Digidexo.com

visus cykloplegia

Hvordan behandle cykloplegia Astigmatism hos barn

Hvordan behandle cykloplegia Astigmatism hos barn

Mange barn har astigmatisms. De er vanlig og sjelden krever behandling. Noen barn trenger briller, men for det meste, er en astigmatisme ikke et problem. På den annen side, cykloplegia - lammelse av ciliærmuskelen av øyet - kan treffe på ethvert tidspunkt, inkludert de første leveårene, og er et problem som må behandles.

Hvordan behandle cykloplegia Astigmatism hos barn

•  Besøk en øyelege. Se om tilstanden er virkelig en lammende en. Cykloplegia astigmatisme er lammelse av ciliærmuskelen av øyet («stråle" betyr en rytmisk flytende bevegelse). Hvis det ikke er lammet, benytter den første behandlingen, noe som er ganske enkelt hvile og ved bruk av en tømmerstokk.

•  Bestem graden av påvirkning fra forholdet med hjelp av øyelege. Hvis brillene er nødvendig, se for forbedring fra seg brillene.

Kontinuerlig se for alvorlige og potensielt irreversible bivirkninger fra tilstanden, for eksempel en ekstrem følsomhet for lys, kjent som lysskyhet. Dette er en tilstand som bør unngås for enhver pris, fordi ideen er å hindre en kronisk tilstand på et tidlig alder.

Ansett direkte øye medisiner hvis ingenting annet virket. Forstå at disse kalles cycloplegic narkotika, og er muskarine reseptorer. Din øyelege vil forklare nøyaktig hva medisiner vil gjøre og hvordan å administrere dem. Dette kan omfatte atropin og Tropikamid. Prøv Tropikamid først, fordi det har vist seg å være svært effektive.

Innse at kirurgi er en siste utvei, men er et alternativ. Vurdere kirurgi når alt annet har sviktet.

Vet at i behandling cykloplegia astigmatisme hos barn, er du ikke bare prøver å løse den tilsynelatende problemet, men hindre varige bivirkninger som er mer sannsynlig å oppstå fordi barna utvikler.

Hint

  • Hold en notatbok av fremgang.
  • Start med de minst invasive trinn.
  • Samarbeider tett med en øyelege.
  • Aldri la et symptom gå ubehandlet med denne tilstanden.

Fakta om Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng har en lang historie med bruk i Kina, Russland og andre østlige land. Det er nyttig for noen av de samme forholdene som asiatisk og amerikansk ginseng, men dens virkestoffene er helt annerledes. Denne urten har mange gunstige søknader om generelle helse og for spesifikke forhold.

Generell informasjon

Sibirsk ginseng, som Panax ginseng, er ansett som et adaptogen - et stoff som bidrar til å bygge kroppens motstand mot interne og eksterne stressfaktorer og gjenopprette balansen. Det er høyt verdsatt for å øke styrke og lang levetid, stimulere immunsystemet og appetitt, bedre hukommelse og som en tonic for generell helse og velvære.

Ifølge en gjennomgang av studier og annen litteratur ved The University of Maryland Medical Center, kan sibirsk ginseng være til nytte for flere forhold.

Immune System

Sibirsk ginseng synes å virke på forskjellige deler av immunsystemet som øker dens samlede styrke. Det har vist spesielt gode resultater i behandling av forkjølelse og influensa.

Mental og fysisk prestasjonsevne

Sibirsk ginseng er høyt verdsatt for å øke mental visus. En av studiene testing denne urten på middelaldrende frivillige viste en sterk forbedring i hukommelse og konsentrasjon i forhold til placebo. Tradisjonelt er det også brukes til å forbedre årvåkenhet, men dette har ikke vært undersøkt.

Sibirsk ginseng ser ut til å redusere tretthet. Den har en lang historie med bruk for å øke fysisk utholdenhet, men studier har produsert blandede resultater.

Mann fruktbarhet og eldste Livskvalitet

Behandling av mannlig infertilitet er en annen historisk bruk av sibirsk ginseng, og dyrestudier tyder på det kan ha programmer i å påvirke mannlige reproduktive evner.

Denne urten kan bidra til å forbedre livskvaliteten hos eldre mennesker i områder som psykisk helse og sosial fungering. Disse effektene vil avta dersom tilskudd er avviklet.

Hensyn for bruk

Sibirsk ginseng er ikke egnet for barn. Foreslåtte doser for den tørket rot er 500 til 3000 mg daglig i te eller kapselform. For skjær, er dosen 1/2 til 1 ts. to til tre ganger om dagen. Dosen for standardisert ekstrakt er 100 til 200 mg to ganger om dagen. Du kan ta urten for inntil tre måneder av gangen, etterfulgt av en 2- til 3-ukers pause. Denne urten er trygt når det tas som anvist. Ikke bruk sibirsk ginseng hvis du har høyt blodtrykk, obstruktiv søvnapné, narkolepsi eller hvis du er gravid eller ammer. I tillegg, ikke bruke hvis du tar beroligende midler eller digoksin, en vanlig behandling for hjertesykdommer.

Hva er Ritalin brukes til?

Hva er Ritalin brukes til?


Metylfenidat, vanligvis selges under merkenavnet Ritalin, er mye foreskrevet for behandling av oppmerksomhet-underskudd lidelser og kronisk utmattelsessyndrom (CFS). Ritalin påvirker en pasients sentralnervesystemet og øker mental fokus. Hos pasienter som lider av Attention Deficit Disorder (ADD), Ritalin gir håp for styring av engstelige reaksjoner lenge nok til at personen til å slappe av og funksjon i en gunstig måte. Barn med oppmerksomhet lidelser ofte bruker Ritalin for å redusere dårlig oppførsel og øke mental visus.

Historie

Utviklet i 1950, ble Metylfenidat opprinnelig foreskrevet for Mohr syndrom. Innen et par år, ble det imidlertid klart at pasienter som tar metylfenidat var opplever gunstige psykiske bivirkninger som inkluderte økt konsentrasjon og hukommelse oppbevaring, samt evne til å lede deres oppmerksomhet for lengre perioder av gangen uten å oppleve mental tretthet. I tillegg er disse pasientene var mer våken og fungerte på en mer produktiv nivå. Ved slutten av 1960, Ritalin var stoffet for hyperaktive barn.

Effekter

Ritalin virker ved å redusere en dopamin-transportør (DAT) kjemisk i hjernen. DAT lekker hormonet dopamin fra den sentrale nervesystemet. I en normal hjerne, reduserer DAT bare høye nivåer av dopamin, feel-good hormon som regulerer vår beslutningsevne og tillater oss å føle glede. Imidlertid, i en pasient med ADD, nivåene av dopamin er så lav at konsentrasjonen er vanskelig og pasienten kan oppleve panikkanfall, aggresjon og manglende evne til å utføre enkle oppgaver uten å bli engstelige.

