Digidexo.com

tatovering helingsprosess

Hvordan vite om din tatovering er leget Up

Hvordan vite om din tatovering er leget Up


Du har betalt mye penger for kunsten din, og nå ønsker du å holde det like vakker som alltid. Men hvis du ikke tillater din tatovering for å gro skikkelig, kan du ende opp med å skade blekk og bruke enda mer penger å få stykket fast. Selv om helbredelsesprosessen er ganske vanlig, helbreder hver person i et annet tempo og på en annen måte. På grunn av dette, bør du gi deg selv minst en uke eller to etter at alle indikasjoner på healing er komplett før du deltar i aktiviteter som kan forandre utseendet på blekk.

Bruksanvisning

•  Kontroller at to uker har gått siden datoen du fikk din tatovering. Mange tatoveringer ta opptil to uker å helbrede. Større tatoveringer med flere farger, eller tatoveringer på hender og føtter, kan ta så mye som en måned å fullstendig helbrede.

Se etter eventuelle skorper eller tørket hud på eller rundt tatoveringen. Dette tyder på at din tatovering er healing, men har ikke fullført prosessen. Ikke plukk på skorper, da dette kan skade din tatovering og føre til arrdannelse.

Hvis alle løse flak av huden henge ut av din tatovering, Art of Tattoo antyder pusse fingertuppene lett over tatoveringen. Hvis huden ikke faller av etter noen fingertupp børster, ikke dra i huden. I stedet, bruke en liten mengde healing antiseptisk salve.

Sjekk om din tatovering klør. Kløe er et tegn på at din tatovering fortsetter å gro. Hvis din tatovering klør, bruke uparfymert lotion.

Tips og advarsler

 • Under og etter din tatovering helingsprosess, unngå sollys og irritanter som kan bleke fargene i blekket. I tillegg, under healing prosessen, unngå stramme klær.
 • Ikke bruk for mye fuktighetskrem eller antibakteriell salve, da dette kan skade din brikke eller forlenge helbredelsesprosessen.

Tatovering og Hepatitt C

Tatovering og Hepatitt C


Hepatitt C er et farlig virus som infiserer leveren hos millioner av mennesker i USA. Usikre tatoveringsvirksomhet, inkludert deling av sprøyter, er ansvarlig for spredning av Hepatitt C, et problem som er spesielt vanlig i fengselspopulasjoner.

Dele Needles

Kjendis Pamela Anderson angivelig kontrakt hepatitt C ved å dele en tatovering nål med hennes tidligere ektemann, Tommy Lee. Ifølge David Salyer, i en juni 2002 artikkel for The Body ", gjenbruke tatovering nåler er som å dele IV narkotika sprøyter med fremmede."

Lisensiert utstyr

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, "det er lite bevis for at hepatitt C er spredt ved å få tatoveringer i lisensiert, kommersielle anlegg." En person er mer sannsynlig at kontrakten Hepatitt C få en tatovering i en uformell setting ved hjelp av ikke-sterile instrumenter.

Fengsel

Tatovering er en vanlig praksis i fengsel, hvor risikoen er mye større enn de som er involvert i kommersielle tatovering stuer. Mange fanger er uvitende om risikoen. Noen mener å bruke sitt eget utstyr eliminerer risikofaktorer.

Hepatitt C

Hepatitt C er en infeksjon forårsaket av et virus, spres gjennom infisert blod, som angriper leveren. Det er ansett å være en av de mest alvorlige hepatittvirus. Tidlige symptomer er milde og influensalignende. De fleste mennesker, derimot, viser ingen symptomer og bare finne ut at de har Hepatitt C når leverskade blir tydelig.

De beste måtene å fjerne en tatovering

De beste måtene å fjerne en tatovering


Tatoveringer ofte virke som en god idé på den tiden de er ferdig, men uansett grunn, kan du bli spent på å kvitte seg med den tatoveringen en gang for alle. Enten det er navnet på en eks, en dårlig gjort tatovering eller bare et bilde som passer ikke lenger din livsstil eller personlighet, er det noen veier du kan gå ned hvis du er ute etter å fjerne en tatovering.

Fading Kremer

Noen mennesker har hatt suksess med en rekke falming kremer som er tilgjengelig på markedet. Fading kremer hevder å trekke blekket pigment til overflaten av huden, effektivt fading det blekk som er fjernet fra huden. Falming kremer generelt fungerer best på lysere farger av pigment, som hvit, rosa og beige, men er generelt unrecommended for mørke farger som svart eller marineblå. Heldigvis, falming kremer er ganske billig, så du kan gi den en prøve på din tatovering uten å tape penger.

Laser fjerning

Den vanligste og mest effektive måten å fjerne tatoveringer er med en laser fjerning. Lasere pekte på tatovering, og bryte opp pigmentene, som deretter absorbert og fjernet av immunsystemet. Mens laser fjerning er ekstremt effektiv, kan det også være svært smertefullt og ikke tolereres godt av alle. Laser fjerning trenger noe en-ti økter for å være fullt effektive, avhengig av hvor mørkt, størrelse og alvorlighetsgrad av din tatovering. Det er også dyrt, spenner over alt fra $ 300 til $ 900 per økt for å få jobben gjort.

