Digidexo.com

seponere kolesterolmedisin

Hvordan kan du sammenligne kolesterolmedisiner

Ifølge American Heart Association, ca 98.6 millioner amerikanske voksne har kolesterolnivået i blodet over 200 mg. Å ha høyt kolesterol utgjør en høyere risiko for koronar hjertesykdom (CHD) og andre helsemessige forhold. Men å ta kolesterolmedisiner kan bidra til å få dette problemet under kontroll og forebygge helsekomplikasjoner. Før du tar et kolesterol narkotika, hjelper det å ha noen tips.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvilken kolesterol narkotika er riktig for deg. For tiden er det seks forskjellige typer kolesterol legemidler tilgjengelig i USA, inkludert Lipitor, Zocor, Crestor, Pravachol, Mevacor og Lescol. Ifølge Harvard Health Publications, når folk tok doser på 80 mg, redusert Lipitor LDL med 51 prosent, Lescol med 31 prosent, Mevacor med 37 prosent, Pravachol med 40 prosent, og Zocor med 47 prosent. Doser på 40-mg Crestor reduserte LDL med 57 prosent.

Snakk om dosering med legen din. Ifølge "Bevis-it" prøve publisert i Harvard Health Publications, når 10-mg og 80-mg doser av kolesterolmedisiner ble sammenlignet, jo høyere dose av kolesterolmedisiner bedre sjansene for å unngå hjerteproblemer ved 77,6 prosent (opp fra 73,7 prosent).

Vurder kostnadene ved kolesterolmedisiner. Først, sjekk med ditt forsikringsselskap for å finne ut hvilke stoffer kvalifisere for dekning (hvis du har forsikring). Men som en generell veiledning, et års forbruk av 80-mg doser av kolesterol medisiner årlig vil koste $ 1150 for Lipitor, $ 825 for Lescol, $ 1475 for Mevacor, $ 1500 for Pravachol, $ 850 for Crestor (40 mg doser) og $ 1500 for Zocor .

Sjekk ut niacin hvis du har lavt HDL. Ifølge Harvard Health Publication, kan LDL falle med så mye som 15 prosent hvis du tar niacin. Snakk med legen din om dette alternativet hvis HDL er lav.

Block kolesterol fra mat ved å ta et medikament som Zetia. Dette stoffet hindrer kolesterol fra å komme inn i veggen av tarmen og komme inn i blodstrømmen. Denne medisinen kan slippe kolesterolet med så mye som 20 prosent.

Tips og advarsler

  • Innlemme matvarer i kostholdet ditt som bidrar til å redusere kolesterolnivået. Strøm matvarer inneholder havregryn, mandler, valnøtter og ferskvannsfisk.
  • Se opp for bivirkninger av kolesterolmedisiner. Som med alle medikamenter, medikamenter kolesterol har potensiale til å forårsake bivirkninger. De mest alvorlige bivirkningene inkluderer leversvikt og muskelskader. Hvis du opplever muskelsmerter mens du tar denne medisinen, eller andre symptomer, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Farene ved kolesterolmedisiner

Når en lege diagnostiserer en pasient med høyt kolesterol, er han også å si at pasienten er i fare for koronarsykdom. Målet blir da å få kolesterol tall ned i det normale området. Mens endringer i kosthold og begynner en øvelse programmet kan hjelpe, kan en lege også foreskrive en kolesterolsenkende medisiner. Mens medisiner kan gjøre dette, kan de også føre til andre problemer.

Hva legemidler skrives ut?

Leger vil foreskrive statiner for å senke pasientens kolesterol. Det finnes en rekke merkenavn for disse statiner, inkludert Lipitor (atorvastatin), Zocor (simvastatin), Mevacor (lovastatin) og Pravachol (pravastatin).

Hvordan kolesterol er Made

Du svelges kolesterol når du spiser animalsk mat, men kroppen produserer det også. Kolesterol er produsert i leveren, noe som gjør 700 til 1200 mg per dag. Mindre mengder produseres også i tarmen og kroppens celler. Leveren bryter ned acetyl-CoA og deretter omdanner acetyl inn i forskjellige typer av karbonmolekyler før det blir kolesterol. Trinnene er: acetyl-CoA til mevalonat å isopentenylpyrofosfat til squalene til kolesterol. Kroppen din er i stand til å produsere alle av kolesterolet den trenger for å fungere. Når kolesterolnivået ditt er testet, er 85 prosent av målingen faktisk fra kolesterol kroppen din har produsert.

Hvordan Statiner Work

Statinene hemmer acetyl-CoA-produksjon, som i sin tur inhiberer det produksjonen av kolesterol. Imidlertid ubikinon og dilochol blir produsert gjennom den samme prosessen som kolesterol, slik statiner hemme deres produksjon, så vel. Ubikinon er et cellulært næringsstoff anvendes i mitokondriene. Det er kroppens hovedluftveis enzym og brukes i hjertet og andre organer. Dolichols hjelpemidler i protein produksjon.

Muskelsmerter og svakhet

Muskelsmerter og muskelsvakhet er de vanligste bivirkninger fra statiner. Tilstanden er kalt rabdomyolyse, antas å være forårsaket av en nedsettelse av ubikinon, noe som bidrar til muskelfunksjon. Aktive mennesker synes mer sannsynlig å utvikle dette problemet enn de som er stillesittende.

Nevropati

Perifer neuropati er svakhet, prikking og smerter i hender og føtter som kan føre til vanskeligheter med å gå. Tar statiner i ett år kan øke sannsynligheten for å utvikle nevropati med 15 prosent og med 26 prosent etter to år. Skaden kan være irreversible.

Andre problemer

Det er andre forhold som statiner kan forårsake, som for eksempel hjertesvikt, svimmelhet, kognitiv svekkelse, kreft, bukspyttkjertel råte og depresjon.

Bivirkninger av kolesterolmedisiner

Kolesterol er en type fett som finnes i blodet og i hele kroppen. Ifølge Mayo Clinic, kan for mye kolesterol i blodet føre til en opphopning på veggene i blodårene og føre til et hjerteinfarkt. Leger ofte foreskrive statin narkotika for å bringe en pasients kolesterol ned til normalt nivå.

Bivirkninger

The Mayo Clinic rapporterer at statiner er svært effektiv på å senke kolesterolet, men kan også forårsake bivirkninger, inkludert muskelsmerter, leverskader, fordøyelsesproblemer og nevrologiske problemer.

Risiko

Kvinner, personer 65 år eller eldre, folk som har lever- eller nyresykdom og de med diabetes er mer utsatt for å oppleve bivirkninger fra å ta statiner, ifølge Mayo Clinic.

Interaksjoner

The Mayo Clinic advarer at statiner er sannsynlig å forårsake bivirkninger når de brukes i kombinasjon med antidepressiva og antibiotika. I tillegg inneholder grapefrukt et kjemikalie som gjør statiner mer potente, øker graden av bivirkninger.

Behandling av bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic, er det måter å bidra til å redusere alvorlighetsgraden av bivirkninger, inkludert justering av medisinering dosering, bytte til et annet statin narkotika og unngå over-the-counter smertestillende medikamenter.

