Digidexo.com

global følelse hals

Helbredende krefter Edelstener

Helbredende krefter Edelstener


Det finnes mange typer av edelstener som kan benyttes for helbredelse. Edelstener er sortert etter farge. Hver farge har ulike helbredende egenskaper. Edelstener kan plasseres eller bæres på eller i nærheten av de syv chakraene. Hvert chakra er en kraft / energi punkt som er forbundet med et bestemt aspekt av helse eller liv.

Effekter

Mange velger gemstone helbredelse fordi det ikke er noen risikable bivirkninger involvert. Det er en gammel og helt naturlig form for healing fysiske og følelsesmessige plager. Krystaller fungere ved hjelp av energi og ved å sende vibrasjoner.

Historie

Gjennom historien edelstener har blitt brukt til healing. Krystaller er nevnt i Bibelen. Tidlige kristne visste at Guds energi kan flyte fra Gud selv inn i krystallen og deretter inn i den som blir helbredet. Egypterne brukte også krystaller vite at guddommelig energi kan strømme gjennom dem, og bli holdt i dem.

Identifikasjon

Røde gems brukes til vitalitet og vil, rosa steiner er for kjærlighet og skjønnhet, blå steiner hjelpe deg å være innsiktsfulle og få tålmodighet, grønne steiner hjelpe rense kroppen for sykdom, brune steiner hjelpe til med å få ting i orden, oransje steiner hjelpe deg å takle og hjelp i utholdenhet, gull steiner hjelpe deg å få rikdom, og gule edelstener hjelpe deg å få håp, lykke og kunnskap.

Funksjon

Plasser steiner på eller rundt den tilsvarende chakra. Det er syv chakraene: root for instinkt, sakrale hara for seksualitet, solar plexus for selverkjennelse, hjerte for følelser, hals for kreativitet, tredje øye for å få og bruke høyere kunnskap, og kronen for tilkobling med det guddommelige.

Advarsel

Edelstener kan og vil helbrede mange betingelser for liv og helse. Imidlertid bør edelstener aldri erstatte en lege og moderne medisiner. Hvis du har fysiske eller emosjonelle helseproblemer, må du oppsøke lege. Ikke selv behandle med edelstener.

Kan Allergi bli kurert?

Allergiske reaksjoner kommer i mange former: nysing, rennende øyne og kløende utslett. Alvorlige allergiske reaksjoner kan føre til anafylaktisk sjokk og død. Selv om en kur for allergier ville være et stort medisinsk gjennombrudd, det er ikke en kur på dette tidspunktet. Det er skritt som kan tas for å minimere effekten av allergi.

Outgrowing Allergi: Myte eller fakta?

Noen mennesker antar at barn vokser ut av allergier som de gamle. Dette gjelder spesielt med matallergier. Det er farlig å anta at du har vokst en allergi rett og slett fordi du ikke reagerer noe mer til maten. Hva får deg ingen synlige reaksjoner i dag kan føre til reaksjoner igjen i fremtiden. Sjekk med legen din før du drikker mat eller utsette deg selv for allergener som du tidligere har reagert på. Et mat kan være trygg å spise, men sjekk først.

Testing for Allergi

Hvis du legger merke til visse symptomer som tungpustethet, stram følelse hals, nysing, rennende øyne, eller et utslett, sjekk med legen din for å finne ut hva allergier du har. Legen din kan forskrive en ripe test for å innskrenke dine allergi triggere.

Minske Alvorlighetsgrad av allergisymptomer

Det finnes medisiner tilgjengelig for å hjelpe blokkere histaminer som gir allergiske reaksjoner. Allergivaksinering er en vanlig måte å minske reaksjoner på allergi over tid. Det er viktig å huske, at skuddet ikke vil kurere allergi. Andre medisiner kan være foreskrevet eller foreslått av legen din. Noen er tid utgitt, ment å bli tatt en gang om dagen for å avlaste generell pollen og sesongmessige allergier. Andre er hurtigvirkende i tilfelle av en uventet reaksjon.

Unngå Allergener

Hvis du har pollen allergi, sjekk pollen teller i området. Unngå å bruke omfattende mengde tid ute i rushpollen ganger. Pet dander er en annen vanlig allergi. Å vite på forhånd hvis noen har et kjæledyr vil forberede deg bedre for et besøk til huset deres. Sjekk ditt eget hjem. Allergener trives blant støv, tepper, utstoppede dyr. Hold huset rent, og lese etikettene før du kjøper såper og vaskemidler. Når du reiser, sjekk hoteller for mulige allergener som dunputer eller dyner. Kjemikalier som brukes til rene rom kan utløse astma, som kan røyke fra en tidligere beboer.

Emergency Forholdsregler

Avhengig av alvorlighetsgraden av allergi, kan legen forskrive adrenalin eller en annen type nødsituasjon allergi redning. Følg instruksjonene nøye, varsle familie og venner av dine allergier, og sørg for å ha medisiner med deg til enhver tid.

Hvis du fremdeles føler en tetthet i halsen, kan ikke puste, eller opplever uvanlige fysiske symptomer, kontakt lege umiddelbart.

Hurtigvirkende hjem rettsmidler for forkjølelse og sår hals

Forkjølelse er dessverre nettopp det, vanlig. Hvis du finner deg selv på jakt etter mer lettelse enn over-the-counter medisiner gir, vurdere hjem rettsmidler. Det er mange måter å lindre dine forkjølelsessymptomer rett i kjøkkenet ditt.

For Bryst og Sinus Congestion

Når du er syk, slimhinnene gå inn i overdrive, slik at du med en tett nese og overbelastet brystet. Løk og hvitløk kan bidra til å avlaste disse symptomene. Bare legg biter av fersk løk og hvitløk fedd til kokende vann. Fjern fra varmen, drapere et håndkle over hodet, og puste inn dampen. Dette bør åpne opp bihulene og hjelpe deg å puste lettere.

For en sår hals

Det er mange løsninger for en sår hals som er billig, lett og kan gjøres hjemme. Prøv bløtlegging noen bygg i varmt vann i ca fem minutter, og deretter legge en teskje salt og eddik. Gurgle blandingen i ca 30 sekunder, så spytte den ut.
En blanding av honning og sitron i åtte gram av varmt vann smaker ikke bare godt, men er flott for lindrende sår hals og undertrykke hoste.
Gargling vanlig saltvann er også stor for å drepe bakterier og lindre smerten av en sår hals.

