Digidexo.com

testosteronbehandling og appetitt

Testosteronbehandling for kolitt

Testosteronbehandling for kolitt


Kolitt eller ulcerøs kolitt, er en sykdom som påvirker tarmen som kan være ganske ødeleggende. Relatert til Crohns sykdom og irritabel tarm syndrom (IBS), er en av de mest ødeleggende virkningene av denne sykdommen som du ikke klarer å få tilstrekkelig næring fra maten du spiser. Tarmen blir betent og utvikler sår (sår) og diaré er en hyppig symptom under en blusse opp.

Testosteron for unge pasienter

Vurdere testosteronbehandling for deg selv eller ditt barn som lider av ulcerøs kolitt. I deler av verden der barn ikke får nok mat på en jevnlig basis, kommer puberteten på ved en senere alder. Underernæring kan utsette puberteten, slik at barn som lider av en sykdom som kolitt kan være treg til å utvikle. Testosteron er et av de hormoner som hjelper sekundære kjønnsorganer vokse og modnes, og for menn det fortsetter å jobbe med muskulaturen, hårvekst og andre maskuline trekk. Testosteron opererer i kvinnelige puberteten også, men i mindre grad.

Spør legen din om noen av de medisiner du tar kan være å senke testosteron nivåer. Selv om symptomene er i remisjon, og du er fordøye maten godt, kan du fortsatt trenger å supplere. Bioidentical testosteron terapi kan bidra til å bringe på normal pubertet for unge pasienter med utvikling har blitt forsinket. Ifølge en undersøkelse utført av OG Azooz og kolleger ved Institutt for voksne og barn Gastroenterology i London, ble colitic rotter som fikk testosteron tilskudd. Forskerne bestemt at supplere kolitt pasienter med testosteron vil hjelpe sine kjønnsorganene utvikler seg normalt på tross av sin sykdom. Denne behandling synes ikke å behandle kolitt seg selv, derimot, eller for å øke appetitt eller absorpsjonshastigheten av næringsstoffer.

Testosteron for energi

Hvis du ble diagnostisert med kolitt, Crohns sykdom eller IBS senere i livet, og forsinket pubertet er ikke et problem for deg, kan testosteron fortsatt være noe å diskutere med legen din. Steroider er ofte foreskrevet når du opplever en oppblussing av symptomer for å bidra til å roe betennelsen som oppstår i tarmer. Enten steroid kortison eller testosteron, kan kronisk bruk av disse føre til at kroppen til å senke sin egen produksjon. Når du ikke lenger å ta steroider, kan du oppleve ekstrem utmattelse som forverres av selve sykdommen.

Snakke over fordeler og ulemper med testosteronbehandling med legen din. Noen bivirkninger kan oppstå inkluderer irritabilitet, hirsutisme (hår overvekst), kviser og ømme tannkjøtt. Hvis du er en kvinne som legen foreskriver testosteron terapi, trenger du ikke å være bekymret for voksende "body builder" muskler. Dosene er for lave for det.

Tips om tap av appetitt for barn

Hvis barnet ditt ser ut til å plutselig miste sin appetitt, kan du bli stabbet om hva du skal gjøre. Du bør ikke prøve å tvinge mat på et barn eller bruke den som en bestikkelse, men hva annet kan du overtale barnet til å spise? Flere, ofte oversett ideer kan arbeide med barnet ditt.

Distraksjoner

Hvis et barn virker distrahert ved måltider, kan hun ikke konsentrere seg lenge nok på hennes mat. Se for å se om hun ser ut til å miste interessen for henne mat, i stedet for å nekte den. I dette tilfellet, kan du prøve å fjerne så mange distraksjoner som mulig: skriker søsken, blaring TV, bjeffer hunden. Dersom barnet er ung, gi fingermat med interessante teksturer, for eksempel bananer, hvete kjeks og melon baller.

Mood

Sjekk ditt barns humør til å sørge for at han er klar til å spise. Hvis han nettopp har kommet hjem fra skolen og er å se sine foreldre for første gang siden morgenen, kan han ikke være i humør til å spise enda. Hvis han er frustrert om noe eller ikke liker der han sitter ved bordet, prøve å arbeide ut problemet før du setter deg til måltidet. Du kan finne at han vil spise bedre når han er rolig.

Kostholdsplan

Matvaner varierer fra barn til barn. Noen barn blir sulten rundt 17:00, så de snack til "tidevannet dem over." Da de ikke er sulten på middag på 18:00 Fordi de ikke spiser middag, kan de snack igjen rett før sengetid, noe som gjør dem mindre sulten til frokost. Hvis dette er ditt barns mønster, har du flere alternativer. Prøv scheduling måltider rundt barnets sultne ganger, endre hennes sult tidsplan ved å sørge for at hun ikke gjør snack så ofte, eller bare gi henne med sunne snacks - rester fra den forrige (hånet) måltid, hvis mulig.

Sykdom

Hvis barnet ditt har vært syk, ikke anser et tap av matlyst permanent. I stedet prøve å mate ham tørt, stivelsesholdige matvarer, for eksempel potetmos, brød eller pasta. Hvis dette ikke fungerer, ikke tvinge mat på barnet ditt. Vær trygg på at han vil gjenvinne sin appetitt så snart sykdommen passerer.

Hva er en naturlig appetitt suppressant?

Med vekttap å bli et så stort helseproblem i det siste, er det naturlig for oss å finne alle naturlige måter å hjelpe dempe appetitten. Feltet av naturlige appetittdempende midler har eksplodert de siste årene, og er ikke bremse ned. Det er flere måter å dempe ens appetitt enn kan bli realisert, men. Det er virkelig noe for alle i dette området, noen mer praktisk og lave kostnader enn andre.

Typer

Naturlig appetittdempende midler kan finnes i en rekke former for å gi ekstra komfort for alle brukere. Det er ingen unnskyldning for ikke å kontrollere appetitten med ulike måter å kontrollere appetitten i dag. Visse matvarer gir denne fordelen, slik som hele korn. Det er urter kjent for sine suppressant fordeler som kanel. Noen drikker kan brukes som appetittdempende. Naturlig appetittdempende midler kan også bli funnet i pille og kapsel form.

Fakta

Tretti milliarder dollar i året er beregnet til å bli brukt på vekttap hjelpere. Noen jobber og noen ikke. Appetittdempende midler er en av de mest populære. Med vårt samfunn blir stadig mer interessert i naturlige tilnærminger til helse problemer, er de skiftende retning en mer helhetlig og naturlig måte å dempe appetitten. Folk ønsker ikke å skade deres helse, som mest kjemisk produserte suppressants gjøre.