Betydning

Siden 1990 har Ritalin hatt utbredt aksept i behandlingen av barn med oppmerksomhet problemer. Resultatet har vært en vellykket opplæring av ADD barn og deres progresjon inn i voksenlivet som bidrar medlemmer av samfunnet.

Forebygging / løsning

Fordi Ritalin resulterer i en økning av dopaminnivået i hjernen, er stoffet en favoritt av rusmisbrukere på jakt etter en rask høy. Ritalin er regulert under Controlled Substances Act (CSA) i 1970 som en "Schedule 2" narkotika med en forhøyet risiko for potensielt misbruk. Som sådan, Drug Enforcement Association (DEA) overvåker styrke og doseringsmengde, og produksjonen er begrenset for å forhindre overlagring av medisinen.

Advarsel

Som med all reseptbelagte medikamenter, metylfenidat produserer uønskede bivirkninger i en liten prosentandel av brukerne. Noen pasienter vil oppleve følelsesmessig ustabilitet eller humørsvingninger, færre kan klage over økt blåmerker, blødende tannkjøtt, hodepine eller intestinal opprørt. Studier utført på effekten av metylfenidat til stunt veksten av barna var mangelfulle.

Myoklone Anfall Symptomer

Myoklone anfall er en av mange typer anfall som kan påvirke mennesker med epilepsi. Epilepsi, som kalles et anfall lidelse, oppstår når hjernen produserer unormale overspenning i elektrisk aktivitet. Myoklone anfall har svært forskjellige tegn og symptomer som tillater dem å bli identifisert gjennom en EEG, en test som registrerer hjernebølgeaktivitet - eller noen ganger gjennom enkel observasjon alene. Myoklone anfall forekommer i flere typer anfallslidelser og kan ha ulike egenskaper.

Generaliserte anfall

Beslag faller inn i to kategorier: partiell og generalisert. Myoklone anfall er generaliserte anfall. Generaliserte anfall oppstår når begge halvkuler av hjernen er involvert. Myoklone anfall er videre preget av ekstremt korte rykk som føles som en plutselig elektrisk støt. Mesteparten av tiden, er de bilaterale (påvirker begge sider av kroppen) og varer bare et par sekunder. Mens noen ganger vil det være bare en, kan mange skje innen kort tid.

Juvenille myoklon epilepsi

Juvenil myoklon epilepsi (JME) er en svært vanlig form for anfall lidelse, bestående av syv prosent av alle epilepsi tilfeller. JME kan oppstå mellom sen barndom og tidlig voksen alder, men vanligvis starter i puberteten. Symptomer på JME inkluderer krampetrekninger i nakke, skuldre og overarmer. Beslag vanligvis skje kort tid etter at en person først våkner om morgenen. JME kan kontrolleres med medisiner, er imidlertid generelt for behandling levetid. De med JME ikke lider intellektuell underskudd som et resultat av deres tilstand.

Lennox-Gastaut syndrom

Myoklone anfall kan være en funksjon av Lennox-Gastaut syndrom. Dette syndromet er sjelden og forekommer vanligvis hos barn mellom to og seks år som har en forhåndsdefinert hjerneskade. Om lag 75 til 95 prosent av barn med Lennox-Gastaut syndrom har mental svekkelse og til slutt krever langsiktig omsorg som de blir voksne. Myoklone anfall hos barnet med Lennox-Gastaut involvere nakke, skuldre, overarmer og ansikt. De beslag er sterkere enn de som er nevnt i JME og er vanskelige å styre, selv med medisinering.

Progressiv myoklon epilepsi

Progressiv myoklon epilepsi (PME) innebærer symptomer på både myoklone anfall samt tonisk-kloniske anfall - de som vanligvis resultere i bevisstløshet. Dette er en sjelden lidelse som vanligvis er arvelig i naturen og kan oppstå i barndommen eller godt inn i voksenlivet. I tillegg til lidelser myoklone anfall, kan ustøhet og muskelstivhet også være tilstede. Mental visus avtar over tid. Medisinsk behandling av denne type myoklon epilepsi involverer mange typer medisiner for å behandle de ulike typer anfall, og er vanligvis bare vellykket for noen måneder eller noen få år. Personer med progressiv myoklon epilepsi svekkes som medisinering blir mindre effektiv.

Hva utløser myoklone anfall?

Mesteparten av tiden, er myoklone anfall utløses ved å unnlate å ta medisiner for å kontrollere dem. Men det er mange andre triggere for slike anfall som varierer fra person til person. Myoklone anfall kan induseres av ytre stimuli, som for eksempel blinkende lys, eller selv gjennom intense mentale prosesser. Stress, mangel på tilstrekkelig søvn og narkotika og alkohol kan alle bidra til hyppigheten av myoklone anfall i tillegg.

Holistisk behandling av Treg binyrene

Holistisk behandling av Treg binyrene


En av de viktigste organer i det endokrine systemet er i binyrene. Dette er "fight or flight" kjertel som slår inn når vi er i trøbbel. Binyrene overvåker og reagerer stress i kroppen. Når en opplevd stress er til stede, binyrene utgivelser kortisol i blodet. Resultatet er en rask hjerterytme og økt blodtrykk. Noen ganger, på grunn av stadige stressfaktorer, kan binyrene bli svak og brent ut, som kan resultere i en tilstand som kalles adrenal tretthet. Holistisk behandling kan være løsningen for noen.

Burn-Out

Binyretretthet kan være vanskelig å diagnostisere fordi det ofte går uoppdaget i en blodprøve. En svak binyrene kan resultere i et bredt og variert liste over symptomer som ofte kan feiltolkes for mange andre sykdommer eller lidelser. Noen av disse symptomene er vektøkning og en sterk motstand mot vekttap, hukommelsestap, håravfall, mangel på energi, depresjon, svimmelhet, lavt blodtrykk, høyt puls, dårlige PMS og menstruasjonssmerter og uvanlig tørr hud. Disse symptomene på egenhånd kan signalisere mange andre forhold, så det er viktig å se en lege som kan vise større bilde og nøyaktig diagnostisere deg. Årsaker til binyretretthet kan ikke alltid være pin-spiss, men kan omfatte depresjon, stress, søvnmangel, kosthold og bakteriell infeksjon. Også en annen bivirkning av binyretretthet kan inkludere irritabel tarm syndrom, forstoppelse eller løs avføring. Dette resulterer ofte i mal-absorpsjon av essensielle næringsstoffer av kroppen som bare forbindelser problemet med utmatting og mental forvirring.

Urter og kosttilskudd

Urter og kosttilskudd har blitt brukt av noen helhetlig naturopaths i behandling av binyretretthet. Ikke alle vil reagere positivt, men vitaminer og urte kosttilskudd kan bidra til å behandle og balansere adrenal ubalanse. Magnesium, antioksidanter og Omega 3 vitaminer kan noen ganger bidra til å balansere binyrene og hjelpe returnere energinivået til det normale. Vitamin C har vært anvendt i kombinasjon med bioflavonoider, så vel som vitamin E og en god vitamin B-kompleks i kombinasjon med konvensjonell behandling. Urter som noen har hevdet effektive er Rhodiola rosea som er bra for hukommelsen og hjernetåke og Ashwagandha som er en naturlig beroligende brukes for nervesystemet. Siberian Ginseng har blitt påstått i tillegg til å balansere adrenal system og og for å øke mental visus. Igjen er det ingen konkluderende studier om urter og kosttilskudd i behandling av binyrene problemer så alltid konsultere legen din. Urter kan noen ganger samhandle med andre medisiner, og kan være like kraftig som reseptbelagte medisiner.

