Digidexo.com

Hvordan administrere tredemølle tester

En tredemølle test eller stresstesten er beordret av lege hvis en pasient har symptomer eller risikofaktorer for koronarsykdom. Tester administreres også vurdere blodtrykk og uregelmessig hjerterytme forårsaket av trening. Riktig administrasjon av en tredemølletest er viktig for å få en nøyaktig lesing.

Hvordan administrere tredemølle tester

Administrere en tredemølletest

•  Ta med pasienten inn i treningsområdet. Ta pasientens hjertefrekvens og blodtrykk når han er i ro og deretter ha ham komme på tredemølle.

•  Trekk av dekselet av de klebrige elektroder. EKG måleresultater resulterer på papir under prosedyren, og hver ledning er festet til huden over forskjellige deler av hjertet. Til tross for navnet 12 bly EKG, er det bare 10 tilkoblinger. Begynn med Leads AVF 2 og 3, som skal være knyttet til området i nærheten av den nederste delen av hjertet. Fører V1 og V2 skal plasseres på brystet over delingen av hjertet. V3-V6 fører er plassert på fremre del av hjertet, og fører en og AVL er plassert øverst og ytterst til venstre delen av hjertet. Formålet med AVR bly er å undersøke funksjonen av hjertet hulrom. Hver av ledningene vil se på hvor godt hjertet fungerer og hvis elektriske impulser sendes for å skape et bilde av eventuelle problemer som bør behandles.

Sjekk for å se hva kombinasjonen av tre legen ønsker overvåkes under tredemølletest. Sørg for at tre av de fører til EKG vise informasjon på tredemølle skjermen.

Velg den langsomme eller warm-up alternativ på tredemølle. Sett innstillingene slik at tredemølle hastighet og stigning vil endre hvert tredje minutt. Tredemølle på anlegget skal være pre-programmert, så velg Bruce metoden. Det er tre stadier av tredemølletest som vil totalt ni minutter, tre minutter for hver etappe.

Ta pasientens blodtrykket på det andre minutt i løpet av hvert trinn. Hvis blodtrykket er for høyt eller for lavt, fortsette å gjenerobre pasientens blodtrykk.

Stopp testen etter at pasienten har vært på tredemølle i ni minutter. La ham sitte ned og gjenerobre blodtrykk og hjertefrekvens.

Hint

  • Ta hensyn til pasienten for å overvåke hans utseende og eventuelle symptomer som kan oppstå under stresstesten.
  • Stopp tredemølle test så tidlig som nødvendig hvis pasienten viser noen faresignaler, for eksempel ubehag i brystet eller smerter, pustevansker, svimmelhet eller endringer i gangart.