Andre kalde rettsmidler

Ingefær kan hjelpe lindre noen av symptomene på forkjølelse. Du kan koke biter av fersk ingefær i vann, deretter press og drikke vannet for lindring av hoste eller feber. For en tørr hoste, prøve å legge damens fingre til en gryte med kokende vann og puste inn dampen. Noen matvarer og krydder, som hvitløk, løk, cayenne pepper og brønnkarse, kan bidra til å bekjempe sykdom da lagt til mat. Prøv forskjellige te avhengig av symptomene du har. Peppermynte-te kan bidra til å åpne tette bihuler og kamille kan hjelpe en feber eller urolig mage, og kan hjelpe deg å sove bedre.

Naturlig rettsmidler for å hjelpe en Nasty Forkjølelse og sår hals

Naturlig rettsmidler for å hjelpe en Nasty Forkjølelse og sår hals


Selv om det er ikke uvanlig for en person syk med en kald og lider av en sår hals å strekke seg etter en av de mange kalde medisiner tilgjengelig på et lokalt apotek, det er en rekke grunner til å forfølge naturlig, hjemme-baserte løsninger i stedet. Naturlig rettsmidler bruker enkle ingredienser enten funnet rundt i huset eller lett anskaffet, har de ikke en tendens til å forårsake ubehagelige bivirkninger, som døsighet, er det ingen unaturlige kjemikalier og de er billig.

Saline Solution

En av de mest ubehage kaldt symptomer er lunger. Ikke bare en tett nese gjør det vanskelig å puste, og kanskje føre til en hodepine, men også post-nasal drypp kan irritere halsen. Disse irriterende symptomene kan utbedres enkelt med en hjemmelaget saltvannsoppløsning som vil krympe neseslimhinnen og oppmuntre naturlig drenering.
For å forberede en saltoppløsning, kombinere 1 ts hver av kosher salt og natron med 32 gram av varmt vann. Ved hjelp av en pære sprøyte, senke hodet over en vask og peke venstre nesebor ned, forsiktig klem litt av løsningen i høyre nesebor, la vannet renne ut fra neseboret i vasken, gjenta med venstre nesebor, og deretter forsiktig blåse nesen. Dette kan gjøres to ganger om dagen, ved bruk av 8 til 16 gram av oppløsning pr nesebor, per applikasjon.

Velsmakende Medicine

Varme væsker holde kroppen hydrert slik at den kan helbrede og kan berolige betent nese og hals membraner. Te tilberedt med sitron, honning og ingefær er spesielt beroligende for en sår hals. Andre ingredienser for å legge til en kopp te inkluderer glatte alm bark (som strøk halsen), cayennepepper (som øker blodsirkulasjonen til halsen og trekker infeksjon unna), isop, lakris og granateple rinds.
Ifølge Mayo Clinic, kan det være noe til generasjoner gamle praksisen med å bruke kyllingsuppe som en kald rette. Ikke bare påvirker det hvordan immunsystemet celler gå gjennom kroppen, det fungerer også som en decongestant.

Gargling Solutions

En av de beste måtene å sooth en sår hals er å gurgle. Den mest grunnleggende gargling oppløsning er sammensatt av en teskje salt og 8 gram av varmt vann; men det finnes en rekke varianter av denne tradisjonelle oppskriften. For å legge ekstra kraft til gargling løsning, tilsett saften av en sitron, 1/4 ts cayenne pepper, 2 ss av eple cider eddik, fem dråper grapefruktkjerneekstrakt eller fem friske eller tørkede timian blader.

Konstant tørr hals

Konstant tørr hals


Dehydrering eller hals irritasjoner på grunn av en forkjølelse eller allergi kan skape en konstant tørr hals. Heldigvis finnes det triks for å rette eller berolige en tørr hals. Nøkkelen er å gjenkjenne og behandle den underliggende problem.

Dehydrering Effects

Dehydrering fra for mye natrium eller mangel på væske kan utløse en konstant tørr hals. Øk inntaket av vann, redusere natrium forbruk (ikke mer enn 1500 mg daglig) eller suge på knust is.

Vurdere en luftfukter

Varmesystemer kan opprette tørr luft inne i husene. Konstant eksponering for tørr luft utløser en tørr hals. En luftfukter tilfører fuktighet oppholdssteder.

Forebygging / løsning

Puste inn kald luft i vintermånedene kan også utløse en tørr hals. Innpakning et skjerf rundt munnen og nesen hjelper å unngå å puste i tørr, kald luft.

Fordeler med Chewing Gum

Tyggegummi stimulerer produksjonen av spytt, noe som bidrar til å lindre en tørr hals og munn.

Expert Insight

Den "Legens Book of Home Rettsmidler" anbefaler å gurgle med saltvann for å hjelpe lindre halsirritasjon og øke fuktighet.

Hvordan behandle barn sår hals

Hvordan behandle barn sår hals


Sår hals er en ganske vanlig foreteelse. De fleste av oss vil ha en minst en eller to ganger i året. Når det gjelder barns sår hals, de fleste forårsaket av andre enn bakteriell infeksjon faktorer. Dette betyr at du må finne en måte å behandle dem uten hjelp av antibiotika. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle barnas sår hals.

Hvordan behandle barn sår hals

•  Identifiser den mulige årsaken til ditt barns sår hals. Barn har sår hals for en rekke forskjellige grunner, noen av dem er de bakterielle infeksjoner som må behandles av antibiotika. En primær mistenkte er allergi, spesielt i løpet av de månedene der pollen teller er høy. Andre årsaker inkluderer irritasjon forårsaket av tørr luft, eksponering for tobakksrøyk, høyt og hyppig roping, en forkjølelse eller en annen virusinfeksjon.

Eliminer miljømessige faktorer som kan forverrer barnets sår hals. Det betyr å bli kvitt kjæledyret som han kan være allergisk, og gir en luftfukter for å motvirke tørr luft forårsaket av vinteren varmesystem, banning sigaretter nærheten barnet ditt og oppmuntre ham til å spille roligere spill helt til halsen føles bedre.