Fikk Red Bull?

Selv om tendensen er å krever koffeinholdige produkter når man er trøtt, hvis du lider av binyretretthet, er det motsatte faktisk anbefales. Du må redusere raffinert sukker og helt eliminere koffein. Det har motsatt effekt på noen med binyrene problemer fordi koffein og sukker kan øke hjertefrekvensen og bare ytterligere brenner ut systemet som nå-så langt som nervesystemet forstår i en konstant økt tilstand av stress.

Nourish åndelige selv

I tillegg til kosthold, fokus på åndelig sentrering også. Jo mer stress du kan eliminere, jo bedre. Mange naturopaths vil foreslå meditasjon i morgen i minst femten minutter. Avslappende nervesystemet ditt kan bidra til å reaktivere binyrene i en nærende måte. Du må kanskje bruke meditasjon i forbindelse med annen konvensjonell behandling, men det kan i noen tilfeller bidra til å redusere stresshormoner. Bruk sunn fornuft og alltid søke råd fra en klarert medisinsk faglig. Helheten av denne artikkelen er ment for informasjonsformål. Aldri erstatte dette råd for din egen sunne dømmekraft eller som av en lege.

Tidlig menopause tegn og symptomer

For tidlig overgangsalder er fullstendig opphør av menstruasjon hos kvinner yngre enn 40. Tegn og symptomer på tidlig overgangsalder er de samme som vanlig innsettende overgangsalder (hetetokter, tretthet og uregelmessige perioder, for å nevne noen). De hormonelle endringer og effekter av de endringer knyttet til dette tidlig menopause kan være spesielt belastende --emotionally og physically-- for unge kvinner.

Symptomer

Symptomer på tidlig overgangsalder inkludere alle de typiske overgangsalder symptomer - hetetokter, humørsvingninger, hårtap, hudforandringer (tørrhet, for eksempel), uregelmessig menstruasjon, tyngre perioder, småblødninger, tretthet og vaginal endringer. Hjertebank, svimmelhet, anfall av tankene tåke (midlertidig tap av mental visus) og depresjon er også vanlig.

Identifikasjon

Tidlig overgangsalder bør differensieres fra perimenopause. Perimenopause er det naturlig progresjon av overgangsalder som vanligvis varer i flere år som hormonelle endringer gradvis skje. Ifølge National kvinner Health Information Center, er overgangsalder ikke offisielt overgangsalder før du har vært periode fritt for en full tolv måneder. Under perimenopause, kan mensen endres, bli uregelmessig, lettere eller tyngre på grunn av hormon endringer, men du vil fortsatt ha dem. Denne fasen begynner når en kvinne er i førtiårene eller femtiårene, vanligvis (men det kan også starte i trettiårene).

Time Frame

Menopausale symptomer kan vare i flere år før en kvinnes periode endelig stopper helt. Den fullstendig opphør av menstruasjon kan oppstå når en kvinne er i hennes sent førtiårene eller femtiårene, men opplever dette på et senere alder er ikke nødvendigvis sjeldne. Ifølge National Institutes of Health, hvis menopause oppstår før fylte 40 år, regnes det for tidlig. Som med vanlig overgangsalder, kan tidlig overgangsalder symptomene være milde i begynnelsen, før østrogennivået reduseres mer betydelig.

Behandling

Hormonbehandling er standard for kvinner som opplever tidlig overgangsalder. Hormonbehandling kan lindre noen av symptomene og forhindre at enkelte uønskede effekter av senket østrogennivå - ifølge Mayo klinikken, negative effekter av senket østrogennivå inkluderer hetetokter, tørr skjede, og økt risiko for osteoporose og hjertesykdom.
I tillegg, hvis en kvinne har gjennomgått tidlig overgangsalder og fortsatt ønsker å prøve for en baby via in-vitro fertilisering, er hormonbehandling nødvendig å øke sjansene hun vil bære til termin.

Betraktninger

Andre forhold kan forårsake hormon ubalanse og kan forveksles med tidlig overgangsalder. Ikke nøl med å ta kontakt med din gynekolog eller familie lege hvis du opplever symptomer på hormonelle endringer. Ofte gjennom bare et par enkle tester, en nøyaktig diagnose og riktig behandling kan gis.

Om Grape Seed Extract

Om Grape Seed Extract


Høy på polyfenoler, er druekjerneekstrakt raskt blitt en antioksidant av valget i alternativ medisin sirkler. Høstes fra røde druer på sitt peak modenhet, er druekjerneekstrakt markedsført til det offentlige som kapsler, pulver eller flytende. Forbrukere kan også kjøpe matvarer, som for eksempel vegetarisk majones, salatdressinger, energidrikker og ernæring barer som inkluderer druekjerneekstrakt.

Produksjon

Etter at huden og massen av det modne drue fjernes og brukes i produksjon av fruktsaft eller andre drue produkter, er druekjerne vasket og tørket før enten en varme expeller eller kaldt trykk fjerner oljer fra frøene. Forbrukere som ønsker maksimal helsefordeler bør se etter "kaldpresset" betegnelse når du kjøper druekjerneekstrakt. De høyere temperaturer som anvendes i en kommersiell expeller ødelegge i det minste noen av næringsverdien av ekstraktet.

Skin

Druefrøekstrakt kan tilby noen fordeler ved å øke kroppens naturlige helbredende prosess. En 2002 studie, utført ved Laboratory of Molecular Medicine, i Columbus OH, viste økt sårheling hos mus som fikk druekjerneekstrakt. Selv om vellykket bruk hos mennesker er udokumenterte, forskere mener druekjerneekstrakt kan redusere den naturlige oksidasjon i et sår, fremme raskere helbredelse. Se en lege før du bruker druefrøekstrakt terapi for dype eller kroniske sår.

Sirkulasjon

Druekjerneekstrakt har en posisjon av betydning i alternativ behandling av hjertehelse. Som en kjent antioksidant, kan druekjerneekstrakt bedrer blodsirkulasjonen mer enn vitamin C og vitamin E, som bestemmes av en europeisk studie utført ved Pasteur og Huntington Institute av Dr. Jacques MASQUELIER. Hans funn viser at druekjerneekstrakt fremmer også syn, hud og hjernens helse og er en av svært få stoffer som penetrerer blod-hjerne barrieren for å beskytte hjernevev og øke mental visus.

