Digidexo.com

magemuskler slitasje

Om utvidet slitasje Kontaktlinser

Utvidet slitasje kontaktlinser er en slags linse som kan bæres over natten. De er praktisk fordi brukeren har perfekt syn så snart hun våkner. Men disse objektivene innebære en rekke sikkerhetsrisikoer.

Historie

Øvrige linser ble først godkjent av FDA i 1981, ifølge All About Vision webområde. Linsene ble opprinnelig godkjent for to uker med kontinuerlig bruk, men tiden ble snart utvidet til 30 dager. Forskere oppdaget snart at folk som sov i sine linser hadde en høyere risiko for øyeinfeksjon, så FDA reduserte bruksperioden til syv dager.

Funksjon

Utvidet slitasje kontakter er oksygen-gjennomtrengelig, noe som betyr at oksygen kan passere gjennom linsen til hornhinnen og la den puste. De er tilgjengelige i stive gass-permeable og myke materialer.

Advarsel

Folk som bruker sine kontakter både dag og natt har en høyere risiko for å utvikle øye infeksjoner som for eksempel giganten papillær konjunktivitt, som er en allergisk reaksjon på innskudd på linsene. Andre mennesker utvikler hornhinnen hevelse fordi deres øyne ikke får nok oksygen under søvn, ifølge Contact Lens Docs webområde.

Hvordan få store magemuskler av stål Fast

Teknikk er viktig når streve for ekstremt tonet og sterke magemuskler. Bygge en rapport mellom hjernen og kjernen leverer raske resultater. Dette blir utført ved berøringstoneteknikk. Ved å berøre området av kontraksjon med fingertuppene kommunikasjon er forholdsvis definert med denne to-pass-system ved hjelp av det sentrale nervesystemet. Tydelig kommunikasjon er etablert mellom kroppen og hjernen quicke utfallet av magetreningsøktene.

Bruksanvisning

Teknikk

•  Ligg flatt på gulvet i liggende stilling (med forsiden opp) forlenge dine magemuskler. Inhalerer dypt fylle lungene med luft. Plasser en hånd på magen område som du vil trene.

Hev hodet, nakke, skuldre og rygg som en enhet. Dette vil tvinge en overlegen sammentrekning i mageregionen. Pust ut det meste av luften fra lungene som du løfter. Hold nakken på linje med ryggraden. Ikke rull hodet fremover eller sammentrekning vil ikke være like effektivt. Ta hensyn til sammentrekning ved å bruke fingertuppene.

Senk overkroppen ned til gulvet som en enhet. Pust inn på avkastningen fylle lungene med oksygen. Det er viktig å forble fokusert på mageområdet som utgivelsen sammentrekning mens resterende klar over bevegelse og sanse det gjennom tuppen av fingrene.

Gjenta prosessen for tre sett med 12 repetisjoner med et 15 sekunders intervall mellom hvert sett.

Spill inn utviklingen ved hjelp av et målebånd. Sørg for å registrere fremgang i en logg en gang hver måned for å spore hvor mange inches du har mistet.

Tips og advarsler

 • Det er viktig at du målrette området med fingertuppene. Hvis det er mulig, ta på bar hud med fingertuppene. Nevro Lingvistisk Programmering har dokumentert suksess med en lignende teknikk kalt forankring. Denne teknikk etablerer en hurtigkobling mellom nevrologiske systemer i hjernen gjennom det sentrale nervesystemet ned inn i kroppen. Condition musklenes nervesystem tar konsistens. Forstå denne prosessen er både psykologisk og fysiologisk. Nevrologi foregår kjøper konstant condition. Dette betyr ikke bare å føle sammentrekningene som finner sted, men mental fokus på magemusklene over en periode på én måned. Jo mer du øver under disse omstendigheter, jo sterkere bindingen du oppretter mellom mage og hjernen kjent som muskelminne. Utfør hver øvelse riktig. Hver bevegelse blir registrert av hjernen for fremtidig referanse. Begynn hver kjerne trening med minst 12 sykluser av dyp pusting. Dette er en to-gangers prosessen. Dyp pusting oxygenates blodet og setter kroppen i fett-brenning modus. Den andre fordelen av dyp pusting skaper følelsen at du ikke bare gå gjennom bevegelser, men du føle bevegelsen gjennom muskel sammentrekning og avslapning. Unngå enhver ytre stimuli forstyrre fokus slik som TV mens du jobber deg kjerneområde. Musikk kan brukes som et punkt i fokus og bidrar til å holde en rytme under denne øvelsen. Utvikle riktig matvaner sammen med kjernen rutine for å få de mest gunstige resultater i løpet av kort tid.

Hva er farene ved utvidet slitasje kontakter?

Hva er farene ved utvidet slitasje kontakter?


Utvidede slitasje kontaktlinser er laget for å brukes hele dagen og natten, selv mens du sover, for opp til syv dager. Mens de tilbyr komfort og bekvemmelighet Øvrige linser også komme med noen potensielle farer.

Farene

Siden de ikke er fjernet om natten, utvidet slitasje kontaktlinser sterkt redusere mengden av oksygen å nå hornhinnen. Bakterier kan også bli fanget under linsene. Disse forhold kan føre til en lang rekke infeksjoner, noe som er så enkel som rosa øyne til potensiell blindhet.

Betraktninger

Svømming, røyking, eller eksponering for andre øyet irritanter mens iført utvidet slitasje kontakter vil øke risikoen for infeksjon.

Advarsler

Personer med diabetes, nedsatt tåreproduksjon eller tar medisiner som krever høye nivåer av oksygen til hornhinnen trenger å rådføre seg med lege før du bruker utvidet slitasje kontaktlinser.

Forholdsregler

For å redusere risikoen for smitte, bør utvidet slitasje kontaktlinser fjernes og kastes i henhold til instruksjonene. Følg nøye med på eventuelle endringer i synet, utseende eller følelse. Informer legen din ved første tegn på problemer.

Misforståelse

Utvidet slitasje kontakter er ikke nødvendigvis det samme som kontinuerlig linser, som er designet for å brukes i opptil 30 påfølgende dager.

