Digidexo.com

vicks vaporub farlig

Er Vicks VapoRub trygt å bruke under graviditet?

Vicks® VapoRub® er en aktuell behandling som virker raskt for å lindre hoste og muskelsmerter. De aktive ingredienser - mentol, eukalyptus olje og kamfer - redusere smerte og "cool" nesegangene. Mange anser ingrediensene i Vaporub "naturlige aromater," slik det er tenkt å være trygt for bruk under graviditet.

VapoRub under graviditeten

Graviditet er en tid da kvinner følge nøye med hva de spiser, for å ivareta sikkerheten for både seg selv og deres ufødte barn. Informative nettsteder som babycenter.com oppgir at det er helt trygt å bruke VapoRub under svangerskapet. Studier viser at de ingrediensene som finnes i VapoRub kan være skadelig for små barn, men foreløpig er det ikke kjent for å være skadelig under graviditet.

Sikkerhet

Som i 2009, har sikkerhetsproblemer blitt reist om produkter som inneholder kamfer, en av de viktigste aktive ingrediensene i VapoRub. Ifølge New York City Department of Health and Mental Hygiene, kamfer produkter er giftig og spesielt farlig for små barn. Mouthing eller spise kamfer kan forårsake anfall. Påføring balsamer eller salver i store mengder, og legge det til vannet av et rom luftfukter kan også føre til at barn å gripe. Andre symptomer på forgiftning inkluderer magesmerter, kvalme, oppkast, irritabilitet og agitasjon.

Forskning

En Wake Forest University studie hevder at VapoRub kan stimulere slimproduksjon og luftveier betennelse, noe som kan ha alvorlige effekter på å puste i et spedbarn eller småbarn.

"Ingrediensene i Vicks kan være irriterende, forårsaker kroppen til å produsere mer slim for å beskytte luftveiene", sa Bruce K. Rubin, MD, FCCP, studiens hovedforfatter fra Institutt for Pediatrics ved Wake Forest University School of Medicine, Winston Salem, NC. "Spedbarn og små barn har luftveiene som er mye smalere enn de voksne, så noen økning i slim eller betennelse kan begrense dem mer alvorlig."

Hvorvidt de samme bivirkninger som kan oppstå hos gravide kvinner er ukjent.

Effektivitet

VapoRub har vært brukt i generasjoner og er en av de best selgende over-the-counter kalde produkter. The Mayo Clinic sier at VapoRub er generelt trygt når det brukes som anvist, og at dens aromatiske ingredienser kan hjelpe noen tett nese å føle seg mer åpen ved å produsere en kjølig følelse i nesen.

Konklusjon

Siden informasjon er usikkert om sikkerheten av VapoRub under svangerskapet, er det beste løpet av handlingen for å snakke med legen din før du bruker den. Følg alltid anvisningen på pakken nøye - ikke ingest; gjelder ikke for øyne, nese, munn eller ødelagt hud; Må ikke brukes hvis du er allergisk mot eukalyptusolje, mentol eller kamfer.

Hva er farene ved Vicks VapoRub?

Vicks VapoRub har vært et fast innslag i mange medisinskap for mer enn 100 år, og gir lindring av forkjølelse og tette bihuler. Men nå er det bekymring for at produktet kan utgjøre en trussel mot små barn.

Funksjoner

Vicks VapoRub inneholder kamfer, eukalyptus olje, levomenthol og terpentin olje. Disse aktive ingredienser kombineres for å skape en sterk duft med decongestant egenskaper.

Funksjon

Vicks VapoRub brukes på brystet for å lette de klager på forkjølelse. Den kraftige mentol lukt utløser reseptorer i nesen og bronkiene, åpne luftveiene og gir en beroligende, varm følelse på huden.

Fakta

Dr. Bruce K. Rubin, professor i pediatri ved Wake Forest University Brenner Children Hospital i Winston-Salem, NC, gjennomført en studie som fant Vicks VapoRub irriterer nasal passasjer, faktisk øker slimproduksjon. I små barn, kan denne økte slim constrict luftveiene og forårsake potensielt farlige bivirkninger som choking og blødning.

Betraktninger

Dr. Rubin utførte sin studie på ildere, siden dyrets luftveier anatomi og biologi ligner de av et menneske.

Advarsler

Ifølge produktets egen label, bør Vicks VapoRub aldri brukes på barn under to år. Det er kun ment å brukes på bryst, rygg eller hals, og ikke på neseborene eller et åpent sår.

Virkninger av Vicks VapoRub

Virkninger av Vicks VapoRub


Vicks VapoRub er et populært salve brukes for å lindre hoste og lunger ved å gni den på brystet. Generelt sett alle legemidler har bivirkninger. Folk kan ha en følsomhet eller allergi mot nesten enhver substans. Vicks VapoRub inneholder: 4,8 prosent av kamfer, en hoste suppressant og aktuell smertestillende; 1,2 prosent eukalyptusolje og 2,6 prosent av mentol, som er både hostedempende midler.