Betraktninger

I en 2009 artikkel om CNNhealth.com, sier Kate Stinchfield at å vedta et sunt kosthold kan være effektive i å senke kolesterolet og ikke forårsaker uønskede bivirkninger.

Effekten av kolesterolmedisiner på Liver

Kolesterol er en substans som produseres i leveren er nødvendig i mange prosesser i kroppen. For mye kolesterol i kroppen kan føre til hjertesykdom. Det finnes stoffer som er spesielt designet til å stoppe produksjonen av kolesterol i leveren. Et eksempel på medisiner i denne klassen er Zocor og Lipitor.

Funksjon

Zocor, Lipitor og de andre i sin klasse arbeid ved å blokkere enzymet som produserer kolesterol. Når dette enzymet er blokkert av medisiner, skjer to ting. Den første er at kroppen produserer mindre kolesterol. Det andre er at for å fungere skikkelig, vil kroppen trekke overflødig kolesterol fra bloodstream.Together, disse effektene resulterer i lavere kolesterol for pasienten.

Bivirkninger

Fordi statiner virker ved direkte å endre normale prosesser i leveren, er det mulig for noen å ta disse medikamentene å lide leverskader. Pasienter som tar statiner bør ha sin leverfunksjonen overvåkes hver 3 til 6 måneder. Spesielt bør leger se etter en økning av leverleverenzymer som nase. Vedvarende forhøyede leverenzymer kan være et tegn på leverskade.

Andre Kolesterol medisiner som påvirker leveren

Bortsett fra statiner, er det andre kolesterolreduserende medisiner som kan ha negative effekter på leverfunksjonen. Niaspan, som ofte foreskrevet til lavere triglyserider, kan også føre til en økning i leverenzymer. Tricor, en annen medisiner som brukes til å behandle høye triglyserider, har liknende effekter på leveren. Med de fleste tilfeller av forhøyede leverenzymer, når medisinen ble avviklet leverfunksjonen normalisert.

Forholdsregler

Fordi mange kolesterolsenkende medisiner har samme potensial til å skade leveren, bør det tas hensyn ved bruk av disse legemidlene sammen. Generelt bør nytte for pasienten med å bruke flere legemidler oppveier risikoen eller andre alternativer bør vurderes.

Alternativer til medisinering

For pasientens uten genetisk predisposisjon for høyt kolesterol, er livsstil modifisering en måte å senke kolesterolet uten å ta medisiner. Ting som å spise mer frukt og grønnsaker og trene regelmessig kan redusere kolesterolnivået. I tillegg, spise en diett høy i fiber bidrar til å fjerne overflødig kolesterol fra blodet.

Pediatric migrene behandlingPediatric migrene er intenst smertefull hodepine som oppstår hos barn. På grunn av mangel på utstrakt testing av medikamenter sikkerhet hos barn, er preventive behandlinger foretrukket. Når disse behandlingene er ikke nok, er ikke-reseptbelagte medisiner som brukes til å løse symptomene. Til slutt, hvis det er nødvendig, er reseptbelagte medisiner som brukes til å lindre smerten av barnets hodepine.

Livsstil

Det er mange aspekter av et barns livsstil som kan påvirke deres sjanser for å oppleve migrene. Et slikt aspekt er barnets søvnvaner. Barn som opplever pediatriske migrene bør ha en vanlig sovende tidsplan for å redusere sine migrene symptomer. I tillegg bør foreldre sikre at barnets skole ryggsekken er jevnt balansert, og ikke forårsaker tilbake belastning, noe som kan bidra til migrene smerte. Til slutt kan en næringsrik diett kombinert med regelmessig mosjon bidra til å forhindre migreneanfall.

Stress

Stress kan føre til smertefulle symptomer på migrene i selv svært små barn. En lav test score, peer problemer eller til og med foreldrenes konflikt kan utløse migrene hos disse barna. For å hindre migrene fra start, kan barna bruke stress relief teknikker som pusteøvelser, stretching og biofeedback.

Ikke-reseptbelagte medisiner

I det tilfelle at medisinen er nødvendig, er barn først behandles med ikke-reseptbelagte smertestillende midler, slik som ibuprofen og acetaminofen. Når du tar medisiner for et migreneanfall, er det ekstremt viktig for barna å ta medisiner så snart hodepinen begynner. Dette gjør det mulig for medisin for å begynne å jobbe raskere. Hvis ibuprofen og paracetamol ikke lykkes, bør disse seponeres.

Reseptbelagte medisiner

Det er flere reseptbelagte medisiner som er effektive for pediatriske migrene. Triptaner, som ofte brukes for voksne migrene, har blitt funnet å være sikker og effektiv i barn over tolv år gammel. Disse medikamentene er sumatriptan, rizatriptan og zolmitriptan. Promethazine er et medikament som både kan bidra til å dempe kvalmen som ofte oppstår med migrene, men det fører til tretthet.

Betraktninger

En trigger er en hendelse som kan føre til migrene å starte. Bestemte matvarer, lufttrykket endres, og til og med visuelle hendelser som et blinkende lys kan utløse pediatriske migrene. Barn med migrene bør holde en dagbok for å finne ut hva som utløser deres migrene, slik at de kan unngå så mange triggere som mulig.

Hva Medisin forårsaker hårtap?

Folk tenker ofte på medisinsk hårtap som en bivirkning av kjemoterapi behandling for kreftpasienter. Men mange reseptbelagte og over-the-counter medisiner føre til hårtap når de brukes i en lengre periode. Medisiner du tar for langsiktige medisinske tilstander, som for eksempel ADHD, diabetes og hjertesykdom, og kortsiktige medisinske tilstander, som for eksempel sesongmessige allergier, kan føre til hårtap.

ADHD Medisinering

Medikamenter som benyttes for ADHD, slik som Adderal og klonidin, føre til at håret synlig tynne når de brukes over en periode på flere år. Medisiner som brukes til å behandle ADHD ofte forstyrrer blodsirkulasjonen til hjernen, som gradvis fører fra sprøtt hår til håravfall.

Diabetes medisiner

Medisiner som brukes for å kontrollere blodsukkeret hos diabetikere kan føre til at håret blir sprø. Over tid vil det sprøtt hår forårsaket av blodsukker medisiner til slutt faller fra hodet. Håret faller fra hodebunnen vil først føre til usammenhengende skallethet fulgt til slutt av total skallethet hos menn og kvinner.

Allergi medisiner

Allergi medisiner er vanligvis tatt på en etter behov i løpet av våren og høsten. Selv om disse medikamentene er vanligvis brukes kort sikt, er noen Shedding av håret for å bli forventet. Fordi allergi medisiner er vanligvis brukes kort sikt, er håravfall som regel en mindre bekymring.

Anti-depressiva

Folk som er på anti-depressiva, som Zoloft og Prozac, ofte opplever skallethet. Mye som medisiner som brukes til å behandle ADHD, medisiner som brukes til å behandle depresjon kompromisser blodtilførselen til hodebunnen og hjernen, noe som fører til håravfall.

Menopause behandlinger i Women

Menopause behandlinger, for eksempel hormonerstatnings, føre til hårtap, fordi nivåene av hormoner i overgangsalderen kvinner er i en konstant tilstand av forandring. Under og etter overgangsalderen, kan hormonene også føre til at håret til å utvikle på steder hvor kvinner vanligvis ikke ville se håret slik som i ansiktet. For å bekjempe håravfall og hår vekst problemer under og etter overgangsalderen, bør kvinner rådføre seg med lege om vitaminer som fremmer sunn hårvekst.