Unn smerten av en sår hals med over-the-smerte relievers og halspastiller. Doserings for barnas medisiner varierer avhengig av deres vekt. Sørg for at du lese hals pastill pakken nøye for å sikre at du ikke gir barnet ditt mer enn den maksimalt anbefalte daglige beløpet.

Hold barnet godt hydrert. Smøring halsen, mens kanskje en smertefull forsøke, vil bidra til å unngå økte smerter forårsaket av parching. La barnet ditt til å spise is spretter eller drikke en søt drikke han ikke får med jevne mellomrom for å lokke ham til å drikke mer væske.

•  Gi en rekke valg av myk og flytende matvarer for å holde barnets mage fra growling. Hun må ha noe i magen hennes hvis hun tar en smertestillende, så tilby henne et utvalg av supper, te, puddinger og milkshake som ikke gjør vondt så mye å gå ned.

Distrahere barnet fra smerten. Barn har en tendens til å fokusere på sykdom eller smerte, spesielt når de ikke har noe annet å gjøre. Vurder å lage en dag hjemme med en sår hals, en dag hjemme for å se en spesiell film eller spille spill du normalt ikke spille. Ikke bare vil barnet ditt bli distrahert, men du vil heller ikke nødt til å behandle klager hele dagen lang.

Hint

  • Som med alle andre medisinske tilstand, hvis barnet viser tegn til forverring eller ikke viser noen bedring i løpet av få dager, ring din barnelege for en avtale.
  • Når du ser på smertestillende for barn, holde seg borte fra aspirin. Det er en årsakssammenheng til en sjelden syndrom som kalles Reyes syndrom.

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

I 2007 Food and Drug Administration (FDA) begynte å stille spørsmål ved sikkerheten av barns kaldt medisiner. FDA tjenestemenn presset på for et forbud, som siterer barnas kaldt medisiner som den skyldige i 123 barns dødsfall. Selv om dette er nok til å føre til at mange foreldre til å unngå medisinering sine syke barn, ønsker ingen av foreldrene å se barnet sitt lide. Finne den beste hjem rette for barnas forkjølelse kan ha både foreldre og barn smilende på et blunk.

Saline

Saline nesedråper er en naturlig løsning som kan benyttes til å løsne slim fra nesen og fjerne puste passasjer. For å plassere dråpene, har barnet ligge på ryggen mens du plassere to eller tre dråper i tett nesebor. Gi henne nesen litt gni inntil hun hevder løsningen går opp nesen eller at det kiler. Deretter har hun stå opp og blåse nesen. Hvis hun ikke vil sitte stille lenge nok til å tillate dette, plasserer en luftfukter på rommet sitt for å fjerne nesen sakte.

Honey

En av de verste tingene med å ha et sykt barn i huset er den vedvarende hoste som har ham våken hele natten lang. For å avlaste denne hoste, prøve å gi barnet litt honning før sengetid eller i mellom hoste passer. The American Academy of Pediatrics antyder 1/2 teskje for 2 til 5-åringer, 1 ts. for barn i alderen 6 til 11 og 2 ts. for eldre barn. Honning kombinert med en kul-tåke luftfukter bør ha barnet sove gjennom det meste av natten.

Suppe

Ifølge Mayo Clinic, er at gamle ordtaket om kyllingsuppe herding forkjølelse sant. Varme og buljong-baserte supper som kylling noodle og grønnsaker bidrar til å tømme brystet lunger, åpne nesegangene og lette en sår hals. Best av alt, å få et barn til å spise suppe er vanligvis den enkle delen i forhold til noen hjemme rettsmidler.

Fysioterapi

Hvis din lille barnets bryst er overbelastet, kan du utføre litt fysioterapi på henne for å få henne puste klart igjen. Legge ansiktet ned over knærne eller ha henne sitte på fanget lener seg fremover. Deretter plasserer en cupped hånd på ryggen hennes og trykk forsiktig. Dette kan fysisk løsne slim og tillate henne å hoste opp de tingene som gjør det vanskelig å puste.

Pastiller

For å behandle en hoste og sår hals, kan du gi ikke-medisinert pastiller til barn over en alder av 4. Disse pastiller hjelpe å nummen mekanismene som forårsaker et barn å hoste og verke med få eller ingen bivirkninger.

Felles hals problemer

Felles hals problemer


Faryngitt, eller sår hals, er en av de hyppigste årsakene til besøk til familien leger, ifølge University of Maryland Medical Center. De fleste sår hals er forårsaket av virus, og vil gå bort på egenhånd i en uke eller mindre. Andre vanlige tilstander forbundet med sår hals krever medisinsk behandling.

Forkjølelse eller influensa

I tillegg til sår hals, symptomer på forkjølelse innbefatte hoste, nysing og feber opp til 102 grader Fahrenheit, mens symptomer på influensa inkluderer hoste, kvalme, muskelsmerter og feber over 102 grader. Virus forårsaker både forkjølelse og influensa. I de fleste tilfeller vil leger anbefaler å behandle symptomene til du får bedre ved å gjøre ting som å få nok hvile, drikke mye væske og gurgle med varmt saltvann eller bruke pastiller for å lindre vond hals. I alvorlige tilfeller av influensa, kan en lege foreskrive en antiviral medisiner, ifølge Family Doctor.org.

Mononukleose

I tillegg til sår hals, symptomene på kyssesyke inkluderer feber, trøtthet, hovne kjertler i nakken og armhulen, tap av matlyst og nattesvette, ifølge Family Doctor.org. Mononukleose er forårsaket av Epstein-Barr-viruset, som finnes i spytt og slim, og kan spres ved å kysse, noe som er grunnen til at det er noen ganger kalt "kyssesyken", så vel som ved eksponering til å hoste eller nyse eller dele mat kjøkkenutstyr. En lege kan utføre en blodprøve for å bekrefte diagnosen. Den mono-viruset går unna på egen hånd, med symptomer vanligvis varer i fire uker. Behandling av symptomer inkluderer hvile, væsker og gargling eller pastiller for svelg.