Allergiske Reaksjoner

Kamfer og mentol kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Barn under 2 år bør aldri bruke Vicks VapoRub fordi det kan føre til farlige pusteproblemer. "I et lite barn som kan være overfølsomme, [plassere VapoRub på brystet eller fotsålene] kan gjøre luftveiene enda mindre," sier Dr. Bruce K. Rubin, nestleder i avdeling for pediatri ved Wake Forest University School of Medicine i Winston-Salem, North Carolina.

Bortsett fra i barn under 2, har ingen vanlige bivirkninger er rapportert ved bruk av kamfer. Men for de som er sensitive, kan det føre til utslett; elveblest; kløe; pustevansker; tetthet i brystet; hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge; og / eller alvorlig irritasjon på applikasjonsstedet, ifølge Drugs.com. Lignende bivirkninger er registrert i mentol, men også de er sjeldne.

Toe Nail sopp

Ifølge Mayo Clinic, oppstår en spiker infeksjon når sopp infisere neglene. Det begynner vanligvis som en hvit eller gul flekk under tå eller finger, og deretter kan vokse, forårsaker negler å bli sprø, gul og tykk. Fordi Vicks VapoRub er en salve som inneholder kamfer, mentol og tymol (et derivat av urten timian, som har vært brukt til å bekjempe dental infeksjoner i mange år og er en viktig ingrediens i munnvann), bruk av den på neglene har vært effektiv i herding spiker infeksjoner. Beviset for denne behandlingen er utbredt, men bare empirisk. Det finnes ingen vitenskapelige studier som vil bekrefte effektiviteten i USA.

Økt slimproduksjon

En ny studie sitert i "Scientific American" heter det: "Ildere som airways ble betent produsert åtte prosent mer slim etter at de snuste produktets mentholated røyk, ifølge forskning publisert ... i tidsskriftet Chest." Ildere blir ofte brukt, ifølge bladet, som modeller av human luftveisinflammasjon. Økt produksjon slim kan føre til blokkering av luftveiene, noe som fører brukerne til å føle seg som om deres luftveiene er mer åpen, når det faktisk det motsatte kan være sant.

Hvordan Sett Vicks VapoRub på fotsålene

Vicks VapoRub er en salve som kan redusere irritasjon på huden din, så vel som i musklene. Riktig bruk kan gi deg størst grad av komfort, selv om du lider av betennelse eller muskelspenninger. Hvis du opplever moderate til sterke smerter i føttene, bruke Vicks VapoRub kan gi lindring til du kan ta kontakt med en medisinsk faglig.

Bruksanvisning

•  Vask føttene med såpe og varmt vann. Sørg for at føttene er så rene som mulig før du legger noe på dem for å sørge for at salve vil ha en maksimal effekt.

Tørk føttene grundig. Våte føtter er mye mer sannsynlig å utvikle bakterielle infeksjoner enn tørre føtter.

Påfør en liten skvett av Vicks VapoRub direkte til fotsålene. Det er bedre å starte med en liten mengde og tilsett mer fordi mange undervurderer styrken av salve.

Masser Vicks VapoRub på føttene med tuppen av fingeren i en liten sirkulær bevegelse. Dette hjelper salve trenge gjennom porene, noe som er spesielt viktig i tilfeller av muskel eller ligament smerter.

Vent fem minutter etter den første søknaden. Effektene av Vicks VapoRub kan noen ganger ta litt tid før du kan føle den fulle effekten. Denne gangen lapse vil holde deg fra å bruke for mye salve.

Air tørke føttene i minst 10 minutter for å holde Vicks VapoRub fra å følge dine sokker eller strømper.

Hold ut av føttene så mye som mulig for å lindre belastningen i foten området. Mens Vicks VapoRub kan gjøre det synes at smerten har gått bort, er skaden eller irritasjon fortsatt aktiv, og den beste måten å komme over det er med hvile.

8. Påfør salven når effekten av slitasje, gjenta rengjøring og tørking prosessen hver gang et program er nødvendig.

Hvordan Stopp Night Time Hoste Med Vicks VapoRub

Hvordan Stopp Night Time Hoste Med Vicks VapoRub


Nighttime hoste oppstår vanligvis etter en dag med kalde frie symptomer og kan vare fra ett til tre netter på rad, avbryte trengte hvile og holde deg våken i flere timer om gangen. Det er ikke nødvendig å bruke penger på to eller tre forskjellige medisiner. Vicks VapoRub kan hjelpe. Den aktuell løsning er effektiv på å lindre halsirritasjon som bidrar til nighttime hoste.

Bruksanvisning

Prop deg opp i sengen. Plasser to fulle puter bak deg, en til å støtte dine skuldre og den andre til å støtte nakken, slik at du sitter opp uten å være i en full oppreist stilling. Dette gjør at noen slim eller slim for å komme opp lettere.

Påfør Vick VapoRub salve. Ved hjelp av to fingre, forsiktig påføre et lag med salven på utsiden av halsen din. Masser salven i en sirkulær bevegelse for å lette følelsen å hoste.

Trekk sengen dekker opp og rundt halsen. Du ønsker å ha dyna rundt deg stramme nok til å tillate damp å reise fra halsen til nesen. Leaving deksler rundt brystet er ikke så effektiv.