Hjerte og kolesterol medisiner

Fordi hjerte-og kolesterolmedisiner arbeide for å bedre blodgjennomstrømningen i hjertet og blodårene, sirkulasjonen av blod til og fra hodebunnen er ofte kompromittert, noe som fører til tynt hår og skallethet. Legen kan anbefale å øke mengder av visse vitaminer i kosten.

Klimaendringer med medisinsk indusert Håravfall

Når du tar visse medisiner, nivåer av næringsstoffer og vitaminer fra maten du spiser er ofte dårlig absorberes og brukes av kroppen. Når begynner behandling ved hjelp av medisiner for ADHD, diabetes, allergier og andre forhold som er omtalt her, kan det være lurt å diskutere potensialet for hårtap med legen din. Legen kan anbefale visse vitamin og mineraltilskudd du kan ta for å forhindre håravfall mens du bruker disse medikamentene.

Femara bivirkninger

Femara er et stoff som brukes til å behandle trinn 2 brystkreft. Det har vært veldig vellykket for mange innlegg menopausal kvinne. Dessverre kommer Femara med en rekke bivirkninger, noen av dem irriterende, noen til og med livstruende. En person tar Femara bør alltid skrive ned eventuelle bivirkninger til stoffet for å diskutere med en lege. Det er viktig å forstå hvilke bivirkninger kan bli diskutert på en planlagt avtale og hvilke som garanterer en umiddelbar samtale til legen.

Vanligste Femara bivirkninger

Femara mest vanlige bivirkningene er ikke farlig, og forekommer i mer enn 20 prosent av personer som tar stoffet. Disse regnes ikke som farlig, men en person som tar Femara bør likevel ta hensyn til disse hendelsene. Hetetokter og tretthet er de vanligste bivirkninger, forekommer så ofte som 33 prosent av tiden. I tillegg ble unormal svetting ofte rapportert. Utbruddet av leddsmerter eller en diagnose av leddgikt er svært vanlig også. Minst én av fem personer på Femara klager over intens hodepine.

Mer vanlig Femara bivirkninger

Femara har mer vanlige bivirkninger som har oppstått i kliniske studier i alt fra 15 prosent til 20 prosent av folk på stoffet. Hevelse og vannretensjon er en vanlig klage blant brukerne. Også, ryggsmerter og kvalme forekommer i så mange som 18 prosent av Femara brukere. Også brukere som har sitt kolesterol sjekket før og etter start stoffet kan oppleve at de har en stor økning i kolesterol. Disse bivirkningene bør rapporteres til legen din.

Mindre vanlig Femara bivirkninger

Det tredje settet med truende Femara bivirkninger forekommer hos færre enn 15 prosent av brukerne. Disse bivirkningene inkluderer vekttap eller gevinst, manglende evne til å sove og nattesvette, manglende evne til å spise, halsbrann, enten forstoppelse eller diaré, influensalignende symptomer, bein lett bryte, svimmelhet og bli utsatt for urinveisinfeksjoner.

Alvorlig Femara bivirkninger

Det er et annet sett av bivirkninger som er farlige. Dette er veksten av svulster, brystsmerter, blodpropp (tegn på en blodpropp inkluderer hevelse og ømhet), problemer med å få luft inn i lungene, og vaginal blødning som er utenom det vanlige, synsproblemer, problemer med å snakke og alvorlige magesmerter . Disse skal rapporteres til lege umiddelbart.

Bivirkninger relatert til allergisk reaksjon på Femara

Noen mennesker har blitt funnet å ha allergiske reaksjoner på Femara. Etter å ha tatt Femara, kan en person legge merke til et utslett eller elveblest på huden som blir kløende eller varsel hevelse i leddene. Hvis en allergi mot Femara er mistenkt, bør bruken seponeres før en lege kan sjekke ut symptomene og avgjøre om det var stoffet er årsaken.

Xerostomia Treatment

Xerostomia, kjent mer folkemunne som tørr munn, er en tilstand preget av en manglende spyttproduksjon. Det er vanligvis et symptom på en underliggende årsak, og selv om det ikke er alvorlig, kan det føre til problemer med tennene og hindre evnen til smak og svelge mat. Behandling av tilstanden er avhengig av diagnose den underliggende årsaken, og vanligvis omfatter livsstil eller alternative løsninger.

Symptomer

Hvis du lider av xerostomia, dine symptomer, i tillegg til å tørke munnen, kan omfatte: sprukne lepper og utvikling av sår eller delt hud i munnvikene; halitosis (dårlig ånde); vanskeligheter med å svelge, spise og snakke; sår hals; en rar smak i munnen; soppinfeksjoner i munnhulen; og dental problemer som tannråte og en økt opphopning av plakk. Selv om sjeldne munntørrhet er vanlig, er en hyppig eller konsistent munntørrhet føre til bekymring og bør undersøkes av lege.

Behandling

Den primære metode for behandling av xerostomia er gjennom riktig diagnose av den underliggende årsak. I noen tilfeller av tørr munn, slik som de som er forårsaket av kreft-behandling, aldring eller en rekke andre medisinske tilstander. den beste metoden for behandling er god hygiene og tiltak for å bedre produksjonen av spytt. Eksempler er å vaske daglig med munnvann, tanntråd og børsting etter hvert måltid; suger på en sukkerfri harde drops eller tygge sukkerfri tyggegummi; avvikling røyke; drikkevann i løpet av dagen; ved hjelp av en luftfukter; og tar over-the-counter spytt substitutter som Biotene Oralbalance, som inneholder carboxymethycellulose.

Hvis tørr munn er forårsaket av et medikament, bør det seponeres hvis mulig, eller erstattet med en lignende en. Hundrevis av medisiner har potensial til å forårsake xerostomia, så diskutere med legen din mulige bivirkninger av alle medisiner han eller hun kan foreskrive for deg. I tillegg til å bytte eller seponering av medisiner, kan legen forskrive en resept styrke spytt stimulator som pilokarpin og cevimeline.

Bivirkninger av Lamisil tabletter

Lamisil brukes til bekjempelse av soppinfeksjoner. Dette kan være ringorm, fotsopp, sopp i negler eller tånegler, og jock kløe. Det er bivirkninger som kan være tydelig mens du tar Lamisil.

Bivirkninger - The Cream og løsning

Selv om sjeldne, noen ganger kremen og løsningen kan føre til brenning, tørrhet, kløe og utslett.

Visjon

Av og til tablettene har forårsaket endringer i synet. Dette resulterer fra endringer av linsen og retina.

Liver Disease

Lamisil tabletter kan føre til leverskader. Hvis pasienten opplever tap av matlyst, tretthet eller kvalme Dette kan være tegn.

Hudreaksjoner

Laminere kan føre til pasientens hud for å utvikle et utslett. Produktet bør seponeres på dette punktet.

Redusert evne til å bekjempe infeksjoner

Det er viktig å slutte å bruke Lamisil hvis en annen infeksjon begynner. Lamisil kan forstyrre kroppens evne til å bekjempe infeksjoner.

