Digidexo.com

krystal luftsmerter

Hvordan rense en krystall

Når du kjøper en krystall er det viktig å rense den før du bruker den. Dette fjerner noe energi det samlet før de ble kjøpt, og for å gjøre det "din", må du rense og lade det med energien din. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Plasser krystall i en bolle med saltvann i 24 timer. Legg akkurat nok salt slik at det ikke er en haug av den på bunnen av bollen.

Dump saltet vann og plasser det krystall tilbake i bollen. Sett bollen i et sted i huset hvor den kan sitte i sollys. La den sitte der i ytterligere 24 timer (denne re-kostnader det krystall).

Etter re-lader det, plasserer krystallen i hendene og la energien strømme inn i den. Du kan gjøre dette ved kopping krystall i begge hendene, lukker øynene og "tenke" din energi som strømmer fra hendene til krystallen.

Tips og advarsler

  • Å huse din krystall, legg den i en pose laget av naturfiber (dvs. skinn).
  • Hvis du ønsker å bruke din krystall for noe annet enn det du opprinnelig brukte den for, rense og lade det først.
  • Aldri la noen andre ta på krystall! Hvis dette skjer, rens din krystall og lade det med energien din.

Hvordan identifisere Bly i porselen, krystall og keramiske kopper

Bly brukes i maling og glasurer for porselen og keramikk kopper. Hvis de blir brukt hele tiden og holde sure eller varme væsker som te, kan ledelsen i maling eller glasur lekke inn i væsken og forurense maten. Et tegn på bly er en støvete eller kalkholdig grå rester på overflaten av kopper etter at de er vasket. Du kan bruke en føre testing kit å positivt identifisere porselen, krystall og keramiske kopper som inneholder bly.

Bruksanvisning

Aktiver testing pinne av ledelsen testing kit ved å knekke håndtaket og riste det med spissen vendt nedover. Rist pinnen to ganger, deretter presse til du ser en flytende dukke opp fra spissen.

Klem pinnen rør og gni overflaten av koppen du tester for bly i ett minutt. Still pinnen på et trygt sted og vente i to minutter.

Se på det området av pinnen som kom i kontakt med koppen. Dersom den har endret seg til en rosa eller røde farge, inneholder elementet bly. Hvis den ikke gjør det, gni testområde på test bekreftelse kortet med pinnen. Hvis det endrer rød eller rosa, ble pinnen aktivert riktig og elementene inneholder ikke bly. Hvis den ikke gjør det, ble pinnen ikke aktivert på riktig måte, og du får ikke en god test. Bruk en annen vattpinne og prøv igjen.

Hvordan bidra til å lette luftsmerter

Hvordan bidra til å lette luftsmerter


Noen ganger gass smertene er så alvorlig og er skarp og føles som en kniv knivstikking deg.
Så dette er hva jeg gjør i tider som dette.

Hvordan bidra til å lette luftsmerter

•  Drikk varmt vann sakte

Legg ned og slappe av, og vanligvis er det passerer.

Hvis smertene fortsatt vedvarer. Jeg går ned på kne og lene seg tilbake på føttene mine og legge hodet mitt så langt ned som jeg kan få det. Og smerten er borte ved dette punktet.

Amoxicillin: Hva det brukes mot

Amoxicillin, et stoff som er effektiv mot en rekke sykdommer, er lett oppnås gjennom en resept fra en lege. Det består av karbon, hydrogen, nitrogen, oksygen og svovel.

Identifikasjon

Amoxicillin er et hvitt, krystall-lignende antibiotikum som hindrer vekst av bakterier og virus. Den kommer i enten kapsler eller flytende suspensjon, som er smakstilsatt og farget for å gjøre det mer velsmakende for barn.

Effekter

Amoxicillin er effektiv mot halsbetennelse, lungebetennelse, gonoré, kikhoste, tyfus, kolera og meningitt.

Advarsel

Mulige bivirkninger er feber, utslett, leddsmerter, kvalme, diaré og dehydrering. Ikke ta amoxicillin hvis du er allergisk mot penicillin.

Betraktninger

Amoxicillin kan gjøre p-piller mindre effektiv. Vær forsiktig hvis du har astma, leukemi, nyresykdom eller tarm problemer.

Andre navn

Amoxicillin er tilgjengelig under flere navn, for eksempel Larotid, Amoxil, Trimox, Wymox, Polymox og Augmentin.

Hjem rette for en stor mage

En stor mage kan bety mange ting. Å finne en løsning for et slikt problem kan bare gjøres på riktig måte ved først å identifisere den underliggende årsaken til tilstanden. En stor mage kan resultere fra oppblåsthet grunn gass, fedme, eller et symptom på et annet problem som forårsaker svelling i magen.

Oppblåsthet fra gass

Hvis magen din bloats kort tid etter å ha spist og tilstanden er midlertidig så er det mest sannsynlig gassrelatert. Gass kan forårsake magesekken til å forstørre og det kan føre til mild til moderat smerte og forårsake raping.

Det er mange måter å avhjelpe gass hjemme uten å se legen. Den enkleste er å endre måten du spiser. Tygg sakte og ta deg god tid med et måltid for å oppmuntre riktig fordøyelsen og hindre unødvendig svelger luft. Å spise et par kjeks før et stort måltid kan bedre forberede og roe magen for å unngå gass, ifølge healthguidance.org.

Nipper veldig kald melk og la det pels og berolige magen når det opplever fordøyelsesbesvær kan hjelpe raskt lindre luftsmerter og oppblåsthet, og bruk av ingefær te (kokende ingefær rot i vann) er en gammel favoritt som en urte kur for gass .

Fedme

Hvis magen din er forstørret fordi du har blitt overvektig, er svaret enkelt. Du må gå ned i vekt. Avhengig av kroppstype, noen overvektige mennesker bærer sin vekt under livet i baken og beina, mens andre bærer det høyt i magen og brystet. Hver type fedme har sine komplikasjoner. Å gjenvinne en flat mage og forbedre din generelle helse, et balansert kosthold som inneholder anbefalte porsjoner med frukt, grønnsaker, magert kjøtt og korn i tillegg til aerobic og muskelbyggende trening er den eneste sikre veien til suksess.
Øvelser som tvinger deg til å bruke den uegnede stammen av kroppen din, slik som crunches, pilates og kjerneøvelser med en fitness ball, vil hjelpe deg å styrke og tone magemusklene, ifølge Mayo Clinic.