Tips og advarsler

 • Hold et kjølig glass vann ved sengen. Drikk minst 1/3 kopp før du får tilbake i sengen. Dette bør gjøres før du påfører VapoRub.
 • Ved påføring av salve på noen andre, vaske hendene grundig etterpå.
 • Ikke plasser Vicks VapoRub rett under nesen. Lukten kan føre til at øynene til vann og kan irritere sensitiv hud.
 • Ikke overse en nighttime hoste som varer mer enn tre netter på rad. Se legen din. Nighttime hoste er assosiert med astma og en alvorlig form for syre reflux.

Ingredienser i Vicks VapoRub

Familier har brukt Vicks VapoRub i flere tiår. Det er en vanlig middel for forkjølelse, lunger og enda feber. Foreldre plassere tykk salve på brystet, ryggen og føttene av et barn. Voksne bruker det også. Selv om noen av ingrediensene Vicks Vaporub er giftige alene og i store mengder, de kommer sammen for å produsere et rettsmiddel som har kjempet forkjølelse siden tidlig på 1900-tallet.

Levomenthol

Den viktigste ingrediensen i Vicks VapoRub er levomenthol. Det er en solid hvit krystall med en minty lukt. Det bidrar til å gi Vicks VapoRub sin karakteristiske lukt. Levomenthol alene kan forårsake dermatitt (utslett), men når oppløst i VapoRub formel, er det helt trygt.

Eucalyptus Oil

Dette virkestoffet gir Vicks VapoRub sin signatur lukt og damp. Du kan bruke eukalyptusolje alene eller finne det i flere andre produkter som munnvann. Ifølge National Institutes of Health, kan denne oljen Vicks VapoRub å tjene som en slimhinneavsvellende og tilby betennelse lettelse.

Kamfer

Kamfer kommer fra blader og bark av en kamfer treet. Det bidrar også til damp kvaliteten på Vicks VapoRub. Men det er ulovlig å bruke en løsning laget av mer enn 11 prosent kamfer. Heldigvis bruker Vicks bare 5 prosent. Denne ingrediensen gjør Vicks VapoRub et stoff som du ikke kan svelge fordi kamfer overdose kan ha alvorlige effekter, inkludert død.

Terpentin Oil

Et utdrag av furu, er terpentin olje også giftig ved svelging. Brukes som en maling løsemiddel, er terpentin også en ingrediens i Vicks VapoRub. Det hjelper også i å skape Vicks 'signatur damper.

Inaktive Ingredienser

Cedar blad og muskat oljer bidra til å skape en duft av Vicks VapoRub. Stearylalkohol fortykke oppløsning av kremen. Laureth 7, som kommer fra etylenoksyd og laurylalkohol, tjener en emulgator. Poloxamer 124 gjør solutionâ € ™ s mange faste og flytende komponenter blandes inn i en homogen løsning.

Petrolatum

Denne ingrediensen danner slimete, fettete kvaliteten på Vicks VapoRub som gjør at det å sitte på brystet og nederst på foten. Dampene kan deretter stige til decongest brukeren uten å bli absorbert for raskt inn i huden.

Ting å gjøre med Vicks VapoRub

Ting å gjøre med Vicks VapoRub


Vicks VapoRub først dukket opp tidlig på 1920-tallet og har siden blitt en internasjonal merkevare med dusinvis av relaterte produkter. Vicks VapoRub selges først og fremst som en decongestant for nighttime lettelse, men det er også fremmet som en smertestillende. Annen bruk av salven anses hjem rettsmidler og er ikke markedsført av selskapet.

Congestion

Vicks VapoRub hovedsakelig fremmet for bruk som en decongestant. Den krem ​​eller gelé er gnidd på brystet og halsen eller under nesen. Som det fordamper på grunn av kroppsvarme, hjelper det å tømme nesegangene og berolige halsen. De aktive ingredienser for lindring omfatter kamfer, som virker som en umiddelbar topisk kjølemiddel, og eukalyptusolje, noe som bidrar til å åpne nesepassasjene og hydrat sinus området og hals. Vicks gnidd inn i brystet gir midlertidig lettelse for dem som lider av forkjølelse, influensa, sinus press, hoste, bihulebetennelse, sår hals og øre smerter.

Smerter og plager

Vicks VapoRub kan brukes for midlertidig lindring av verkende ledd og muskelsmerter. Kremen inneholder mentol, en bedøvelse som fungerer raskt og lokalt for å lindre smerter forbundet med mindre skader og overforbruk. Vicks fremmer offisielt sine Vaporub produkter som midlertidig lindring løsninger for smerter og plager. Kremen kan gnis inn i huden over smerteområdet opp til tre ganger per 24-timers span.

Nail Bakterier

Vicks VapoRub har blitt foreslått av forbrukere og noen leger som en mulig aide til healing spiker sopp. Vicks inneholder en antiseptisk kjent som tymol som er en mulig stridende mot bakterielle og, i noen tilfeller, en fungal negleinfeksjon. Konsentrert tymol brukes ofte i neglesalonger å behandle spiker bakterier. Vicks VapoRub kan brukes som et hjem rette ved å massere det inn i den infiserte spiker til å bekjempe bakterier. Selv om produktet inneholder tymol, trenger skaperne av Vicks VapoRub ikke fremme det som en anti-sopp kur, og bemerker at testene ikke har vært gjort for å bevise sammenhengen og effektiviteten av stoffet på å behandle infeksjonen.