Andre Drugs

Lamisil kan samhandle med ulike rusmidler. Forsiktighet bør utvises hvis på andre typer medisiner.

Mycolog salve g Loprox

Mycolog og Loprox er både aktuell løsning reseptbelagte medisiner som behandler en rekke sopp gjær-lignende hudinfeksjoner. Når stygge og ubehagelig utslett oppstår, slik som fotsopp, jock kløe eller candida, for eksempel, noen ganger over-the-counter rettsmidler er ikke sterk nok til å lindre symptomer og gjøre dem forsvinne en gang for alle. Trygge og effektive reseptbelagte legemidler som Mycolog og Loprox kan bare gjøre triks når den brukes som anvist av lege.

Identifikasjon

De generiske navnene Mycolog er Nystatin og Triamcinolone acetonid, og merkenavn er Myco-Triacet II, Mytrex og Mycolog. Mycolog kommer i rørene inneholdende enten krem ​​eller salve. Kremen kommer i 15 grader, 30-og 60-gram rør, og salven kommer i 15-og 60-gram rør. Det generiske navnet Loprox er ciclopirox, og den eneste merkenavnet er Loprox. Loprox er en syntetisk angifungal middel og kommer i rør inneholdende krem, lotion eller en hvit væske-lignende gel i 30-eller 40-gram størrelser.

Funksjon

Mycolog og Loprox er begge aktuell løsning legemidler tilgjengelig på resept bare. Mycolog brukes til å behandle candidiasis, en soppinfeksjon som fører til at huden til å rødme, hovne opp og klø. Nystatin, et generisk ingrediens funnet i Mycolog, arbeider for å stoppe veksten av sopp og triamcinolon, en steroid ingrediens funnet i Mycolog, arbeider for å bidra til å avlaste skjerpende symptomer. Loprox brukes til å behandle infeksjoner i huden forårsaket av sopp, for eksempel fotsopp, ringorm, candidiasis, jock kløe, og seboreisk eksem (en alvorlig form for flass).

Bruksområder

Mycolog krem ​​eller salve er brukt en gang om morgenen og en gang om kvelden i et tynt lag og forsiktig masseres inn de berørte områder av huden, vanligvis i ca en til to uker, eller som foreskrevet av lege. Bruk kanskje må seponeres dersom infeksjonen ikke forsvinner etter 25 dager. Loprox anvendes i en liten mengde for å rengjøre og tørke huden to ganger daglig eller som foreskrevet av en lege kontinuerlig i minst en uke før resultatene kan sees. Huden bør oppbevares kjølig og tørt og enhver type bandasje eller dekning bør unngås etter bruk av disse medikamentene.

Bivirkninger

Mycolog er et ikke-toksisk stoff, og kan brukes til å behandle symptomer i alle aldersgrupper. Bivirkninger, men forekommer sjelden, men kan inkludere hud som brenner, blemmer, peeling, føles kløende eller tørr, blir betent, eller hud som har myknet, strukket eller tynnet; økt ansiktshår eller tap av hodehår; eller betennelse i munnen eller hårsekker. Loprox kan føre til at pasienter føler midlertidig svie eller smerte etter påføring av medisiner til berørte huden.

Forholdsregler

Når det brukes over store områder av huden i lang tid, kan Mycolog bli absorbert inn i hele kroppen og kan gi langsiktige problemer, slik som vektøkning, overdreven hårvekst, forhøyet blodsukker og høyt blodtrykk. Barn som blir behandlet med Mycolog bør ikke bruke tettsittende bleier. Klær som er lett og løs bør brukes ved Mycolog blir brukt til lysken for å behandle en infeksjon. Personer som er allergiske mot Nystatin, Triamcinolone acetonid eller ciclopirox, som har hatt tilbakevendende soppinfeksjoner over store deler av kroppen sin, eller som har HIV eller som har hatt en organtransplantasjon, bør ikke bruke disse medikamentene.

Om appetittdempende midler

Til tross for eksistensen av appetittdempende midler har USA aldri vært tyngre. Rask mat, dårlig kosthold, mangel på mosjon og en dyp kjærlighet til junk food har etterlatt mange mennesker med behov for å løsne beltet. Dessverre, utseendet til appetittdempende midler som en rask løsning er ikke bare ineffektivt, men potensielt farlig.

Identifikasjon

Appetittdempende redusere kroppens ønske om mat ved å øke serotoninnivået i hjernen. Rollen serotonin og dens virkninger på sult har lenge blitt undersøkt av forskere som har funnet ut at når en person har for lite av den kjemiske, kan de være tilbøyelige til å overspise. Appetittdempende utløse serotonin produksjon, skape mer av en balanse i kroppen og stenge ned en overaktiv sult mekanisme.

Typer

Det er hundrevis av vekttap narkotika tilgjengelig for forbrukerne, som gjør velge den rette en utfordring. Til tross for alle de fancy merking og den lange listen av selskaper, er det bare to typer appetittdempende produsert og solgt: over-the-counter og reseptbelagte. Over-the-counter typene består av urteekstrakter, og de som foreskrevet av leger er vanligvis syntetisk fremstilt av ledende legemiddelfirmaer.

Historie

Appetittdempende midler ble først godkjent av Food and Drug Administration i 1959, og siden den gang bruken av slike kosttilskudd hjelpemidler har eksplodert. Historisk har phentermine vært det mest brukte stoffet i sitt slag, med andre, inkludert Adipex og Fastin, kjører en nær andre. Siden starten av appetitt suppressant, har kampen om å være tynn bli like populær som alltid.

Fordeler

Appetittdempende midler kan ha betydelige fordeler når det brukes som en kortsiktig løsning. Men appetittdempende miste sin effektivitet etter et par uker, og det er derfor noen som bruker dem vil merke at deres appetitt komme sterkt tilbake blant langvarig bruk. Men dette scenariet er vanligvis ikke et problem når appetittdempende midler blir tatt på riktig måte. Faktisk, kan fordelene av appetittdempende langt oppveier komplikasjoner av fedme. Derfor er det viktig å legge vekt på behovet for en sunn diett og mosjon plan sammen med inntak av appetittdempende midler. Å spise mindre fett og karbohydrater, øker protein og forbruker færre kalorier vil omprogrammere kroppens behov for mat, med en liten bit av midlertidig hjelp fra appetitt suppressant. Innen et par uker av disse vane endringer kroppen ikke lenger trenger assistanse, og en person skal føle seg mindre sulten.

Potensiell

Appetittdempende trenger ikke nødvendigvis å komme i syntetisk form for å være effektive. Faktisk kan de naturlige appetittdempende midler som finnes i enkelte matvarer fungere enda bedre til å kontrollere sulten og også utgjøre noen helserisiko. Nøtter, supper og whey protein inneholder fiber som utløser følelsen av fylde. Men den beste naturlige appetitt suppressant er en saftig rødt eple. Den ekstra tygge involvert i å spise et eple og den ekstra tiden det tar å fullføre en gi kroppen nok tid til å innse at det er fornøyd. Spise flere dag har vist seg å være effektiv i å indusere vekttap.