Hvordan unngå Acid Slitasje på tennene

Acid slitasje er forårsaket av magesyre og visse matvarer du spiser. Syren midlertidig mykner emalje på tannen, og mens dette skjer, kan skader på emaljen forekomme. Dette kan føre til økt følsomhet, en endring i farge, transparens rundt kantene og til og med små fordypninger på overflaten av tannen. Snu denne skaden ikke er mulig, så det er best å unngå det til å begynne med.

Bruksanvisning

•  Få hjelp hvis du er bulimisk. Magesyre kan ha svært skadelige effekter på tennene, så får den hjelpen du trenger for din spiseforstyrrelse er avgjørende.

Lær hva slags mat kan forårsake acid slitasje. Frukt og tilhørende juice (sitroner er de verste), vin, salat dressing, koffeinholdige drikker og brus er de typiske lovbrytere. Unngå å holde disse matvarene i munnen for lange perioder av gangen, og ikke skyll en syrlig drink rundt i munnen.

Hold deg hydrert. Drikke mye vann holder spyttproduksjon på riktig nivå; spytt nøytraliserer effektivt syre igjen i munnen etter å ha spist.

Spis ost eller annet melkeprodukt etter inntak av noe syrlig. Dette bidrar også til å nøytralisere syren, og bidrar til å gjenopprette kalsium til tennene i tillegg.

Se tannlegen regelmessig. Tannleger anbefaler vanligvis profylakse (tannpuss) ved 6-måneders intervall.

Hint

 • Bruk et sugerør å drikke sure drikker. Dette reduserer mengden av drikke som berører tennene.
 • Prøv å bruke en tannkrem beregnet for å gjenopprette emalje slik som Sensodyne ProNamel.
 • Unngå å pusse tennene for omtrent en time etter å ha spist noe syrlig. Siden emaljen er myk, kan pusse tennene faktisk gjøre mer skade enn godt.

Kosmetiske løsninger for Acid Slitasje på tennene

Kosmetiske løsninger for Acid Slitasje på tennene


Syre ødelegger den strukturelle integriteten til tennene ved å løse opp den beskyttende emalje og forlater mykere dentin utsatt for råte. Magesyre fra mage reflux eller bulimi, brus, juice, vin, atletisk juice og til og med sure drops introdusere syre til tennene. Børsting kraftig etter eksponering bare forverrer skaden. Heldigvis, kosmetisk tannbehandling tilbyr flere løsninger for syre skadet tennene og bidrar til å gjenopprette erodert emalje til et sunnere utseende.

Tannfargede fyllinger

Tann-farget fyllinger er tilgjengelig som kompositt harpiks, en plastblanding, eller porselen inlays og onlays. For komposittfyllinger, plasserer en tannlege i komposittmaterialet på tannen i lag og former den til å passe tannen. For porselen innlegg, renser en tannlege bort tannråte og tar avtrykk av tennene som skal fylles. Fyllinger er laget av inntrykkene og limt til tennene.

Dental Bonding

Dental bonding bruker et komposittmateriale for å omskape råtnet tennene. Ifølge Rochester Advanced Dentistry, er prosedyren enkel og krever litt avansert forberedelse. En tannlege vil ødelegge tannoverflaten, gjelder den sammensatte bonding, deretter former, stivner, trimmer og polerer tann. Bindematerialet kommer i en rekke nyanser slik at den kan tilpasses til et individs naturlige tann farge.

Tannimplantater

Hvis syre slitasje fører helt forfalt eller mangler tenner, tannimplantater gir nye, realistiske og varige tannerstatninger. Implantatene kommer som en enkelt tann, flere tenner eller en hel munningen av tennene. En tannlege plasserer en skrue og tilhelingsdistansen inn i benet. Tre måneder senere, når benet har vokst rundt implantatet, blir en støpeform tatt for kronen. En tredje besøk gjør at tannlegen å skru eller sementere kronen på implantatet. Full tannimplantater kan gjøres som flere implantater med proteser plassert på toppen eller som ekstra implantater støtter porselen broer.

Hvordan sjekke for slitasje i Kunstige hofter

Hvordan sjekke for slitasje i Kunstige hofter


Det er mange ulike aspekter ved moderne medisin som bidrar til å gjøre livet lettere for de som har ulike typer medisinske problemer. For eksempel, hvis du bryter hoften og det kan ikke leges på egen hånd, kan det hende at legen anbefaler en kunstig hofte. En kunstig hofte kan konstrueres av metall, plast eller et keramisk materiale, og det må kontrolleres for slitasje med jevne mellomrom. Imidlertid er denne kontrollen ikke noe du kan gjøre selv. Du må se din lege for regelmessige kontroller av din kunstig hofte.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om hvor ofte kunstig hofte bør sjekkes for slitasje. Følg alltid legens anbefalinger.

Legg merke til hvordan din kunstig hofte føles. Symptomer som hevelse i hofteområdet, nummenhet eller smerter, kan bety at du trenger en sjekk tidligere enn planlagt eller hyppigere kontroller for slitasje. Igjen, dette er ikke noe du kan diagnostisere deg selv. Du må se din lege.

Fjern alle smykker å forberede deg på en X-ray. Legen din må ta en X-ray for å sjekke for slitasje i kunstig hofte.

Hold deg helt i ro i løpet av X-ray. Du må kanskje også en ultralyd test for å sjekke kunstig hofte for slitasje. Hold fortsatt under denne prosedyren, så vel.

Gjør deg klar for din lege for å ta blodprøver. Dette er en annen måte din lege er sannsynlig å se etter slitasje. Hvis du har en frykt eller fobi for nåler eller blod, diskutere det med legen din for å sikre denne delen av eksamen går så smidig som mulig.

Forvent din kunstig hofte å begynne å vise tegn på slitasje etter ca 15 år.

Tips og advarsler

 • Hvis du har en metall kunstig hofte, kan du ha større risiko for komplikasjoner, for eksempel metall blir introdusert til blodet. Du vil sannsynligvis trenge checkups med din lege oftere.

