Digidexo.com

Diett for Candidiasis

Candidiasis, diagnostisert som en soppinfeksjon eller trøske, er en soppinfeksjon av Candida overvekst på noen varme, fuktige del av kroppen. Normalt finnes på huden eller slimhinnene, en ubalanse av candida forårsaker soppen å spre seg inn i munnen, vagina eller indre organer. Normal vekst inngår i immunsystemet hos mennesker og bakterielle mikroorganismer. Dårlig kosthold, en ut-av-balanse bakteriell miljø i fordøyelseskanalen, et svekket immunsystem og overforbruk av antibiotika kan alle føre til candidiasis.

Colon Cleanse

Rense ut fordøyelseskanalen og fjern eventuell lagret avfall fra kolon. Besøk helsekostbutikker for å undersøke variasjonen av kolon rensing produkter som spenner fra kapsler til pulver og rister. Psyllium husk, en kostfiber tilgjengelig i tablettform og pulverform tilsettes vann, tatt en gang eller to ganger om dagen vil bidra til å fjerne tykktarmen av uønsket lagret avfall.

Sukker

Alle former for sukker må elimineres for å hindre at candida bakterier fra å reprodusere. Unngå sukkerholdige drikkevarer (inkludert alkohol), frukt, godteri og andre søtsaker, inkludert alle søtningsmidler som lønnesirup, honning, agave nektar og organisk rå sukker.

Raffinert mel

Raffinert mel svinger raskt til sukker når det har blitt spaltet. Som med forbruker sukkerholdige matvarer, inges raffinert mel feeds også Candida i kroppen, bidrar bakterier å formere seg. Unngå brød, kjeks, kaker, kjeks og bearbeidet korn laget med hvitt mel. Sats på produkter laget med hele hvetemel som et sunnere alternativ.

Mold

Mold er til stede i en rekke matvarer, bidrar til Candida reproduksjon. Selv om det ikke gir mat for Candida, gjør det skape et ideelt miljø for bakterier å vokse. Foods høy i mold som skal unngås inneholde nøtter, mutter Butters som peanøttsmør, og alle typer ost.

Gjær

Siden candida er en type gjær, forbruker gjær og gjærprodukter forstyrrer evnen til å eliminere den fra systemet. Inntar gjær kan også aktivere flere av bakterier for å gå inn i kroppen. Unngå all brød, kaker og andre bakevarer.

Whole Foods

En av de viktigste gjerningsmannen for candida bygge opp er bearbeidet mat. Det er viktig å justere kostholdet ditt for å styre unna bearbeidet mat og konsumere mat så nær sin naturlige form som mulig. Lean proteinrik biff, fjærfe, fisk og svinekjøtt inneholder svært lite sukker. Styr klar av lunsj kjøtt og andre bearbeidede kjøttprodukter, f.eks, pølser og bacon. Disse inneholder sukker og kjemikalier som fremmer Candida vekst. Laste opp på grønnsaker. Noen grønnsaker, på grunn av deres lave sukkerinnhold, sulte bakterier og inhiberer gjærvekst. Disse inkluderer agurk, blomkål, neper og rosenkål. Unngå stivelsesholdige grønnsaker som er høyere i sukkerinnhold som poteter, mais, squash og søtpoteter.

Probiotika

Inkluder 02:58 porsjoner av yoghurt med levende kulturer som en del av din daglige rutine. Yoghurt inneholder "vennlige" bakterier som bekjemper Candida sopp. Hvis du ikke liker yoghurt, få noen probiotika fra din lokale helsekost butikk.

Linfrøolje

Konsumere ett femtinitti ss Linfrøolje hver dag. Det bekjemper ikke bare frie radikaler og skadelige bakterier, men bidrar til å opprettholde optimal funksjon av organer og kjertler i hele kroppen. Linfrøolje øker immunitet og motstand mot Candida bakterier.