Strep Throat

Bakterier av slekten Streptococcus forårsake streptokokker. Symptomer i tillegg til sår hals inkluderer feber, hodepine, hvite flekker i halsen eller på mandlene, røde og hovne mandler, smerter ved svelging og hovne og ømme kjertler i kjeven og halsen. Magesmerter og oppkast er flere symptomer som er mer vanlig hos barn. Hvis strep hals ikke behandles, kan det føre til nyre betennelse eller revmatisk feber. Å fastslå årsaken til sår hals, kan legen gjøre en rask strep test, som tar ca 15 minutter, og / eller en hals kultur. En hals kultur, som tar mellom 24 og 48 timer, kan avgjøre om sår hals er forårsaket av en annen enn Streptococcus eller av et virus bakterien. Sår hals med en bakteriell årsak behandles med antibiotika.

Tonsillitt

Symptomene på betennelse i mandlene, en infeksjon i mandlene, likne de av strep hals, ifølge Family Doctor.org. Tonsillitt, derimot, er et resultat av enten bakterier eller virus. Hensiktsmessig behandling avhenger av årsaken, så rask og nøyaktig diagnose er viktig, ifølge Mayo Clinic. Betennelse i mandlene er mest vanlig fra førskolen årene til midten av tenårene. Tonsillectomies, eller kirurgisk fjerning av mandlene, kan være nødvendig for ofte tilbakevendende betennelse i mandlene, kronisk betennelse i mandlene eller bakteriell betennelse i mandlene som ikke responderer på antibiotikabehandling.

Allergi Vs. Forkjølelse hos barn

Allergi Vs.  Forkjølelse hos barn

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet ditt har en vanlig forkjølelse eller allergi. Lære grunnleggende symptomer på både allergi og forkjølelse vil hjelpe deg å avgjøre hva barnet lider og hindre unødvendige legebesøk.

Allergisymptomer

Allergier hos barn kan være vanlig i løpet av våren, på sensommeren og høsten. Allergier vanligvis føre til en rennende nese med klart rennende nese. Det kan også føre til en skrapete og kløende hals, men en ikke smertefull sår hals. Allergi tendens til å forårsake røde, kløende og rennende øyne. Langvarig staver av nysing også kan oppstå. Allergi og forkjølelse både kan føre til en hoste som blir verre om natten, men en hoste på grunn av allergi har en tendens til å vare lenger.

Kalde Symptomer

Forkjølelsesvirus (rhinovirus) har en tendens til å blusse opp i vinter og kan vare opp til to uker. Hvis barnet ditt har feber, de sannsynligvis har en kald. Viruset forårsaker rennende og / eller tett nese med hvit, gul og grønn slimete. Forkjølelse kan føre til en smertefull sår hals i motsetning til en skrapete eller kløende hals forårsaket av allergi. Barnets lymfeknuter kan hovne opp, og de kan være mer sliten og sløv. Rhinoviruset forårsaker tilfeldig nysing. Hoste kan utvikle og bli verre om natten, men det skal ikke vare så lenge som en hoste på grunn av allergi. Barn med en kald kan spy slimete etter en hostende spell.

Hensynet

Ifølge CommonCold.org, kan yngre barn ikke praktisere god personlig hygiene, for eksempel håndvask. Sinus og øre drenering passasjer og bronkiene er liten og lett hindret av slim. Disse faktorene gjør barn utsatt for forkjølelse.

Allergi behandlinger

Allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter antihistaminer og allergi medisiner. For vedvarende og alvorlige allergier, kan det hende at barnelege foreskrive resept styrke antihistaminer og allergi medisiner og / eller anbefale et besøk til en allergolog for testing. Allergivaksinering kan være anbefalt for barn som lider av alvorlige allergier.

Kalde Behandlinger

Over-the-counter kan brukes kalde og hoste medisiner til å behandle barn med forkjølelse. Ibuprofen og paracetamol kan behandle lavgradig feber og smerter i kroppen. Kontakt barnelege for aggressive kaldt symptomer som ikke synes å bli stadig bedre etter fem til syv dager som forkjølelse som varer mer enn syv til ti dager kan utvikle seg til øret, sinus og brystet infeksjoner. Din barnelege kan foreskrive sterkere decongestants, hoste medisiner, expectorants og mulige antibiotika for å hindre mulig øret, sinus og / eller brystet infeksjoner.

Forebygging / løsning

Forebygging av allergi kan være vanskelig, men å holde barn borte fra miljøer, mennesker og dyr som utløser reaksjonene ville være den beste forebyggende metode. For å hindre forkjølelse, hjelper hyppig håndvask hindre overføring av virus. Begrense eksponering for mennesker med forkjølelse.

Betraktninger

Hvis barnet ditt er yngre enn 2, de mest sannsynlig ha en kald, ikke allergi. Allergi vanligvis ikke overflaten før etter fylte 2. Allergi er ikke smittsom og kan utvikle seg raskt når barn blir utsatt for allergener. Forkjølelse er svært smittsom og kan lett gått fra direkte og indirekte kontakt med smittede personer og gjenstander.

Hjem rettsmidler for forkjølelse hos barn

Som forelder, når barnet er syk alt du ønsker å gjøre er å gjøre dem komfortable og gir dem lindring. Når det er sagt, mange av de over-the-counter forkjølelsesmedisiner virke litt tøffe for de små. Hvis din lille man lider av en kald, det er mange hjem rettsmidler for forkjølelse hos barn som kan være like nyttig som butikken kjøpte medisiner. Imidlertid bør noen hjemme rette brukes med nøye vurdering og samråd med barnets lege.

Tea

Varm te med honning og / eller kalk er flott for barn som er forkjølet. Honning er en naturlig antiseptisk og antibiotika. Plus, kan det berolige en irritert hals og redusere betennelser. Honning bør ikke gis til barn under ett fordi det fordøyelsessystemet ikke er modne nok til å fordøye komponentene. Lime er også en antiseptisk og en utmerket kilde til vitamin C. Ginger te er flott for barn med en kald fordi det bidrar til å redusere feber og lindre hoste.

Bath

Ikke mange ting berolige som et varmt bad når du er syk. Det er mange essensielle oljer som du kan legge til ditt barns badevannet for å lette symptomer forårsaket av en kald. Prøv å legge til noen få dråper lavendel eterisk olje til et varmt bad. Kontroller at oljen er godt blandet før barnet ditt får i karet. Lavendel essensielle oljen er flott for barn som har en kald fordi det hjelper dem å slappe av og damp kan berolige en hoste forårsaket av lungebetennelse eller bronkitt.