Hevelse

Hvis verken gass eller fedme ser ut til å være årsaken til din forstørret mage, er det mulig du har en annen medisinsk tilstand som kan trenge å bli sjekket ut av lege. Noen årsaker til en forstørret mage inkluderer matallergier, brokk, graviditet, malabsorpsjon, diabetiker gastroparese, blindtarmbetennelse og bukspyttkjertelen eller galleblæren sykdom. Alle disse krever medisinsk behandling, ifølge wrongdiagnosis.com.

Men er det noen årsaker som du kan være i stand til å bøte hjemme når du finner ut hva problemet er.

Premenstruelt syndrom, forstoppelse og laktoseintoleranse kan alle forårsake mage oppblåsthet og kan alle bli lettet med hjem rettsmidler.

Oppblåsthet forårsaket av PMS er forankret i vann oppbevaring. For å lindre dette ubehaget kutte ned på salt mat og drikk rikelig med vann for å skylle ut systemet. Mer vann vil også hjelpe med forstoppelse, så vil forbruket av fullkorn og fiber.

Laktoseintoleranse, derimot, betyr at du er nødt til å unngå matvarer med laktose (melkesukker) og samtidig opprettholde nok kalsium for generelle ernæringsmessige behov.

Ultralyd Diagnose

Ultralyd Diagnose


En ultralyd er mer kjent som en ultralyd. Det er avhengig av bruk av usynlige lydbølger for å gjenskape et digitalt bilde av en pasients kropp som kan benyttes for visuell diagnose. Det er ofte brukt for å oppdage svangerskap og fosterutvikling samt forhold som kreft, svulster og cyster.

Betydning

En ultralyd er et nyttig og viktig verktøy i prosessen med å formulere en innledende diagnose. Det tillater leger å synlig oppdage kroppslige avvik som føtale komplikasjoner hos gravide kvinner, gallestein, hjertefeil og svulster. Under en diagnostisk ultralyd, frekvenser produsert av lydbølger faller generelt i 1 til 10 millioner hertz område. De lavere områder gir dypere penetrasjon og brukes til å diagnostisere misdannelser i abdominal organer. Høyere områder gir mindre penetrasjon og brukes for overfladiske undersøkelser.

Funksjon

En ultralyd skjer gjennom stimuleringen av en liten krystall, kjent som en transduktor, på innsiden av ultralydenheten. Den transduser sender ut ultralydbølger, som deretter reflekteres av de forskjellige vev i kroppen. Når reflektert, ultrasoniske bølger tilbake i form av ekko som kan overføres til digital bildebehandling. En lege kan deretter overføre dette bildet til en dataskjerm for videre analyse.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer av ultralyddiagnose. For eksempel bruker en endoskopisk ultrasonografi en transduser koblet til et langt fleksibelt rør for å inspisere hule organer. I en grå-skala ultralyd, er styrke eller svakhet av ekko avgis av en svinger vises som varierende farger på en dataskjerm. En A-modus (eller amplitudemodulasjon) ultralyd har to separate akser: en for å måle styrken av ekko og en annen til å måle tiden det tar for et ekko for å gå tilbake. En B-modus (lysstyrke modulasjon) ultralyd gir informasjon angående styrken av et ekko, og den avstand den reiser så vel som posisjonen til objektet som produserer ekkoene. En M-modus (bevegelsesmodus) ultralyd gir tracings echogenic av gjenstander, som er gjenstander i stand til å sende ut lydbølger, slik som hjertet. En Doppler gjør målinger basert på frekvensen av lydbølgene er proporsjonale med hastigheten av blodstrømmen. En real-time ultralyd gir tracings av echogenic gjenstander med 30 bilder per sekund, noe som gjør at objekter som skal sees i nåværende eller "ekte" tid.

Fordeler

En ultralyd er av særlig verdi for områdene obstetrikk. Det gir en generelt sikker, ikke-invasiv metode for å påvise føtale misdannelser og diagnostisering av svangerskap. Det er ofte brukt i undersøkelser av hjertet samt de forskjellige hulrom i kroppen hvor kreft eller godartede cyster ofte utvikler. Ultrasonographs blir noen ganger brukt til å oppdage svulster eller fremmedlegemer i øynene, samt demonstrere netthinneavløsning. Disse mange bruksområder gi leger med en tidlig, ofte livreddende diagnose av dødelige komplikasjoner.

Advarsel

En ultralyd ikke er en ufeilbarlig metode for diagnose. En lege kan være lurt å planlegge ytterligere tester (blod, urin, biopsi) for å bestemme tilstedeværelsen av en sykdom eller utviklingsavvik. En ultralyd kan ikke brukes til å detektere abnormaliteter innenfor bein fordi vevet er for tykk. Heller ikke kan en ultralyd påvise avvik i lungene fordi lydbølgene ikke går gjennom strukturer som inneholder luft.

Hvordan holde Benign Posisjonens Vertigo Away permanent

Hvordan holde Benign Posisjonens Vertigo Away permanent


Benign posisjonell vertigo, også kalt benign paroksysmal posisjonsvertigo eller BPPV, er en lidelse som gir deg en følelse av svimmelhet eller en spinnende følelse, ifølge National Institute of Health. BPPV oppstår når en kalsium krystall bryter fri og flyter inni væske i kanalene i det indre øret. Hodet ditt er følsom for arbeidet inne i det indre øret. Forskjellige hodeposisjoner føre til svimmelhet, tap av balanse, ørhet og kvalme. Enkelte behandlinger kan hjelpe kvitte deg med benign posisjonell vertigo.

Hvordan holde Benign Posisjonens Vertigo Away permanent

Se legen din når følelsen symptomer på benign posisjonell vertigo. Legen tar deg gjennom en serie av hode pinnen kalt Epley manøver. Den manøver blir brukt til å bevege den ut av stilling stykke ut av det følsomme området av øret.