Kreft

Som en del av en pågående studie i behandling av ulike former for kreft, er druekjerneekstrakt som viser en lovende start. I januar 2009, University of Kentucky offentlig oppmuntrende resultater i American Association for Cancer Research Journal. I en kontrollert laboratorietesting anlegget, ble leukemiceller eksponert for druekjerneekstrakt og innen 24 timer, mer enn to tredjedeler av de dødelige cellene omkom. Mer testing er nødvendig for å fastslå effekten av druekjerneekstrakt ved kreftceller hos mennesker.

Mat

Som en naturlig og rik økologisk alternativ til mettede oljer, er druekjerneolje populær i produksjonen av vegetariske produkter. Alternativ helse utøvere anbefaler drue frø baserte matlagings og salatoljer og ekstrakt er lagt til smoothies og helse drikke for å øke deres nærings og antioksidant verdi.

Advarsel

Selv om det amerikanske National Center of komplementær og alternativ medisin rapporterer at en dose på 100 mg per dag er trygt for de fleste individer, er det noen rapporterte bivirkninger som kan oppstå. Kløende hud og hodepine er de vanligste, sammen med sporadisk kvalme. Pasienter med blødningsforstyrrelser bør konsultere sin lege før du bruker ekstrakt i noen form siden foreløpige tester tyder på at druekjerneekstrakt reduserer blodlevring tid.

Thyroid Problemer i Teens

Skjoldbruskkjertelen, som ligger like under stemmen boksen, er en del av det endokrine systemet. Det endokrine systemet består av en serie av kjertler som skiller ut hormoner som påvirker nesten alle andre kroppens organer og systemer. Hormoner fra det endokrine systemet kontroll vekst, humør og metabolisme. Skjoldbruskkjertelen, og hormonene er opprettet der, styrer stoffskiftet.

Hypertyreose

Hypertyreose er en tilstand der skjoldbruskkjertelen produserer for mye skjoldbrusk hormoner. For mye av disse hormonene utløser en økning i stoffskiftet forårsaker kroppen til å bruke opp energien raskere enn det burde. Som et resultat av alle kjemiske aktivitet i kroppen, inklusive på cellenivå, blir fremskyndet. Tenåringer med hypertyreose er ofte tynnere enn normalt.

Hypotyreose

Tenåringer med hypotyreose har en skjoldbruskkjertel som ikke produserer nok thyroid hormon. Kroppens metabolisme bremser ned, selv på cellenivå. Energi brukes opp langsomt. Som et resultat av denne langsommere bruken av energi, som kommer fra mat, mennesker med hypotyreoidisme er ofte tyngre enn normalt. Tenåringer med hypotyreose har en tendens til å ikke ha de samme energinivå som sine klassekamerater og også vokser ikke i samme takt som andre i sin aldersgruppe.

Emosjonelle og psykologiske effekter på Teens

I tillegg til de fysiske virkninger av unormal funksjon i skjoldbruskkjertelen, er det mentale og psykologiske virkninger. Tenåringer med skjoldbrusk sykdom kan finne de ikke føler de har mental visus lik som sine jevnaldrende og kan oppleve mer intense følelsesmessige svingninger.

Hvordan Thyroid Works

Jod er funnet i mange matvarer. Funksjonen av skjoldbruskkjertelen er å omdanne jod til hormonet tyroksin, eller T4, og trijodtyronin eller T3. Alle cellene i kroppen er avhengige av disse to hormoner for å kontrollere hvor raskt eller sakte kroppen bruker energien som er skapt fra mat. På grunn av den varierende styrken av disse to hormoner, T3 er omtrent tre ganger så sterk som T4, er skjoldbrusk forhold i tenåringer ofte forårsaket av overproduksjon av ett og under-produksjonen av det andre.

Behandling Hypertyreose

Behandlingen for hypertyreoidisme i tenåringer vil avhenge av dens årsak, og alder på pasienten. I noen tilfeller kan anti-thyroid medikamenter være foreskrevet. I andre tilfeller kan en pasient gis radioaktivt jod, som senere vil bli absorbert inn i skjoldbruskkjertelen. Strålingen vil drepe eller skade en del av skjoldbruskkjertelen. I sjeldne tilfeller kan operasjon være nødvendig å fjerne en del av skjoldbruskkjertelen til lavere nivåer av skjoldbruskkjertel hormon blod. Kirurgi for hypertyreoidisme brukes til å innebære et snitt rundt forsiden av halsen, men er nå ofte oppnås ved å gjøre et innsnitt på innsiden av munnen.

Behandling Hypotyreose

Behandling av hypotyreose er mye enklere enn å behandle hypertyreose. En hypotyreose Pasienten kan behandles ved å ta muntlig tabletter inneholder thyroid hormon. Styrken og sammensetning av disse pillene vil avhenge av alder og størrelse på tenåringer og en lege analyse av personens blod skjoldbrusk hormon nivåer.

Hvordan leges med Lavender Oil

Lavendel olje er kjent for sine medisinske krefter. Den vakkert duftende lavendel har lenge vært kjent for å fungere som en antiseptisk og ble benyttet under første verdenskrig i sykehusene som et desinfeksjonsmiddel. I dag er lavendelolje som brukes av mange for en rekke plager, og som et hjelpemiddel i å opprettholde god helse. Homøopater sverger til sine helbredende egenskaper og anbefale bruken sin.

Bruksanvisning

•  Påfør lavendelolje direkte til det berørte området for å bidra til å helbrede insektsbitt og lindre svie og kløe. I tillegg til å være antibakteriell, lavendelolje fukter også huden som en balsam. Påfør når oljen har blitt absorbert og hvis smertene kommer tilbake til området. Hold et øye med området for å sørge for at den bite helbreder helt i løpet av noen dager.

Soothe hodepine ved å gni lavendelolje inn i templene. Mange finner olje for å være effektive i å lindre både sinus hodepine samt migrene. Prøv å søke så snart som mulig som oljen fungerer best når den brukes i en tidlig fase før en hodepine har tatt fullstendig hold. Legg deg ned på et kjølig, mørkt rom med god ventilasjon og massasje oljen i sirkulære bevegelser på dine templer.

Spe lavendelolje med trollhassel eller vanlig vann fra springen ved et 1 til 10 forhold for å produsere et ansikt snerpende for å behandle akne. Vask ansiktet med en fuktighetsgivende rensemiddel, tørk og deretter forsiktig klapp blandingen på ansiktet med bomull baller. Gjenta daglig, og du skal kunne se resultater innen et par uker.

Bruk lavendel olje blandet med vann i en fordamper for å bidra til å helbrede luftveissykdommer og lindre pusteproblemer. Tilsett lavendelolje til en fordamper med vann i et 1: 3-forhold. Pust inn damp til å behandle hoste og lunger, samt sår hals og bihulebetennelse.

Unn mindre brannskader og betente områder av huden med en direkte anvendelse av lavendelolje. I tillegg til den beroligende virkning av oljen, lavendel virker som et antiseptisk middel og antibakterielt middel for å beskytte mot infeksjon. Se etter rødhet rundt brenne eller en forlengelse av den betente området av huden og se lege hvis dette skjer.