Kontaktlinser at du slitasje på Night

Kontaktlinser at du slitasje på Night


I de tidlige dagene av kontaktlinser, ble over natten kontakter ikke er anbefalt av øyet leger, som risikoen for smitte øker når linser ble slitt over natten. Men nå er det mange stiler av kontakter som ikke bare kan bæres over natten trygt, men kan brukes kontinuerlig i opptil 30 dager av gangen.

Silikon hydrogel linser

Den eneste objektivet stil å bli godkjent for kontinuerlig bruk i opp til 30 dager, silikon hydrogel linser tillater for mye mer oksygenpermeasjon enn vanlige kontakter. Dette betyr at de ikke får ubehag eller føler "tørket ut" etter en dags bruk. Den økte permeabilitet betyr også mindre risiko for infeksjon på grunn av deres evne til å puste bedre enn vanlige kontakter.

O2OPTIX

Forskjellig fra vanlig silikon hydrogel linser, er O2OPTIX kontakter slitt kontinuerlig i to uker i stedet for 30 dager. Dette medfører mindre risiko for smitte, som deres raskere utskifting sats betyr mindre opphoping av proteiner og lipider på overflaten av linsene.

Hornhinnen Refractive Therapy

Hornhinnen refraktiv terapi brukes til å omskape overflaten av øyet midlertidig for å gi pasienten nesten 20/20 syn i løpet av dagen uten å kreve kontakter å bli slitt. Pasienten bærer spesielt harde kontakter over natten som omskape overflaten av øyet og er tatt ut i morgen. Sytti prosent av brukerne rapporterer perfekt syn neste dag. Pasienten må bruke kontaktene om natten for å dra i løpet av dagen.

Hva slags sko du slitasje Med Achilles senebetennelse?

Akillessene forbinder leggmuskelen til foten. Skader i akillessenen er vanlig i idrett og kan plage utøvere som distanseløpere. Det er mange ting du kan gjøre for å behandle Achilles senebetennelse, og ditt valg av sko kan enten hjelpe eller hindre helbredelsesprosessen.

Såler

Sålene på skoene bør være fleksibel og bevege seg med fotsålen; ellers kan hæl slip og forverre akillessene.

Shoe alder

Skoene bør ikke være gammel eller utslitt. Hvis sålen er slitt ut, vil akillessene være overstretched og vil ikke gro.

Hæler

Sko som plasserer hælen høyere enn ballen av foten er best. Dette vil sikre at senen er ikke overbelastet.

Demping

Sko med riktig mengde av demping er viktig når du har Achilles senebetennelse. Din sko bør ha nok demping at det er ikke mye effekt når du løper eller går, men ikke så mye at foten bevegelse hindres.

Motion Control

Bevegelseskontroll joggesko kan bidra til å holde foten i riktig posisjon, fart healing og unngå ny skade.

Kosthold for store magemuskler

Kosthold for store magemuskler


Flere kjepphest dietter lover en flat mage ved å spise ab-vennlig mat. Blant de viktigste kravene til disse dietter er å holde seg til bestemte mage-flate matvarer, spise for å unngå oppblåsthet og holde seg unna raffinerte karbohydrater som hvitt mel. Innlemme noen eller alle av disse teknikkene i din diett for fantastiske resultater.

The Abs Diet og Flat Belly Diet

The Abs Diet, som skissert i David Zinczenko bok, fokuserer rundt 12 "power mat" som hevdes å redusere gut og magen flab. Disse strøm matvarer er mandler og andre nøtter, bønner og belgfrukter, spinat og grønne grønnsaker som brokkoli, melkeprodukter som fettfattig yoghurt og cottage cheese, instant havregryn, egg, magert kalkun, kylling, biff og fisk, peanøttsmør, oliven olje, hel-korn brød, mysepulver, bringebær og blåbær. I tillegg til å spise disse matvarene som balanserte måltider gjennom dagen, og bor borte fra oljer, fett og søtsaker, foreslår Abs Diet etter en streng treningsplan som funker alle områder av kroppen, ikke bare magen og magen. Dietten understreker både trening og kosthold brukes i forbindelse med hverandre for de beste, mest drastiske resultater.

En lignende diett program, Flat Belly Diet av Liz Vaccariello, er en kvinnelig fokusert versjon av Abs Diet. The Flat Belly Diet starter med en fire dagers anti-bloat jump-start diett for å miste noen ekstra vann vekt eller oppblåsthet som kan puffing opp magen og mage områder. For å redusere oppblåsthet, foreslår Flat Belly Diet unngå salt, tyggegummi, overflødig karbohydrater, voluminøse rå matvarer, matvarer som forårsaker gass, stekt mat, alkohol og kullsyreholdige drikker som brus. Etter de fire dagene, fokuserer diett på fire uker med sunn mat ved å spise en monosaturated fett per måltid, forbruker 400 kalorier per måltid, og til å spise ofte - aldri vente lenger enn fire timer før du spiser et annet måltid i løpet av dagen.

Six-Pack Abs

Ifølge Douglas Jobes på Selfgrowth.com, få gode magemusklene er om lag 80 prosent diett og bare 20 prosent trening. Dette kan være grunnen til at så mange mennesker holde fokus på mageøvelser, men har fortsatt en hoven mage pooch hvor abs bør være. Jobes antyder unngå hvetemel alle sammen, så det er en raffinert karbohydrater som gir lite energi og fører til oppblåst mage. Du bør ikke spise noen karbohydrater i tillegg til grønnsaker etter 16:00, siden metabolisme bremser ned om natten.

Tailor din egen diett

Du kan få de beste resultatene for kroppen din ved å kombinere aspekter ved hver av disse dietter for å fungere bedre for din livsstil. For en enda mer effektiv diett, prøver å spise 400-kalori måltider hver fjerde time, mens stikker til "Strøm mat" retningslinjene fra Abs Diet. Selv om Flat Belly Diet ikke understreke en bestemt trening diett, fokus på øvelser som fungerer hele kroppen versus bare magemusklene. Og selv om du ikke klarer å spise bare grønnsaker som karbohydrater etter 16:00 som Douglas Jobes anbefaler, kan du likevel få resultater ved å unngå hvitt mel.