Treats

Du kan enkelt lette en sår hals ved lammende den med en kald Popsicle. Lag dine egne popsicles ved hjelp av ispinner og en isbit brett. Bruk en nærende juice som eple, drue eller appelsinjuice. Barna vil elske det, og det vil gjøre dem føler seg bedre. Du kan også puré bær og lage frossen frukt spretter. Bær er rike på kroppen nærende antioksidanter og vitamin C.

Basic Care

På slutten av dagen, den beste hjem rette for kaldt lindring kommer fra den grunnleggende behandling. Pass på at barnet får nok hvile og væske. Oftere enn ikke en kald vil gå sin gang i 7 til 10 dager. Men kan hjem rettsmidler bidra til å gjøre barnet ditt mer behagelig og i noen tilfeller forkorte varigheten av forkjølelse.

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse


En vanlig forkjølelse kan være elendig, spesielt for et barn lider av en rennende nese, sår hals og hoste. Den beste behandling er hvile, men et varmt bad kan hjelpe suge bort smerter og plager i forbindelse med en forkjølelse eller influensa. Det er produkter du kan kjøpe i form av salter, geleer og oljer for å legge til badet som arbeider for å trøste barnet ditt. Du kan også lage din egen urte rettsmidler som er like effektive.

Over mot produkter

Det er flere badeprodukter som kan lindre barnets kaldt symptomer. Prøv Rocky Mountain Soap Selskapets Forkjølelse og influensa badesalt, en kombinasjon av essensielle oljer som letter stress som det fungerer å roe hoste og lindre lunger. Laget av en blanding av essensielle oljer inkludert eucalyptus og lavendel, dette badet suge letter symptomer som det trøster og beroliger. Kiss My Face har formulert en Forkjølelse og influensa badekar og dusj gel som bruker en blanding av eukalyptus, fennikel og horehound å sooth bort symptomer.

To andre Forkjølelse og influensa Bath soaks er Abra Terapeutisk, en botanisk blanding av eukalyptus, rosmarin og peppermynte for å redusere smerter i kroppen og frysninger og CO Bigelow, som bruker ekstrakter av willow bark, solhatt og ingefær. Bare legg den på barnets badevann.

Hjemmelaget

Legge urter til varmt bad vann utvikles naturlige, medisinske oljer for å behandle kaldt symptomer. Mens du legger en håndfull urt til barnets bad vil fungere, er det vanskelig å rydde opp og kan føre til rørleggerarbeid problemer. Ved først å lage en infusjon, ved hjelp av en pose pose eller enkle å bruke eteriske oljer vil fungere som en restorative uten alle problemer.

Infusjonen en urt er prosessen med å helle kokende vann over den og sette den til å steile. Velg urt du ønsker å sette mot. For en effektiv infusjon, vil du trenger 2 ts. tørket urt eller 6 ts. frisk urt. Hakk urtene og legg i en bolle eller stort krus deretter helle en kopp kokende vann over urtene og la det bratt i tre timer. Å behandle såre muskler og smerter prøve å lage en infusjon med Comfrey eller timian. For å bedre humøret eller lindre depresjoner bruk rosmarin, lavendel eller bergamot eller å kjempe søvnløshet bruk kamille, humle, lavendel, sitronmelisse, merian eller vendelrot. Brew en infusjon av noen av disse deretter legge til badet.

Urteposer eller urte bade poser er poser laget av cheesecloth, organza eller muslin fylt med urter og bundet på toppen. Kjøp stoff som vil holde urte saken, men la vannet strømme gjennom så bare sy sidene og bunnen forlater toppen åpen. Stuff posen med urter og sikker topp med en streng eller ledningen. Slip ledningen rundt kranen slik at vannet renner gjennom posen som badekaret fylles. Så la posen flyte i karet sammen med barnet ditt. For en følelse bedre bad pose, fyll med 1/4 kopp timian, salvie, lavendel, mynte, laurbærblad og rosmarin.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er skapt gjennom en destillasjon prosess og når du arbeider med disse oljene, aldri bruke mer enn 10 dråper olje per bad. Eteriske oljer er svært sterk og kan brenne huden ved kontakt. Fyll barnets kar med vann og tilsett noen dråper eterisk olje under rennende vann. Etter hvert som oljen beveger seg gjennom vannet, vil lukten stige. Lær barnet å slappe av og puste dypt. Denne metoden fungerer godt for å lette lunger. Prøv å legge til flere dråper eterisk olje av eukalyptus under rennende vann. Duften fra oljen vil stige i dampen for en beroligende innhaleres.

Sår hals og tett nese rettsmidler for babyer

Det kan være frustrerende å se barnet ditt lider med en sår hals og tett nese og ikke vet hva de skal gjøre for å hjelpe. Utvikling immunforsvar kan ikke bekjempe hver bug eller allergen, men delikate organer ikke kan håndtere mange vanlige medisiner for å redusere symptomene. Selv om du ikke kan kurere forkjølelse eller allergi symptomer, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre babyen mer behagelig.

Rettsmidler

Hvis du mistenker at barnet ditt har en sår hals på grunn av en legens diagnose eller barnet mates ikke riktig, kan Tylenol eller andre smertestillende medisiner hjelpe. Oppsøke lege, og bruke den anbefalte doseringen for babyens alder og vekt.

Fuktighet vil bidra til å tømme nesegangene for babyer som lider av en tett nese. Gi barnet mye væske, og være spesielt oppmerksom hvis barnet er å spise fast føde, samt melk. Ta babyen inn på badet mens en varm dusj er i gang. Dampen fra dusjen vil åpne opp nesegangene og la barnet å puste lettere. På samme måte bruker en luftfukter i barnets soverom. Cool tåke luftfuktere er mindre sannsynlighet for å forårsake mugg og andre fuktproblemer, men bruke noen luftfukter med forsiktighet, som du ikke vil at babyens sengetøy eller andre stoffer for å bli fuktig. Drypp saltvann (saltvann) faller inn i barnets nesebor etter en rask måte å tømme nesen. Dette fungerer bra hvis barnet har en hard tid å spise.

Unngå

Ikke gi aspirin til et barn under 18. Aspirin er forbundet med Reyes syndrom, som er en potensielt dødelig sykdom.

Hoste og kaldt medisiner ble relabeled i 2008 for å fraråde bruk hos barn under alder alder av 4. Det er ingen bevis for at disse medisinene er effektive hos små barn, og de kan være skadelig på grunn av potensialet for overdose. Også unngå medisinert nese og hals spray. De er ikke kjent for å være effektive og kan irritere nese og hals passasjer videre.