Betydning

Naturlige appetittdempende midler er viktig å vite om, siden de kan bidra til å hjelpe personer med å få sin ønskede vekt uten å legge alle unødvendige helsemessige downfalls tradisjonelt funnet i tidligere varianter som finnes i markedet. Fedme er en stor epidemi i vårt samfunn, og som den store demografiske område av baby boomers alder, er de konsentrere seg om naturmidler mer enn noensinne. Dette er en del av årsaken til spranget i naturlig appetitt suppressant salg.

Fordeler

Den åpenbare fordelen av naturlige appetittdempende midler er en redusert ønske om å spise. I sin tur kan dette forbedre ens helse på en rekke måter. Det kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom, redusere muskel-skjelett stamme (leddsmerter og belastning), bidra til å senke blodsukkernivået og / eller diabetes, forbedre immunforsvaret, forbedre fordøyelsessystemet, øke energinivået og forbedre ens syn på liv. Totalt sett, naturlige appetittdempende midler kan hjelpe brukeren å nå sine helsemål uten noen negative bivirkninger.

Identifikasjon

Matvarer kjent for sin appetitt suppressant egenskaper inkluderer: fiberrik mat slik som hele korn (havregryn er en av de beste), epler, bønner, salater (spist før måltidet), vannbaserte supper, grapefrukt og magre proteiner som fisk. Kanel og / eller linfrø er gode naturlige kilder til appetittdempende midler. Måter å holde magen full mens drikking væsker inkluderer: vann, drikke et glass før måltidet. Grønn te er også bra. Whey protein pulver drikke bidra til å dempe appetitten. Sitronsaft kan hjelpe på dette området. Dette er bare eksempler. Og ... trening. Trening er kjent for å redusere appetitt samtidig gir mange andre helsemessige fordeler.

Hjem rette for en appetitt suppressant

Hjem rette for en appetitt suppressant


Slanking er tøff, spesielt når det gjelder å håndtere fristelser. Når du kutter kalorier, er det lett å føle seg sulten hele tiden. Det er nok av slankepiller på markedet som hevder å undertrykke appetitten, men de inneholder ofte kjemikalier som ikke er godkjent av FDA, og kan være usunn. Heldigvis er det nok av naturlige måter å undertrykke appetitten.

Protein

Mat som inneholder store mengder protein er en stor appetitt suppressant. Se etter matvarer som inneholder lite fett og kalorier, men høy i protein. Nøtter er et godt valg; selv om de har noen fettinnhold, er det en sunn type fett som kroppen din trenger, og en liten håndfull vil holde sulten i sjakk. Et annet alternativ er å bruke whey eller soya protein pulver for å gjøre rister. Du kan finne ulike typer protein pulver på helse-butikker og noen dagligvarebutikker. Selv om de er noen ganger dyre, de pakker flere gram protein med færre kalorier enn de fleste andre alternativer.

Vann

Vann er trolig den billigste appetitt suppressant det er. Nipper vann hele dagen holder magen mett. Ofte tørst er forvekslet med sult. Hvis du føler deg sulten, kan du prøve å drikke et glass vann først og vent ca 20 minutter. Det er mulig at kroppen din var bare litt dehydrert. For mer calorie-brenning makt, drikke iskaldt vann. Kroppen din vil brenne ekstra kalorier som det varmes vannet opp til kroppstemperatur.

Grønnsaker

Grønne bladgrønnsaker som spinat, salat og kål kan fylle deg opp med svært få kalorier, pluss at de har mye vitaminer og mineraler som du trenger for å holde seg frisk. Snacking på gulrøtter og selleri vil holde munnen opptatt, og fordi de er tette, de tar en stund å fordøye. Med noen av disse matvarene, du faktisk forbrenne mer kalorier fordøye dem enn selve maten inneholder. Prøv å spise en salat full av grønnsaker med en lett dressing før måltidet. Salaten vil fylle deg opp nok til at du vil spise mindre av den kaloririke hovedrett.

Fiber

Snack på matvarer som inneholder mye fiber. Legge kli frokostblanding til morgenen yoghurt kan holde deg full for timer. Prøv forskjellige høy-fiber frukt. Mango er søt og deilig, og en porsjon inneholder halvparten av din daglige anbefalte fiber. Løselig fiber (den typen som finnes i frukt og grønnsaker) blir til en tykk geleaktig substans i tarmsystem, som hjelper deg til å føle deg mett. Uløselig fiber, som finnes i hele korn, binder seg til fett og renser ut av systemet.

Suppe

Suppe er en flott måte å fylle opp med færre kalorier. Det er væske-basert, slik at det fyller magen akkurat som vann. De fleste typer inneholder noe protein i form av bønner eller kjøtt, så vel som fiberrike grønnsaker. Spis supper som har en klar buljong, snarere enn krembaserte supper, som inneholder mer fett og kalorier.

Hvordan å undertrykke appetitt for raskere vekttap

Det finnes måter å undertrykke appetitten som kan brukes i forbindelse med et sunt kosthold for å øke hastigheten på vekttap. Følg disse trinnene for å undertrykke appetitten naturlig og gjøre vekttap enklere.

Hvordan å undertrykke appetitt for raskere vekttap

•  Drikk mye vann. Staying riktig hydrert vil hjelpe dempe suget som ville ha ført til overspising. Ofte dehydrering er faktisk forveksles med sult, så på en måte, er vann en naturlig appetitt suppressant.

Spis mindre måltider, oftere. Når du spiser mindre måltider utover dagen, du gjør det vanskeligere for kroppen å gå inn i sult-modus, som er det som fører til en sterkere følelse av sult. Å spise ofte og sunt er en god måte å temme appetitten.

Kaffe kan tjene som en appetitt suppressant. Å drikke en kopp om morgenen og en kopp med lunsj kan hjelpe deg til å føle deg mindre sulten og fylle opp raskere. Bare pass på at du ikke drikker for mye eller koffein vil gjøre deg nervøs!

Fyll opp på fiber, og du vil redusere appetitten og holde deg mett lenger. Fiber er bra for vekttap og fungerer som en naturlig og sunn appetitt suppressant. Grønnsaker vil gjøre susen!

Tren for å undertrykke appetitten. Intens kardio kan faktisk gjøre at du føler deg sulten, men lett cardio (for eksempel en tur etter middag) kan tjene som en appetitt suppressant.

