Digidexo.com

Forskjeller i High-Index Brilleglass

Forskjeller i High-Index Brilleglass


Det pleide å være at dårlig syn mente du ble sittende fast med tykke briller. Ikke nå lenger. Høy indeks brilleglass er et annet alternativ med fordeler over, og forskjeller fra tradisjonelle glass eller plast briller. Likevel er ikke alle resepter er tilgjengelige i høy indeks versjoner. Snakk med din øyelege om hvorvidt reseptbelagte og høy indeks linser er en god match, og det riktige valget for deg.

Lens Tetthet

Tradisjonelt brilleglass for de som er nærsynt ha mer materiale på ytterkantene, noe som gir dem en tykk kanter utseende. Høy indeks linser korrekt nær-sightedness med mindre glassmateriale enn før. Det samme gjelder hvis du korrigere langt hold. Vanligvis må hele linsen være tykk for å korrigere denne visjonen problemet, men høy-indeksen reduserer den totale tykkelsen og tilbyr et mer attraktivt utseende alternativ.

Lens Material

Høy indeks brilleglass kan gjøres med plast eller glass. Begge gir bedre syn med mindre materiale så begge er tynnere. For de med sterke resepter, kan høy indeks glass linser være enda tynnere enn de som er laget av plast. Noen individer foretrekker kvaliteten og type visjon de opplever med glass, så en høy-indeksen alternativet er tilgjengelig i glass. Husk imidlertid at høy indeksopsjoner er dyrere hvis du trenger en sterkere resept.

Lens Vekt

Høy indeks brilleglass er også lettere enn andre objektiver. Dette betyr mindre press over nesen, og du vil føle deg mindre tyngde i ansiktet ditt. De er også lettere å bære og oppbevare. Får en holdbar ramme med høy indeks linser vil trolig forlenge levetiden på dine briller og gjøre dem mer praktisk for daglig bruk.

Lens Glare

Også høy indeksopsjoner redusere gjenskinn og natt-visjon problemer. Ifølge All About Vision nettside, vil tradisjonelle glass og plast la mindre lys inn i øyet. Høy indeksopsjoner reflektere 50% mer lys, noe som gjør det lettere å fokusere på objekter. De kan også ha anti-reflekterende belegg lagt til dem, som tilbyr enda klarere visjon med langt mindre gjenskinn om natten når du kjører.