Digidexo.com

Fordeler med Amla Oil

Fordeler med Amla Oil


Amla olje er avledet fra frukten av amla treet, et tre innfødte å varme indiske jord. Den kan vokse nesten hvor som helst, i fattige til rike jord, tilpasse lett til sine forhold. Treet produserer fjærlett grønne-grå ​​blader, grå bark med rød tre, gul-grønne blomster og små grønne frukter. Amla olje kommer fra disse fruktene, som noen ganger kalles indisk stikkelsbær.
Amla bær inneholder rikelig vitaminer, blant annet en høy andel av vitamin C. Noen mennesker konsumere juice, tørkede bær og friske bær som kosttilskudd for immunforsvaret. Indiske innfødte tror amla fremmer åndelig renhet.

Damage Repair

Amla er mest populær som en hårbalsam for tørt og skadet hår. Det strøk follikler og fyller i ødelagte områder i hårstrå, noe som gjør tørt hår mykt og silkeaktig. Påfør amla olje til håret rett etter vask for å la den virke over natten. Coat særlig skadet hår når det er fuktig, fra røttene til endene, og pakk den opp i et håndkle. Etter en time, bør den varme og damp fra å bli omsluttet hjelpe amla til dyp tilstand håret for å gjøre det silkeaktig og myk. Den olje også reparasjoner og forebygger flisete tupper.

Hodebunnen Fordeler

Masserer hodebunnen med amla olje sies å bidra til å fremme sirkulasjon i huden og hårsekkene. Som et resultat vokser hår i tykkere og mykere siden folliklene få mer næring fra økt blodstrøm. Oljen er også ment å kjøle ned hodebunnen og fremme god søvn. Denne økte blodsirkulasjonen bidrar til å stimulere hukommelsen og holde hjernen skarp ved å oppmuntre mer blod å flyte inn i hjernen. Masser en krone-størrelse porsjon inn i hodebunnen etter dusjing hver natt.

Pigmentering

Amla sies å bidra til å skjule grått hår ved å la en mørk pigmentering på håret etter behandling. Oljen i seg selv er en mørk farge; etter noen få behandlinger, kan brukere begynne å legge merke til at håret har en dypere nyanse. Dette skjer fordi oljen soaks inn hårstrå for å reparere skader og fyll i porøst hår. Oljen pigmentering glir inn i trådene sammen med oljer selv. Dette pigmentering er mest nyttig for de med mørk brun eller svart hår.