Ikke noen gang sulte deg selv; spise for lite faktisk gjør legemet tilbøyelig til vektøkning. Tenk moderasjon for vekttap suksess.

Urte-løsninger for manglende appetitt

For de som lider av forskjellige former for kreft og andre sykdommer, så vel som deres behandlinger et tap av appetitt er et stort problem. I en tid når du tar bare en mer narkotika er ikke en vurdering, kan en naturlig urtemedisin være akkurat det svaret.

Alfalfa

En enkel urt å finne som stimulerer appetitten er alfalfa. Denne urten er lastet med vitaminer, mineraler og proteiner, og legger til tapt næring mens oppfordret deg til å spise.

Calumba

Denne urten stimulerer fordøyelses aktivitet samt appetitt. Ta det en 1/2 time før måltider.

Kardemomme

Kardemomme brukes i mange indiske oppskrifter. Det er imidlertid kjent for sin appetitt stimulering karakteristisk også.

Slippery Elm

Slippery Elm er en urtemedisin som er gunstig for mage-tarmkanalen. Det lindrer også magesmerter og forstoppelse samt forbedre appetitten.

Fennikel

Denne urten er nyttig når appetitt tapet skyldes stress eller følelsesmessig opprørt.

Appetitt suppressant Strategier

Appetitt suppressant Strategier


Er det virkelig en "juksemaker kosthold"? Ja, det er, hvis du vet hvordan du skal spise for å undertrykke sult som ukene av en diett går forbi. Ved å velge matvarer som bidrar til å tilfredsstille magen utspill og gjør at du føler deg mettere på mindre, er du lure kroppen til re-innstillingen din sult nivå og din vekt "set point".

Vekttap bør være en gradvis prosess, men fordi kroppen bruker en regulerende mekanisme --- stoffskiftehormoner og fett-celle enzymer --- det programmet vekten din å bo på en komfortabel rekkevidde.

Velg klokt: Mat suppresants

Matvarer som inneholder fiber som epler, havregryn, whey protein, og umeboshi plommer --- en plomme ofte syltet og brukes i hele Japan --- fyller og har en tendens til å gjøre oss til å føle full uten å føle fratatt.

Linfrø og pinjekjerner drysset inn yoghurt, cottage cheese eller salater legge løselig fiber med sårt tiltrengt protein og slow-fordøye fett. Det fine knase at nøtter gir og sunn fordelen av å undertrykke appetitt gjør ikke vondt, heller.

Erobre din tørst

Mange ganger folk forvirre være sulten med behov vann. Prøv å drikke et glass vann før og etter hvert måltid. Se om denne ekstra væske bidrar til å tilfredsstille deg. Hvis det virker for mye for deg, starte måltidet med suppe. Alt fra en lav-salt consommé til en full grønnsakssuppe gjør underverker for å slå ned hungrys.

Sove 15 minutter eller mer Lengre

Dr. Michelle May, forfatter av "Er jeg sulten? Hva gjør du når dietter ikke virker", sier at mangel på søvn tar kroppen gjennom fysiologisk stress og gjør at du lagrer fett. En ekstra 15 minutter med søvn kan være akkurat det kroppen din trenger for å bidra til å kontrollere appetitten bedre.

Dempe stress

Mange er stresset eaters. Stressresponsen, den "fight or flight" reaksjon, forteller kroppen til å overleve. Det betyr at metabolismen bremser og kjemikalier som kortisol er utgitt. Men i stedet for å spise din vei ut av smerte, prøv sakte pusteteknikker først.

En hypnotisør fra Storbritannia, Paul McKenna (som har hjulpet tusenvis av mennesker mister vekt), tyder på at det å betale oppmerksomhet til mat gjør en forskjell. Han er talsmann for bremse ned å spise. McKenna råder oss til å nyte å spise uten distraksjon ved å sette ned kasseroller og tygge hver bit 20 ganger. Dette fornyet oppmerksomhet til mat hjelper deg å oppdage når du er full.

Sjekk dine medisiner

Du kan ta et medikament som ikke bare påvirker den mentale og metabolske kjemikalier i kroppen din, men kan bidra til vektøkning og øke appetitten. Noen vanlige legemidler som kan ha denne effekten er steroider, antidepressiva, diabetes medisiner og høyt blodtrykk meds. En justering i medisiner kan hjelpe.

Trening

Aerob trening som øker kroppstemperaturen din, og har du arbeider ut for 30, 45, eller til og med 60 minutter spark i utgivelsen av gherlin og peptid YY, to viktige hormoner som arbeider for å undertrykke appetitt.

Den andre pluss med øvelsen er at etter en sprek treningsøkt kroppen fortsetter å forbrenne kalorier, selv under nedkjølingen og utvinning. Så hvis du kan jobbe opp til et nivå på vedvarende trening --- en rask to-timers spasertur eller en halvtime løp --- det kan gi deg opp til å doble kaloriforbrenningen.

Naturlig appetitt suppressant Diet

En naturlig appetitt-suppressant kosthold er et hjerte-sunt kosthold, som kunngjort av American Heart Association, som vil fylle deg opp på naturlig forekommende ingredienser du finner i dagligvarebutikken. I tillegg til å vite hvilke matvarer vil hjelpe deg å spise mindre, må du finne tid til å få fysisk aktivitet i din daglige rutine for å høste de beste vekttap resultater.

Fiberrik mat

Spis mat høy i løselig fiber. Løselig fiber fyller deg opp og tar mer energi enn andre matvarer for å fordøye, ifølge USDA og Mayo Clinic. Som fiber absorberer vann i kroppen din, utvider det. Dette gir deg en følelse av fylde, noe som fører til at du spiser mindre. Fiber er også lav i kalorier.

Spis havregryn til frokost. En en og en halv kopp servering av havregryn inneholder 6 g løselig fiber. Legg noen skiver banan eller annen frukt til det, og du vil øke din fiber med 4 g. Den anbefalte daglige tildeling av løselig fiber, ifølge USDA og Mayo Clinic, er 10 g. Legg til litt linfrø, også høy i løselig fiber og antioksidanter, og du vil ha et næringsstoff kraftpakke som vil fylle deg opp for timer.

Snack på frukt og grønnsaker. Epler, svisker og aprikoser er høy i løselig. Dette gjør dem foretrukne naturlig appetittdempende midler.

Spis en grapefrukt før lunsj eller middag. Grapefrukt, høy i både fiber og antioksidanter, kan spises 20 minutter før måltidet for å dempe appetitten. Inkludert grapefrukt som en del av din naturlige appetitt-suppressant kosthold kan gjøres enten ved å spise hele frukt eller drikke grapefruktjuice.