Betraktninger

Folk som ønsker å gå ned i vekt og kontrollere sin sult trenger å se lenger enn sine kjøkkenvasker. Vann er en ideell appetitt suppressant. Det er sunt, det er nødvendig, og et fullt glass kan være svært tilfredsstillende. Drikke noen før et måltid kan også gjøre magen føler fyldigere, forårsaker en person til å spise mindre uten å føle sulten.

Advarsel

De med hjertesykdom bør unngå appetittdempende midler. Rastløshet og nervøsitet kan også oppstå ved bruk, og de suppressants bør seponeres hvis du er i dette tilfellet. Også de som lider av nyresykdom og skjoldbrusk lidelser bør konsultere lege før du tar noen form for vekttap narkotika, naturlig eller syntetisk. Bare fordi en produsent gjør en påstand om at en appetitt suppressant er naturlig, betyr det ikke nødvendigvis at det er trygt å ta.

Bivirkninger av Robitussin

Bivirkninger av Robitussin


Robitussin er en over-the-counter medisiner som brukes for å lindre ubehag forårsaket av hoste i forbindelse med vanlig forkjølelse, bronkitt og brystet lunger. Robitussin brukes vanligvis for kortvarig lindring og ikke pågående helsemessige problemer som problemer med å puste eller hoste forårsaket av røyking. Robitussin er en slimløsende, som er en gruppe stoffer som tynner slim i luftveiene og gjør puste mer behagelig. Det er ikke vanlig i barn under 12 år med mindre regissert av en lege.

Døsighet

Robitussin kan forårsake døsighet i enkelte brukere. Mengden av Robitussin tatt vil direkte påvirke hvordan døsig du bli. Vær forsiktig når du bruker Robitussin hvis du skal kjøre et kjøretøy, bruk av tunge maskiner, eller vil være i en situasjon hvor rask reaksjonstid er nødvendig. Robitussin er tilgjengelig i flere formuleringer merket som '' ikke-døsig '' som mangler dekstrometorfan, som er den ingrediensen som forårsaker tretthet.

Kvalme

Noen brukere av Robitussin kan oppleve kvalme. Kvalmen generelt avtar omtrent en time etter å ha tatt medisinen. Legemet vil tilpasse seg tilstedeværelsen av Robitussin raskt og bygge opp en toleranse overfor Robitussin. Hvis kvalme er ofte oppleves av en bruker av Robitussin, bør bruken seponeres og annen alternativ behandling bør vurderes.

Forstoppelse

Forstoppelse er en vanlig bivirkning av Robitussin. Den forstoppelse kan bli løst gjennom bruk av avføring myknere eller avføringsmidler. Når bruken av Robitussin avbrytes, bør den forstoppelse avta.

Økt væskeinntak og sysselsetter en høy fiber diett vil hjelpe til å bidra til å avlaste forstoppelse som noen ganger oppstår fra å ta Robitussin. Dersom brukeren av Robitussin blir dehydrert fra sykdom, er det en større sjanse for forstoppelse å forekomme.

Legemiddelinteraksjoner

Bruk av alkohol mens man tar Robitussin bør begrenses. Hvis Robitussin som brukes, inneholder dekstrometorfan, vil følelsen av tretthet øke. Hvis Robitussin formuleringen som brukes, inneholder den smertestillende paracetamol ikke alkohol skal konsumeres. Bruke alkohol med paracetamol kan forårsake leverskader.

Hvis en monoaminooksidasehemmer (MAO-hemmer) brukes mens du tar Robitussin effekten av MAO-hemmer skal økes.

Delirium og Halucinations

I høyere doser enn anbefalt, kan Robitussin forårsake delirium. Hvis delirium oppleves mens du tar Robitussin, bør lege kontaktes umiddelbart. Robitussin inneholdende dekstrometorfan kan også forårsake hallusinasjoner dersom det tas i en meget høy dose. På grunn av nærværet av paracetamol i enkelte preparater av Robitussin en høyere dose enn det som anbefales kan også skade på leveren.

Legemidler for Fjerne Kroppshår

Kvinner som spire dreven kroppshår på steder de ikke burde --- bryst, rygg og ansikt --- kan finne det en kamp for å bli kvitt hår ved hjelp av midlertidige metoder som barbering og plucking. Legemidler kan løse det underliggende fysiske tilstand som forårsaker overdreven kroppshår, inkludert en resept aktuell behandling som kan redusere ansiktshår hos kvinner. Men det er en overflod av kosmetiske prosedyrer som kan hjelpe bli kvitt kroppshår, også.

Årsaker til overflødig hår

Når kvinner får for mye hår på steder som menn vanligvis får hår, dette kalles "hirsutisme." Ifølge Mayo Clinic, er symptomet av å ha for mye kroppshår i seg selv ikke usunn. Men det overskytende hår kan være forårsaket av medisinske tilstander, som for eksempel de som føre til at du produserer for mye androgen --- polycystisk ovariesyndrom sykdom, Cushings syndrom, svulster på eggstokkene eller binyrene, eller en sjelden medfødt lidelse som kalles adrenal hyperplasia. Bruk av visse medikamenter kan føre til kroppshår, for eksempel Danazol, foreskrevet for å behandle endometriose, selv om andre medisiner kan forårsake overflødig kroppshår, også, for eksempel anabole steroider.

Dreven hårvekst kan rett og slett være genetisk. The Mayo Clinic bemerker at kvinner som er av Middelhavet, Midtøsten eller Sør-Asia etnisitet tendens til å få mer kroppshår enn kvinner fra andre etniske grupper.

Oral medisiner

Oral medisiner kan fjerne kroppshår, for eksempel p-piller og anti-androgener, som hemmer eller blokkere androgen produksjon som fører til at håret til å vokse. Noen ganger uønsket kroppshår kan behandles ved kirurgisk fjerning en adrenal eller cyster på eggstokken svulst, eller ved å seponere medisiner som forårsaker overflødig hår.

Aktuelle medisiner

En aktuell medisinering tilgjengelig på resept kan redusere hårvekst --- men det er ikke for bruk på hele kroppen. En aktuell krem ​​som heter Vaniqa kan brukes til å redusere hårvekst i ansiktet hos kvinner over en alder av 12, selv om det ikke resulterer i permanent hårfjerning og avkastning suksess bare samtidig som brukes. Kvinner som velger å bruke Vaniqa må utvise tålmodighet; det kan ta opp til åtte uker for å se en merkbar forskjell i ansiktshår reduksjon mens du bruker denne kremen.

Kosmetiske operasjoner

Hvis du fjerner kroppshår ved hjelp av midlertidige metoder som barbering, voksing og plukker er for tidkrevende, er det alternative ruter. Elektrolyse er en måte å permanent bli kvitt kroppshår, selv om det kan ta mange timer og flere andre behandlinger for å ta vare på etterveksten. Laser hår reduksjon kan gi gode resultater og er mest vellykket i mennesker med lys hud og mørkt hår.

Din Doctor

Når kroppshår er forårsaket av høye nivåer av androgen, kan det være andre merkbare symptomer, inkludert en lav "maskulin" stemme, oppbygging av muskelmasse rundt skuldrene, redusert bryststørrelse, og hann-mønster balding av håret på hodet. I tillegg kan uregelmessige menstruasjonssykluser og akne noteres. Legen din kan kjøre blodprøver for å finne ut om du har en medisinsk tilstand som forårsaker høyere enn normale nivåer av androgen, og kan fortsette med ytterligere medisinsk testing og behandling når det er nødvendig.