Forskjeller mellom Forkjølelse og influensa symptomer

Forskjeller mellom Forkjølelse og influensa symptomer


Den vanlig forkjølelse og influensa er forårsaket av forskjellige virus. Disse sykdommer ha lignende symptomer, og det kan være vanskelig å skille mellom de to. Men symptomene på influensa er generelt mer intens og ekstremt. Alle som tror de kan ha influensa kan besøke sin lege for spesiell testing som vil bekrefte om de lider av influensa eller forkjølelse. Motta en influensa diagnose tidlig og starter medisiner som Tamiflu kan bidra til å redusere symptomer og varighet av influensa. Her er forskjellene mellom forkjølelse og influensa:

Fever

Forkjølelse vanligvis ikke vil produsere en feber. Hvis den gjør det produsere en feber, generelt kommer det på hvert er mild og / eller er et resultat av en infeksjon som utvikles i bihulene eller ører, spesielt hos barn. Den influensa vil føre til en feber som ofte vil komme plutselig og være veldig høy. De fleste vil føle deg bra og så plutselig får feber og andre influensasymptomer på en gang.

Frysninger

Folk som har forkjølelse kan føles litt kaldt, men de vanligvis ikke har frysninger. Personer som har influensa får frysninger. De kan føle at de ikke kan få varm nok, selv om de har på seg lag og i seng med ekstra tepper på dem. Personer med influensa kan også ha svettetokter som deres feber svinger.

Hoste, Lunger og Hodepine

Forkjølelse generelt produserer en produktiv, våt hoste. Influensa generelt produserer en hoste som er hacking, uproduktiv og tørr. En tett nese, lagre hals og nysing er vanlige symptomer på forkjølelse, mens hodepine og ubehag i brystet er symptomer på influensa.

Smerter i kroppen og trøtthet

En vanlig forkjølelse kan gjøre en person føler trekk og muligens litt verkende. Den influensa vil gjøre en person veldig trøtt og på det punktet av utmattelse. De vil også føle smerter i hele kroppen. Selv snu seg i sengen eller gå på do kan skade. Influensa kan infisere lungene og ledd.

Onset

I motsetning til vanlig forkjølelse, som kan produsere flere symptomer over tid som den kalde forverres, influensa symptomer vanligvis kommer bare timer etter hverandre. Personer med forkjølelse vil generelt føle symptomer eskalere i løpet av noen dager eller en uke eller mer. Influensa symptomer streik plutselig. En person kan bli sengeliggende i tre til seks timer etter følelsen sine første symptomer.

Symptomer på sår hals

Sår hals, også referert til som faryngitt, kan være forårsaket av infeksjoner, allergier eller livsstilsfaktorer som røyking, drikking eller langvarig roping. Heldigvis kan symptomene på en sår hals ofte bli behandlet hjemme med hydrering, pastiller og smertestillende.

Svelgeproblemer

Problemer med å svelge mat og drikke er ofte et tidlig symptom på en sår hals, og babyer med sår hals kan nekte flaske eller bryst.

Tørrhet

Mennesker med en sår hals kan oppleve en følelse av tørrhet eller scratchiness, og kan beskrive følelsen som en "kile" eller en "frosk" på baksiden av halsen.

Heshet

Sår hals som er irritert og betent kan føre mennesker til å utvikle en hes eller hese stemme, noe som kan gjøre å snakke vanskelig.

Slim

Dreven slim kjører ned på baksiden av halsen kan utvikle seg i mennesker med en sår hals, og slimet kan føre til en dårlig smak og unormal følelse i munnen.

Pain

Mennesker med en sår hals kan merke smerter ved pusting eller snakke, og halsen og lymfeknuter kan være sår eller øm å ta på.

Hevelse

Hevelse og rødhet på innsiden av halsen og munnen kan utvikle seg i mennesker med sår hals, og betennelsen kan strekke seg inn i mandlene og lymfeknuter i halsen.

Botemidler for en kløende hals

En kløende hals kan være et enkelt symptom på en rekke sykdommer som halsbetennelse, en vanlig forkjølelse eller allergi. Kløe er vanligvis ledsaget av andre symptomer som rennende øyne, rennende nese eller hoste.

Milde tilfeller vanligvis rydde opp innen en dag eller to uten medisin. Hvis problemet vedvarer, er det botemidler for en kløende hals som kan ha deg følelsen bedre på kort tid.

Hold deg hydrert

Noen ganger dehydrering kan føre til en tørr, kløende hals. Tørketrommelen luft i vintermånedene sammen med automatisk varmesystemer innendørs kan forverre problemet enda mer. Prøv å drikke rikelig med vann for å holde seg hydrert og redusere den tørre følelsen som fører til kløe og irritasjon. Drikkevann kan være en av de beste botemidler for en kløende hals.

Salt Water Gurgle

Gargling med varmt vann og salt er en gammeldags, prøvde og sanne rette for et kløende hals. Kok ca tre kopper vann med tre spiseskjeer med bordsalt. La vannet kjøles ned til en varm temperatur. Bruk den til å gurgle, og gjenta behandlingen i løpet av dagen etter behov.

Vaporizor

Fuktigheten fra en varm, damp vaporizer kan gi umiddelbar lettelse for et kløende hals. Det kan også hindre at problemet skjer - spesielt mens du sover. Hvis du pleier å sove med munnen åpen, kan du oppleve kløe eller sår hals når du først våkner om morgenen. En varm damp vaporizer vil holde halsen og nesegangene fuktet.

Ginger

Ingefær er et beroligende middel for et kløende hals. Du kan trykke på et stykke fersk skrelt ingefær rot å trekke ut en teskje av juice. Bland den med en teskje honning, varm det litt og svelge blandingen for lindrende lettelse. Du kan også bratt ingefær i en kopp med varmt vann for å lage en te og tilsett en teskje honning og sitron.

Tumeric og Milk

Tumeric og melk sammen er ansett som et effektivt kløende-hals kur. Bare koke en kopp melk med en teskje av tumeric krydder sammen. La den kjøle seg ned før det er fortsatt varmt nok til å drikke. Drikk melk rett før sengetid i minst tre netter på rad.