Lage suppe måltidet. Vann-baserte supper, slik som minestrone, er naturlige appetittdempende midler, fordi de er både vannbaserte og rikt på fiber. Hvis du ikke ønsker å ha suppe som hovedrett, spise en kopp før måltidet.

Spise grønne salater. Mørke grønnsaker, for eksempel romersk, endive, spinat og rød-blad salat, inneholder en rekke antioksidanter og er fiber-rik. Enten spise salater før din viktigste måltid eller gjøre dem til din viktigste måltid. Hvis du legger pinjekjerner, linfrø og / eller kidneybønner, kan du øke både fiberinnhold og antioksidanter.

Spis lav-fett protein. I stedet for rødt kjøtt, trenger din naturlige appetitt-suppressant diett for å inkludere sunne proteinkilder. Begynne å spise fjørfe (uten skinn), fisk, magre soya mat og bønner.

Drikkevarer

Drikk en 8 oz glass vann 20 minutter før måltidet. Vann fyller deg opp og får deg til å miste appetitten. Vann hjelper også stoffskiftet og spyler giftstoffer ut av systemet.

Hvis du ikke liker vanlig vann, drikke grønn te (høy i næringsstoffer) eller klem litt sitron i vannet ditt. Lemon har også noen naturlige appetitt-suppressant egenskaper i det.

Fysisk aktivitet

Få fysisk. Trening har lenge vært kjent for å være en effektiv ingrediens i vekttap programmer og trenger å bli inkludert i din naturlige appetitt-suppressant kosthold. Ifølge American Heart Association, begynner sakte (10 minutter daglig) og øke til 30 minutter daglig. Velg en aktivitet som passer for deg, slik at du vil fortsette med det. Legg variasjon til treningsprogram slik at du holder deg med det.

Tips om appetitt undertrykkelse

Bortsett fra cravings for mat du nylig eliminert fra kostholdet ditt, sultfølelse er trolig den tøffeste problem å takle når du prøver å gå ned i vekt. Selv om det er en rekke syntetisk gjort appetittdempende midler tilgjengelig, kan du naturligvis undertrykke appetitten med noen endringer i livsstilen din.

Spis sakte

Uansett hvor sulten du er, spise sakte. Kroppen din fungerer ved å sende meldinger fra ett område til et annet, og det samme gjelder for fordøyelsessystemet. En melding er sendt fra magen til hjernen, som varsler det at det er fullt. Men inntil at meldingen er mottatt, magen føles ikke full. Spise sakte gir magen tid til å varsle hjernen din at den har fått nok, slik at appetitt undertrykkelse eller kontroll skal finne sted. Denne prosessen tar ca 20 minutter.

Spis Vanlige

Pass på at du spiser ofte. Dette høres counterintuitive når det gjelder å miste vekt, men en av de beste måtene å kontrollere appetitten er å spise fem på seks små måltider om dagen. Dette øker stoffskiftet og holder deg følelsen fornøyd gjennom dagen. For å hindre overspising, bør hvert måltid være mellom 200 og 400 kalorier.

Drikk mer vann

Angrep som hungrer med vann. Ofte kan sult forveksles for tørst. Drikker mer vann holder deg hydrert, spyler giftstoffer fra kroppen og bidrar til vern av cravings mellom måltidene ved å fylle deg opp. Drikker et glass vann før hvert måltid hjelper deg å unngå overspising måltid samtidig.

Det hjelper også å spise mat som har et høyt vanninnhold, som for eksempel salat, agurk og vannmelon. De er lave i kalorier og holde deg følelsen fornøyd.

Øke fiber

Vurdere en annen kilde for å få deg til å føle deg mett: fiber. Det er en flott måte å kontrollere appetitten, spesielt når ledsaget av et glass vann. Vannet hjelper det ekspandere i magen.

Gode ​​kilder til fiber er grønnsaker som spinat, brokkoli og blomkål, sammen med hele korn produkter som brød, frokostblandinger og pasta. Fordi fullkornsprodukter ikke er raffinert - som er deres søster produkter hvitt brød, hvit ris og makaroni - de inneholder næringsstoffer som fyller deg opp raskere og holde deg følelsen fyldigere lenger.

Ha dette i bakhodet

Ikke overdriv. Kontrollere appetitten til en viss grad er nyttig mens slanking, men ikke helt eliminere den. Du må vite når kroppen din er under sin nødvendige kalori teller; hvis du ikke har nok kalorier til å brenne, begynner kroppen brenner muskelmasse for energi i stedet. Dette kan skade din vekttap innsats.

Best appetitt suppressant for Weight Loss

En rekke kommersielt markedsført appetittdempende lover å hjelpe til vekttap. Disse produktene ofte mislykkes, skjønt, forlater folk skuffet og motløse. Noen appetittdempende midler kan kjøpes over-the-counter, mens noen bare komme med en resept fra legen din. Noen appetittdempende midler er naturlig og kan finnes i våre egne hjem. Det er minst tre kommersielle appetittdempende midler som fungerer.

Adipex

Adipex er en resept appetitt suppressant og virker ved å øke serotonin og noradrenalin. Når begge disse kjemikalier stige i hjernen, minsker appetitten fra en følelse av å være full. Adipex kan bare gis av en resept under omsorg av en lege.

Hoodia gordonii

Hoodia gordonii er en sterk, naturlig appetitt suppressant funnet i en kaktus-aktig plante som ligger i Kalahari-ørkenen i Sør-Afrika. Buskmenn som jaktet i Kalahari ville spise en del av anlegget til å undertrykke deres appetitt på lange jaktturer. Hoodia triks hjernen til mett. Det finnes produkter på markedet som inneholder hoodia, men mange ikke inneholder nok til å undertrykke sult. Ifølge HoodiaGordoniiResearch.org, er det viktig å sørge for at produktet inneholder en CITES-sertifikat for å vise at det er ekte sørafrikanske hoodia. HoodiaGordoniiResearch.org anbefaler også å ta 400 mg i døgnet i starten, øke dosen til 1000 mg per dag etter to til tre måneder. Ta hoodia en time før måltider med et glass vann. Pass på at du hele tiden drikke vann mens du tar hoodia fordi også hoodia reduserer tørst.

Vann

Vann er en billig appetitt suppressant som er enkel å bruke og koster nesten ingenting. Å drikke den anbefalte daglige mengden av åtte 8-oz. glass vann om dagen vil dempe appetitten. Også, før måltider, drikke et glass vann. Å drikke et glass vann før måltider demper appetitten slik at du spiser mindre.