Ligge med ansiktet opp på et bord slik legen din tar hodet i hendene. Han beveger hodet vendt mot høyre og går i 30 sekunder. Han beveger seg deretter hodet til ansikt til venstre og går for en annen 30 sekunder. Neste, ligge på siden i 30 sekunder. Du vil deretter snu og ligge på motsatt side i 30 sekunder. Legen klokker øynene for unormale bevegelser som signal BPPV.

Fortsett disse stillingene slik legen din forteller deg. Han har du fortsette til han ser unormale bevegelser stoppe i øynene dine.

Ligg på bordet; vente i 10 minutter før du flytter. Dette gjør at krystallene til å slå seg ned i en del av øret, som ikke er så følsom og bør ikke forårsake vertigo. Gjenta prosedyren hjemme neste dag, følge samme fremgangsmåte som på legekontoret. Varsle legen din hvis vertigo ikke har opphørt etter flere dager.

Ta antihistaminer legen anbefaler. Antihistaminer kan hjelpe lindre svimmelhet.

Snakk med legen din om operasjon hvis hodet reposisjonering ikke fungerer. I operasjon, er et ben plugg plasseres i øret, blokkerer den delen av øret som er følsom for partikler. Det kan da ikke svare på stimuli.

Nedfrysing Prosedyrer

Kryopreservering prosedyrer er de som tillater cellene å bli lagret i det uendelige ved hjelp av ekstremt lave temperaturer for å suspendere metabolske aktiviteter. Det finnes to hovedtyper av nedfrysing prosedyrer: likevekt (vanlig treg frysing) og ikke-likevekt eller ultra-rask frysing (forglassing). Begrepet vitrification kommer fra det latinske "glasslegemet" eller glassaktig. Begge fremgangsmåter bruker cryoprotectants med frostvæske-type egenskaper for å forhindre cellulær skade under fryseprosessen. Når cellene er frosset eller forglasset, kan de lagres i det uendelige ved å dyppe dem i flytende nitrogen, et ekstremt kaldt fluid med en temperatur på -196 C (-321 C). For å gjenopprette metabolsk aktivitet i cellen etter tining må toksiske cryoprotectants bli fjernet fra cellen og den normale vannbalanse gjenopprettes etter hvert som cellen returneres til en normal funksjon temperatur.

Oversikt

Oversikt

Kryopreservering prosedyrer er de som tillater cellene å bli lagret i det uendelige ved hjelp av ekstremt lave temperaturer for å suspendere metabolske aktiviteter. Det finnes to hovedtyper av nedfrysing prosedyrer: likevekt (vanlig treg frysing) og ikke-likevekt eller ultra-rask frysing (forglassing). Begrepet vitrification kommer fra det latinske "glasslegemet" eller glassaktig. Begge fremgangsmåter bruker cryoprotectants med frostvæske-type egenskaper for å forhindre cellulær skade under fryseprosessen. Når cellene er frosset eller forglasset, kan de lagres i det uendelige ved å dyppe dem i flytende nitrogen, et ekstremt kaldt fluid med en temperatur på -196 C (-321 C). For å gjenopprette metabolsk aktivitet i cellen etter tining må toksiske cryoprotectants bli fjernet fra cellen og den normale vannbalanse gjenopprettes etter hvert som cellen returneres til en normal funksjon temperatur.

Cellespesifikke faktorer

Fremgangsmåten som brukes for å cryopreservere celler eller vev er avhengig av en rekke faktorer, inkludert størrelsen på cellen, mengde cellulære fluid (cytoplasma) og kompleksiteten av cellen (enkelt celle eller vev). Celler med en stor mengde av cytoplasma som egg er vanskeligere å cryopreservere enn celler med kun rest cytoplasma, som sædceller. Kryokonservering ovarial vev er mer utfordrende fordi minst tre forskjellige celletyper av varierende størrelser er til stede i eggstokk vev, hver med forskjellige optimale fryse behov. Langsom frysing-protokoller er blitt brukt med suksess med forskjellige typer av celler. Forglassing er for tiden mest effektive med encellede frysing og mindre effektivt med vev, men forskning pågår for å optimalisere vitrification av vev.

Rolle Cryobeskyttelsesmidler

Den cytoplasma til en celle inneholder vann, noe som viser seg å iskrystaller ved frysetemperatur. Når det dannes is inne i en celle, blir cellen strimlet og dør. Derfor må fluidet i cellen som skal fjernes før det når frysetemperaturer for å unngå celleskade. Forskjellige typer av frostvæske (kryobeskyttende) fluider kan brukes til å dehydratisere cellen før frysing, inkludert glycerol, propandiol, dimetyl sulfoxde (DMSO), etanol, og sukker slik som sukrose og trehalose. Den optimale hastighet på kjøle (og tining) avhenger av typen av kryobeskyttende brukt og på de karakteristiske for cellen eller vevet for å være (eller som var) frosset. Cryoprotectants er giftig for metabolizing cellene slik celle eksponeringer til cryoprotectants på varmere metabolske temperaturer må minimeres eller unngås. Ved tining eller oppvarming av cellene, må cryoprotectants fjernes helt fra cellen før metabolsk aktivitet blir gjenopprettet.

Equilibrium Versus Non-Equilibrium Kryopreservering Prosedyre

Frekvensen av frysing avhenger av om frysing protokollen er equilibrium- eller ikke-equilbrium basert. For likevekt typen prosedyrer, er den optimale frysehastighet oppnås når det er en balanse mellom den hastigheten som cellen blir dehydrert med vann og den hastigheten som vannet utenfor cellen blir transformert til is-stadiet. Disse likevekts eller slow-fryse protokoller vanligvis ta flere timer å fullføre, og en datamaskin blir brukt til å kjøre en programmerbar sats fryser for å sikre at frysing priser er nøyaktig slik de skal. Det er vanligvis en "hold" trinn i protokollen nær begynnelsen til å tillate manuell opprettelse av start iskrystaller eller "seeding" i fluidet utenfor cellene.

I vitrification, er en helt annen tilnærming til frysing som ikke er avhengig av ramper og oppnå en likevekt mellom dehydrering og iskrystalldannelse brukt. Forglassing er så ultra-hurtig at det ikke er tilstrekkelig tid for dannelse av is og cellevæsken blir omdannet direkte inn i en glasslegemet eller glassfasen, uten skade på cellen. Programmerbare rente frysere er ikke nødvendig fordi cellen er direkte kastet ut i ekstremt kaldt flytende nitrogen, oppnå en øyeblikkelig glassaktig tilstand.

