Digidexo.com

Hva er årsaken til kronisk gjær infeksjoner?

Hva er årsaken til kronisk gjær infeksjoner?


Kroniske gjær infeksjoner kan oppstå både internt og eksternt i huden. Noen gjær infeksjoner er smittsomme (spres ved kontakt) eller oppstå på grunn av utvidet eksponering for fuktig eller våte klær. Men tilbakevendende gjær infeksjoner er vanligvis forårsaket av en overvekst av systemisk candida. Dette kan føre til gjær infeksjoner som skrittsopp, ringorm og fotsopp å holde gjenoppstå.

Systemisk candidiasis

De fleste kroniske gjær infeksjoner kan spores tilbake til systemisk candidiasis. Candida albicans og andre varianter bor naturligvis på huden og i fordøyelseskanalen og tykktarm. Noen ganger overproliferates dette yeastlike sopp i en persons kolon på grunn av en overbruk av kortikosteroider, antibiotika, dårlig kosthold og til og med klorvann. Dette problemet kan manifestere seg på mange måter, for eksempel migrene, leddsmerter, gastritt, matallergier og autoimmune sykdommer som fibromyalgi. Til tider kan dette overflødig gjær anspore candida i andre områder for å overprodusere, noe som resulterer i utslett eller genital gjær infeksjoner. Hvis du behandler denne eksterne gjær infeksjon med bare antibiotika salver og kremer, er du ikke ta den viktigste årsaken.

Candida, toksiner og parasitter

Kroppens naturlige bakterier gjør sitt beste for å bekjempe systemisk candidiasis. Når det overskytende candida dør, utstråler den giftstoffer i kroppen. Erosjon av kroppens bakterier også gjør kroppen mer mottakelig for parasitt invasjoner. Hvis gjær, giftstoffer og parasitter ikke er eliminert fra tykktarmen, kan de siver inn i blodbanen og ta opphold i ens celler og store organer. Dette kan bane vei for overproduksjon av candida i andre områder av kroppen, inkludert huden. Dette er en annen grunn gjær infeksjoner kan holde gjentakende.

Fekal forstoppelser

Systemisk candidiasis forstyrrer den skjøre slimhinner i tykktarmen. Dette kan føre til at klumper av feces og slim for å samle langs veggene i tykktarmen. Disse forstoppelser er ikke lette å fjerne fra kroppen. Systemisk gjær vil da drøye i kroppen din med mindre du rense tarmer gjennom juicing eller kolon renser. Den manglende evne til å kvitte seg med den systemiske gjær kan gjøre deg mer utsatt for tilbakevendende gjær infeksjoner.

Naturlige bakterier i kroppen

I tillegg til parasittiske invasjonen, erosjon av din naturlige bakterier også midlertidig svekker immunforsvaret. Dette kan gjengi legemet utsatt for en rekke problemer, inkludert eksterne soppinfeksjon. Du må få denne systemisk gjær under kontroll eller risikere å ha tilbakevendende gjær infeksjoner og andre mer alvorlige problemer. Personer med systemisk gjær ofte ta probiotika (som activie yoghurt) for å fylle opp de "vennlige" bakterier i tykktarmen.

Naturlige bakterier på huden

Naturlige bakterier på huden beskytter den mot utenlandske bakterier og sopp-infeksjoner. Men denne naturlige bakterier dør også av når kjemper annen ekstern candidiasis. Hvis den skyldige er systemisk candidiasis, kan soppen holde gjenoppstå mindre alle candida sopp er eliminert fra kroppen.