Hvordan velge den beste appetitt suppressant

Det finnes mange typer appetittdempende midler på markedet og det er viktig å vite hvordan du velger den beste appetitt suppressant. Appetittdempende midler kan hjelpe i vekttap og hjelpe deg å kontrollere suget. Lær hvordan du velger de beste appetittdempende, slik at du kan begynne å miste vekt i dag.

Hvordan velge den beste appetitt suppressant

•  Vit hva du skal se etter når vurdering og velge det beste appetitt suppressant!
Det første trinnet i å velge den beste appetitt suppressant er å vite hva du skal se etter når du skal vurdere populær appetitt suppressant. Det enkleste stedet å finne informasjon er online og du bør se å se at de har håndfaste bevis på at de er de beste appetitt suppressant, bare ha fakta på deres hjemmeside, og har også ekte attester. Leter du etter disse signalene er nøkkelen når du velger den beste appetitt suppressant.

Kjenne Favoritt appetittdempende midler å velge de beste appetittdempende midler!
Den andre tingen som kan være nyttig når du velger den beste appetitt suppressant er å kjenne de mest populære og brukte appetittdempende midler. De mest brukte samt mest effektive og derfor best appetittdempende ifølge mange nettsteder er UniqueHoodia, Proactol, Zotrim, Acompia, og ****.

•  Søk på nettet for å finne den beste appetittdempende midler
Det siste du bør gjøre er å søke på nettet for å finne ut kostnadene og bivirkninger av ulike appetittdempende midler. Å vite dette vil gjøre deg i stand til å velge den beste appetitt suppressant for deg siden alle er forskjellige.

Appetitt og vekttap

Kontrollere appetitten er en faktor i å oppmuntre vekttap. Du kan ikke liker å spise mindre fordi kroppen din (eller hjerne) fortsatt føles sulten eller er misfornøyd. Flere alternativer finnes for å redusere appetitten, slik som å øke mengden av fiber i kosten og bor hydrert. Avtagende appetitten kan føre til vekttap.

Grunnleggende

Appetitt er definert av Cambridge Dictionary som "når du ønsker å spise mat", som oppstår når du er sulten. Men i et samfunn med overflod av muligheter for mat, ideer om sult og fylde er mye annerledes enn hva kroppen oppfatter det å være. Vår kultur definisjon av "full" er bokstavelig talt en mage full av mat. Men kroppen din er ofte full før dette punktet, og appetitten mett før magen buler.

Brain

Når du begynner å spise, sender magen signal til hjernen om at næringsstoffene blir absorbert. Cholecystokinin (CCK) er et hormon som driver å undertrykke appetitten. Det frigjøres når tynntarmen er strukket med mat for å signalisere hjernen din at du er mett og slutte å spise. Dessverre er dette signalet ikke overføres så raskt som du kan spise og når hjernen får meldingen, kan det hende du allerede har forspist. Spise sakte kan hjelpe til med vekttap, fordi det gir tid for maten for å nå tynntarmen, som åpner for CCK å bli utgitt.

Fiber

Løselig fiber i et viktig appetitt suppressor og kan føre til vekttap. Det svulmer opp, som en svamp, å tykne mat og føle deg fyldigere. Det bidrar også til å forsinke magen av tømme innholdet i tynntarmen, som forlenger metthetsfølelsen. Føler deg mettere lenger kan føre til vekttap fordi du kan spise mindre. Dernest, høy-fiber matvarer er ofte næringsrike. Å spise det meste høy næringsinnhold matvarer betyr at du spiser færre kalorier.

Vekttap surgeries

Gastric bypass kirurgi, mage stifting og mage ballonger arbeid ved å produsere en full følelse før. Ved å fylle magesekken med en ballong, eller redusere størrelsen av magesekken med stifting eller en mage-bypass, raskt trenger inn i maten den øvre del av tynntarmen (tolvfingertarmen) og strekking av duodenum frigir CCK. Hjernen registrerer CCK og sender signalet til å slutte å spise, derfor redusere appetitten.

Andre aktører

Generelt kan en lav-karbohydrat, høy-fett og protein diett redusere appetitten. Øvelse undertrykker appetitten. Redusere ditt inntak av natrium kan også redusere appetitten. Høyt natrium kan kaste av cellene dine 'likevekt og føre til dehydrering. Dessverre, kan dehydrering bli feiltolket som sult, og du kan overspise. Bor hydrert kan bidra til å undertrykke appetitt. Hvis du ikke er sulten fordi du trener og fullt hydrert, er du mindre sannsynlig å spise og kan gå ned i vekt.

Hvor lang tid tar det for testosteronbehandling til å fungere?

Effekt

Siden hvert menneske er forskjellig og vil uunngåelig motta ulike doser gjennom forskjellige moduser av administrasjonen, som depotplaster, hormon injeksjoner, implantater og aktuelle gels, vil hvor lang tid det tar for testosteronbehandling å arbeide variere fra person til person. Men de fleste menn, i henhold til Harvard Medical School, vil se at konsentrasjonen av deres testosteron gå opp i løpet av en relativt kort tidsperiode, typisk etter bare noen få doser. I så fall vil de fleste menn ser en endring i sitt testosteronnivå alt fra to til tre uker. Dette er åpenbart et veldig godt tegn på at behandlingen virker, men noen symptomer en mann opplever på grunn av lavt testosteron kan faktisk ikke gå bort for to til tre måneder, selv om det har vært en positiv endring i sine hormonnivåer.

Terapi

Når en mann ikke bestemmer seg for å snakke med sin lege om testosteronbehandling, er det viktig å forstå at han skulle gå gjennom denne behandlingen under en viss veiledning. Som terapi starter, vil han trenger for å komme inn til klinikken eller sykehus annenhver uke eller så, spesielt på svært utbruddet av behandlingen, for å ha hans hormonnivået måles. Dette blir i det vesentlige utført av to grunner. Den første er rett og slett for å overvåke fremdriften av sin testosteron nivå for å sikre at han gjør noen fremgang mot "target"-serien. Den andre grunnen er å sikre at den riktige administreringsmåte som brukes. Som nevnt før, vil hver mann reagerer forskjellig på forskjellige metoder for behandling. Noen menn vil ikke nødvendigvis oppleve positive resultater fra depotplasteret. Andre kan ikke gjennomgå noen endring med aktuelle gels. Seeing som legen arbeider med hormonnivået, vil han ønsker å finne den beste teknikken å dispensere testosteronbehandling til deg.

