Digidexo.com

Hvordan å opprettholde en kiropraktisk justering

Hvordan å opprettholde en kiropraktisk justering


Jo lenger du kan opprettholde en kiropraktisk justering, jo raskere vil du være på veien til kiropraktisk utvinning. Mer enn bare en rask snap og sprekk i ryggen, realigns en kiropraktisk justering ryggraden og omprogrammerer muskler for å bidra til å holde ryggraden i riktig justering. Det er ting, men at pasienten kan gjøre for å hjelpe opprettholde kiropraktisk justering.

Hvordan å opprettholde en kiropraktisk justering

•  Hold alle avtalene. En av de største feilene som kiropraktikk pasienter gjør er å gå glipp av deres kiropraktikk avtale. Det er viktig å holde alle planlagte avtaler, som hyppigheten av justeringen er avgjørende for utvinning. Det er spesielt viktig å opprettholde regelmessige avtaler selv når du tror du er alt bedre

Utfør øvelsene som foreskrevet av din kiropraktor. Mange ganger kiropraktorer foreskrive trening for sine pasienter. Disse øvelsene, uansett hvor rart til tider de synes å være, bidra til å forsterke kiropraktisk justering og omskolere ulike muskelgrupper til å reagere på en måte å minimere skjelett mal justering.

Avstå fra å gjenta problematferd. Dette er vanskelig å gjøre fordi vi har en tendens til å være skapninger av vaner. Slumping på sofaen med en fjernkontroll i hånden gjør ingenting for å forbedre riktig justering av ryggraden. Som et spørsmål om faktum, snarere tvert imot, trekker dårlig holdning ryggraden ut av stilling.

komme i bevegelse. De fleste kiropraktorer er enige om at en aktiv pasient er et sunnere pasient. Enten det er gåing, løping eller svømming, oppfordrer trening muskler og ledd for å strekke og engasjere seg gjennom hele spekteret av bevegelse. Det kan være tøft i starten, men å holde seg med en øvelse programmet kan bidra til å redusere kronisk behov for en kiropraktor.

Relax. Dette er mye lettere sagt enn gjort, men stresset legger spenning til kroppen. Spenningen får musklene til å stramme på ulike områder. Den stramme muskler tjene til å trekke skjelettstruktur ut av stilling. Den mal justering gjør at du kjører tilbake til kiropraktor. Tenk deg hvor mange plager vi kan unngå hvis vi lære å slappe av og ta ting på strak arm.

Hør kroppen din. Mens kiropraktor er en profesjonell, ingen vet kroppen din bedre enn du gjør. Hvis det føles som noe er galt, få det sjekket ut.