Er Vicks VapoRub vanedannende?

Er Vicks VapoRub vanedannende?


En stift for mange kalde lider siden tidlig på 1900-tallet, er Vicks VapoRub fortsatt et populært valg for å avlaste en hoste eller tett hode. Longevity ikke lik ikke full sikkerhet, imidlertid, og Vicks VapoRub er ikke uten sine advarsler og grenser.

Ingredienser

Regelmessig Vicks VapoRub inneholder følgende aktive ingredienser: kamfer - 4,8 prosent; eucalyptus olje - 1,2 prosent; mentol - 2,6 prosent. Inaktive ingredienser inkluderer cedarleaf olje, muskat olje, spesielt petrolatum, tymol og terpentin olje.

Bruksområder

Vicks VapoRub har lenge vært spioneringen som "en aktuell medisin som lindrer hoste." Selskapet dirigerer brukeren til "[r] UB et tykt lag på brystet og halsen eller gni på ømme, verkende muskler."

Andre anekdotiske bruker inkluderer gni på føttene for å hjelpe med hoste eller gni på tåneglene for å bekjempe sopp, men ingen av disse bruker er støttet av vitenskapelig forskning eller Procter and Gamble, selskapet som eier Vicks. Thymol, en av de inaktive ingrediensene i Vicks VapoRub, ikke inneholder egenskaper for å bekjempe sopp, men det har ikke blitt vitenskapelig bevist at Vicks VapoRub vil gjøre det samme.

Advarsler

I januar 2009, "Scientific American" advarte om bruk av Vicks VapoRub for barn 2 og under. Denne advarselen er også på Vicks VapoRub etiketten.

Mens det er ingen vitenskapelige bevis for at Vicks VapoRub er vanedannende, spesielt når det brukes som anvist, "Organic fakta" rapporterer at kamfer, en av Vicks Vaporub aktive ingredienser, "har narkotiske effekter som det midlertidig desensitizes nervene og slapper av hjernen. Det kan også gjøre hjernen mister kontroll over lemmer hvis tatt i overkant. Lukten av kamfer olje er også vanedannende. Folk har blitt sett å utvikle sterk avhengighet av lukt kamfer olje eller konsumere det. "

I en januar 2010 intervju med NPR, Jonathan Foulds, direktør for tobakksavhengighet Program ved University of Dentistry og Medicine i New Jersey School of Public Health, kommenterte hvordan mentol, en annen aktiv ingrediens i Vicks VapoRub, har vist seg å gjøre røykeslutt vanskeligere og avhengighet til sigaretter tilsynelatende enklere enn med ikke-mentholated sigaretter, men det er ingen forskning som kobler mentol til en avhengighet til Vick er VapoRub.

Når den brukes som anvist og ikke svelges eller plasseres i eller rundt neseborene, er det ingen vitenskapelige bevis for at Vicks VapoRub er vanedannende.

Uvanlige bruksområder for Vicks Vaporub

Uvanlige bruksområder for Vicks Vaporub


Brukt i generasjoner for å avlaste lunger, Vicks VapoRub, selges i sin signatur blå krukke, vanligvis brukes eksternt til brystet. Gjennom årene har imidlertid brukerne av dette gooey, stikkende salve har insistert det fungerer som en slags "mirakel" salve for å behandle en rekke plager.

Originale bruksområder

Vicks VapoRub har to godkjente bruksområder: lindrende hoste og tett nese (når den brukes til brystet) og minske mindre smerter og plager (når man gnir på området ømme muskler).

Hud og Nail Treatments

Gjennom årene har farmakolog Joe Graedon og ernæring og medisinsk antropologi ekspert Teresa Graedon hørt fra Vicks brukere som er avhengige av salven for behandling av hud og negler irritasjoner som tånegl sopp, papir kutt og splinter. Andre rapporterte bruksområder inkluderer søker Vicks til sprukne lepper, forkjølelsessår, myggstikk og vepsestikk.

Hodepine

Ifølge nettstedet thepeoplespharmacy.org skrevet av de Graedons, folk har blitt kjent for å bruke en skvett av Vicks VapoRub til tempelområdet eller på pannen for å lindre hodepine.

Fungerende Technique

Når en scene krever gråt, har aktørene vært kjent for å plassere en skvett av Vicks under deres nedre øyevipper å etterligne utseendet av tårer. Vicks bør aldri brukes på øyet, fordi det kan føre til svie og irritasjon.

Advarsel

Vicks VapoRub er ikke godkjent for bruk annet enn som en aktuell salve for lettelser nasal og tett bryst, og som en salve for såre muskler. Fordi Vicks inneholder kamfer, som er giftig, bør det aldri bli svelget eller brukt på delikat tissues.The produsenten advarer mot å ta Vicks gjennom munnen, sette den i neseborene, eller bruke det på et åpent sår eller under en stram bandasje.