Hva slags støtte Plagg Kan jeg slitasje etter fettsuging?

Hva slags støtte Plagg Kan jeg slitasje etter fettsuging?


The American Society for Aesthetic Plastic Surgery sier at fettsuging tjener til å redusere fett i områder av kroppen der kosthold og mosjon ikke er i stand til å minimalisere akkumulering og utvidelse av fettceller. Et bredt utvalg av støtteplagg eksisterer for å bidra til å helbrede forskjellige deler av kroppen som har gjennomgått fettsuging kirurgi.

Betydning

Etter fettsuging kirurgi, blir huden i det berørte området løs, krever elastiske komprimering plagg å støtte og holde huden tett mot kroppen. Disse plaggene også hastigheten utvinning ved å forbedre blodsirkulasjonen og tvinge kroppsvæsker tilbake i dype vev for å redusere hevelse, mens levere frisk oksygen og næringsstoffer til det skadede området.

Time Frame

Lengden av tiden som de fleste pasienter trenger å bruke disse bitene er avhengig av den del av kroppen som har gjennomgått prosessen. "Du vil ha en komprimering plagg å ha på over de behandlede områdene. I de fleste tilfeller må du bære dette plagget i ca seks uker," sier nettsiden til Dr. Carmen Kavali, en Atlanta plastisk kirurg. Støtten plagg passer under vanlige klær.

Typer

Full bekledning støtter midtre og nedre deler av kroppen, ofte dekker ryggen og mage, mens nå helt frem til brystene. Spesifikke plagg er også tilgjengelig for ryggen, lår, knær, armer, skuldre, nakke, ansikt og kalver, med mage støtte plagg som vanligvis brukes etter abdominal fettsuging. Menn som gjennomgår abdominal fettsuging kan ønske å ha en pung støtte plagg, på grunn av tendensen til hevelse å bevege til underlivet.

Hvordan kan jeg være en Pin Up Model?

Hvordan kan jeg være en Pin Up Model?


Begrepet "pin-up" refererer til modeller der bildene er klippet ut av blader eller aviser og "låste opp" på veggene ved beundrere. I dagens æra av masseproduksjon, pin-up modeller har også egne plakater, kalendere, papp cutouts og postkort. Pin-up-modeller kan være kjente skuespillere eller skuespillere, motemodeller eller idrettsutøvere. Noen av de mest kjente pin-up modeller inkluderer Brooke Shields, Suzanne Somers og Rock Hudson.

Gi Fungerende en prøve

For å bli en pinup modellen gjennom skuespill, du ikke bare trenger å være veldig pen, men også ha en kvalitet på TV eller film som folk liker eller koble til med. Først må du være attraktiv til standarder for dagens generasjon. Menn og kvinner funnet å være attraktive er muskuløs, har definerte magemuskler og symmetriske ansikter. For kvinner er bryststørrelse noe som ofte blir vektlagt. Når du har identifisert at du har "utseendet," ta noen fungerende klasser og perfeksjonere håndverket. Nå er du klar til å flytte til Hollywood og perfeksjonere håndverket. Fungere som en ekstra eller få små roller før du treffer din første store gjennombrudd. Når du samle din første store filmrolle, slitasje skimpy eller formsydde drakter til offentlige opptredener å få din fan base for å vise deg som en sex-symbol. Når publikum ser din sultriness, vil de ønsker å feste bildet ditt opp på veggen. Planlegg en fotoseanse med et magasin og se låsing begynne.

Jobbe som modell

Hvis skuespill er ikke i planene dine, kan du bli en pinup modellen gjennom arbeidet som modell. Kvinnelige mote modeller er svært tynn, høy og i stand til å gå rullebaner og delta i photo shoots. For menn, mote modeller er mager eller muskulært definert, høy og også delta i rullebaner og photo shoots. Du må være i forbilde form. Har profesjonelle bilder tatt og registrere deg med et byrå. Når du begynner å få booket spillejobber, hold jobbe deg oppover i næringskjeden til du kan modellere for kjente klienter eller ved større arrangementer. Det offentlige må lære ditt navn og huske det. Når du er en husholdning figur, er det på tide å gjøre det magasinet photo shoot som vil gjøre alle menn og kvinner sikle, og du vil bli plassert på veggene over hele verden.

Stjerne som en idrettsutøver

I samfunn der sunn og skjønnhet går hånd i hånd, profesjonelle idrettsutøvere er slått inn pin-up modeller. Du må trene svært hardt og være naturlig begavet i en bestemt idrett for denne ruten til å fungere. Når du har perfeksjonert håndverket og konkurrerte i college, sin tid slå pro. Sørg for å sette deg ut i det offentlige og få folk som ikke er sportsinteresserte å gjenkjenne deg. Når du er i hovedstrømmen av folks bevissthet, vil sponsoravtaler og magasin skuddene kommer. Ikke bli skremt hvis selskapene ønsker å plassere bildet på en plakat. Du har oppnådd pin-up status.

Om magemusklene

Magemusklene spiller flere viktige roller. Magemusklene gi støtte til overkroppen, hjelpe kroppen din flytte, og i pusteprosessen. Med så mange roller å spille, er det viktig å holde magemusklene sterk og sunn.

