Digidexo.com

Kan Stevia Hjelp hudproblemer?

Stevia rebaudiana er en urt i Chrysanthemum familien. Det oppsto i Søramerikansk i landene i Paraguay og Brasil som en vill busk. Den første kjente bruken av stevia i gang med de innfødte indianere av Guarani-stammen i Paraguay mer enn 1500 år siden. Det var og fortsatt anvendes som et søtningsmiddel, til medisinske formål og for å behandle hudproblemer.

Sammensetning

Stevia er laget av organiske forbindelser kaller glykosider som er ansvarlig for sødme. Den inneholder også protein, fiber, karbohydrater, fosfor, jern, kalsium, kalium, natrium, magnesium, rutin (flavonoid), jern, sink, vitamin C, vitamin A, og klorofyll. Hvis du bruker stevia for hudproblemer, bruker hele blad stevia eller dets biprodukter.

Typer

Det finnes fire typer Stevia: hele blader, en grønn pulver laget av bladene, en ikke-for-raffinert hvitt pulver --- som inneholder kun stevioside, den komponenten som gjør stevia søt --- og flytende stevia ekstrakt.

Betydning

Ifølge en Solmaten artikkel av Barbara Simonsohn, "Stevia er fortsatt brukes i dag i Sør-Amerika, ikke bare i te og oppskrifter, men også forskrives og administreres som en tonic for å bedre fordøyelsen, harmonisere blodtrykk, overvinne tretthet og tretthet, løs vekt får kvitt sopp, og normalisere blodsukkeret av diabetikere. Stevia er også brukt til å holde huden og håret ung og vakker. Det er tradisjonelt brukt i Sør-Amerika for å helbrede sår [og] behandle eksem, kviser, flass, og andre hudsykdommer. Angivelig, enzymer og klorofyll er ansvarlig for denne helbredende effekt på huden. "

Hudpleieprodukter

Sun Mat viser at i USA og Japan kan du finne mange kosmetikk som bruker stevia i sine hudpleieprodukter. Den kosmetiske database Skin Deep inneholder en liste av hudpleieprodukter som bruker stevia som en av de viktigste ingrediensene, inkludert ansiktsmasker, ansikts kremer, baby shampoo og lipgloss.

Hjem Rettsmidler

Nutraceutical gir følgende forslag til hjem rettsmidler for hudproblemer, tannkjøttsykdom og tannråte. Du kan bruke stevia konsentrat i form av dråper direkte på sår eller blemmer. Stevia teposer kan plasseres over øynene for å hjelpe med tretthet og å tone huden. Du kan anvende flytende ekstrakter direkte på huden. Ansiktsmasker kan gjøres ved tilsetning av væsken til pulveret, og å sette den på ansiktet i 30 til 60 minutter for å bidra til å stramme huden. Bland stevia dråper i tannpasta og bruke stevia som et munnvann ved fortynning i vann. Det har blitt vist å hemme veksten og reproduksjonen av bakterier som forårsaker tannkjøttsykdom og tannråte. (Se referanser, Neutraceutical.)

Sun Mat antyder at en blanding av stevia blader, krysantemum blader, og healing leire blandet med vann kan hjelpe med solflekker, leverflekker, insektbitt, og rynker.