Testosteron Pill

Oftere enn ikke, vil legen forskrive en av moduser av behandling som allerede er nevnt, til tross for at det for tiden er en testosteron pille på markedet. Grunnen til at pillen blir sjelden brukt, er at det er bevis for at inntak av testosteron på denne måten kan ha en negativ effekt på deg leveren. Egentlig kan det skape et visst nivå av toksisitet i dette organ, forårsaker andre problemer for pasienten.

Bivirkninger

Som med alle typer medisiner eller behandling plan, gjør testosteronbehandling har sine bivirkninger. Dette vil inkludere svimmelhet, hodepine, hyppig vannlating, hevelse, tretthet, humørsvingninger, irritabilitet, kløe eller rødhet (under patch), hyppige ereksjoner, langvarige ereksjoner og kvalme. Menn bør ikke bruke testosteron terapi hvis de ikke opplever lavt testosteronnivå, fordi det kan ha en negativ effekt på helsen.

Hva er testosteronbehandling?

Testosteron er et hormon som produseres i testiklene som spiller en betydelig rolle i utviklingen av mannlige egenskaper. Testosteron fremmer bein vekst, muskulære utvikling, gir en følelse av velvære og er katalysatoren bak en sunn sexlyst. Lavt testosteronnivå kan føre til tap av konsentrasjon, dårlig selvfølelse, depresjon og erektil dysfunksjon. Testosteronbehandling kan forbedre disse forholdene.

Årsaker til lavt testosteronnivå

Lavt testosteronnivå er ofte en naturlig del av aldring. Men det kan også være forårsaket av skade på testiklene, kronisk sykdom, stress, alkohol og noen medisiner.

Replacement Therapy Treatment

Behandling kan være ved intramuskulære injeksjoner hver 2 til 3 uker. Testosteron patcher kan også brukes på kroppen eller pungen. Eller, kan en testosteron gel kalt Androgel brukes daglig eller inntas som muntlig tabletter.

Bivirkninger

Bivirkninger kan være mild væskeretensjon, brystforstørrelse, fet hud og kviser, økt PSA, søvnapné og en reduksjon i størrelsen på testiklene.

Normal testosteron Grenser

En lege kan teste for mengden av testosteron i et individs blod. Testen er vanligvis planlagt for tidlig på morgenen når testosteronnivået er på sitt høyeste.

Advarsel

Testosteronbehandling er kontraindisert for menn med prostatakreft eller brystkreft. Før testosteronbehandling må fullføres en prostata kreft screening, en rektal undersøkelse og en PSA-test.

Hva er alternativene for testosteronbehandling?

En mangel av naturlig forekommende steroid hormon testosteron kan føre til en rekke fysiologiske forandringer hos menn. I testosteronbehandling, leger administrere syntetiske versjoner av hormonet for å redusere eller reversere disse effektene. Farmasøytiske selskaper produserer testosteron i en rekke former, som hver har fordeler og bivirkninger.

Hva er Testosteron?

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som produserer muskel og ben vekst, og fører til maskuline egenskaper. Mangler kan føre til lavere libido, endringer i kroppslige sammensetning (mer fett, mindre muskler), osteoporose, tretthet, depresjon og erektil dysfunksjon.

Hva er Replacement Therapy?

I menn, naturlige produksjon av testosteron toppene i alderen 18 til 25, og etter 25 synker med en hastighet på om lag to prosent hvert år. Dette kan føre til at noen av symptomene på testosteron-mangel som er nevnt ovenfor.

For å motvirke denne effekten av aldring hos menn og økt livskvalitet, leger har begynt å foreskrive testosteronbehandling. Menn over 30 som opplever noen av symptomene på testosteronmangel bør rådføre seg med lege.

Leger kan også foreskrive testosteronbehandling for menn som opplever hypogonadisme (lav sperm produksjon), eller som har testosteronmangel forårsaket av testicular skade eller infeksjon, nyresvikt, kjemoterapi, hypofyse eller hypothalamus skader eller traumer, medfødte tilstander, sarkoidose (en sykdom som inflames lungen og organvevet), eller levercirrhose.

Dosering

I teorien bør regime i testosteronbehandling forsøke å oppnå de nivåer som ville bli produsert naturlig før en mangel. I gjennomsnitt, menn produserer 4 til 7 mg testosteron hver dag, for det meste i morgen.

Fordi det er vanskelig å nøyaktig etterligner den biologiske mønster av naturlige produksjon, i stedet leger skyt å optimalisere testosteron administrering og dosering ved oppnåelse av ønskede fysiologiske fordeler. Disse fordelene kan omfatte økning i bentetthet og / eller muskelmasse (ledsaget av en samtidig reduksjon i kroppsfett), forbedring av mental helse, eliminering av trøtthet, en forbedret følelse av velvære, restaurering av libido og riktig erektil funksjon.

Oral Levering

Ifølge Tulane University Medical Center Doctor Wayne JG Hellström, om lag en tredjedel av amerikanske menn som får testosteronterapi ta oral testosteron. Disse kan svelges som piller eller tabletter (Andriol, Proviron, fluoxymesterone) eller absorbert i munnen av en selvklebende stripe av stoffet holdes mot tannkjøttet (Striant). Mange av disse versjoner er modifisert ved tilsetning av en metyl-gruppe (for å gjøre det vanskeligere for leveren for å bryte dem ned og forlenge deres virkninger), noe som øker hepatotoksisitet av disse pillene (øker sannsynligheten for at de vil skade leveren) .

Intramuskulær injeksjon

Ifølge Hellström, intra-muskulært injeksjoner gir en sikker metode for å levere testosteron under replacement therapy. Disse oljebaserte injiserbare variasjoner (som testosteron enanthate) kan modifiseres ved festing av en estergruppe, noe som forlenger deres aktivitet i kroppen.

Typiske doser variere fra 50 til 400 mg, injiseres en gang hver to eller tre uker. Farmasøytiske selskaper også gjøre en vandig versjon (testosteron suspendert i vann), som må injiseres oftere. Hyppigheten av testosteron injeksjoner kan inntrufne noen pasienter, og det kan også føre til svingninger av seksuell lyst, humør og energinivå.

Trans-Dermal Applications

Leger kan også foreskrive testosteron i form av kremer, spray eller patcher brukes på huden (noen av disse inkluderer Androgel, Androderm og Testoderm). Disse metodene gir effektiv levering av testosteron. Men de kan føre til hudirritasjoner og utslett, og flekkene brukes på pungen kan produsere høye nivåer av dihydrotestosteron (DHT), som kan forårsake mannlig mønster skallethet.