Er Vicks VapoRub trygt?

Vicks Vaporub, en aktuell krem ​​eller salve, er nummer én selger kaldt produkt for alderen to og opp i henhold til sine produsenter. Det er imidlertid flere advarsler og ting å vurdere når du bruker Vick Vaporub.

Effekter

Vick er Vaporub brukes på brystet og hals; å lindre hoste på grunn av kulde og på muskler: å lindre mindre smerter, ifølge det er produsenter.

Betraktninger

Ifølge sine produsenter, Vick Vaporub, er kun til utvortes bruk. Må ikke brukes på skadet hud, munn eller i forbindelse med stramme bandasjer. Det bør ikke brukes på barn under to.

Sikkerhet

En artikkel publisert i Los Angeles Times 13. januar 2009 av Thomas H. Maugh II, skissert flere situasjoner der Vick Vaporub har vist seg å være skadelige for barn under to år, blant annet et tilfelle hvor en 18 måneder gammel ble brakt til legevakten for luftveislidelser etter at produktet ble brukt.

Effekter

I artikkelen ble Vick Vaporub funnet å øke slimsekresjon med opp til 59 prosent i dyrkede celler og opp til 14 prosent i dyr som ble testet.

Betydning

Vick er Vaporub har blitt brukt av tusenvis av mennesker i mange år uten noen problemer, må det utvises forsiktighet når du bruker det på små barn.

Har Vicks Vaporub Cure tånegl sopp?

Tånegl sopp er en ganske vanlig tilstand forårsaket av mikroskopiske organismer som trives i fuktige, varme områder. Hvis en person går gjennom et gjestfritt område, for eksempel en garderoben, rom dusj eller basseng, kan organismene invadere sine negler og utløse en infeksjon. Dette fører til at neglene til å tykne, og de til slutt bli misfarget og begynner å smuldre. Tilstanden er skjemmende, og det kan være smertefullt i alvorlige tilfeller. Selv om de fleste tilfeller trenger å bli behandlet av en lege, har hjem botemidler som Vicks Vaporub vist lovende.

Behandling

Selv om tånegl sopp er vanligvis behandlet med oral medisin foreskrevet av lege, noen lider behandle det med Vicks Vaporub. The Mayo Clinic sier det er anekdotiske bevis for at Vicks Vaporub kan kurere tånegl sopp i noen mennesker. Dette er mest sannsynlig på grunn av dens ingredienser, som inkluderer mentol, kamfer og eukalyptus olje. Disse ingrediensene kan ha anti-fungal egenskaper som hemmer veksten av sopp og tånegl tillate en ny, frisk tånegl å vokse. Gni skal brukes til de berørte tåneglene hver dag.

Forskning

Forskere ved University of Michigan fant at daglig bruk av Vicks Vaporub kurert tånegl sopp i 32 mennesker ut av 85 totalt deltagerne. Det tok mellom fem og 16 måneder for infeksjonen å rydde opp helt, noe som kan sammenlignes med noen andre tånegl sopp behandlinger. Selv Vicks Vaporub ble brukt i studien, Reports Consumer Magazine sier at andre medisinert gni merker som inneholder de samme ingrediensene skal kurere tånegl sopp like effektivt.

Fordeler

Consumer Reports magazine sier at Vicks Vaporub har ingen bivirkninger, som kan gjøre det til et godt valg for folk som har problemer med muntlige behandlinger. Ifølge Mayo Clinic, kan muntlig soppdrepende medisiner forårsake utslett hos noen pasienter, og kan også føre til leverskader. Pasienter som har hjertesvikt eller leversykdom kan ikke være i stand til å ta en muntlig behandling, så Vicks Vaporub kan være et godt alternativ for dem.

Alternatives

Vicks Vaporub er ikke den eneste hjem rette for tånegl sopp. The Mayo Clinic sier at noen mennesker tror at eddik soaks kan være en effektiv kur. Selv om det ikke er noen studier for å bevise at eddik fungerer spesifikt på tånegl sopp, har det vist seg å stoppe veksten av enkelte typer bakterier. Den suge bør være bygget opp av en del eddik og to deler varmt vann. Føttene skal være gjennomvåt i 20 minutter, deretter skylt og tørket seg grundig. Dersom eddik forårsaker irritasjon, kan suge være fortynnet med mer vann.

Advarsel

The Healthy Skin Guide sier at Vicks Vaporub ikke er godkjent av Food and Drug Administration for bruk som en tånegl sopp kur. Selskapet som gjør det anbefaler ikke det for bruk i behandling av spiker sopp.

History of Vicks VapoRub

Det er den kjente kongeblå krukke funnet i mange medisinskap. Den har en duft som er anerkjent over hele verden. Vicks VapoRub er en standard i mange hjem å kurere tett nese og overfylte kister.

Oppfinneren

Lunsford Richardson ble født i Selma, North Carolina, i 1885. Han drømte om å skape et selskap som ville hjelpe Sør etter å ha sett sin økonomi ødelagt av borgerkrigen.

