oppstår cerebral parese i gang 2 til 4 fødsler for hver tusen. Cerebral parese er ofte forårsaket av infeksjoner som hjernehinnebetennelse eller mutasjoner av gener som regulerer utviklingen av hjernen. Tegn på cerebral parese er stive bevegelser, skjelvinger, problemer med presise bevegelser og overdreven sikling.

Forebygging

Det er ennå ikke en bestemt måte for å hindre genetisk sykdom. De er forårsaket av mutasjoner og deformiteter i DNA som kan ennå ikke være forberedt. Screening av et nyfødt ved hjelp av noen få dråper blod kan anvendes for testing for å bestemme om et spedbarn har noen genetiske sykdommer ved fødselen.

Hvem gjør Meridia?

Meridia, eller sibutraminhydrokloridmonohydrat, er et populært vekt-tap stoffet opprinnelig produsert av Knoll Pharmaceuticals. I 2001, derimot, Knoll morselskap solgte sin farmasøytiske divisjon --- Meridia inkludert --- til Abbott Laboratories. Meridia er nå bare ett av mange produkter produsert av Abbott. En verdensomspennende suksess, har Abbott et omfattende produktlinje, en stor arbeidsstyrke og høy rangering i næringslivet, noe som gjør det til en lønnsom og lovende selskap med en historie av fortreffelighet.

Identifikasjon

Meridia er produsert av Abbott Laboratories, en helsevesenet selskap basert i Abbott Park, Illinois, en forstad like nord for Chicago. Abbott startet produksjon Meridia i 2001, da det kjøpte Knoll Pharmaceutical, den farmasøytiske divisjon av kjemiselskapet BASF, de opprinnelige skaperne av Meridia. I tillegg til legemidler, produserer Abbott medisinsk utstyr, diagnostiske verktøy, ernæringsprodukter og animalske helseprodukter.

Historie

Abbott ble grunnlagt i 1888 av Dr. Wallace C. Abbott, en lege som gikk på å bli en av grunnleggerne av moderne apotek. Basert i Illinois, ble selskapet opprinnelig kalt Abbott Alkaloidal Co. I 1910 Abbott etablert filialer i New York, San Francisco, Seattle, Toronto, London og India. Selskapet vokste raskt i løpet av neste århundre, utvide til å bli produsent av slike vellykkede produkter som Sikre helse supplement, narkotika Biaxin, Depakote og Prevacid, og babyen formel Similac.

Størrelse og omfang

Abbott har 72.000 ansatte og mer enn 100 anlegg over hele verden. I 2008 Abbott omsatte $ 29.5 milliarder, og dets 2007 forsknings- og utviklingskostnadene utgjorde $ 2500000000. Abbotts produkter selges i mer enn 130 land.

Utmerkelser

Fortune Magazine har kåret Abbott en av USAs mest beundrede selskaper hvert år siden 1984, og det ble rangert som nummer 80 på Fortune 500-listen over de største USA-baserte selskaper i 2008. Science magazine kåret Abbott en av 2007 beste arbeidsgivere, og det ble kåret som en av de beste entry-level jobber for siste universitetsutdannet i 2008 av The Princeton Review, og en av de 100 beste stedene å jobbe i 2008 av Working Mother magazine. Abbott har også vunnet 2008 Chicago Innovation Award og 2007 Galen Prisen for Innovasjon i Patient Care.

Humanitær innsats

Abbott donerer millioner av dollar til humanitære formål og medisinske oppdrag årlig. Abbott Global AIDS Care programmet har investert mer enn $ 100 millioner til HIV / AIDS-testing og behandling over hele Afrika, og Abbott Fondet har arbeidet for å forbedre helsen til kvinner og barn i Afghanistan, Kambodsja og Vietnam. I tillegg har selskapet inngått samarbeid med amerikanske helsevesenet organisasjoner å tilby produkter og forsyninger til orkan utsatt statene før katastrofen inntreffer.