Identifikasjon

Magemusklene består av fire hovedgrupper. Men det er faktisk seks magemusklene. To av de viktigste grupper har to virkelige muskler. De fire hovedgruppene er de transversus abdominus, rectus abdominus, interne skrå musklene og eksterne skrå muskler. Magemusklene som gruppe hjelp med puste prosessen ved å trykke på brystkassen for å presse luft ut av lungene.
Transversus abdominus brytes rundt torso og er den dypeste av magemusklene. Denne muskelen kan ikke bli berørt fra utsiden av kroppen din. Transversus abdominus tilbyr støtte for ryggen og bidrar til å stabilisere stammen. Posture avhenger mye på transversus abdominus.
Rectus abdominus er en muskel som når kontrakt har buler. Denne muskelen blir ofte referert til som "seks-pakke abs." Rectus abdominus er nær fronten av bekkenet, mellom skambeinet og ribbeina. Mens denne muskelen hjelper til å opprettholde sittestilling, er det ikke så effektiv som de musklene som ligger nærmere ryggraden, slik som den trans abdominus.
De interne skrå muskler er et par av musklene som er plassert på hver side av torso, inne hofteben. Disse musklene er den nest dypeste og rangeres i effektivitet like bak transversus abdominus.
De interne skrå musklene jobber sammen for å rotere og bøye overkroppen. For å vri eller bøy overkroppen til en av sidene, må de interne skrå musklene kontrakt sammen.
De utvendige skrå muskler er et par av musklene som ligger på hver side av overkroppen nær fronten av legemet. Mens de ytre muskler gjør hjelp stilling, er de mindre effektive enn de indre obliques og trans abdominus.
I likhet med de interne obliques, de eksterne obliques bidra til å rotere og bøye overkroppen. Snarere enn å pådra sammen som de indre obliques, den eksterne obliques kontrakt en av gangen. Hvis en person bøyer eller snur til venstre, høyre interne skrå kontrakter og hvis en person bøyer eller snur mot høyre, venstre interne skrå roterer.

Fordeler

Fordelene ved å ha sterke magemuskler omfatter hjelpe en person puster bedre og bedre holdning som resulterer i mindre ryggsmerter, hjelpe en person unngå skader når du utfører oppgaver som setter stress på ryggen og overkroppen, og hjelper kroppen til å leges raskere etter en skade eller kirurgi til ryggraden.
Det er viktig å utøve magemusklene på en regelmessig for å opprettholde den styrke som er nødvendig for magemusklene for effektivt å redusere belastning til ryggraden under bevegelse.
De mest effektive øvelser for å styrke magemusklene er uthuling øvelser og oppkvikkende øvelser. Uthuling øvelser føre til magemusklene til å bli trukket tilbake mot ryggraden, mens oppkvikkende øvelser flat magemusklene.
Den mest effektive uthuling øvelsen innebærer suger i magemusklene og holde posere for så lenge som mulig. Nøkkelen er å suge i magemusklene uten å flytte ryggen eller skuldrene. Denne øvelsen kan gjøres fra en sittende eller stående stilling. Oppkvikkende øvelser inkluderer krøller og crunches som abdominal crunch, crossover crunch, skrå crunch, og den halve curl. Når du utfører mageøvelser, bør repetisjonene være treg: en repetisjon per 2 til 3 sekunder.

Risikofaktorer

Risikofaktorer involvert i å ha svake magemusklene inkluderer smerter i korsryggen, mindre beskyttelse for ryggraden og bekkenet under fysisk aktivitet, lengre healing periode etter en skade og mindre effektiv puste. Svake magemusklene kan også forårsake bekkenet og korsryggen til å absorbere mer kraft under rutine bevegelser som løfting. Å måtte absorbere denne ekstra kraften kan risikere skade.
Som en person aldre, er det viktig å opprettholde sterke magemusklene for å beskytte ryggraden, hofter og bekken.
Personer med svake magemusklene er også på et høyere risiko for å pådra seg skader under mer aggressive aktiviteter som løping og spille idrett. Når en skade oppstår, er den helbredende prosessen lengre og ofte mer smertefullt for noen med svake magemusklene.

Misforståelse

En av de vanligste misforståelsene er at trening alene kan skape "six-pack" abs. Uansett hvor mye en person øvelser, hvis det ikke er kombinert med et sunt kosthold for å redusere kroppsfett, abs vil ikke bli sett. Hvorvidt rectus abdominus kan bli sett eller ikke, er det allerede formet som en six-pack. Nøkkelen til å ha "six-pack" abs er å spise sunt og trene regelmessig for å minimere fettet som skjuler rectus abdominus. Selv om en person ikke inkluderer et sunt kosthold som en del av regimet, er det likevel viktig for holdning og pust å jevnlig trene magemusklene.
Hva er viktig å huske på at du utfører magestyrkende øvelser bygger funksjonell styrke for å stabilisere ryggraden: denne stabiliteten er nødvendig for alle aktiviteter.

Betydning

Som aldre leddene er mer utsatt for slitasje. Regelmessig trening for å styrke magemusklene reduserer dette slitasje som disse musklene ta presset av daglige aktiviteter som å gå, sitte, bøyd, og rotere overkroppen. Sterke magemusklene jobbe med andre muskler i kroppen din for å beskytte ryggsøylen, hoftene og bekkenet fra skade. For alle, sterke magemuskler forebygger ryggsmerter og skader under mer stressende perioder som spiller sport og trening. Sterke magemusklene spille en viktig rolle i din generelle helse ved å hjelpe opprettholde holdning, å stabilisere korsryggen og bekkenet, og ved å hjelpe deg å puste lettere.

Øvelser for å hindre herniated disk som du blir eldre

Ryggsøylen er bygget opp av uregelmessig formede ben med diskene i mellom. Skivene består av brusk med en gel-lignende senter. De fungerer som demping og gir støtdemping for bein. Som vi alder, kan normal slitasje føre diskene å utarte og bli mindre fleksibel. I alvorlige tilfeller disken kan herniate, forårsaker gel-lignende senteret å blø inn i spinalkanalen og irritere spinal nervene. Holder ryggen og kjernemuskulaturen sterk støtter ryggraden og kan bidra til å forhindre disk buler og herniations.

Kjerne Strength

Bruk pilates, crunches og andre kjernen arbeidet med å styrke ryggen, mage og bena. Disse musklene støtter ryggsøylen og oppmuntre riktig holdning. Alltid engasjere abs, når du utfører kjernearbeid, for å beskytte korsryggen og hindre hyperextension. Holde ryggraden nøytral og skuld i tråd med dine ører. Når du gjør crunches, hold fingrene bak ørene og albuene parallelt med gulvet. Unngå griper hendene bak nakken eller bringe albuene frem som det kan få deg til å trekke på halsen. Om nødvendig støtte korsryggen og hoftene med et sammenrullet håndkle, en pute eller en fremme.