Lave testosteronbehandling Risiko

Lav testosteron kan skyldes en rekke forhold, og kan føre til skadelige fysiologiske og psykologiske forandringer i menn. Behandlingen involverer vanligvis administrering av syntetisk testosteron, som ikke er indikert for menn som lider av visse på forhånd eksisterende helsetilstander, og kan resultere i ulike bivirkninger, og noen av dem livstruende.

Identifikasjon

Hos menn er testosteron et steroid hormon som produseres naturlig i testiklene og i mindre mengder av binyrene. Det fører til utvikling av maskuline egenskaper i puberteten, produserer sperm og utstillinger anabole effekter som øker muskelmasse og bentetthet.

Menn med lavt testosteronnivå (hypogonadisme) kan oppleve redusert muskelmasse (ledsaget av økt kroppsfett), tap av bentetthet, erektil dysfunksjon, lavere libido, tretthet, depresjon, dårlig hukommelse, manglende evne til å konsentrere seg, gynekomasti (utvikling av økt bryst vev), hypertensjon og endringer i blodserumkolesterol.

Behandling

Medfødte årsaker til lav testosteron inkluderer mangel på testiklene ved fødselen; Klinefelters syndrom, noe som innebærer en ekstra kromosom; og Kallmann syndrom, noe som innebærer lave nivåer av testosteron-forløpere fremstilt ved hypothalamus. Testosteronmangel kan også være forårsaket av stress, fedme, hypertensjon, overskytende alkoholforbruk, diabetes, cellegift, stråling og skader i hypothalamus, hypofysen eller testikler.

Leger kan administrere testosteron forløpere humant choriongonadotropin (hCG) eller gonadotropin-frigjørende hormon å behandle Kallmann syndrom. Alle andre årsaker lavt testosteron blir behandlet ved å bruke syntetisk testosteron. Når behandlingen brukes for å reversere eller lindre symptomer lavt testosteron forårsaket av aldringsprosessen, er denne behandlingen referert til som hormonerstatningsterapi.

Kontra

Som syntetisk testosteron kan forstørre prostata, eldre menn og menn eller lider eller er genetisk disponert for prostatakreft bør ikke ta testosteron. Menn med brystkreft bør også unngå å ta testosteron.

Fordi testosteron kan føre til endringer i blod-sukker nivåer, bør diabetikere konsultere sin lege før bruk og overvåke deres glukosenivåene nøye under behandlingen. Andre pasienter som skulle bære veie fordeler og ulemper med testosteronbehandling med sin lege inkluderer menn med leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol og hjertefeil.

Endelig kan noen av ingrediensene i syntetisk testosteron --- slik som benzylalkohol --- forårsake allergiske reaksjoner.

Levertoksisitet

Langtidsbehandling med syntetisk testosteron kan forårsake peliosis hepatis, en potensielt dødelig tilstand der blodfylte cyster utvikle inne i lever, nyrer eller begge organer. Levertoksisitet kan også resultere fra syntetisk testosteron modifisert ved fremgangsmåten i 17-alfa-alkylering (tillegg av en alkylgruppe, som forlenger testosteron effekter). Testosteron endrer også normale leverenzymer.

Testosteron kan også føre til at kroppen for å beholde overskytende vann og natrium, som plasserer ytterligere belastning på lever og nyrer.

Andre bivirkninger

Testosteron påvirker blodserumkolesterol, som kan føre til høyt blodtrykk, arteriosklerose og hjertesykdom. Det kan også føre til forstørret prostata, problemer med vannlating, gulsott og hevelse i føtter og ankler.

Psykologiske effekter kan omfatte eksitabilitet, økt aggresjon, depresjon og hodepine.

Komplikasjoner som følge av leveringsmåte

De metoder for levering av testosteron behandling kan føre til bivirkninger som inkluderer levertoksisitet (fra orale tabletter); abscess, infeksjon og svingninger i libido, humør og energi (fra injiserbare testosteron); og utslett, hudirritasjon og mannlig skallethet (fra anvendelsen av testosteron kremer, sprayer eller flekker).

Andre komplikasjoner

Hjem rettsmidler for appetitt kontroll

Kontrollere appetitten kan være en av de største utfordringene ved vektkontroll. Sult er kroppens måte å fortelle deg at vi har mottatt færre kalorier enn normalt. Det er en naturlig prosess. Det er lett å tenke, når du er sulten, at du trenger å spise. Det er ikke sant. Nøkkelen til vekttap er reduksjon av kalorier: Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Det er enkel matematikk. Det er ting du kan gjøre hjemme som vil lure kroppen din, og kontrollere appetitten.

Foods

Viss mat og væske, lagt til kosthold, vil naturlig undertrykke sult. Fylle magen med mat som har få kalorier vil slå av sult sensor. Vann er en kraftig appetitt suppressant. Når du først begynner å føle seg sulten, kan du prøve å drikke en rask åtte gram vann. Dette fungerer nesten hver gang.

Deretter kan du prøve økologisk grønnsaksbuljong. Den er tilgjengelig på de fleste butikker, og har ingen kunstige kjemikalier som vil gjøre mer skade enn godt, for eksempel MSG eller gjærekstrakt. Den har også mindre salt. Du kan drikke så mye økologisk grønnsaksbuljong som det tar å stille magen.

Grønne bladgrønnsaker, som salat eller kål, er lave i kalorier og høy i vanninnhold, og er matvarer som du ikke trenger å regulere. Spis så mye du vil. Den kalorier er så lav, er det ikke nødvendig å telle dem.

Trening

Tommelfingerregelen om trening og appetitt kontroll er jo hardere du jobber, jo mindre sulten blir du. Enhver øvelse plan du velger bør resultere i å øke kroppstemperaturen. De beste valgene for appetitt suppressant er aerobic, som løping. Begynn med 15-minutters økter flere ganger i uken og bygge inntil du trener minst 30 til 40 minutter om gangen. Svømming er et dårlig valg for kontroll sult fordi du ikke heve kroppstemperaturen når du svømmer.