Antihistaminer

En kløende hals er ofte et symptom hvis sykdom eller allergier. Det er noen over-the-counter medisiner som kan bidra til å gi lindring. Hvis kløen følger andre symptomer som feber, hevelse eller utslett, bør du oppsøke lege. Du bør også gå til legen din hvis kløende følelsen vedvarer i fem dager eller mer for å utelukke alvorlig sykdom.

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler


Summers begynner å bli varmere, og noen mennesker liker å være utendørs, regarless av varmen. Disse menneskene trenger en måte å holde seg kjølig, og en av de beste måtene er ved å kjøle ned på baksiden av halsen. Dette vil bidra til å senke temperaturen til hele kroppen, og derfor å redusere faren for heteslag. Kjøle nakke wraps er stor for bygningsarbeidere, personer som arbeider på messer, utendørs badevakter og andre arbeidere som får veldig varmt på deres arbeidsplasser.

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

•  Skjær en stripe av materiale som er om lag tre meter lang og ca fire inches bred. Du kan bruke alle slags trykksaker du vil, så lenge materialet er bomull. Dette vil tillate vann å trenge inn i materialet til å fukte de kjøligere perler, og tillate overskytende fuktighet å komme ut av perlene og duken.

Brett materialet i to på langs og sy opp en kortside og langsiden. Vær sikker på at materialet er brettet slik at den "gode", eller høyre, er siden av materialet brettes inn på seg selv. Etter syingen er ferdig, slår røret av materialet innsiden ut, så "gode" siden er på utsiden av røret og sømmen er på innsiden.

•  Sy røret omtrent seks inches fra den lukkede ende for å la en del av halsen vikle for å binde. Hell ca 2-3 spiseskjeer med kjøligere perler inn i røret. Sy opp et parti av røret seks inches fra den åpne ende og deretter sy denne enden lukket.

Sug halsen wrap i kaldt vann i ca 15 minutter. Hvis du vil ha en veldig kaldt halsen wrap, suge den i isvann. De kjøligere perler vil ta på vannet, forårsaker dem til å hovne opp og fylle røret. De vil ha en gel-lignende følelse når de er fulle av vann.

Ta halsen wrap fra vannet, legg det på baksiden av halsen og nyte. Hvis du skal flytte rundt, bruker de seks tommers bånd i hver ende av halsen wrap å knytte det til halsen. Dette vil bidra til å sikre halsen wrap som du beveger deg rundt.

Hint

  • Kjenn versitility av halsen wrap. Den kan brukes rundt hodet for å avkjøle legemet ned, rundt leddene tilstrekkelig til å dempe smerte fra forstuinger, eller det kan varmes i mikrobølgeovnen for å gi fuktig varme til kroppen.
  • Ikke la halsen wrap i vann i lengre perioder av gangen. Dette kan føre til skader på halsen wrap.

Alvorlige sår hals Symptomer

En sår hals er en betennelse i svelget og / eller hals. Det er et symptom på et virus som er svært smittsomt og bør overvåkes nøye. Alvorlige sår hals kan ha ulike årsaker. Det finnes også flere løsninger for dette symptomet. Normalt alvorlige sår hals bare vare 4-5 dager. Det er ingen reell kur for å stoppe alvorlige sår hals oppstår, men du kan ta forebyggende skritt holde dem fra reoccurring ofte.

Årsaker

En alvorlig sår hals kan være forårsaket av en felles virus, for eksempel en forkjølelse og influensa, eller av en bakteriell infeksjon. Den mest vanlige bakterielle infeksjon er Streptococcus, noe som fører til strep hals. Sinus drenering eller post-nasal drypp kan også få en til å ha en sår hals. Folk som snorker om natten kan puste gjennom munnen, noe som kan føre til at halsen for å være tørr og sår.

Symptomer

Et vanlig symptom på en alvorlig sår hals er smerte med å svelge og muligens en hes stemme. Pus kan vises på mandlene og halsen kan være rødt. Halsen kjertlene kan være øm, så vel fra betente lymfeknuter. Andre symptomer som kan oppstå i hele kroppen er hodepine, feber og kvalme. Dette kan være tegn på enten en bakterie- eller virusinfeksjon. Hvis en person merknader hvite flekker som vises i halsen, kan dette være et tegn på strep hals. Hvis en alvorlig sår hals vedvarer i mer enn to uker, bør du kontakte legen din.

Behandling

En sår hals kan lett behandles hjemme. For å lindre noe av smerten og hevelsen, gurgle med varmt saltvann. Drikk mye varme væsker, for eksempel suppe eller te, for å forhindre dehydrering og for å berolige halsen. Luftfuktere og vaporizers også arbeide for å avlaste en hes stemme. Decongestants, hoste drops og halspastiller kan brukes til å hjelpe nummen halsen smerte og tillater deg å puste lettere.

Emergency

Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis du opplever hevelse i tunge eller svelg, pustevansker og / eller alvorlig dehydrering. Hvis siklende utvikler eller du er ute av stand til å gråte eller lage lyder, kan du bli lider av epiglottitt, også kjent som betennelse epiglottis. Epiglottis er klaffen av vev som ligger over luftrøret. Det lukkes når en person svelger for å stoppe mat og fluider fra å bevege seg inn i luftrøret. Epiglottitt kan være dødelig hvis den ikke behandles raskt.

Forebygging

For å bidra til å redusere risikoen for å få et alvorlig sår hals, vaske hendene ofte, spesielt når du er rundt personer som kan være syk. Drikk nok væske for å hindre dehydrering. Noen irriterende stoffer som kan forårsake sår hals er røyk og røyk samt roping. Unngå disse irritanter så mye som mulig. Ikke del drikking og bestikk med noen for å forhindre spre bakterier. Unngå også personer som kan ha strep hals.

Rettsmidler for Chest Forkjølelse

Symptomer på en kiste kald inkluderer en tørr hoste, piping i brystet og sår hals. Mens brystet forkjølelse er vanligvis milde og sjelden føre til alvorlige komplikasjoner, de er ubehagelig og symptomer kan somle i flere dager eller uker. Men det finnes måter å bøte på en kiste kald og utvinning raskere, slik at du kan gjenoppta normale aktiviteter, og du reduserer risikoen for å utvikle en alvorlig øvre luftveisinfeksjon.