Kjerne Fleksibilitet

Øv termin bend og rygg bøyer for å holde ryggraden og kjernemuskulaturen smidig. Når man står, holde føttene godt plantet og slappe av knærne. I billedsiden ned positurer, som cobra og nedover vendt hund, engasjere abs å holde bekkenet tipper forover. I ansikt-up positurer, som for eksempel bro positur, holde nakken og skuldrene avslappet og støtte dem med et brettet teppe eller pute om nødvendig. Ikke stikke haken som det kan stamme halsen.

Andre øvelser

Holde ryggraden nøytral og engasjere dine magemuskler mens du løfter vekter eller gjør kardiovaskulær trening. Feil holdning setter belastning på ryggmusklene og diskene mellom ryggvirvlene. Alltid løft med bena og unngå å bruke vekter som er for tunge. Hvis du har til å rocke overkroppen å gjøre biceps curls, bytte til en lavere vekt. Ikke vri ryggraden mens bøye i midjen eller bøye seg fremover mens du holder vekter. Når du utfører døde heiser, holde korsryggen nøytral og dine skuldre tilbake, og hengsel frem på hoften.

Ergoterapi for nevropati i hendene

Ergoterapi for nevropati i hendene

Perifer neuropati er en nevrologisk tilstand som resulterer fra nerveskader. Det fører til nummenhet, smerter, og fingerferdighet og koordinasjonsproblemer. Nevropati kan skyldes nerve traumer, vitaminmangel, infeksjoner, arvet lidelser, autoimmune sykdommer som lupus og leddgikt, og kroniske tilstander som diabetes og leversykdom. Nevropati symptomer kan administreres med et sunt kosthold, regelmessig mosjon og medisiner, samt med ergoterapi.

Ergoterapi for Nevropati

Mens fysioterapi løser styrking av muskler og å holde et bredt spekter av bevegelse, er ergoterapi brukes til å hjelpe deg å takle virkningen nevropati kan ha på ulike aspekter av livet ditt. Ergoterapi forbedrer sensoriske og motoriske ferdigheter, lærer deg selv-og omsorgstjenester i institusjon og sikkerhet bevissthet, og gir deg teknikker for å opprettholde mobilitet, stabilitet og omfanget av bevegelse med hendene og fingrene.

Bruk ergoterapi å komme opp med alternative måter å utføre dagligdagse oppgaver som ellers kan være vanskelig. Hvis du har problemer med å kneppe skjorter, for eksempel, kan ergoterapi være nyttig i å gi deg en ny teknikk, eller et spesielt verktøy som kan hjelpe i å gripe knapper og passerer dem gjennom looper.

Ergoterapi for nevropati legger vekt på å beskytte deg selv mens du utfører dagligdagse oppgaver. Fordi mange nevropati pasienter mister følelsen i hendene og føttene, kan det være nødvendig å ta flere skritt for å sikre at hverdagslige oppgaver er trygge. Før bading eller dusjing, bruk et termometer for å teste temperaturen i vannet. Bruk alltid grytekluter når matlaging eller håndtering elementer på en ovn eller i en ovn, og bruke tykke hansker når du vasker retter eller arbeider med skarpe redskaper. Slitasje med lav eller flat-heeled sko som er av en passende størrelse, og bruke tykke sokker for å beskytte mot gnagsår. Inspiser hender, føtter og huden av andre nevropati rammede områdene daglig for noen skrubbsår, blemmer, brannskader eller sår, og behandle eventuelle skader omgående.

Snakk med din lege om ergoterapi. Den er tilgjengelig på resept bare, og din lege kan være i stand til å anbefale en bestemt ergoterapeut eller terapeutisk senter som er bedre erfaren og / eller utstyrt for å hjelpe deg å arbeide forbi nevropati-indusert begrensninger.

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter


Nakke smerte som er forårsaket av dårlig holdning, kronisk spenning eller belastning kan bli hjulpet ved bruk av varme. Heat er også nyttig for kroniske problemer, for eksempel slitasjegikt. Varme kan bidra til å redusere nakkesmerter ved å forbedre blodsirkulasjonen i området, redusere muskelkramper og avslappende muskelstivhet. Les videre for å lære hvordan du bruker varme for å behandle nakkesmerter.

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter

Bruk Heat å lindre nakkesmerter

Velg den type varme program som fungerer best for deg. Du kan ta varm dusj eller bruke en oppvarming puten direkte på området.

Bruk fuktig varme til å behandle nakkesmerter. Du kan fukte et håndkle med varmt vann, og deretter hvile på en seng eller en sofa, bruk av håndkle til baksiden av nakken og skuldrene.

Påfør varme og kulde alternativt for en bedre respons. Hvis det er hevelse på området, kan du bruke kaldt komprimerer før hevelsen går ned og deretter bytte til varme. La det være minst 48 timer før hevelsen forsvinne helt.

Ta et varmt bad. Legg oljer eller salter til vannet, velge medisinert de som er spesielt laget for å redusere smerte. Du kan finne medisinert salter på apotek eller lokale helsekost butikk.

Kjøp varmeavgi produkter å lindre nakkesmerter

Oppsøke produkter som produserer varme ved kontakt, for eksempel bestemte oljer eller salver laget spesielt for massasje eller smerte kontroll. Dette kan bidra til å lindre smerten enda raskere.

Vurder å kjøpe en varmepute som du kan vikle rundt skuldrene og slitasje mens du arbeider på datamaskinen eller ser på TV.

Kjøp en batteridrevet selvmassasjeapparat som gir varme. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å behandle nakkesmerter som strekker seg til skuldrene og øvre del av ryggen, som massasje kan gi lindring over et stort område.