Calm stresset nerver med olje av lavendel. Stress kan være skadelig for helsen din, og dermed må behandles. Lavendel har avslappende egenskaper som er nyttige i hjelp til å lindre depresjon, stemninger svinger, rastløshet og hjelper man få en god natts søvn. Prøv å plassere en klut dynket i lavendelolje under puten om natten.

Muskler / ledd - Reduserer muskelspenninger, lindrer smerte, brukes til å behandle muskelsmerter, revmatisme, lumbago, forstuinger.

Tips og advarsler

  • Øke mental visus ved å varme lavendelolje i en potpourri pott og innhalering av røyk som helst du føler spredt eller lider av nervøs angst.

Hva er fem fakta om synsskarphet?

Hva er fem fakta om synsskarphet?


Når en person har god synsskarphet dette betyr at han har skarpsyn og er i stand til å se på nært hold, langt unna, og er i stand til å gjøre ut tall og bokstaver fra en viss avstand. Hans visjon er ikke uklare eller uskarpe og det er lett for personen å skille små detaljer. Som du alder, begynner din synsskarphet til å avta, og du canâ € ™ t se så tydelig. Du er ikke lenger i stand til å fokusere på nærbilder gjenstander du kan heller ikke se elementer tydelig på avstand. Når synsskarphet ikke lenger er skarp, er det på tide å begynne å bruke briller eller kontaktlinser for å korrigere din mangel på synsskarphet.

Teste Eye for Acuity

Når en persons € ™ s synsskarphet er testet, er ett øye testet om gangen. Øyet ikke blir testet er dekket. Visjonen i hvert øye er testet og registrert og deretter øynene er testet sammen. Dette er Snellen visus test som ble opprettet i 1862 av Dr. Hermann Snellen, en nederlandsk øyelege, som kom opp med konseptet av øyet diagrammet. Han skapte diagram basert på hans avgjørelse om at det er en sammenheng mellom størrelsen på bestemte bokstaver så fra visse avstander.

Snellen synsskarphet Eye Chart

Alle som har hatt et øye eksamen er kjent med Snellen øye diagram, som brukes til å bestemme synsskarphet. Ifølge Snellenâ € ™ s metode, i Snellen brøkdel av 20/20 de første 20 representerer avstand på 20 meter. Det andre tallet er avstanden at den gjennomsnittlige personen kan se bokstavene på en bestemt linje av øyet diagrammet. Hvis du har 20/20 syn, som regnes som utmerket synsskarphet, kan du lese en viss størrelse brev når det ligger 20 meter fra deg. Hvis, derimot, har du 20/40 visjon betyr dette at 20 meter fra øyet diagrammet en person er i stand til å lese brevene som en person med 20/20 visjon er i stand til å lese fra 40 meter.

Donders

Øyelege ved navn Franciscus Donders (1818-1889) fra Nederland kom opp med en formel for å definere hva skarpsyn er. Han jobbet med Snellen. Donders var klar over at synsskarphet endres med alderen. Han regnes som en standard øyet som en i stand til å gjenkjenne bokstaver som var 5 inches i høyden. Han testet en patientâ € ™ s øyne, og deretter sammenlignet subjectâ € ™ s ytelse som for en standard øyet, som viste forstørrelsen som var nødvendig av den personen å se så vel som en person med en standard øyet. For å oppnå synsskarphet noen patientâ € ™ s nødvendig forstørrelse assistanse via briller.

Testing for Acuity, synsvinkel og Glaukom

Når du er testet for synsskarphet, er din visjon testet på ulike avstander. Når sidesynet blir testet, er en visuell felttest gjort. Ved testing av en person for glaukom, som er en sykdom i øyet som regel rammer eldre mennesker, er en fullstendig øye gitt undersøkelse. Eksamen omfatter både synsskarphet testing og synsfeltet testing. I tillegg, er øyet dilatert og en måling av trykket i øyet er tatt. Tykkelsen av hornhinnen, som er den gjennomsiktige delen av fronten av øyet, blir også målt, forklarer Livescience.com.

Urter for å hjelpe i Fokusering og Konsentrasjon

Urter for å hjelpe i Fokusering og Konsentrasjon


For å forbedre din evne til å fokusere og konsentrere seg, har flere urter vist seg å være fordelaktig. Urter har blitt brukt i tradisjonell medisin i århundrer som naturlige hjerne enhancers. I tillegg er disse hjernen som øker urter har den ekstra fordelen av adaptogenic egenskaper som forbedrer generell helse. Urter selges som te, pulver, tinkturer og i pille-eller kapselform.

Rhodiola

Rhodiola er også kjent som Rhodiola rosea, rose rot, arctic root og golden root. Ifølge "The New Healing Herbs" bok, er roten til flerårig urt som brukes til å forbedre kognitive evner. Forskning har vist rhodiola forbedrer mental visus i test-tar. Ved å bruke dyr i labyrint studier, økt rhodiola både læring hastighet og hukommelse. Rhodiola har også blitt brukt av mennesker i kalde områder av verden for sine adaptogenic egenskaper, som inkluderer å eliminere mental tretthet.

Ginseng

Det finnes to former for ginseng. Den koreansk, kinesisk og japansk typen er kjent som Panax ginseng. Den amerikanske typen er kjent som Panax quinquefolius. Røttene av gras forbedre årvåkenhet, mental funksjon og konsentrasjonsevne, og bidra til å øke stoffskiftet. Ifølge "The New helbredende urter," danske forskere funnet ginseng for å bedre abstrakt tenkning og reaksjonstid. Italiensk forskning funnet ginseng å forbedre reaksjonstiden, oppmerksomhet og evne til å fullføre hoderegning.

Ginkgo

Ginkgo er også kjent som gingko biloba og tempeltreet. Først vises om lag 200 millioner år siden, er Ginkgo det eldste treet på jorden, med individuelle trær overlevende i nesten 1000 år. En studie utført i USA i 1997 viste at ginkgo ikke bare bremset mental svekkelse hos pasienter med Alzheimers sykdom, var det tilfeller der ginkgo også bedre kognitive evner, ifølge "The New helbredende urter" bok. I tillegg ekstrakter fra bladene forbedre oksygen utnyttelse til hjernen, og gir rask kortsiktig øker som hjelpemiddel konsentrasjon, melder The bevisst liv hjemmeside.

Ashwagandha

Ashwagandha (withania Somniferna), er også kjent som indisk ginseng, dunal og vinter kirsebær. Native til India, har røtter av urten blitt brukt i tradisjonell Ayurvedisk medisin i minst 3000 år. Ifølge The Conscious Life, kan ashwagandha ha gunstige effekter på signalstoffer som behandler minne.

Gotu kola

Gotu kola (Centella Asiatica) er også kjent som indisk pennywort, vann pennywort, sauer råte, myr krone og Hydrocotyle. Gotu kola har en lang rykte som en hjerne forsterker. I gammel ayurvedisk medisin, ble gotu kola brukes til å forbedre hukommelse, konsentrasjon, og for å øke mentale energi og mental klarhet.