Grapefrukt for Hypertensiv Treatment

Grapefrukt for Hypertensiv Treatment


Grapefrukt og grapefruktjuice er et fast innslag ved frokostbordet, med mer enn 1,6 tonn frukt produseres årlig i USA alene, ifølge Food and Agricultural Organization of the United Nations. Grapefrukt har også lenge vært spioneringen som en helse stift, selv å bli sentrum av sin egen diett kjepphest. Likevel, selv om mange av de påstander rundt de helsemessige fordelene av grapefrukt har vært overdrevet, sin bruk i å bidra til å forebygge og behandle hypertensjon har undersøkelser for å bevise fordelene.

Kalium

Grapefrukt inneholder høye nivåer av kalium, et viktig næringsstoff for å holde blodtrykket under kontroll, i henhold til American Heart Association. Bare noen få gram kalium daglig senker både systolisk og diastolisk blodtrykk med noen få poeng, som igjen betydelig reduserer risikoen for slag og hjertesykdom. En studie av John Hopkins Center i Baltimore sammenlignet en vanlig diett av kun 3,5 porsjoner om dagen av frukt og grønnsaker, og gir bare 1,7 gram per dag av kalium, med en diett på 8,5 porsjoner med frukt og grønnsaker, eller 4,1 gram kalium. Fagene med høyt blodtrykk som forbrukes de ekstra frukt og grønnsaker porsjoner hadde systolisk avlesninger i gjennomsnitt 7,1 poeng lavere og diastoliske målinger med gjennomsnittlig 2,8 poeng lavere.

Andre næringsstoffer

Kalium er ikke det eneste næringsstoff i grapefrukt som kan hjelpe dem med hypertensjon. Grapefrukt inneholder pektin, en fiber som har blitt vist å senke både blodtrykk og kolesterol. En studie ved University of Florida College of Medicine viste pektin kunne senke kolesterol tall med så mye som 10 prosent. Grapefrukt inneholder også en rekke næringsstoffer som kan hindre åreforkalkning.

Flere fordeler

Grapefrukt fordeler gå utover hypertensjon og hjerte helse. Den høye fiber nivåer kan hjelpe avverge tykktarmskreft og forstoppelse. Rødt og rosa varianter inneholder lykopen, en antioksidant som kan bidra til å senke risikoen for prostatakreft. Vitamin C nivå i frukten gi et løft til immunsystemet. Grapefrukt forbruket har også har vist seg å forebygge nyrestein.

Advarsel

Selv om de naturlige ernæringsmessige egenskaper av grapefrukt er vitenskapelig støttet, frukten kan også være farlig når det blandes med visse medisiner. Noen forbindelser i grapefrukt forstyrre enzymer i tynntarmen som bidrar til å absorbere medisiner, noe som betyr giftige nivåer av visse medisiner kan komme inn i blodet. Disse medikamentene er noen kolesterolmedisiner, smertestillende medikamenter, kalsiumkanalblokkere, antihistaminer og anti-HIV medisin. Sjekk alltid med en lege før du øker grapefrukt forbruk hvis på noen foreskrevne medisiner.

Alternatives

Næringsstoffene i en grapefrukt som bidrar til å bekjempe hypertensjon ikke er unik for denne frukten, og kan bli funnet i en rekke av andre næringskilder. Mange frukt - bananer, aprikos, kiwi, honeydews, svisker og appelsiner - samt poteter, spinat og lima bønner har høyere nivåer av kalium enn grapefrukt. Gulrøtter, bananer, erter, bønner og noen korn er også gode kilder til pektin. Kosttilskudd kan bidra til å gi disse fordelene også.

Hjerte Blokkering Behandlinger

Hjertet er en av de sterkeste muskler i det menneskelige legeme. Det er ansvarlig for å pumpe blod til hele systemet med fast, konsekvent beats uten noen gang å ta en fullstendig hvile. I løpet av tiden, kan arteriene og ventiler i hjertet lider blokkering, som vanligvis er på grunn av høy fett dietter og dårlige livsstilsvalg. Når dette er tilfelle, er sannsynligheten for et hjerteinfarkt går opp, noe som kan være livstruende. Med det blir sagt, er det ulike behandlingstilbud tilgjengelig for å reversere et hjerte blokkering.

Kolesterolmedisiner

En stor grunn til blokkering i hjertet er fra et fettstoff som bygger seg opp i arteriene som kalles plakk. Dette danner vanligvis når kolesterolnivået er høye. En måte å behandle høyt kolesterol er med kolesterolsenkende legemidler som er foreskrevet av legen din. Noen av disse inkluderer niacin, galle, fibrater og statiner. Kan også senkes ved å eliminere kolesterol mettet fett og bearbeidet mat fra kostholdet.

Betablokkere

Å være at hjertet har en høy arbeidsbelastning leverer blod og oksygen til hele kroppen, det finnes måter å gjøre denne jobben enklere. Betablokkere er reseptbelagte legemidler som kan benyttes for å senke blodtrykket, redusere etterspørselen av oksygen, tregere hjertets rytme og også hjelpe hjertet til å slappe av. Noen eksempler på disse er propranolol, metoprolol og antenolol.

Vitaminer

Åreforkalkning er den medisinske termen for tilstoppede arterier. Det er et stoff i blodet kalt homocystein som har vært knyttet til denne tilstanden. Med det blir sagt, er det ulike vitaminer som kan brukes til å bidra til å redusere nivåer av homocystein. Noen av disse inkluderer Vitamin B-12, B-6 vitamin, folsyre, omega-3 fettsyrer og L-arginin.

Angioplastikk

Når arteriene rundt hjertet blir tilstoppet, er det en fremgangsmåte som kalles angioplasti som ofte gjøres for å fjerne blokkeringen. I denne behandling, et langt rør kalt et kateter settes inn i en tett arterie. Ved slutten dersom dette rør er det en ballong som blir oppblåst forårsaker blokkering som skal frigjøres. En liten ledning enhet som kalles en stent er deretter plassert i arterien for å sørge for at den holder seg åpen.

Bypass

I mer ekstreme tilfeller kan en arterie blir fullstendig blokkert eller nesten fullstendig blokkert. Når dette er tilfelle, en større operasjon kalt koronar bypass kirurgi foregår. I denne fremgangsmåten, et blodkar som kalles en pode er fjernet fra et annet sted på kroppen, og det er festet til hjertet rundt området hvor blokkeringen finner sted. Dette kan gjøres i en eller flere arterier, avhengig av antallet av blokkeringer.

Aterosklerotisk koronar vaskulær sykdom

I 2008, 26,6 millioner ikke-institusjonaliserte amerikanere døde av hjertesykdom, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Den vanligste typen av hjertesykdommer i USA er artherosclerotic koronar vaskulær sykdom, eller koronarsykdom, melder det nasjonale hjerte Lung and Blood Institute.

Identifikasjon

Koronar vaskulær sykdom oppstår når fett og andre stoffer som kalles plakk bygge opp i blodårene. Disse plaketter forårsake artherosclerosis eller herding av arteriene dine, som begrenser blodstrømmen.