Hint

 • Anvendelsen av varme kan fremkalle en umiddelbar følelse av lindring av smerte. Hvis smertene forverres eller du føler deg ukomfortabel med varmen, stoppe programmet helt og søke legehjelp, da dette kan indikere en mer alvorlig problem.
 • Ikke overopphete puten før du bruker den til området. Når du bruker en varmepute for å behandle nakkesmerter, bør søknaden føles varmt, men likevel komfortable.
 • Unngå å bruke varme på et område som er hovne eller har vært blødning. Ikke bruk varme hvis du har et kutt eller annen form for åpent sår på huden.

Neck Disk erstatning alternativer

Neck Disk erstatning alternativer


Ryggvirvlene, eller ben, i halsen krever en pute for å hindre dem fra å gni sammen. Ryggsøylen som skiller disse ryggvirvlene utføre den funksjonen, opptrer som støtdempere. Over tid, disker slites ut og forårsake smerte på grunn av en klemt nerve. Når nonsurgical alternativer mislykkes, er fjerning av disken det siste alternativet. Alternativer for å erstatte disken inkluderer cervical (nakke) fusjon eller kunstig cervical disk erstatning.

Alternativer

Nonsurgical alternativer for ødelagte disker inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, fysioterapi og kalde og varme behandlinger. For folk flest i disse alternativene vil gi tilstrekkelig lindring; hvis ikke så kirurgi er neste trinn. Cervical fusion er standard kirurgisk inngrep for å erstatte ødelagte disker og, inntil nylig, det eneste alternativet. I juli 2007, US Food and Drug Administration godkjent den første kunstige ny disk for livmorhals disker. Før den tiden hadde kunstige disker blitt godkjent for spinal (tilbake) kirurgi, men ikke for cervical spinal kirurgi. Denne godkjenningen gir pasientene to alternativer for utskifting av livmorhals disker.

Cervical Fusion

I en cervikal fusjon, blir det skadede disk erstattet med ben tatt fra pasientens hofte eller et kadaver. En metallplate med skruer benyttes for å holde beinet på plass. Benimplantatet sikringer til ryggvirvlene på hver side; Dette eliminerer bevegelse som produserer smerte. I stedet for de naturlige bevegelser som forekommer mellom ryggvirvlene som absorberes av en disk, hindrer benet fusion enhver bevegelse av ryggvirvlene.

Kunstig Disk Replacement

Kunstig disk erstatning er, enkelt sagt, endre ut en del. Den gamle skadet disk fjernes og en ny settes inn på sin plass. Den er festet til hver ryggvirvler med beinskruer. Formålet med den kunstige disken er å utføre den samme funksjon som den naturlige disk.

Sammenligninger

Kunstig disk erstatning kirurgi koster mindre og pasienter har en større tilfredsstillelse enn med cervical fusion, ifølge en artikkel publisert av Cedars-Sinai Hospital den 18. mars, 2011. Kostnader i gjennomsnitt 49 prosent lavere; tilfredshet priser var 88 prosent for kunstig disk erstatning versus 76 prosent for cervical fusion. Når man sammenligner fremtiden kirurgi, var fire ganger større sannsynlighet for å trenge ytterligere kirurgi cervical fusion pasienter. Dette er på grunn av virkningen på tilgrensende nivåer av disker. Uten støtdemperen effekt i det smeltede område, de andre plater motta flere av slitasje. En mindre disk til å absorbere sjokket betyr større belastning på de gjenværende diskene.

Hjelp for trakk muskler

Hjelp for trakk muskler


Ikke bare er en trakk muskel smertefullt, men det kan også bli en langvarig og gjentatt skade hvis ikke ordentlig tatt vare på når det først skjer. De fleste trakk muskler oppstår i bena og ryggen, men noen muskler kan trekkes, og jo mer obskure muskelen er, vanligvis verre det føles, fordi bevegelser du aldri trodde ville bli berørt er plutselig smertefullt. Det er mange effektive hjemmelagde løsninger for trakk muskler og en rekke forskjellige ting du kan kjøpe for å hjelpe muskel gro skikkelig.

Hvile så mye som du kan

Husk forkortelsen RICE: hvile, is, kompresjon og høyde. At musklene trenger å helbrede fra hva skaden inntraff til det, så gi den en pause. De fleste musklene brukes i noen respekt hver dag for enkle bevegelser du aldri tenke to ganger om, så gjør noen bevegelse i regionen der muskelen pull har oppstått er å sette en viss belastning på at muskel og holde den fra healing så raskt som det kan. Noen ganger er det umulig å holde av føttene og ikke bruke den muskelen i det hele tatt, men jo mer tid du ikke overdrive det, jo mer naturlig healing fungerer kroppen din kan gjøre på seg selv.

Kald og Kompresjon

Så snart en muskel er trukket, er det viktig å sette is på den for å redusere svelling. Jo mer svelling som forekommer, kan det føre til mer smerte. Så ved å gjøre det kaldt, reduserer du de smertefulle resultatene av en dårlig muskelkraft.

Det er også viktig å vikle muskel i en elastisk bandasje og heve den på en eller annen måte, for å redusere enhver form for press eller belastning på muskelen selv og for å redusere svelling. Dette bør gjøres i første omgang å starte helbredelsesprosessen, før du bruker varme og diverse kremer.

Varme og Kremer

Bruk av varme til en trukket muskel etter at den er stabilisert kan også være fordelaktig. Du bør vente med å bruke varme før etter noen hevelsen har gitt seg. Fuktig varme, fra en badestamp, badekar eller dusj, kanskje blandet med Epsom salter i vannet, kan berolige muskler og løsne opp noen tetthet som følge av slitasje. Varmen kan også forbedre blodsirkulasjonen og kroppens metabolisme, som hjelper kroppen til å leges raskere. Hvis du vil, kan du bruke kremer til muskelen, som Tiger Balm og arnica, som begge absorberer raskt inn i huden og kan avlaste spenningen i trakk muskelen selv.

Hvordan behandle en sår akillessene

Akillessenen ligger langs siden av foten, og er den største sene i menneskekroppen. Senen er også en av de vanligste stedene for skade, og Achilles senebetennelse, en skade som oppstår når akillessene er anstrengt, står for 11 prosent av alle som kjører skader, ifølge Sports Injury Clinic. Selv om skade i akillessenen kan være smertefullt, kan enkle hjem omsorg prosedyrer redusere smerte og ubehag.