Bacopa

I ayurvedisk medisin, er bacopa (Bacopa monnieri) kjent som urt som kan gjøre deg smartere. Tradisjonell medisin brukes bacopa til bedre hukommelse, læring og konsentrasjon. Studier har vist bacopa å forbedre hastigheten på læring, sammen med andre tiltak av mental funksjon. Bacopa hjerne-boosting fordeler har blitt bekreftet av moderne forskning grunn av sine forbindelser kjent som bacosides. Bacosides har antioksidanter som ser ut til særlig nytte for de delene av hjernen som er involvert i resonnering og hukommelse.

Hormone Therapy for prostatakreft & Memory Loss

Utvikling og vekst av prostatakreft er direkte knyttet til androgen (mannlig hormon) nivåer. Etter å ha blitt diagnostisert med prostatakreft, kan din behandlende lege foreslå en runde med androgen deprivasjon terapi for å forsinke spredningen av prostatakreft, noe som gjør det lettere for leger å behandle. Før gjennomgår en slik radikal prosedyre, bør du sørge for at du forstår mekanikken i det du er i ferd med å oppleve, sammen med de forventede bivirkninger.

Generell informasjon

Det er viktig å forstå at hormonbehandling vil ikke behandle eller kurere din prostatakreft, ifølge American Cancer Society. Hoved teorien bak ved hjelp av androgen deprivasjon å bekjempe prostatakreft, er at nærvær av androgener (testosteron og andre lignende hormoner) bevirker prostatakreftceller for å utvikle og spre seg hurtigere. Dermed er hormonbehandling for prostatakreft bare et midlertidig tiltak for å kjøpe deg og dine leger litt tid i kampen mot kreft.

Typer

Velg type androgen deprivasjon terapi du vil bruke, så er det mange tilnærminger. En disfavørisert metoden er kastrering, som er kirurgisk fjerning av testiklene, mens en annen form for behandling er luteiniserende hormon-frigjørende hormon-analoger, som er stoffer som tvinger testiklene til å produsere langt mindre testosteron enn de ville gjort på egen hånd. Den siste kategorien av potensielle medikamenter inkluderer anti-androgener, som ikke lavere produksjon av testosteron, men gjøre hindre kroppen fra å utnytte det som det vanligvis ville.

Side Effects

Frivillig reduksjon i din mannlige hormonproduksjon kan føre til en rekke uønskede bivirkninger, som for eksempel tap av sexlyst, komplett impotens, gynekomasti (utvikling av brystvevet), tap av muskler, tap av styrke, generalisert depresjon og hukommelsestap (sammen med en nedgang i mental visus). Ifølge cancerhelp.org, mange menn føler at deres minne synker under behandling, men det finnes måter å kompensere (for eksempel ved hjelp av lister og andre mentale snarveier). Som beslutningen om å bruke eller avstå fra hormonbehandling er svært subjektive, må du veie kostnadene og fordelene for å avgjøre om å leve med bivirkningene er verdt å kjøpe deg litt ekstra tid.

Symptomer på lungebetennelse hos babyer

Lungebetennelse er en lungeinfeksjon som kan forårsakes av enten en bakteriell eller viral infeksjon. Vanligvis er bakteriell pnemonia mer alvorlig at viral lungebetennelse. En vanlig årsak til lungebetennelse hos spedbarn er RSV (respiratorisk syncytialt visus) eller GBS (gruppe B Streptococcus). Lungebetennelse er mer vanlig i løpet av vinteren og våren måneder.

Fever

Babyer med lungebetennelse vil utvikle en høy feber raskt. Dette feber vil mest sannsynlig være over 100 grader F.

Hoste

Babyer med lungebetennelse vil utvikle en vedvarende hoste.

Pustevansker

Babyer med lungebetennelse kan puste raskt og synes å ha problemer med å puste dypt.

Oppkast og diaré

Babyer kan kaste opp eller erfaring diaré mens plaget med lungebetennelse.

Refussal å spise

Babyen kan ikke ha liten eller ingen matlyst i det hele tatt.

Svakhet

Babyer med lungebetennelse vil fremstå som svak og veldig syk.

Behandling

Lungebetennelse er ofte behandlet med antibiotika. Dessuten vil barn med lungebetennelse trenger rikelig med væske for å unngå dehydrering, og de vil også trenge hvile.

Effekter av energidrikker på Puls

Som et sjokk til systemet, kan en energidrikk gi kroppen din en koffeinholdige støt. Disse flytende kilder til drivstoff gjør at du føler deg energi og klar til å takle dagen. Selv om de er lett tilgjengelig på kiosker og bensinstasjoner, kan energidrikker ikke være så harmløse som de virker.

Funksjon

Les etiketten på flere forskjellige energidrikker, og du kommer sannsynligvis til å finne unike blandinger av ingredienser - hver hevder å være bedre og mer effektiv enn den forrige. Noen vanlige ingredienser er koffein, som stimulerer sentralnervesystemet og gjør at du føler deg mer kablet og varsling; sukker, som gir deg en kortvarig utbrudd av energi; guarana, som kan redusere tretthet og ginseng, som ikke synes å påvirke energi, men kan øke mental visus.

Effekter

I tillegg til å gjøre at du føler deg mer våken, kan energidrikker også påvirke ditt hjerte. En Wayne State University studie fant at bare to energi drikker en dag hevet hjertefrekvens og blodtrykk hos friske pasienter.

Teorier / Spekulasjoner

Hjerte-sunne deltakere i Wayne State University studie unngått andre koffeinholdige produkter og var i ro under observasjon. Forskere spekulerer i at inntak av energidrikker i tillegg til andre koffeinholdige produkter, drikker dem mens du deltar i sport eller andre intense aktiviteter, og forhåndseksisterende hjerte forhold (for eksempel høyt blodtrykk) kan føre til større toppene i hjertefrekvens.

Advarsel

Forbruker energidrikker i store mengder kan være farlig for helsen din. Store mengder energidrikker har vært knyttet til saker som en 40 år gammel britisk mann hvis hjerte sviktet, en 18 år gammel basketballspiller som døde etter inntak av tre bokser med en energidrikk, og en New Zealand mor som led et hjerteinfarkt etter inntak praktisk talt ingenting, men energidrikker i hennes forsøk på å gå ned i vekt.

Forebygging / løsning

Hvis du vil at pick-me-up en energidrikk gir, men ønsker ikke å bekymre seg for helserisiko, hold deg til små mengder. Les produktet for å se om det er en anbefalt maksimum per dag; hvis ikke, feile på siden av forsiktighet og ikke drikke mer enn én hver dag. Dessuten er det en god idé å begrense inntak av koffein utenom energidrikker. Hvis du har et forhåndsdefinert hjerte tilstand, unngå energidrikker eller be legen din om anbefalinger.