Kalde medisiner

Brystet forkjølelse reagerer godt på kalde medisiner. Flere legemidler er tilgjengelige over-the-counter. Men å behandle en kiste kaldt, er det best å velge medisiner som inneholder ingredienser som en hoste suppressant å lette en alvorlig hoste og slimløsende for å hjelpe deg å utvise slim fra brystet. Forkjølelsesmidler er også effektive løsninger for en rennende nese, sår hals og smerter i kroppen. Les instruksjonene nøye og ta OTC medisiner som anvist.

Teknikker for å løsne slim

Brystet lunger er et typisk symptom på brystet forkjølelse. Når tykt slim utvikler i brystet, tungpustethet, hoste og irritasjon i halsen kan utvikle seg. Å tynne slim og bli kvitt lunger, øke væskeinntaket. Ideelle drikker inkluderer vann og appelsinjuice, som kan tjene som en naturlig slimløsende. Et annet effektivt middel er å spise kyllingsuppe. Varmen spiller en rolle i å løsne tykt brystet slim. Også plassere en varme luftfukter på soverommet eller sitter i en dampende bad kan bli kvitt lunger og lette en kiste kaldt.

Forbedre immunsystem

Styrking et lavt immunforsvar er en annen måte å lindre en kiste kaldt raskt. Du kan forbedre immunsystemet og bidra til å bekjempe infeksjonen ved å ta vitamin C-tilskudd eller drikke appelsinjuice. Å få skikkelig hvile når du arbeider med en kiste kaldt er også et effektivt middel. Selv brystet forkjølelse krever sjelden sengeleie, ta hyppige pauser i løpet av dagen, noe som reduserer fysisk anstrengelse og sove de anbefalte åtte timer om dagen kan styrke ditt immunsystem.

Hvordan vet Forkjølelse Fra Strep

Hvordan vet Forkjølelse Fra Strep


Mange ganger en vanlig forkjølelse omfatter en sår hals, noe som gjør det vanskelig å skille fra strep hals. En kald er et virus, men strep er en bakteriell infeksjon som vanligvis krever behandling med et antibiotikum. Ved å anerkjenne de karakteristiske kjennetegn for hver sykdom, kan du gjøre de nødvendige lege avtale til å behandle strep eller bare prøve å redusere kaldt symptomer med over-the-counter medisiner.

Bruksanvisning

•  Vurdere om du har en tett eller rennende nese, nysing eller hoste. Dette er vanlige forkjølelsessymptomer som vanligvis ikke er til stede med strep.

Sjekk din hals for lyse røde mandlene og hvite flekker hvis du har en sår hals. Føl deg hvis du har hovne kjertler i nakken. Dette er symptomer på strep. Forkjølelse noen ganger har en sår hals, men ikke de andre hals symptomer.

Ta temperaturen. Forkjølelse sjelden har en temperatur; Det er imidlertid en typisk symptom med strep.

dommer når symptomene først begynte, og hvor lenge de har vedvart. Utbruddet av en kald er vanligvis gradvis. De kalde symptomene ikke vanligvis forekommer på samme tid, men noen av dem, slik som hoste og sår hals, kan ha en lengre varighet enn andre. Strep har normalt en mer plutselig innsett.

Lag en lege avtale dersom du mistenker at du har strep. Legen din kan ta en hals kultur for å teste for strep. Resultatene av en hurtig-strep test er klare i løpet av minutter. En lege foreskriver vanligvis antibiotika for å rydde opp strep.

Hint

  • Små barn kan klage over magesmerter i stedet for halsen smerte med strep.
  • Noen ganger kan en utslett vises med strep.
  • Kontakt legen din hvis din kald utvikler respiratoriske komplikasjoner, for eksempel økt hoste eller brystsmerter, høy feber, eller pustevansker. Vurdere å se legen din hvis kaldt symptomer vedvarer utover en eller to uker.

Behandlinger for tørr hals

Behandlinger for tørr hals


En tørr hals eller munn kan gjøre å snakke eller puste vanskelig eller smertefullt. Dette symptomet kan være en indikasjon på en mindre sykdom, som en forkjølelse, men det kan også være et tegn på en mer alvorlig medisinsk tilstand som diabetes, anemi eller HIV. Hvis du mistenker at din tørr hals kan være et tegn på andre medisinske problemer, ta kontakt med legen din om behandlinger eller livsstilsendringer som kan hjelpe.

Livsstil endringer

Din tørr hals kan være et symptom på dehydrering. Bestrebe seg på å drikke minst seks til åtte 8-unse glass vann gjennom hver dag. Skråtobakk, røyking eller puste med munnen åpen kan også forverre tørr hals. Avslutte disse vaner for å forbedre din tørr hals.

Håndtere medisinske bivirkninger

Hvis du har hatt dine spyttkjertlene fjernet, kan du oppleve tørr munn og tørr hals. Nerveskader og kreft behandlinger som kjemoterapi kan også spille en rolle i tørr hals; Spør legen din om hjelp. Hvis du bruker muskelavslappende eller beroligende midler, snakke med legen din om å redusere disse medikamentene, eller bytte til en annen medisin for å lindre tørr hals.

Medisinering

Hvis du har tørr hals som et symptom på en annen tilstand, kan behandling av tilstanden lindre tørr hals. Hvis du har en hoste eller sår hals, for eksempel, kan du ha en allergi, forkjølelse eller en bakteriell infeksjon. En hoste suppressant, kan antibiotika eller allergi medisin kurere den underliggende problemet som forårsaker din tørr hals. Spør legen din om over-the-counter eller reseptbelagte behandling.

Pastiller og te

Halspastiller øker spyttproduksjon, noe som kan lindre en tørr hals. Sukkerfri harde drops kan gi en tilsvarende ytelse. Varme drikker som te kan være gunstig for en tørr hals. Bland i litt sitron og honning for en ekstra beroligende fordel.

Luftfukter

Dersom luftfuktigheten i hjemmet eller på kontoret er lav, kan du utvikle en tørr hals og tørr hud. Prøv å bruke en luftfukter. Fuktigheten i ditt hjem bør settes mellom 30 og 50 prosent. Et hygrometer kan måle fuktigheten. Rengjør luftfukteren med jevne mellomrom for å fjerne skitt og rusk og bruke det i henhold til produsentens instruksjoner.