Urte kosttilskudd

Urte kosttilskudd er en naturlig måte å undertrykke appetitten. De langsiktige virkningene av en del kosttilskudd er ukjent. Det er ingen urte kosttilskudd godkjent av FDA. Imidlertid viser bevis grønn te for å være et effektivt vekttap hjelpemiddel. Grønn te er tilgjengelig i tablettform, varm te, eller som tilsetning til noen kalde drikker. The University of Maryland Health Center sier at grønn te øker stoffskiftet og gir effektiv fettforbrenning. Noen bivirkninger av grønn te inkluderer oppblåsthet, fordøyelsesbesvær og diaré.

Advarsler

Noen plan for å gå ned i vekt bør starte med et besøk til legen din. Det viktig å finne ut om det er underliggende tilstander som vil holde fra å miste vekt. Hvis du tar medisiner for noen sykdom, må du spørre legen din før du tar noen kosttilskudd.

Hva er den sikreste form for appetitt suppressant?

Hva er den sikreste form for appetitt suppressant?


Leter du etter en måte å undertrykke appetitten? En rekke piller gjøre store krav, men mange er usikre. Den sikreste form for appetitt suppressant er ingen hemmelighet i det hele tatt: Det er trening.

Hvordan virker Øvelse undertrykke appetitt?

Trening ser ut til å undertrykke appetitt ved å regulere hormoner og blod protein nivåer. Hvordan mosjon påvirker din kropps avhenger av om du er tynn eller overvektig, hvor ofte du trener og hva slags øvelser du utfører.

Øvelse regulerer appetitten Hormoner

En 2008 studie ved Loughborough University, i Storbritannia, fant at aerob trening øker kroppens produksjon av hormoner ghrelin og peptid YY, som kontrollerer appetitten. Dette viste seg å være sant i normal vekt, men ikke overvektige mennesker, som overvektige mennesker var mindre sulten selv før trening.

Treningsresultater i høyere nivåer av Viktig Blood Protein

For overvektige mennesker, en studie ved University of Chile Clinical Hospital fant at trening kan undertrykke appetitten ved å øke nivåene av et protein i blodet som kalles hjerne-nevrotrop factor (BDNF). Deltakere som hadde høyere konsentrasjoner av BDNF var mindre sulten.

Hva typer trening undertrykke appetitt?

Aerob trening, i motsetning til vekttrening, er ansvarlig for å undertrykke appetitt. Dette gjelder i tynne og overvektige enkeltpersoner. Jogging, svømming, inline skating og sykling er eksempler på aerobic trening.

Hvor trygt er trening?

Regelmessig mosjon er vanligvis trygt. Hvis du har eksisterende helseproblemer eller er betydelig overvektig, bør du kontakte lege, ernæringsfysiolog eller personlig trener til å utforme et program som er riktig for deg. Men i tillegg til å regulere kroppen din, trening hjelper også deg å forbrenne kalorier raskere, noe som resulterer i vekttap også. Og mosjons brensel energi og øker din selvtillit. Så slutt å vente på en magisk pille - finne et treningsprogram som passer for deg!

Hvordan å finne en lege for testosteronbehandling

Leger foreskrive testosteron behandlinger - hvor pasientene får doser av det mannlige hormonet gjennom injeksjoner, gels eller lapper - for en rekke forhold. Avhengig av naturen av tilstanden, og behovet for en spesialist største forsiktighet, å finne en lege for testosteronbehandling er en forholdsvis enkel prosess. Endokrinologer - Leger som er spesialister på hormoner - og Urologer - Leger som er spesialister på problemer av mannlige kjønns og urin systemer - er begge gode valg for å diskutere testosteronbehandling. Ressurser er lett tilgjengelig i mange lokalsamfunn så vel som gjennom nasjonale organisasjoner.

Hvordan å finne en lege for testosteronbehandling

Finne en Doctor

•  Snakk med fastlegen din. De fleste indre eller familie utøvere kan foreskrive testosteron behandlinger for å håndtere ukompliserte problemer uten behov for en spesialist. Men hvis legen din bestemmer du bør se en spesialist for akkurat ditt problem eller å snakke i større detalj om testosteronbehandling, be ham om en liste over valgfrie leger. Når du ber for noen anbefalinger, må du huske å be om legene han ville besøke selv eller henvise venner eller familiemedlemmer til å se.

Søk etter en endokrinolog eller en urolog gjennom din helseforsikring leverandøren. Helseforsikring selskaper opprettholde søkbare databaser over i-nettverk leverandører som vil godta din helseforsikring. Du får tilgang til disse databasene på helseforsikring leverandørens hjemmeside eller ved å ringe nummeret på din helsetrygdkort.

Finn en endokrinolog eller en urolog gjennom ressurser utviklet av profesjonelle organisasjoner som representerer disse legene og forskudds menns helse. Hormon Foundation, en divisjon av Endocrine Society, og American Association of Clinical Endokrinologer begge gir online-verktøy for å søke etter endokrinologer. The American Urology Association gir også verktøy på nettet for å finne en nærliggende urolog. Alle tre av disse organisasjonene kan du søke etter by, stat, postnummer eller etter spesialitet, for eksempel menns helse (se lenker i referanser).

Er testosteronbehandling trygt?

Er testosteronbehandling trygt?


Testosteron behandling er en teknikk som bruker kontrollerte doser av kunstig testosteron å øke kroppens tilførsel. Sikkerheten ved denne behandling varierer i henhold til en rekke viktige faktorer.

Formål

Ifølge lege-anmeldt Urologi Channel, er testosteronbehandling ofte brukt som en form for hormon erstatning i tilfeller av testosteronmangel. The Mayo Clinic siterer flere bruksområder som en anti-aging teknikk hos personer med normale testosteronnivå.

Fremgangsmåter for behandling

Testosteron kan administreres som et hudplaster, gel, intramuskulær injeksjon eller klebemiddel som fester seg til veggen av munnen.

Bivirkninger

Potensielle bivirkninger av testosteron patcher inkluderer kløe irritasjon, væskeretensjon og midlertidig gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse). Potensielle bivirkninger av testosteron gel er hodepine, hårtap og akne. Potensielle injeksjon bivirkninger inkluderer inkonsekvent energinivå, humør eller libido.

Mer alvorlige bivirkninger

Potensielle bivirkninger av testosteron munnen lim kan være mer alvorlig, og inkluderer tannkjøtt abnormiteter, søvnapné, økt risiko for prostataforstørrelse eller kreft, og hjertesvikt.

Supplere Normal testosteronnivå

The Mayo Clinic bemerker at det ikke er nok bevis til å fastslå risikoen for testosteronbehandling når ingen mangel er tilstede. Men hever de mulige generelle risikoen ved behandling, og anbefaler at interesserte enkeltpersoner konsultere sin lege for mer informasjon.