Digidexo.com

Jazzercise og vekttap

Opprettholde en aktiv livsstil er en av de beste måtene å oppnå en sunn vekt og sikre din generelle velvære. Siden 1969, millioner av mennesker over hele verden har vært i stand til å miste vekt sunt gjennom gruppe fitness program kalt Jazzercise.

Hva er Jazzercise?

Jazzercise er en gruppe fitness klassen som kombinerer teknikker for jazz dans, pilates, yoga, styrketrening og andre aerobic metodene sammen med stretching inn en 60-minutters trening for hele kroppen.

Fordeler

Det er lett å finne måter å brenne kalorier som resulterer i vekttap; det er vanskelig å finne et program du kan feste med lang sikt. Jazzercise klasser gir en følelse av fellesskap, spenning og støtte som individuell fysisk aktivitet kan mangle. Instruktørene tar også sikte på å gjøre trening til noe å glede seg gjennom fengende musikk, dansetrinn og konstant oppmuntring. Du kan finne det mye lettere å gjøre øvelsen en del av din daglige rutine når det er noe du ser frem til i stedet for noe du gruer. De fleste vekttap programmer og støttegrupper fokus på kosthold og bare oppfordre deg til å trene. Jazzercise klasser er fokusert på å gi deg en praktisk og morsom måte å legge denne fysiske aktiviteten til din vekt-tap rutine.

Fakta

Jazzercise kan være en fin måte å gå ned i vekt og sparke starte en sunn, aktiv livsstil. Ifølge Jazzercise nettside, kan den gjennomsnittlige personen forbrenne opptil 500 kalorier i hver 60-minutters klasse. Brenner mer kalorier enn konsumert hver dag er en enkel formel for å kaste pounds effektivt. For eksempel, hvis kroppen din forbrenner 2000 kalorier på en dag uten å gjøre noe anstrengende fysisk aktivitet, bør du inntak 2000 kalorier for å opprettholde vekten din. Men for å skape en kalori underskudd og gå ned i vekt, kan du enten ta inn færre kalorier, trene for å brenne ekstra kalorier eller gjøre begge deler. Ett pund tilsvarer 3500 kalorier. Derfor, hvis du oppretter et underskudd på 500 kalorier hver dag gjennom kosthold og mosjon, vil du miste ett pund hver uke.

Typer

Jazzercise klasser kommer i åtte varianter: Original, Lite, Body Sculpting, personlig preg, Express, Step, Circuit Opplæring og Junior.

Velg en klasse som passer dine fitness mål og preferanser. Det kan være lurt å blande ting opp litt og delta på et par forskjellige klasser for litt variasjon. Men husk at det er gunstig å holde seg til en rutine. For konsistens, prøv å velge en bestemt klasse for hver dag i uken du delta, holde lineup det samme hver uke.

Finne en klasse

Jazzercise klasser finner sted over hele USA og i mange andre land. De gjennomsnittlige klasse koster mellom $ 8 og $ 11 for en enkelt besøk og mindre for en pakke avtale. For en full liste over registrerte instruktører, steder og priser, besøk nettsiden eller ring (800) FIT-IS-FIT.

Betraktninger

Mens Jazzercise er en stor og effektiv måte å trene, er et sunt kosthold også noe å vurdere når du prøver å gå ned i vekt. Det er viktig å være forsiktig for ikke å falle under forutsetning av at bare fordi du trener betyr at du kan spise hva du vil. Time magazine i august 2009 advarte om farene for personer som trener regelmessig og ender opp med å spise mer kalorier, noe som fører til vektøkning, i artikkelen "Hvorfor Exercise ikke vil gjøre deg tynn." Det er viktig å huske på at en kombinert innsats fokusert på kosthold og mosjon er den sunneste og mest effektive måten å nå-vekttap mål og oppnå en generell sunn livsstil.