Hvordan behandle en sår akillessene

Behandle en sår akillessene

De fleste tilfeller av såre eller revet Achilles sener er milde med moderate symptomer, men det er viktig å se en lege og fastslå alvorlighetsgraden av din tilstand. For mer alvorlige tilfeller kan en lege foreskrive sterke smertestillende midler eller anti-inflammatorisk medisin. Under ekstreme forhold kan en pasient være nødvendig å se en fysioterapeut eller utføre styrkeøvelser.

For å lindre smerte og ubehag, is senen daglig. Pakk en ispose i et håndkle og trykk til sene i 20 minutter, deretter ta den av i 20 minutter, i én time. Sørg for å pakke inn isen i et håndkle; isen må ikke påføres direkte til skade.

Pasienter bør hvile i 10 til 12 timer daglig for å tillate sene til å gro. Avstå fra enhver anstrengende fysisk aktivitet som kan forverre senen, inkludert løpe, gå og gå i trapper.

Invester i et par komfortable, støttende sko og slitasje under og etter skade for å støtte foten mens det gror, og for å forebygge fremtidige skader i akillessenen. Sko bør ha god bue støtte og rikelig med demping. Andre sko implantater kan kjøpes for å dempe føtter.

Ta smertestillende hver dag til symptomene avtar. For mer alvorlige tilfeller av Achilles senebetennelse eller skader i akillessenen, kan en lege foreskrive sterkere smertestillende midler. Følg nøyaktig dosering for å lindre smerte og betennelse.

Hvordan å rehabilitere en delvis Torn Hamstring

En betydelig skade på hamstring - gruppen av muskler og sener på baksiden av låret - vil gro over tid. Problemet er at dersom rehabiliteringsprosess for en hamstring belastning eller slitasje ikke blir fulgt på riktig måte, kan skaden ikke helbrede fullstendig. For å få full bevegelse og muskel-bevegelse, må et bestemt rehabiliteringsprosess følges.

Hvordan å rehabilitere en delvis Torn Hamstring

Rehabilitere en delvis Torn Hamstring

Immobilize hamstring. Hold presset av hamstring av å ligge så mye som mulig og bruke krykker når han går.

Påfør en ispose eller knust is i en forseglet plastpose til revet hamstring. Påfør isen til det skadde området i minst 30 minutter annenhver time de første dagene etter skaden.

Hev den skadde beinet når du blir liggende nede. Bruk puter til å heve den skadde hamstring over hjertenivå for å kontrollere hevelse.

Ta anti-inflammatorisk medisin, for eksempel ibuprofen, for å minimere hevelse i det skadde hamstring.

Begynn en lett trening og stretching program av å ri en ergometersykkel eller strekke i et svømmebasseng. Lett trening og stretching bør ikke begynne før minst to uker etter skaden - muligens lenger med mer alvorlige belastninger.

Gjennomføre en strekk program for avrevet hamstring. Strekk hamstring før og etter noe trening.

Hint

 • Under rehabiliteringsprosessen, bør innledende øvelse gjøres med så lite direkte press på den skadde hamstring som mulig.
 • Rådfør deg med en lege før du begynner på et treningsprogram når rehabilitere et anstrengt eller revet hamstring.
 • Ikke rush rehabilitering. Anstrengte muskler ta uker og noen ganger måneder å helbrede, ikke dager. Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan en skadet hamstring ta minst to uker til så lenge som seks måneder å gro.

Rotary Cuff Tear Forebygging

En revet rotator cuff er forårsaket av overanstrengelse, når sener og muskler på toppen av skulderen blir slitt eller revet av slitasje eller overdrive. Selv revet rotator cuffs er vanlig blant idrettsutøvere som tennisspillere og baseball-spillere, kan vanlige folk rive sine rotator cuffs i det daglige arbeidet.

Stretching

Når du gjør noe som involverer armene, er det viktig å gjøre tøyningsøvelser for å løsne opp din skulder muskler. Dette gjelder spesielt når du forbereder å gjøre noe som innebærer en "overhand bevegelse", som kan være alt fra å kaste en ball til å løfte tunge gjenstander over hodet. En enkel stretching øvelsen er å stå opp, lås hendene bak ryggen og holde armene rett i ca 20 til 30 sekunder.

Styrkeøvelser

Hvis du er noen som ofte setter slitasje på Rotator cuff, er det viktig å styrke dine muskler og sener så mye som mulig. Daglige øvelser rettet Rotator cuff er en betydelig fordel i å redusere risikoen for rotator cuff problemer. For eksempel innebærer en god øvelse liggende på magen på en benk mens gripe en vekt fra bakken. Mens du holder albuen i en 90-graders flex, rotere underarmen inntil vekten er på nivå med kroppen din.

Hjem Behandling

Hvis du deltar i aktiviteter som plasserer belastning på rotator cuff og du begynner opplever sårhet, er det viktig å behandle smerte på alvor. Det er kroppens måte å fortelle deg at noe er galt. Glasur skulderen din på ettermiddagen og kvelden kan bidra til å redusere hevelse. Anti-inflammatoriske medisiner kan også holde hevelse til et minimum, noe som reduserer sjansene for påkjenningen å bli tårer.

Et annet tips er sunn fornuft: Hvis du opplever skuldersmerter eller svakhet, kan du prøve å begrense aktiviteter som sted belastning på rotator cuff. Dette kan inkludere å unngå å spille sport som setter stress på skulderen din, unngå å løfte tunge gjenstander for en periode av tid og unngå aktiviteter som maling som innebærer å løfte hendene over skuldrene for en lang periode.

Fysioterapi

I tilfeller når muskel stammer er mer alvorlig, kan fysioterapi være nødvendig for å bidra til å styrke muskler og sener i rotator cuff. En fysioterapeut kan veilede en pasient gjennom et kurs av øvelser designet for å bidra til å forhindre rotator cuff tårer. Leger i Italia har rapportert suksess i en ultralydveiledet behandling som unngår en invasiv kirurgisk prosedyre.