Slow-Freeze Prosedyre

Det første trinn i den langsomme fryseprosedyre er å eksponere cellen for å kryobeskyttende i en gradvis trinnvis måte for å tillate langsomt ekvilibrering av cellen med det kryobeskyttende mens slippe vann. Når cellene er blitt fjernet av de fleste celle vann, blir cellene i det kryobeskyttende fluid plassert i en beholder av en eller annen form, slik som et plastrør, en glassampulle eller en plast vial.The væskevolum som omgir cellene for langsom frysing er vanligvis mindre enn en teskje, og kan bare være noen få dråper. Den pre-merket beholder er fylt, forseglet og satt i en programmerbar fryser, som langsomt senker temperaturen i beholderen over en periode på minutter eller timer til meget lave temperaturer. Etter noen minutter med kjøling, må start iskrystaller dannes i beholderen ved å "seede" beholderen. Såing utføres ved hjelp av et verktøy (for eksempel tang) som er blitt pre-kjølt i flytende nitrogen for å berøre beholderen og føre iskrystalldannelse. Dette starter krystall vil initiere kontrollert iskrystalldannelse på ett sted, trygt borte fra cellene. Etter såing er fullført, kan resten av kjøle ramper fortsette. Når beholderen har nådd en temperatur på mellom -30 og -85 C, kan den beholder som inneholder cellene bli kastet direkte inn i flytende nitrogen for å fullføre avkjøling til -196 C.

Forglassing

Ultra-rapid ikke-likevekt kjøling prosedyrer som forglassing bruke høyere konsentrasjoner av kryobeskyttende midler kombinert med en nesten øyeblikkelig frysing som oppnås ved å dyppe celler direkte inn i flytende nitrogen. Forglassing omgår is-krystalldannelse fase og beveger vannet direkte inn i en glass-aktig fase. Forglassing oppnår det samme endepunkt som langsom frysing, men med en hastighet på -3000C / min, sammenlignet med 10C / min eller mer. For forglassing, blir cellene vanligvis plassert på tuppen av en halm og overskudd av kryobeskyttende middel er fjernet, slik at bare nok til at cellen klynger seg til beholderen ved overflatespenning, før stuper i flytende nitrogen. Fordi frysing er så hurtig, er varigheten av eksponering for cryoprotectants mye mindre og mye høyere konsentrasjoner av kryobeskyttende midler kan bli tolerert av cellen. Oppvarming av cellen for å returnere den til normal metabolsk funksjon må også være utrolig rask. Håndtering av glassert prøvene er mye mer krevende enn treg-frosne prøvene fordi selv en kort eksponering til en temperatur over den for flytende nitrogen kan starte en uønsket oppvarming prosessen og gjenfrysing, noe som er skadelig for cellen.

Crystal Healing Training

Crystal Healing Training


Krystall-healing trening kan oppnås ved hjelp av ulike metoder, som online og vanlige alternativ helse college studieretningene. Andre muligheter er selvstudium, en læretid med en anerkjent krystall healer og krystall healing grupper.

Historie

Krystaller har vært brukt til healing og åndelig tilkobling for tusenvis av år. De gamle kinesiske brukte krystallhodeskaller laget av jade og de gamle mayaene brukte kvarts krystall hodeskaller for guddommelig helbredelse samt åndelige bevissthet øvelser. Krystall-healing kurs dekker historien krystall healing og dagens krystall-healing metoder.

Expert Insight

Utveksling av energier mellom en individuell og en krystall er kjent som psychometry. Prosessen med psychometry viser også til den synske styrking av sinn og evne til å utnytte helbredende krefter etter å ha berørt en krystall. Den helbredende energi av en krystall er antatt å bli dannet i løpet av krystall naturlige opprettelse prosessen i jordskorpen.

Typer

Krystall-helbredende trening gir kunnskap om forskjellige typer av krystaller og hva hvert krystall er brukt for. Det antas at ametyst krystall tilbyr helbredende krefter, for eksempel forbedringer i din øyne, hår, hypofysen og hodebunn. Typer av krystaller er agat, apatitt, celestite og kvarts,

Hvorfor er nyrestein farlig hos barn?

Hvorfor er nyrestein farlig hos barn?

I løpet av 1970 og 1980-tallet, leger og barneleger brukes til å behandle nyrestein hos barn annenhver måned. I de senere årene har nyrestein hos barn økt dramatisk, med enkelte sykehus skaper klinikker dedikert til pediatriske nyrestein. Venstre ubehandlet, nyrestein kan forårsake barn permanent nyreskade, blokk urin flyt og muligens føre til nyresvikt.

Symptomer

Nyrestein, også kjent som nyresten eller urolithiasis, utvikle seg hos barn når mineraler og stoffer som kalsium, urinsyre, cystin og oksalat akkumuleres i blæren, urinleder eller nyrer, skaper krystall-lignende steiner. De vanligste symptomene på nyrestein hos barn inkluderer blod i urinen, ekstreme bølger av smerte også kjent som renal kolikk, kvalme og oppkast, hyppig haster å urinere, magesmerter og ryggsmerter. Yngre barn kan ikke vise merkbare symptomer på en nyre stein og er diagnostisert under avbildning testing for andre medisinske årsaker.

Behandling

Barn som har små nyrestein 5mm eller mindre vil ofte være i stand til å passere steinene hjemme. Din barnelege kan anbefale steroide anti-inflammatoriske medisiner for å håndtere smerte så vel som krever økt væskeinntak for å spyle steinen fra ureter, blære eller nyrer. Barn som har større nyrestein kanskje må gjennomgå sjokkbølgen lithotripsy eller perkutan nephrolithotomy å fjerne steinene. Sjokkbølgen lithotripsy bruker høy energi sjokkbølger å bryte stein i mindre fragmenter som er lett gått. Perkutan nephrolithotomy innebærer små teleskopiske instrumenter som er satt inn i huden for å fjerne steinene. Sjokkbølgen lithotripsy kan brukes i forbindelse med perkutan nephrolithotomy å lage mindre steiner for fjerning. Ureteroscopy er et annet alternativ for fjerning som omfatter innsetting av små teleskopiske instrumenter inn i urinrøret, blæren, urinleder, og deretter nyre for å fjerne stener. Ureteroscopy teleskoper inneholde kameraer som tillater leger å vise de blokkerende steiner.