Informasjon om Psykiatriske Sykehus

Informasjon om Psykiatriske Sykehus


Psykisk helsevern har endret seg gjennom årene. De psykiatriske sykehusene varierer sterkt basert på hva slags sykdom du søker behandling for, og også det geografiske området der du bor. Psykisk sykdom kan påvirke noen. Det gjør ikke forskjell på alder, rase eller inntektsnivå. Å vite hva slags psykiatrisk behandling er tilgjengelig er viktig.

Funksjon

Psykiatriske sykehus gi omsorg og behandling for mennesker med psykiske lidelser og rusmisbruk lidelser.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer av psykiatriske sykehus. Disse typene inkluderer Crisis Stabilization, Open Units, Medium-Term, Juvenile Wards, Geriatriske Wards og langsiktig omsorg anlegg.

Funksjoner

De ulike typer av psykiatriske sykehus vil ha en variert grad av sikkerhet og forskrifter basert på visus trussel pasienten antas å være for seg selv eller noen andre.

Betraktninger

Den annen type sykehuset som du vil velge for behandling er basert hovedsakelig på alvorlighetsgraden eller acuteness av mental helse krise eller sykdom. Du vil også finne at noen sykehus har spesialisert seg på behandling for bestemte sykdommer.

Historie

Behandling og omsorg for psykisk syke har endret seg dramatisk gjennom historien. Tidlige behandlingstilbud ble kalt asylums og behandlingsforhold var svært dårlig. Store forbedringer har blitt gjort i siste halvdel av det 20. århundre og i begynnelsen av det 21. århundre.

Remron bivirkninger

Remeron, generelt kjent som mirtazapin, er et stoff som brukes til å behandle store depresjoner. Det er spesielt merket som en tetracyklisk antidepressiva. Som tilfellet er med reseptbelagte legemidler, varierer bivirkninger basert på dosestørrelse og individet.

Hva er Remeron?

Remeron er et reseptbelagt legemiddel som endrer kjemikalier i hjernen som har blitt ubalansert. Det antas at dette kjemisk ubalanse i hjernen er årsaken til alvorlige depresjoner i mange individer. Hva Remeron spesifikt gjør er å øke aktiviteten av noradrenalin og serotonin i hjernen. Denne økte aktiviteten løfter stemningen og korrigerer den forrige ubalanse.

Vanlige bivirkninger

De mest vanlige, mindre alvorlige bivirkninger av å ta Remeron inkluderer: tretthet, svimmelhet, svakhet, kvalme, magesmerter, forstoppelse, økt appetitt, vektøkning, tørr munn og tørste. I tillegg kan unormale drømmer og tenkning oppstår. Ifølge en seks ukers amerikansk klinisk studie av 453 pasienter rapportert av Drugs.com, rapporterte 54 prosent søvnighet, 17 prosent rapporterte økt appetitt, 12 prosent rapporterte vektøkning, og syv prosent rapporterte svimmelhet. Hvis noen av disse vanligste bivirkningene er vedvarende, bør du oppsøke lege.

Alvorlige bivirkninger

Følgende bivirkninger anses alvorlig og krever øyeblikkelig legehjelp når de oppstår: alvorlige allergiske reaksjoner (hevelse, kløe, pustevansker), psykiske eller humørsvingninger, munnsår, skjelvinger, forverring av depresjon, tanker om å skade deg selv, og en redusert evne til å bekjempe infeksjoner. Ikke nøl med å skaffe legehjelp hvis ett eller flere av disse bivirkningene oppstår.

Ved hjelp av Remeron

Remeron bør tas som foreskrevet av lege. Inntak av medisiner varierer etter sin form. Vanlige tabletter tas med vann en gang før sengetid. Disintegrerende tabletter bør fjernes forsiktig fra sin pakke for å unngå brudd. Håndtak med tørre hender for å hindre oppløsning. En gang i munnen, bør tabletten få lov til å gå i oppløsning fullt før du svelger. Vann bør ikke brukes mens du tar den i oppløsning form av Remeron.

Advarsel

Siden Remeron kan ofte gjøre individer føler mindre våken, ikke kjøre bil eller delta i aktiviteter som krever fullstendig mental visus mindre kunnskapsrik at denne bivirkningen ikke oppstår. Remeron er ikke godkjent for bruk hos personer under 18 år som det kan øke risikoen for selvmordstanker. Aldri drikke alkohol mens du tar Remeron og følg resepten pliktoppfyllende.

EMS Safety

EMS, eller akuttmedisinsk tjeneste, personell står overfor fysiske og miljøfarer på daglig basis. Sikkerhet er et konstant problem, men EMS personell må sørge for at dette ikke blir en ettertanke, snarere enn en prioritet, nettopp fordi det er alltid til stede.

EMS Transportation Safety

Ifølge Objective Safety, EMS personell svare på anslagsvis 30 millioner nødanrop og like mange rutine transporterer hvert år. Dødeligheten for ambulanse krasjer er høyere enn for personbiler og lastebiler.

Scene Safety

EMS arbeidere må være våken, uansett årsaken til en krise eller visus av en pasient, til potensielle farer av åstedet for en nødsituasjon. Disse inkluderer en pasient blir voldelig, med hensikt å skade en arbeidstaker eller noen andre, eller skape en situasjon som er generelt usikre.

Sikkerhet på arbeidsplassen Culture

Resultatene fra en undersøkelse ved University of Pittsburgh School of Medicine, publisert i september 2010, viste betydelig variasjon i arbeidsplassen sikkerhetskultur blant EMS etater i USA. De som scoret høyest for sikkerhet vanligvis hatt færre ansatte, færre pasientkontakter årlig og en høyere prosentandel av akutte pasienter.

Spill for å øke hjernens makt

Spill for å øke hjernens makt


På hver tur er vi minnet om hvor viktig trening er for vår generelle helse. Like viktig er å trene hjernekapasiteten. Opprettholde mental skarphet er viktig å motvirke hukommelsestap som kommer med alderen. Det finnes dusinvis av problemløsning spill og puslespill som hjelper forbedre hjernekapasiteten og øke mental fokus. Mentale øvelser er tilgjengelig for alle nivåer av utvikling, unge og gamle.

Lateral-Thinking Puzzles

Puslespill øke mental visus og bidra til å stimulere den problemløsende del av hjernen. Start hver morgen ved å løse et kryssord eller Sudoku puslespill i avisen. En mer klassisk lateral-tenkning teknikk er å trekke en rad med tre prikker jevnt fordelt på et stykke papir. Marker to flere punkter jevnt fordelt under hvert av punktene i den første raden. Du bør ha en 3x3 boks med prikker på papiret. Utfordringen er å koble alle prikkene bruker fire rette linjer uten å løfte pennen eller blyant utenfor papiret.