Inspirasjonen

Richardson opprettet hjem rettsmidler i sin apotek, inkludert hodepine pulver og liniment. Mens behandling sine barn for en kald med den tradisjonelle brystet grøtomslag og lampe vaporizer, begynte han å tenke seg bedre behandlinger.

Navn

Det er generelt akseptert at Richardson opprettet Vicka € ™ s Falsk krupp og lungebetennelse Salve i Greensboro. Men Selma historiske informasjon viser byen som sitt fødested. Blandingen av mentol, kamfer og olje av eukalyptus ble kåret Vicks å hedre Richardson bror-i-loven, og fordi det var en lett navn å huske.

Influensaepidemien i 1918

I 1917, Richardson sendte ut 5 millioner prøver over hele landet. Det var en vellykket kampanje. I 1918, under spanskesyken, millioner av mennesker slått til Vicks VapoRub om hjelp.

Vicks VapoRub dag

I dag er Vicks VapoRub laget av Proctor & Gamble. Det er ikke lenger gjort i Greensboro, North Carolina.

Hvordan bruke Vicks VapoRub

Vicks VapoRub er en av de mest populære forkjølelsesmedisiner. Det har eksistert i svært lang tid; de fleste av våre besteforeldre brukte Vicks VapoRub som barn. Den primære bruk for Vicks VapoRub er som en midlertidig hoste avlastning. Du kan også bruke den som en gni for verkende muskler. Mange av oss finner duften og varmende følelse beroligende. Vicks VapoRub også lindrer sår hals og hjelper deg puste litt bedre.

Bruksanvisning

•  Gni et tykt lag med Vicks VapoRub på brystet og / eller nakke.

Dekk området med et håndkle.

Gjenta opptil tre ganger om dagen.

Tips og advarsler

 • Løstsittende klær rundt området der du vil anvende VapoRub.
 • Ikke bruk VapoRub på barn under to.
 • Vask hendene rett etter påføring VapoRub, og være forsiktig med å gni øynene med VapoRub på hendene.
 • Ikke spis VapoRub eller sette den i nesen.
 • Ikke bruk VapoRub med stramme bandasjer.

Bruker for Vicks VapoRub

Vicks VapoRub er en mentholated aktuell krem ​​eller salve som har vært brukt i flere tiår for å lindre symptomene på forkjølelse og influensa. Den velkjente blå krukke kan kjøpes på apotek, supermarkeder og til og med nærbutikker. I tillegg til å lindre lunger forbundet med forkjølelse, er det også noen ukonvensjonelle bruksområder for Vicks VapoRub.

Hodepine

Noen hodepine lider har funnet ut at en liten mengde av Vicks VapoRub massert inn i templer og pannen kan bidra til å lindre sine smerter. Den sterke menthol duft bidrar til å avlaste Sinus press, som er den underliggende årsaken til smertene.

Innsektsmiddel

Påfør en liten mengde Vicks VapoRub til din hud og klær før du går utenfor, for å avverge mygg. Hvis du gjør bli bitt av en mygg, kan Vicks VapoRub brukes til å behandle området for å lindre kløe.

Tånegl sopp behandling

Blandingen av kamfer, eukalyptus og menthol i Vicks Vaporub kan hjelpe å bli kvitt tånegl sopp i noen mennesker. Reseptbelagte medisiner for tånegl sopp er dyrt og ta lang tid å jobbe, men behandling med Vicks VapoRub kan vise resultater innen 10 dager til seks uker. Forskere ved University of Michigan har gjennomført en studie på den daglige bruken av Vicks VapoRub for tånegl sopp. Studien konkluderte med at ut av 85 fag, rapporterte 32 at deres tånegl sopp ble kurert i løpet av noen måneder.

Splinter og Paper Cuts

Infeksjon kan resultere fra papir kutt eller splinter hvis venstre ubehandlet. DAB en liten mengde Vicks VapoRub på det berørte området for å hjelpe fremskynde healing.

Hus Pet Bruker

Hus trene en hund kan være en frustrerende oppgave, men Vicks VapoRub kan bidra til å gjøre det lettere. Sett en åpen flaske Vicks hvor dyret liker å markere sitt territorium og lukten vil avskrekke aktivitet. Dette fungerer også godt med katter som tidvis ikke bruker søppel boksen.

Dandruff Treatment

En blanding av Vicks VapoRub og mineralolje masseres inn i hodebunnen kan bidra til å eliminere flass hvis det brukes ofte. Shampoo håret med en mild sjampo etter hver behandling.

Tennis Elbow

Vicks VapoRub kan være nyttig i å lindre muskelsmerter og smerter. Gni en liten mengde krem ​​eller salve på det berørte området før og etter trening for å bidra til å redusere smerter forbundet med tennisalbue.

Sprukne lepper

Sprukne og tørre lepper kan være smertefullt hvis den forblir ubehandlet. En liten mengde Vicks VapoRub kan legge fuktighet til leppene for å lindre smerten. Påfør Vicks VapoRub til leppene før aktiviteter utenfor og igjen etter retur innendørs. Det kan bidra til å forhindre sprekker fra å vises i hjørnet av munnen på grunn av tøffe værforhold.