Forebygging / løsning

Barn som har hatt nyrestein har en 30 prosent til 65 prosent sjanse for å utvikle steiner igjen. For å redusere sjansen for at steinene skal utvikle nytt, bør forebyggende tiltak som for eksempel rutinemessig blod og urin tester for metabolske forstyrrelser og økt væskeinntak følges nøye. Barn under 5 år bør drikke minst fire kopper vann om dagen, mens barn mellom 5 og 10 bør drikke seks kopper vann om dagen. Barn eldre enn 10 år trenger å konsumere minst åtte kopper vann daglig. Økt væskeinntak vil føre til økt urinstrømmen gjennom urinblæren og nyrene, hindrer oppbygging av mineraler og etableringen av nyrestein.

Betraktninger

Hvis barnet ditt hadde dreven steiner i løpet av første episode og bærer metabolske risikofaktorer, kan det hende at barnelege ønsker å overvåke barnet ditt å forhindre nye steiner fra utviklingsland. For å overvåke barnet ditt for nyrestein, vil barnelege sannsynlig utføre imaging tester, for eksempel en ultralyd, for å se eventuelle utviklings unormalt.

Advarsel

Barn som har hatt nyrestein og har økte nivåer av kalsium i urinen, også kjent som hyperkalsiuri, må følge stive kosten retningslinjer i tillegg til økt væskeinntak. Barn med hyperkalsiuri trenger å spise en lav-natrium diett, spise kalium-rik mat som frukt og grønnsaker, og unngå vitamin D og kalsiumtilskudd. Hvis hyperkalsiuri fortsetter å være et problem, kan barnet ditt trenger å ta medisiner for å senke kalsiumnivået.

Hvordan å passere nyre steiner smerte gratis

Menneskekroppen har to nyrer. De fungerer å regulere elektrolyttnivået i kroppen din mens du filtrere avfallsstoffer og giftstoffer fra blodet. Disse biproduktene er fjernet fra kroppen i form av urin. Noen ganger, kan urin utkrystallisere og danner det som kalles nyrestein eller nyresten. Smerte oppstår når disse steinene reise gjennom en av dine urinlederne (rør hvor urinen passerer gjennom) og andre deler av urinveiene. Heldigvis er det mange måter du kan løse opp og passerer disse steinene så smertefritt som mulig. Ved å ansette alle de naturlige rettsmidler nedenfor, kan du med hell oppløse nyrer steiner og redusere smerter forbundet med denne tilstanden.

Hvordan å passere nyre steiner smerte gratis

•  Drikk en sitronsaft og olivenolje blanding. Den høye surhet av sitronsaft hjelpemidler i å bryte ned det krystall samlinger mens olivenolje lindrer og smører dine urinrør passasjer, noe som gjør bestått av din nyrestein smertefrie.

Drikk rikelig med vann. Økende vanninntaket bidrar til oppmykning av eksisterende nyrestein mens hindre nye steiner fra forming. Nyrene dine vil være i stand til å gjøre mer urin for å hjelpe passere dine nyrestein smertefritt. Drikk ett eller to liter vann hver dag.

Spis frukt som inneholder store mengder citrater. Citrater hindrer kalsium fra akkumuleres i nyrene mens hindre nyrestein fra å øke i størrelse. Frukt rik på citrater inkluderer appelsiner, druer, aprikoser, tomater og bananer.

Konsumere kava-kava kapsler. Denne naturlige urten er en kalsiumblokker som slapper urinrøret og avlaster spasmer assosiert med nyrestein. Ta en 120mg kapsel én gang daglig. Les alltid doseringsanvisningen skrevet på flasken.

Konsumere eple cider eddik. Surhet av eple cider eddik hjelper oppløse nyre steiner slik at de kan passere smertefritt gjennom urinen. Drikk 4 ss. av eple cider eddik hver dag, helst 30 minutter før måltider.

Hint

  • Rådfør deg med din lege før du påfører slags alternativ behandling.

Nyrestein fjerning prosedyrer

Selv om de ikke er livstruende, nyrestein er en av de mest smertefulle plager du kan oppleve - og dessverre, de er en relativt vanlig sykdom for mange. Heldigvis finnes det flere måter å behandle en nyrestein og få den til å passere gjennom kroppen raskt og enkelt. De fleste behandlingene krever ikke kirurgi, og de som gjør er ikke spesielt plagsomme.

Identifikasjon

Vanligvis urin renner ut i en svak strøm. Dette skjer ikke bare; kjemikalier i urinen hindre andre kjemikalier fra krystallisasjon, for eksempel kalsium eller fosfat. Hvis disse krystall hindre kjemikalier ikke fungerer, lite urin krystaller dannes. Disse krystallene kan passere ubemerket eller de kan losjere i nyrene eller urinlederne (rørene som forbinder nyrene til blæren). Krystaller som blir sittende fast kalles "nyrestein."

Konservativ behandling

En måte å fjerne en nyre stein er bare å skylle den ut. Vil danne nok urin til å skyve stenen ned i urinveiene og ut av legemet Drikker masse vann (2 til 3 liter pr dag). Mens pasienten er å drikke alt dette vannet, kan han ta smertestillende for å gjøre prosessen noe mindre pinefull. Fysisk aktivitet, sammen med vann, kan også bidra til å løsne stenen, selv smerten forbundet med nyre steiner kan være fysisk aktivitet er vanskelig å oppnå.

Ekstrakorporal Shock Wave Litotripsi

Ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL) er den vanligste fremgangsmåten for å fjerne nyrestein som er for store til å skylle ut av kroppen. Det krever ikke kirurgi; I stedet sender en maskin sjokkbølger inn i magen, der de bryte opp nyrestein til bitene er små nok til å passere gjennom i urinen. Mens ESWL ikke innebærer en skalpell, det har bivirkninger, som blåmerker og magesmerter. Pasienter kan finne blod i urinen etter under ESWL. ESWL kan ofte gjøres på poliklinisk basis, men mer enn én avtale kan være nødvendig for å eliminere alle nyrestein eller steiner.