Årsaker

Familiens historie spiller en rolle i artherosclerotic koronar vaskulær sykdom. I tillegg, røyking, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes og stråling mot brystet ditt for kreftbehandling også bidra til denne sykdommen.

Symptomer

Symptomer på artherosclerotic koronar vaskulær sykdom inkluderer brystsmerter og kortpustethet. Begge symptomer er mest vanlig i tider med anstrengelse eller stress.

Risiko

Artherosclerotic koronar vaskulær sykdom har potensial til å forårsake hjerteinfarkt, hjertesvikt og arytmi.

Behandling

Å miste vekt, slutte å røyke, spise et sunt kosthold, og regelmessig mosjon er alle viktige deler av behandling for denne sykdommen. I tillegg, leger foreskrive medisiner som aspirin, betablokkere, og kolesterolmedisiner. De kan også utføre kirurgiske prosedyrer for å bedre blodtilførselen til hjertet ditt.

Matvarer som har Vitamin K

Et essensielt næringsstoff for bedre helse, gjør vitamin K proteiner som forårsaker blodet å koagulere, bidrar til å bygge bein styrke og forebygge osteoporose, og bidrar til nyrefunksjonen. Ernæringseksperter som American Dietetic Association anbefaler voksne menn konsumerer 120 mikrogram (mcg); voksne kvinner 90 mcg; og tenåringer 75 mcg hver dag. Kroppen produserer noe vitamin K. Det er også tilgjengelig i de fleste multi-vitamintilskudd. Men de beste kildene er rå eller dampet grønne, bladrike grønnsaker.

Beste K-rik mat

Blant de beste mat kilder for vitamin K er spinat, grønnkål, brokkoli, rosenkål, nepe greener, bete greener, persille, grønne grønnsaker, sennep greener, okra, vårløk, løvetann greener og endive.

Andre kilder

Moderat til lave mengder K finnes i blåbær, gulrøtter, kiwi, agurk, asparges, salat, epler, druer, linser, søte poteter, erter og andre grønne eller mørk-farget frukt og grønnsaker.

Advarsel

Siden vitamin K øker blodpropp, bør folk tar antikoagulantia eller blodfortynnende redusere sitt daglige inntak av K-rik mat.

Betraktninger

Leversykdom, galleblæresykdom og andre intestinal sykdommer kan påvirke opptaket av vitamin K og føre til en mangel, som kan langvarig bruk av kolesterolmedisiner og visse antibiotika. Snakk med legen din om eventuelle bekymringer.

Lagd Insight

En fersk studie publisert i Journal of the American Dietetic Association siterer en diett lav på vitamin K som en mulig bidragsyter til Alzheimers sykdom.

Hvordan velge glukosamin kosttilskudd

Hvordan velge glukosamin kosttilskudd


Ved første øyekast synes glukosamin å være en "super" supplement. Det hjelper rekonstruere ødelagte ledd, lindrer leddgikt og bensmerter og reparerer skadet brusk. Før du kjører ut og kjøpe en flaske er det flere ting du bør vite om du velger en glukosamin supplement.

Hvordan velge glukosamin kosttilskudd

•  Ta kontakt med legen din før du tar glukosamin kosttilskudd. Spørre om det vil negativt påvirke eventuelle medisiner du tar, og hvis det er potensielle bivirkninger.

Velg et glukosamin supplement som viser en "UPS" (United States Pharmacopeia) stempel, er kvalifisert for et kvalitetsstempel fra Consumer Lab og er produsert av en kjent mat og stoffet selskapet.

Avgjør om å ta glukosamin kosttilskudd i flytende eller kapselform. Kapslene bør ha et enterisk belegg slik at næringsstoffene blir absorbert, ikke ødelagt i kroppen.

•  Vurder et supplement som kombinerer glukosamin og chondroitin. Denne kombinasjonen er anbefalt for smertebehandling, spesielt i tilfeller av leddskade eller betennelse.

Beregn riktig dosering av glukosamin kosttilskudd før du begynner å ta dem. Din daglige dose vil avhenge av din vekt.

Factor i kostnadene per dag når du velger et glukosamin supplement. Noen merker kan kreve at du tar tre kapsler for å få de samme milligram funnet i en kapsel av et annet merke.

Les etiketten, spesielt hvis du er en allergi lidende, for tilstedeværelsen av allergener, som for eksempel hvete, gluten eller skalldyr. Også se etter ordene "Research Evidence" og "alle naturlige ingredienser."

Besøk din lokale helsekost butikken for å få en første hånd titt på de ulike glukosamin kosttilskudd tilgjengelig. Dra nytte av de ansattes kompetanse hvis du har spørsmål om produktene.

Kjøp din glukosamin kosttilskudd over internett, på en helsekostbutikk eller ditt lokale apotek.

Hint

  • Ikke alle glukosamin kosttilskudd er de samme.
  • Rub-on gels anbefales ikke på grunn av deres manglende evne til å trenge dypt inn i leddene eller å arbeide på hele kroppen.
  • Hvis du ikke ser forbedringer innen tre måneder, vurdere å seponere kosttilskudd.

Urter for Female Hair Gjengroing

Urter for Female Hair Gjengroing


Alopecia eller tynning, sprø, tørr eller fallende hår er ofte et resultat av arvelige mønstre, hormonelle endringer i kroppen, stress eller dårlig ernæring. Mange medisiner inkludert blodfortynnende, betablokkere, kreftterapi og anti-kolesterolmedisiner kan føre til tynt hår. Hårtap kan også skyldes skader forårsaket av sterke kjemikalier, over-styling og varme fra hårføner og styling verktøy. Mange kvinner som lider av Alopecia har med hell brukt helbredende urter for å regrow håret.

Burdock

Burdock (arctium lappa) root olje, også kalt bur olje, har vært brukt i århundrer for å fremme Etterveksten. Hår vokser fra små follikler (pære-formet vedheng innebygd i hodebunnen). Flertallet av follikler er aktive, voksende hår. Imidlertid, 10 til 15 prosent av follikler er i ro på et gitt tidspunkt. En sovende hårsekken kaster håret sitt etter flere måneder før den fortsetter hår produksjon. Hver dag kaster vi så mange som 100 hår av de mer enn 100.000 hår på vårt hode. Hvis en overdreven antall hårsekker hviler eller er skadet eller ødelagt, er utskifting ubalansert og til slutt dokumentert så tynne eller fallende hår. Burdock olje stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, og blodet bringer viktige næringsstoffer til hårsekken. Burdock eller bur olje masseres inn i hodebunnen nattlig å stimulere ny hårvekst.

Lavendel

Native til Middelhavet, lavendel (Lavandula angustifolia eller Lavandula officinalis) kan bli funnet voksende i tempererte klima over hele verden. I århundrer har lavendel blitt brukt til å fremme hårvekst og for å berolige hodebunnen irritasjoner og symptomene på flass. Plassere flere sprigs av lavendel i en glasskrukke og dekk med extra virgin olivenolje. Tillat å eldes i flere dager. Varm litt av oljen og bruke til å massere hodebunnen. La oljen på over natten eller bruke en til to timer før sjamponering. Lavendel eterisk olje også er lagt til sjampo og balsam. Lavender kan boblet i vann, og det avkjølte vann brukes som en daglig hår skylling.