Hvordan bruke Vicks på Småbarn

Vicks VapoRub er en mentholated salve brukes til å lindre hoste og brystet lunger. Mens det er trygt og effektivt hos voksne og eldre barn, kan det være farlig for barn under 2. Ifølge CBC News, leger ved Wake Forest University fant at Vicks kan øke slimproduksjon og luftveier betennelse i småbarn, kan muligens føre til respiratorisk distress. Dermed er det sterkt anbefalt at foreldre aldri skal gjelde Vicks (eller noe lignende generisk merke) til småbarn umyndig 2. Men hvis din pjokk er eldre enn 2, her er hvordan du bør bruke salve.

Bruksanvisning

•  Gni en sjenerøs lag med Vicks på toddlerâ € ™ s bryst, hals eller føtter. Selv om du påfører salven i beina ikke er offisielt anbefalt på etiketten, mange foreldre til småbarn har stor ros for sin effektivitet i å redusere hoste symptomer når den brukes på denne måten.

Dekk medisinert område med en varm, tørr klut. Dette kan bidra til å forhindre klær fra stikker til salven og kan føle beroligende til syke barn. Hvis du har søkt Vicks til barnas føtter, sette sokker på barnet.

Kontroller at toddlerâ € ™ s klær er løs. Dette er viktig hvis du har søkt Vicks til brystet eller halsen. Løstsittende klær gjør at mentholated damper blåse oppover til munn og nese.

Påfør ikke mer enn tre ganger i 24 timer. Dette er angitt på etiketten. Hvis du ønsker å bruke den oftere, være sikker først å spørre ditt barns barnelege.

Hvorfor sette Vicks på føttene?

Mange hevder å gni Vicks VapoRub på fotsålene kan gi midlertidig lindring av hoste. Mens noen mennesker sverger til det, er det ingen vitenskapelige bevis tilgjengelig for å støtte eller avkrefte denne påstanden.

Bruksområder

Vicks har lenge vært brukt til å gi avlastning for mindre smerter og plager. Det fungerer også underverker på en overbelastet brystet eller tett nese når den brukes på eller i nærheten av det berørte området.

Ingredienser

De fire viktigste ingrediensene i Vicks er terpentin olje, kamfer, levomenthol og eukalyptusolje. Disse ingrediensene arbeide sammen for å danne en kraftig decongestant med evnen til å berolige selv de verste hoste.

Teorier / Spekulasjoner

Noen spekulerer i at rubbing Vicks på fotsålen er nyttig fordi føttene har forbindelser til alle deler av kroppen. Det er antatt at fotsålene absorbere Vicks raskere enn selv brystet eller halsen, forårsaker nesten umiddelbar lindring.

Effekter

Når Vicks inhaleres, de aktive ingrediensene arbeide raskt for å løsne overflødig væske i brystet, noe som gjør det lettere å puste. De har også en mild kjøleeffekt, beroligende ubehag forbundet med en tett nese eller tett bryst.

Advarsler

De avgis av Vicks damp kan være skadelig ved innånding av barn under en alder av 2 år og kan forverre en hoste eller irritere slimhinnen i nese og svelg. Aldri gjelder Vicks inne i neseborene, fordi det kan irritere nese passasjer.

Vicks Vapor Rub Farene

Vicks VapoRub er en aktuell salve brukes til å avlaste lunger og hoste i forbindelse med forkjølelse og influensa. De aktive ingrediensene er kamfer, eukalyptusolje og mentol. Disse bestanddeler er i en base av cedarleaf olje, muskatolje, spesielt petrolatum, tymol, terpentin og olje. Det er å brukes på huden og ikke å tas internt.

Farene for barn under to år

Vicks advarer på sin emballasje som VapoRub ikke bør brukes på barn under to år. Dr. Bruce Rubin, fra Institutt for pediatri ved Wake Forest University School of Medicine, i Winston Salem, NC, melder at et barns kroppen produserer mer slim som svar på de irriterende effektene av de aktive ingrediensene i Vicks VapoRub. Dette kan føre til et barns luftveisinfeksjon å vokse verre.

Irritasjon i slimhinner

De aktive ingrediensene i Vicks VapoRub kan være irriterende for slimhinner i nese og svelg. Av denne grunn, ikke gjelder VapoRub til innsiden av neseborene eller få det i munnen. Gift bør kontaktes umiddelbart dersom VapoRub er inge.

Hudirritasjon

Vicks advarer ikke å bruke VapoRub med stramme bandasjer. Dette kan føre til hudirritasjon. Vicks anbefaler at du bruker en varm, tørr klut over området og holde gulvbelegg løs, så dampen kan nå nese og svelg.

Brukes med Heat

Ikke varm VapoRub i mikrobølgeovn eller sett glasset i en beholder der du varmer vann, da salven kan forårsake brannskader fordi det er for varmt. Bruk bare i en vaporizer i henhold til produsentens anbefalinger.

Hva er fordelene med Vick er Salve?

Ifølge Vicks.com, er Vicks VapoRub salve den mest populære kulde og hoste produkt i Amerika. Salven utgivelser mentol, kamfer og eukalyptus damp som undertrykker hoste og lindre verkende muskler.