Perkutan nephrolithotomy

Hvis en nyre stein er stor eller hvis lydbølger ikke kan nå det, kan en kirurg utføre perkutan nephrolithotomy å fjerne steinen. Kirurgen gjør et lite snitt på baksiden og ved hjelp av et instrument som kalles en nephroscope, kommer inn i nyre og tar ut steinen. Noen steiner kan trenge å bli brutt opp i mindre biter med ultralyd eller elektroenergi, deretter fjernet. Etter perkutan nephrolithotomy, må pasientene bli på sykehuset i noen dager, men prosedyren har en spesiell fordel: Siden kirurgen tar alle nyrestein ut, pasienten ikke trenger å gjennomgå prosessen med urinering ut bitene.

Ureteroscopic steinfjerning

Noen ganger nyrestein seg fast i ureter (røret som fører fra nyren til blæren). I så fall, kan ureteroscopic stein fjerning være nødvendig. Fremgangsmåten krever ikke et innsnitt. I stedet tråder kirurgen en ureteroscope gjennom urinrøret og urinblæren og opp i ureter verket. Der kan kirurgen enten trekke ut nyrestein eller bruke ultralyd eller elektrohydraulisk energi til å bryte stein i farbar stykker.

Hvordan Heal nyrestein

Kroppen din inneholder to nyrer. Disse vitale indre organer kontrollere elektrolyttnivået i kroppen din mens filtrering og fjerne giftige stoffer fra blodet. Disse giftstoffene er eliminert fra kroppen i form av urin. Av og til, kan urinen bli til krystaller og danner det som kalles nyresten eller nyrestein. Ekstrem smerte oppleves når disse steinene flyte gjennom urinlederne (hule rør hvor urinen reiser) og andre områder av urinveiene. Heldigvis er det flere måter du kan behandle og eliminere disse steinene eller redusere ubehag.

Hvordan Heal nyrestein

•  Drikk minst 2 liter vann hver dag. Drikke mye vann daglig kan mildne eksisterende nyrestein mens hindre nye fra utviklingsland. Å drikke nok vann vil også rense urinveiene av eventuelle spor nyrestein som kan ha brutt ned.

drikke eple cider eddik daglig. Denne type eddik er meget sur. Det kan bidra til å bryte ned dine nyrestein og tillate dem å enkelt passere ut av kroppen gjennom urinen. Fortynne 6 ss. av eple cider eddik i ett glass vann. Drikk blandingen to ganger daglig, fortrinnsvis 30 minutter før måltider.

Drikk sitronsaft blandet med olivenolje. Den høye surhet av sitronsaft bryter ned det krystall samlinger mens olivenolje lindrer og smører dine urinrør passasjer, tømme urinrør passasjer av nyrestein. I et rent glass, tilsett tre ferskpresset sitroner og 2 oz. olivenolje. Drikk rett ned, vent fem minutter for løsningen å gå ned i halsen din og følg med ett glass vann. Gjør dette hver dag.

Spis rikelig med frukt rik på citrater. Citrater forebygge nyrestein fra å øke i størrelse mens hindre kalsium fra å bygge opp i nyrene. Frukt rik på citrater inkluderer tomater, appelsiner, druer og bananer. Spis minst tre kopper disse typer frukt hver dag.

Ta kava-kava urt i tablettform. Dette potent urten er en kalsiumblokker slapper urinrøret og lindrer spasmer og ubehag forårsaket av tilstedeværelsen av nyrestein. Anbefalt dosering er én 120 mg tablett én gang daglig.

Hint

  • Kontakt lege før du tar fatt på alle slags selv behandlinger for nyrestein.

Hvordan Disolve nyrestein

Menneskekroppen inneholder to nyrer som regulerer elektrolyttnivåer, samt filtrere ut avfall og giftstoffer fra blodet, utført av urin. Nyrestein er krystallisert urin, også kjent som nyresten. Å ha nyrestein forårsaker smerte gjennom urinlederne (rørene der urinen passerer), så vel som andre deler av urinveiene. Det er mulig å ha disse steinene oppløst, slik at de passerer gjennom smertefritt.

Hvordan Disolve nyrestein

•  Drikk 3 liter vann hver dag. Økende vanninntaket hindrer nye steiner fra forming og løser opp eksisterende nyrestein. Dette gjør at nyrene til å produsere mer urin for å hjelpe passere dine nyrestein smertefritt.

Konsumere frukt rik på citrater. Citrate er en syre som kan hindre kalsium fra å bygge opp i nyrene mens hindre eksisterende stein fra å øke i størrelse. Frukt som inneholder store mengder citrater inkluderer druer, tomater, bananer og appelsiner.

Drikk en sitronsaft og olivenolje blanding. Den høye surhet av sitron juice oppløses det krystall samlinger, tømme urinrør passasjer av steiner mens olivenolje lindrer og smører dine urinrør passasjer. Drikk sitronsaft og olivenolje blanding en gang om dagen før du går til sengs. Bland olivenolje og sitronsaft, 2 oz. av hver, etterfulgt av et glass vann; steinene skal passere i løpet av 24 timer. Den høye surhet sitronsaft vil gå i oppløsning krystall samlinger mens olivenolje vil lindre og smøre urinrør passasjer.

Prøv eple cider eddik. Den høye surhet av eple cider eddik hjelper oppløse nyrestein, som tillater dem å passere smertefritt gjennom urinen. Tilsett 6 ss. av eple cider eddik til et halvt glass vann hver dag, helst 30 minutter før du spiser.

Ta kava-kava urt i kapselform. Denne urten er en kalsiumblokker som beroliger spasmer assosiert med nyrestein mens du slapper av urinrøret. Ta en 120 mg kapsel én gang daglig.

Hint

  • Du må konsultere legen din før du tar fatt på noen selv behandling eller rensing metoden.

Nyre Stone Recovery Time

Smerte forårsaket av en nyre stein er ofte sammenlignet med smerten ved fødsel. Heldigvis, som et resultat av de senere fremskritt innen medisinsk teknologi denne uutholdelige tilstand kan behandles ikke-invasivt, med bare en kort restitusjonstid.

Nyre stein funksjoner

En nyrestein er en liten krystall, av kalsium og andre mineraler eller urinsyre. Normalt er disse stoffer forblir i løsning og ikke forårsake problemer før de blir ført fra kroppen under vannlating.