Lær en ny ferdighet

Lære å spille et instrument, eller, hvis du allerede kan, et utfordrende stykke musikk. Når du lære en ny ferdighet, skaper hjernen din nye nerveforbindelser samtidig styrke gamle. Det kan være så enkelt som å bruke motsatt hånd å pusse tennene før sengetid. Ved å velge en handling som er en del av din daglige rutine, er det mer sannsynlig å holde seg til det. Når du har mestret den oppgaven, gå videre til en ny daglig utfordring.

Utøve dine sanser

Innlemme ett eller flere av dine sanser i en rutinemessig oppgave. Spis frokost med øynene lukket. Hvis det er altfor lett, prøver å spise med motsatt hånd og med øynene lukket. Daglige øvelser som bruker dine fysiske sanser bidra til å stimulere veksten av hjerneceller og oppmuntre mental fokus. En annen variant er å bruke to av sansene, som å lytte til musikk og lukter en ny parfyme.

Solitaire

Kort spill som kabal, poker og varianter av klassiske strategispill bidra til å øke hastigheten på tenkning. Hvis du spiller et spill alene som kabal, bruke stoppeklokke for å ta tiden. Prøv å slå din raskeste tid med hvert nytt spill du spiller.

Språk Games

Flex korttidshukommelsen med språk eller ord tilbakekalling spill. Favoritter som Scrabble eller Word Search vil ikke bare forbedre din hukommelse, men også hjelpe deg å utvide ordforrådet ditt.

Øyeundersøkelse Teknikker

Øyeundersøkelse Teknikker


Optikere og øyeleger bruker flere teknikker ved fastsettelse av omfattende visjon av en pasient. Disse spenner fra fargeblindhet testing til synstester som måle skarpheten i synet ditt. En omfattende visjon undersøkelse varer vanligvis en time eller mer, og inneholder flere varianter av øyetest skreddersydd til dine behov og synsproblemer (hvis aktuelt).

Visus Test

Synstester måle skarpheten og omfanget av en persons syn. Legen prosjekter et bilde av et diagram fylt med bokstaver i alle størrelser på en skjerm 20 meter foran pasienten. Bokstavene starter ut store og, for de fleste, lett å lese, men blir mindre etter hvert som de går nedover på siden. Pasienter må lese hver bokstav i hver rad fra topp til bunn, venstre til høyre. Visjonen "poengsum" er basert på hva en "normal" menneske kan lese fra 20 meter fra diagrammet. Derfor hvis pasienten har 20/20 syn, kan han lese kartets bokstaver mens du står 20 meter unna. Dette regnes som normal menneskelig visjon. En person med 20/10 syn, men ser bedre enn en pasient med 20/20 syn, siden han kan se bokstaver på kartet når du står bare 10 meter fra diagrammet. En person med under gjennomsnittlig visjon som scoret en 20/40 ser brev fra 20 meter som de med normalt syn kan se fra 40 meter unna og så videre. En visjon score på 20/200 oppfyller kravene til blindhet av amerikanske standarder.

Color Vision Testing

Problemer med fargesyn er vanlig, særlig for menn. De fleste individer sliter med å skille mellom rødt og grønt; Men noen har også problemer med blå-gule farger. Fargesyn er vanligvis testet av Pseudoisochromatic plater. Den Pseudoisochromatic test finnes i en bok, og viser en rekke "plater" med varierende farger og fargekombinasjoner. Hver av disse platene varierer i fargetone og besitter bakgrunn og mønstre i helt andre farger. En person med gjennomsnittlige eller "normal" fargesyn lett kan oppdage et mønster som i platene, mens en person med dårlig fargesyn ser ingen mønster i platene. Denne tilstanden blir referert til som å være "tofargereflektoren", noe som betyr at to farger i motsetning synes å være den samme.

Motilitet Test

En motilitet test tester i hovedsak øyets evne til å bevege seg og følge et bestemt mål. Pasienten fokuserer på og følger et bestemt mål som legens finger tracing en stor bokstav. Pasienten må følge hver bevegelse av fingeren mens legen klokker tett for øynene respons. Denne testen avslører noen problemer med både øyet muskler og musklenes nerve forsyning.

Hvordan unngå Senility

Hvordan unngå Senility


Hvorvidt et resultat av Alzheimers sykdom, slag eller enkel aldring, senilitet eller demens frarøver familiene til sine kjære. Ved å påvirke en persons sinn, personlighet og følelser, kompliserer senilitet en persons senere år ved å ødelegge hans uavhengighet i sine senere stadier. Leve med senilitet er ikke uunngåelig som en person aldre. Folk i alle aldre beholde mental visus ved å spise et sunt kosthold, trene både kropp og sinn, og opprettholde en positiv holdning.

Bruksanvisning

Hvordan unngå Senility

•  Spis rå eller kokte frukter og grønnsaker hver dag. Ifølge WebMD, er demens 28% mindre vanlig hos personer over 65 år som spiser frukt og grønnsaker daglig.

Spis fisk en gang i uken eller mer. I en studie rapportert på WebMD av folk over 65 uten Alzheimers apoE4 genetisk svikt, ble det rapportert 40% færre tilfeller av demens hos personer som spiste fisk minst en gang per uke --- i forhold til folk som ikke spiser fisk.

Sett fett som solsikkeolje og druekjerneolje med fett høyere i omega-3 som valnøtt olje og soyaolje. Pensjonister som spiser mat med høyt omega-3 fettsyrer opplever færre tilfeller av Alzheimers sykdom.

opprettholde en sunn kroppsvekt. I mai 2008, en utgave av "Fedme" rapporterer om en studie finner at overvektige mennesker er 80% større sannsynlighet for å utvikle Alzheimers sykdom enn folk med normal vekt, og undervektige mennesker står overfor en økt risiko på 36%. Siden senilitet kommer ikke bare fra Alzheimers sykdom, men også fra vaskulære endringer i hjernen som følge av høyt blodtrykk eller høyt kolesterol, to forhold knyttet til fedme, komme til og holde en sunn kroppsvekt hindre en rekke forhold som skader mental funksjon senere i livet.

Spise en sunn diett som det er nevnt ovenfor i rimelige deler, sammen med trener moderat på en jevnlig basis bidrar til å holde kroppsvekt håndterlig.

Nyt fritidsaktiviteter som holder hjernen arbeider. Dr. Joe Verghese ved Albert Einstein College of Medicine og andre ved Syracuse University studert effekten av fritidsaktiviteter i pensjonister på deres utvikling av demens og funnet at personer som deltar i aktiviteter som dans, lese, spille brettspill, eller lære et musikalsk instrument opplevd mindre nedgang i mental funksjon enn de som ikke gjorde det.

Tips og advarsler

  • Vennligst se en lege før du begynner på ny diett eller treningsprogram for å sørge for at det er trygt for dine behov. Senilitet kan være et tegn på en alvorlig sykdom som Alzheimers sykdom, en vitaminmangel, legemiddeltoksisitet (fra foreskrevet eller illegale medisiner), eller hjerte-og karsykdommer. Se en lege for diagnose dersom symptomene er plagsom eller progressiv, siden mange av disse forholdene kan behandles medisinsk.