Rimelig

Den salve er rimelig. For eksempel kan en 1.76-oz. krukke av Vicks VapoRub koster kun $ 5,29 på Drugstore.com i 2010.

Over the Counter

Dette er en over-the-counter medisiner, så du trenger ikke en lege besøk eller resept for å få det.

Ekstern bruk

Vicks VapoRub brukes eksternt, noe som gjør det til et populært valg for folk som ikke liker å ta medisin når de har forkjølelse.

Age

Barn og voksne i alle aldre kan bruke salve, med unntak for småbarn yngre enn to.

Påvist Effektivitet

Produktets popularitet og lang levetid-den ble oppfunnet på slutten av 1800-tallet-signal om at det er et bevist middel for kaldt lettelse.

Hva er Vicks Vapor Rub Bra for som et hjem rette?

Hva er Vicks Vapor Rub Bra for som et hjem rette?


Vicks VapoRub er en aktuell hoste suppressant og mild smertestillende som har vært et fast innslag i husholdningen medisinskap siden 1890-tallet. Som med mange over-the-counter medisiner, har folk funnet en rekke andre bruksområder for Vicks VapoRub, fra behandling av tånegl sopp til hemorroider.

Advarsler

Vicks VapoRub inneholder mentol, kamfer, eukalyptus olje, spesielt petrolatum, cedarleaf olje, muskat olje, tymol og terpentin olje. Kamfer er giftig ved svelging, så Vicks VapoRub aldri bør tas internt. Vær forsiktig når du bruker noen hjemme rette.

Tånegl sopp

Den mest forsket off-label bruk av Vicks VapoRub er for behandling av tånegl sopp. En studie 2006 utført av Michigan State University fant at Vicks VapoRub ryddet 32 ​​av 85 tånegl sopp tilfeller, en hastighet sammenlignes med reseptbelagte aktuell medisinering.

Hudproblemer

Flass og seboreisk eksem lider har funnet ut at Vicks VapoRub lindrer kløe og skalering. Det er også nyttig for healing sprukne lepper.

Hemorroider

Vicksâ € ™ vaselin base er beroligende for noen hemorrhoid pasienter. Andre pasienter har hatt blandede resultater, blant annet en mann som brukte den og så gjettet feil at ingrediensene inkludert napalm, ifølge en konto publisert i en guide fra PeoplesPharmacy.org.

Smerter og plager

Vicks VapoRub er godkjent for behandling av mild smerte. Vicks er ofte brukt til å behandle bie stikk og myggstikk, samt leddsmerter. Andre har funnet det effektivt i behandling av hodepine smerter når den brukes til pannen og templer.

Hvordan Sett Vicks på babyens føtter

Det kan være en gammel koner 'tale for noen og en gammeldags middel for andre, men å bruke Vicks BabyRub til din lille ens føtter for en hoste og forkjølelse er en må-gjøre for et økende antall foreldre. Ingen vet egentlig hvorfor det ser ut til å fungere. Det er ingen medisinske bevis på at det faktisk fungerer, men attester er rikelig fra foreldre som mener Vicks har hjulpet sine hoste spedbarn. En teori hevder blodårene utvider seg når Vicks er gnidd på føttene, utløser en refleks for å stoppe hoste. Hvis du har en hostende barn, kanskje du føler det er minst verdt et forsøk.

Bruksanvisning

•  Prøv dette på natta, noe som er ofte når babyens hoste er på sitt verste. Først gi barnet ditt et varmt bad for å slappe av henne. Dampen vil også hjelpe til med å rydde nesegangene.

Etter badet, ved hjelp av fingrene, påfør en liten mengde Vicks til begge fotsålene, akkurat nok til å massere inn i midten av hver fot. Den massasje vil også hjelpe henne å slappe av og gjør deg klar for søvn. Du kan også bruke Vicks bruker baksiden av en metallskje hvis du ikke ønsker å få Vicks på fingrene, spesielt hvis du skal håndtere babyen etterpå.

Sett varme bomull sokker til babyen for natten. Ikke bare hjelper dette de Vicks absorbere i hennes føtter, vil den stoppe eventuelle Vicks fra å komme inn i barnets øyne og holde underlaget rent. Det vil også stoppe damp fra å være for kraftig. Hostingen skulle lette i omtrent fem til ti minutter etter påføring, og kan brukes på nytt hver sjette time om nødvendig.

Hint

 • For å hjelpe til med barnets hoste og kaldt, også bruke en luftfukter.
 • Vicks VapoRub anbefales ikke for barn under 2 år gammel. Rådfør deg med barnelege hvis du ønsker å bruke VapoRub. Den BabyRub er trygg på barn 3 måneder og eldre, og inneholder milde ingredienser som aloe, eukalyptus, rosmarin og lavendelolje.
 • Må ikke brukes på en baby som har falsk krupp. Mentol kan irritere henne hoste.
 • Hvis barnets hoste vedvarer eller forverres, kan du se barnelege.
 • Dette er en alternativ løsning for en baby hoste og forkjølelse, og har ikke noe vitenskapelig grunnlag.