Årsaker

Nyrestein dannes når urin sammensetning blir ubalansert og fluidet ikke lenger kan fortynne de mineraler som utgjør steinen. Dette kan være forårsaket av dehydrering, en høy-protein diett, visse medisinske tilstander eller infeksjoner som gikt, eller visse medisiner.

Symptomer

Hvis en stein er liten nok, vil den passere fra legemet ubemerket. Imidlertid, hvis stenen er stor nok til å blokkere urinlederne eller urinrøret, vil det føre til ekstrem smerte og kramper som magemusklene prøver å presse stenen mot blæren og deretter ut av kroppen. Dette fører ofte til blod i urinen så vel.

Behandling

Normalt kan stenen føres etter flere dager dersom pasienten drikker masse fluid for å bevege stein via urinveiene. Hvis steinen er for stor, men operasjonen kan være nødvendig. Sjokkbølger, en direkte snitt i nyre eller en ureteroscope kan brukes til å bryte opp og / eller fjerne steinen.

Recovery

Hvis steinen passerer naturlig, er utvinning ganske raskt dersom det ikke steinen forårsaket en infeksjon. Operasjoner krever vanligvis opp til en uke med oppgang. I det siste, når åpen kirurgi var det eneste alternativet, gjenvinning tok vanligvis flere uker.

Fluorose nyrestein Analyse

Fluorose nyrestein Analyse


En spinkel forholdet synes å eksistere mellom nyrestein, en smertefull tilstand forårsaket av krystall utvikling i nyrene, og fluorose, en sykdom som følge av overskytende fluor. En form for fluorose påvirker de indre organer, inkludert nyrer, og en eksperimentell studie har vist en sammenheng mellom forhøyet fluor og forhøyet steinmaterialer i blæren. En annen studie viser at folk med nyresykdom kan samle for mye fluor i kroppen sin.

Nyrestein

The Mayo Clinic beskriver nyrestein som mineraler og salter som danner i harde steinlignende gjenstander inne nyrene. Nyrer ta i væsker, syrer og mineraler, filtrere væsker, og bestå avfallsprodukter til blæren som urin. Når kroppsvæskene inneholder for mye av et bestemt mineral eller syre, kan disse materialer danner krystaller som samler inn steiner. De fleste nyrestein er laget av kalsium bundet til et stoff som heter oksalat.

Flourosis

Fluorose refererer til sykdom fra en overeksponering av fluor. Fluor er et naturlig forekommende element ofte lagt til drikkevann og tannkrem, men et overskudd av flouride kan forårsake en rekke helseproblemer. En rapport om vannbårne sykdommer ved Indias Ganapti Information Technology Services viser de tre hovedformer for flourosis som dental flourosis, skjelett fluorose og nonskeletal fluorose. Dental flourosis discolors permanent tenner, mens skjelett fluorose svekker bein utvikling og kan føre til leddstivhet, bein misdannelse, smerter og kramper, ifølge en Vitaminer Diary artikkelen. Nonskeletal, eller pre-skjelettlidelser, fluorose fører til endringer i kroppens organer, hud og andre myke vev før skjelett fluorose symptomer kan dukke opp, ifølge National Center for Bioteknologi Information.

Analyse

Ifølge National Kidney Foundation, foreligger liten klinisk informasjon om virkningen av fluor på nyresykdom. Men en artikkel publisert av nefrologi Dialyse Transplantasjon hevder at personer med avansert nyresykdom kan beholde uvanlig høye nivåer av fluor. Siden nedsatt nyrefunksjon kan også bidra til nyre stein formasjonen, kan de to forholdene vises sammen. I tillegg kan en indisk undersøkelse på rotter indikerte at høyere fluor inntak ført til økt kalsium i blæren.

Nyre Stone Behandling

Nyrestein synes å være lettere å kontrollere og forebygge enn fluorose. De fleste nyrestein kan passere gjennom kroppen uten hjelp, men store steiner kan kreve profesjonell fjerning eller oppløsning. The National Kidney Foundation anbefaler å drikke minst 12 glass vann hver dag mens du ser på salt og protein forbruk. I motsetning til det mange tror, ​​forbruker mer kalsium kan faktisk redusere risikoen for kalsium-basert nyrestein.

Fluorose Treatment

Mens dental fluorose ikke kan kureres, kan tannleger bruker kosmetisk teknikker for å dekke skjemmende tilstand. I tilfeller av skjelett fluorose, kan kosttilskudd endringer, inkludert å fjerne kilden til fluor, stoppe sykdommen progresjon. Ifølge en artikkel i Occupational and Environmental Medicine, en København studie av skjelett fluorose pasienter indikerer at enkelte aspekter av tilstanden kan være i stand til å sakte snu seg etter flere år med ikke-eksponering for mye fluor.

Melamin Symptomer

Mye brukt i plast, counter-topper, lim, tavler og servise, er melamin en organisk base kjemisk oftest funnet i form av hvite krystaller rik på nitrogen.

Helseeffekter av Melamine Forbruk

Direkte effekter av melamin er ikke utført på mennesker. Imidlertid kan dyrestudie data refereres vise negative helseeffekter. Hos dyr melamin forårsaker blærestein. Cyanursyre kan også være tilstede i melamin-pulver, og når de kombineres, kan de to danner en krystall som kan gi årsak kdiney steiner. Blokkering av små rør i nyrene kan også føre og stoppe urinproduksjon, nyresvikt resultater, og mulig død. Dyr har også opplevd kreftfremkallende effekter.

Tegn på Melamin Poisoning

Tegn og symptomer på forgiftning melamin er liten eller ingen urin, blod i urin, irritabilitet, tegn på nyre-infeksjon og høyt blodtrykk.

Food Products

Mealnmine ble funnet i ris protein og hvetegluten konsentrat eksportert fra Kina. Produktene ble brukt i fremstillingen av pet food i USA i 2007 Død resulterte grunn av nyresvikt i en stor mengde av hunder og katter. Melamin forurensning er også blitt oppdaget i pulverisert morsmelkerstatning, frossen yoghurt dessert og kaffe drikke.

