Digidexo.com

Slik unngår du at Skin Ringorm

Slik unngår du at Skin Ringorm


Skin Ringorm er en soppinfeksjon som utvikler seg til et kløende, sirkulær utslett med sunn hud i midten. Selv om infeksjonen kan se ut som en orm, har det ingenting å gjøre med en faktisk orm. Ringorm av kroppen, også kjent som tinea corporis, er svært nært knyttet til andre infeksjoner med lignende navn og egenskaper, herunder fotsopp, fotsopp og ringorm i hodebunnen, tine capitis. Forebygging av ringorm krever utdanning, renslighet og behandling fra en lege.

Slik unngår du at Skin Ringorm

•  Utdanne dine barn, venner og familie om risikoen ved ringorm. Forklar at ringorm er svært smittsom, og at det kan spre seg selv før symptomene er merkbar.

Hold alle fellesarealer rent i huset og rundt samfunnet. Dette inkluderer kjøkken, bad, barnehager, treningssentre, garderober og klasserom. Pass på å desinfisere overflater som gym matter, bordplater, liggeunderlag og bad områder.

Unngå å dele klær, kosmetikk, håndklær og andre personlige hygieneartikler med andre mennesker.

Fullfør behandling foreskrevet av legen din hvis du blir smittet med ringorm. Det er viktig å fortsette med din diett til den er ferdig, selv om symptomene forsvinner.

Minimer hudkontakt med andre før infeksjonen er behandlet. Dette vil hindre spredning av smitte til andre fordi ringorm kan spres gjennom enkle hudkontakt.