Rosemary

Rosmarin (Rosmarinus officinalis) er generelt antatt å bremse eller permanent stoppe for tidlig håravfall og grått hår, har det vist seg å være en av de mest effektive urter som brukes i Etterveksten og restaurering. Rosemary evne til å beholde hårfarge er mest effektive på mørkt hår. I århundrer har Rosemary blitt brukt av urteleger for å behandle tynt hår. Fersk rosmarin blader ble plassert under puter i den tro at urten ville hindre skallethet. Moderne rosmarin bruksområder er skyllinger, essensielle oljer og organisk sjampo og balsam som inneholder rosmarin som en primær ingrediens. Rosmarin-tilført eple cider eddik er lagt til regnvann for å skape et stimulerende skalp skylling. Legg to ss. av blandingen til en liter vann, og bruk som en avsluttende skylling daglig. Rosemary kan forårsake irritasjon av huden i noen mennesker. Test ved å bruke eterisk olje på en liten flekk på håndleddet eller indre arm før du søker på hele hodebunnen.

Brennesle

Brennesle (Urtica diocia) er en flerårig vill urt som finnes over hele USA som brukes til å forebygge skallethet og regrow mistet håret. Brennesle essensielle oljen brukes i sjampo, balsam og Veksten behandlinger.

Rehmannia

Rehmannia (Rehmannia glutinosa), en flerårig urt med rikelig blomster som kan variere fra gul til burgunder, er en primær Etterveksten urt i mange organiske hår rettsmidler. Rehmannia er plantet som en dekorativ i både hytte hager og urbane landskap i Nord-Amerika og Europa. Eterisk olje avledet fra anlegget tilsettes til olivenolje og brukt som en skalp massasje smøremiddel. Mette røttene av håret med Rehmannia olje og vikle hodet i et varmt, fuktig håndkle. La håret innpakket inntil avkjølt og sjampo med en organisk baby shampoo.

Anti Aldring Kosttilskudd

Antioksidanter er kroppens naturlige forsvarssystem mot frie radikaler som forårsaker oksidativt stress, som antas å være en årsak til aldring. Frie radikaler er ustabile, oksidert molekyler som stjeler elektroner fra andre molekyler, forårsaker en kjedereaksjon av skade på cellene i kroppen. De blir antatt å være en underliggende årsak til rynker, kreft og hjertesykdom. Hver dag blir vi utsatt for milliarder av frie radikaler som genereres av luftforurensning, sigarettrøyk, stekt og fet mat, giftige kjemikalier, og ultrafiolette stråler. Supplere med antioksidanter kan være en måte å styrke kroppens forsvar mot frie radikaler angrep og for å reparere skaden som allerede har funnet sted.

Antioksidanter

Menneskekroppen produserer naturlig flere antioksidantenzymer, inkludert superoksid dismutase, glutation peroxidase, og katalase. Tilskudd av disse enzymer er også tilgjengelig for oral administrering. I tillegg har mange vitaminer, mineraler og noen få aminosyrer også fungere som antioksidanter, herunder vitamin C, vitamin E, beta-karoten, lutein, lycopen, vitamin B-2, og cystein. Flere urter kan også ha en antioksidant effekt, for eksempel druekjerneekstrakt, ginkgo, og grønn te. Antioksidant krydder inkluderer oregano, salvie, rosmarin, selleri, og nellik.

Koenzym Q-10

Koenzym Q-10 (Q10) er en vitamin-lignende næringsstoff er tilstede i hver celle i kroppen. Q10 stimulerer immunsystemet aktivitet og leverer den biokjemiske gnist for ATP, den grunnleggende energien som kreves for livet. Q10 er involvert i regulering av strømmen av oksygen i cellene, noe som gjør det til et spesielt viktig næringsstoff for det kardiovaskulære system og hjernen. Kroppens produksjon av Q10 minsker med alderen og på et tidspunkt kan slutte helt. En 25 prosent nedgang i CoQ10 kan føre til sykdom. Foruten alder, andre faktorer er kjent for å redusere CoQ10 nivåer inkluderer kolesterolmedisiner (som kan redusere nivåene med så mye som 40 prosent), kreft og underernæring. Ifølge Peter H. Langsjoen, MD, FACC, antioksidantegenskaper av Q10 har klare implikasjoner i demping av aldring og aldersrelaterte degenerative sykdommer (se referanse 1).

DHEA

Den adrenale hormon DHEA er den mest tallrike hormonet i menneskekroppen. Hos kvinner, øker DHEA østrogen, progesteron, østron og østradiol til ungdommelig nivå. I menn, det øker testosteron og androstenedione nivåer. Det kan også bedre hukommelse, søvn og humør; redusere stress; og har angivelig redusert hårtap og restaurert naturlige hårfarge i noen tilfeller. DHEA er generelt sikker og har ingen kjente negative bivirkninger. Det er viktig å merke seg imidlertid at kroppen skal produsere tilstrekkelige mengder DHEA opp til fylte tretti. Av denne grunn er DHEA tilskudd anbefales ikke for de under tretti år.

Melatonin

Melatonin, et hormon som produseres av pinealkjertelen i hjernen, er kjent for å være en av de beste antioksidanter for å bremse aldringsprosessen. Det påvirker søvnmønster, metabolic rate, immunitet, kalsium nivåer, og kan beskytte mot stråling-indusert kreft. Melatoninnivået reduseres naturlig med alderen, noe som kan føre til at aldringsprosessen å akselerere. Melatonin er ikke vanedannende og ikke-giftig. Fordi melatonin er naturligvis designet for å fungere i harmoni med kroppens naturlige rytme, bør det tas innen en time etter sengetid.

Marine Planteplankton

Marine fytoplankton inneholder en drivkraft for næringsstoffer, inkludert vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer, essensielle fettsyrer, klorofyll, og antioksidanter, alt i en liten nok skjema for å trenge inn i cellene i den menneskelige kroppen. Planteplankton er grunnlaget for næringskjeden og også ansvarlig for mer enn 75 prosent av jordens oksygen. Når det tas som en matvare eller supplement, er det likeledes bringer oksygen inn i kroppen og leverer basis livgivende elementer. Oksygen er en nøkkelfaktor for å reparere skaden gjort av frie radikaler. Når du kjøper marine planteplankton, sørg for å kjøpe "ren" marine planteplankton. Prosessen med høsting og rensende planteplankton til konsum er ganske dyrt; derfor enkelte selskaper selger fytoplankton produkter som inneholder for det meste nytteløst fyllmateriale, samtidig som bare inneholder en meget liten mengde av fytoplankton.

Advarsel

Ikke alle kosttilskudd og helseprodukter er de samme. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker noen av de anti-aldring kosttilskudd anbefalt her. Det er ingen garantier med noen anti-aging metoden. Gener og livsstil valg har en stor innvirkning på våre aldrende mønstre; Derfor kan anti-aldring kosttilskudd fungere bedre for noen enn de gjør for andre, eller kanskje ikke i det hele tatt. Husk at vi aldri kan stoppe aldringsprosessen! Det starter i det øyeblikket vi blir født.