Pulverisert Infant Formula

I Kina ble det tilsatt vann til rå melk for å øke sitt volum, forårsaker en lavere proteinkonsentrasjon. Tilsetningen av melamin øker nitrogeninnholdet i melken og dens proteininnhold. FAO / WHO Codex Alimentarius heller ikke på noen nasjonale myndigheter godkjenner tillegg av melamin i mat. .

Behandling for Melamin nyrestein og nyresvikt

Avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, kan pasientene få urin alkalinisatin og infusjon av væsker, haemodalysis eller peritoneal dialyse, korrigering av syre-base forstyrrelser og elektrolytt, eller kirurgi kan utføres for å fjerne nyrestein.

Hva er den raskeste måten å passere en nyre stein?

Ifølge Medline Plus, nyrestein er solide krystall massene som dannes i nyrene. Disse steinene kan være i både ureter og nyrer samtidig. Disse steinene vanligvis dannes når urinen har for mye av visse stoffer. Nyrestein kan være store eller små, og flere av dem kan være til stede på samme tid. Hvis de ikke passet på sine egne, det er andre måter å passere dem.

Livsstilsendringer

Ifølge National Nyre og urologiske sykdommer Information Clearinghouse, de fleste nyrestein passere gjennom urinveiene ved å drikke rikelig med vann (2-3 liter om dagen). De foreslår også at du drikker nok vann til å produsere to liter urin hver dag. I tillegg bør folk som danner nyrestein spise mat med høyt kalsium, som kan hindre dannelsen av fremtidige nyrestein. Dette er imidlertid ikke tilfelle med kalsiumtilskudd, som faktisk øke risikoen for utvikling av steiner.

Medical Therapy

Ved hjelp av reseptbelagte medisiner er ofte den mest effektive måten å bli kvitt nyrestein. Faktisk kan enkelte medisiner med forhindre kalsium og urinsyre steiner. Disse preventive medisiner blir brukt til å stoppe krystall (stein) formasjon ved å regulere mengden av alkali (syre) i urinen. De kan også brukes til å styre hyperkalsiuria, noe som fører til kalsium til å bygge opp i steiner. Medisiner som er rettet mot hyperkalsiuri redusere mengden av kalsium som nyrene absorberer, og dermed hindre oppbygging.

Sykehusbehandling

I noen tilfeller kan kirurgi anbefales som den raskeste måten å fjerne en stein. Du trenger operasjon hvis din nyrestein ikke har gått etter det projiserte (definert av din lege) eller om det er for store til å passere, hindrer deg fra urinering, forårsaker urinveisinfeksjoner, skader nyrene eller forårsaker konstant blødning eller har vokst større fra dagen for diagnosen. Ifølge National Nyre og urologiske sykdommer Information Clearinghouse, før sent på 1980-tallet kirurgi var nødvendig å fjerne alle nyrestein.

Prosedyren brukes oftest er ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL). ESWL er en prosedyre som bryter opp nyre steiner for å gjøre dem lettere å passere. Fremgangsmåten arbeider ved å sende sjokkbølger gjennom huden inn i kroppens vev for å bryte opp steinen. Etter ESWL er utført, kan du har blod i urinen for et par dager. Prosedyren er gjort på poliklinisk basis, og utvinning tid er bare noen få dager.

Vanlige nettsteder Hvor nyrestein er plassert

Vanlige nettsteder Hvor nyrestein er plassert


Nyrestein er en av de mest vanlige sykdommer i urinveiene. Selv om disse krystaller er små, kan de skape intens smerte som de beveger seg langs den urinveiene. Nyrestein er funnet i tre hoved steder i urinveiene.

Identifikasjon

En nyrestein er et solid krystall som oppstår når kroppens komponenter i urin er ubalansert. Når urinen inneholder flere mineraler enn den kan fortynnes, vil små krystaller dannes inne i nyrene.

Nyrer

Nyrestein finnes oftest i nyrene. Nyrene er to små organer som ligger bak ribbeina; de er hovedsakelig ansvarlig for fjerning av vann og avfall fra blodet og å produsere urin.

Ureter

Nyrestein kan også være plassert i ureter, som er små rør som har urin fra nyrene til blæren. Den intense smerter forbundet med nyrestein oppstår vanligvis når steinen er på reise gjennom ureter.

Blære

Nyrestein vil ved behov reise hele veien gjennom ureter til blæren. Blæren er ansvarlig for lagring av urin før det utskilles fra kroppen. Når nyrestein nå denne plasseringen, er deres neste skritt å bli utskilt med urinen.

Behandling

Små nyrestein er rett og slett utskilles fra kroppen med urinen. Hvis dette ikke er mulig, mer avanserte medisinske behandlinger er tilgjengelige. Sjokkbølger kan brukes til å bryte stein i mindre biter. Hvis dette ikke fungerer, vil legen trenger å fysisk fjerne steinene.

Kidney Transplant Donor Recovery

Kidney Transplant Donor Recovery


En nyretransplantasjon oppstår når giveren har en frisk nyre fjernes for å bli gitt til et individ som lider av nedsatt nyrefunksjon. Recovery tid er nødvendig for donor samt nyretransplantasjon mottakeren.

Sykehusopphold

Den donor opphold i sykehus, avhenger av en rekke faktorer som for eksempel type kirurgi og individuell utvinningsgraden. Ifølge Medical Moment, innebærer en laparoskopisk kirurgi et kortere sykehusopphold og en raskere gjenoppretting enn tradisjonell kirurgi. Ifølge National Kidney Foundation (NKF), vil giveren bruke ca 4-6 dager på sykehuset.

Abdominal Effects

Etter operasjonen er det vanlig å oppleve luftsmerter og oppblåsthet, ifølge University of Maryland Medical Center.

Innsnitt

Donor vil oppleve kløe, ømhet og smerter på innsnitt området etter å ha forlatt sykehuset. Disse symptomene vil avta etter hvert som de innsnitt leger.

Aktivitet etter operasjonen

Givere blir bedt om å unngå tunge løft i to måneder. De må også unngå kontakt idretter som boksing, mixed martial arts, bryting, fotball og landhockey.

Medisinsk oppfølging

Ifølge NKF, bør giverne har langsiktige medisinsk oppfølging avtaler med sin lege. Dette inkluderer en årlig urinprøve og blodtrykk sjekk.