Medisinsk Removal

Det er noen medisinske og kirurgiske metoder for tatovering fjerning som kan være alternativer for visse tilfeller. En kirurgisk prosedyre, hvor tatoveringen blir effektivt kuttet ut av huden og deretter den gjenværende huden syes sammen ved hjelp av grafts fra andre deler av kroppen, er tilgjengelig. Dette er selvfølgelig er meget effektiv, men har utvinning tid og, avhengig av plasseringen av tatoveringen, rehabilitering tid. Extreme microdermabrasion er også et alternativ, som sliper huden for å fjerne lag og kvitte huden av bildet. Begge disse medisinske metoder er smertefulle og er kun anbefales når laseren ikke er tilgjengelig eller unadvised.

Slik Care for en tatovering på ankelen

Slik Care for en tatovering på ankelen


Mens tatovering omsorg forblir stort sett den samme for alle plasseringen av en tatovering på kroppen din, noen unntak finnes. Noe hevelse oppstår som en ettervirkning av å motta en tatovering, og siden en ankel tatovering ligger på en ekstremitet - beinet - hevelse kan vise seg mer av et problem enn i andre områder av kroppen. I tillegg til generell tatovering omsorg, bør du arbeide for å kontrollere hevelse så mye som mulig.

Bruksanvisning

Fjern bandasje fra ankelen tatovering innen cirka to timer etter å ha fått tatoveringen. Såret må puste. Vask hendene grundig med varmt vann og såpe før du berører ankelen tatovering for å unngå å introdusere bakterier i såret.

Vask ankelen tatovering forsiktig med varmt vann og såpe, bruke hendene bare. Ikke bruk en vaskeklut eller svamp for å rense tatoveringen. Pat den rene tatoveringen tørre med tørkepapir. Ikke bruk en klut håndkle fordi det kan havnen bakterier. Vask tatoveringen din to ganger per dag, for eksempel når du står opp om morgenen og før du går til sengs.

Dekk ankelen tatovering med et tynt lag av hydro-kortison salve for å fukte og hjelpe det gro. Gjenta hver gang du vasker tatovering eller hvis tatoveringen blir tørr. Etter tre til fire dager, bytte til en uparfymert, ufargede fuktighetskrem.

Bruk sko som ikke forstyrrer med ankelen tatovering. Det må fortsatt være urørt og åpen til luft. Ikke ha noen sokker eller smykker eller bukser som kan gni tatoveringen.

Overvåk ankelen tatovering for hevelse. Hev benet oppå en pute og bruke en ispose - plastpose fylt med is og dekket i et papirhåndkle - til området i 15 minutter om gangen i løpet av dagen som du merker hevelse. Sov med beinet løftet om natten for å holde hevelse på et minimum.

Tips og advarsler

 • Forsiktig dekke tatoveringen din hvis du skal ut i solen. Solen kan falme fargene.
 • Tape et stykke plastfolie over din tatovering på kvelden, hvis du finner ut at det er oser. Dette kan bidra til å beskytte din ark.
 • Solkrem er nyttig når tatoveringen har grodd, men ikke bruke den til en helbredende tatovering.

Hvordan søke midlertidig tatovering klistremerker

Hvordan søke midlertidig tatovering klistremerker


Mens barna har vært ivrig på midlertidige tatoveringer i mange år, å bruke disse små dekorasjoner på armer og ben, er en verden av midlertidige tatoveringer ekspandere inn i de eldre generasjoner flere og flere. Noen midlertidige tatoveringer er av så høy kvalitet og har en slik detalj at de ligner ekte tatoveringer etter at du fester dem til huden din. Påfør midlertidige tatovering klistremerker til huden din nøye. De bør vare i flere dager, avhengig av huden din og hvordan du opprettholder tatoveringen.

Bruksanvisning

Shave huden området der du vil påføre tatoveringen hvis du har overflødig hår som dekker denne hud. En nominell mengde hår skal ikke påvirke tatovering, men en manns hårete arm, for eksempel, kan ikke være et egnet underlag for en tatovering. Fjern bare håret som kan forstyrre med tatovering.

Vask huden området hvor du vil påføre tatoveringen med håndsåpe. (Hvis du nettopp barbert dette området, hoppe over dette trinnet.) Tørk huden grundig. Ikke gå videre med feste tatovering til huden er helt tørr.

Skrell bort den klare lag av plast som dekker tatovering og kast dette.

Mett vaskeklut med vann og vri den ut.

Plasser tatovering på huden din i ønsket posisjon. Pass på at det er rett og vendt slik du ønsker før du går videre.

Hold tatoveringen på plass og legge våt vaskeklut over tatoveringen. Sørg for at du dekker hele tatovering med vaskeklut til å mette papiret backing av tatoveringen klistremerke.

La vaskeklut over tatoveringen i minst 40 sekunder.

Ta ut vaskeklut og titte under ett hjørne av tatovering for å se om tatovering er på huden din eller om det fortsatt er på papiret. Hvis du ser tatoveringen helt på huden din, løft forsiktig papiret fra huden din. Hvis du ser tatoveringen fortsatt på papir, trykk den ned igjen og dekke det opp igjen med vaskeklut i ytterligere 30 sekunder.

Fjern tatovering backing når tatoveringen er på huden din helt. La tatovering tørke i omtrent 10 minutter før du berører den.

Tips og advarsler

 • Ifølge Body Graphics, er gjennomsnittlig varighet for en midlertidig tatovering til å vare på huden ca en uke, men tatoveringer kan vare så lenge som tre uker eller så lite som to dager.
 • Ved hjelp av noen såper på tatoveringen området kan redusere levetiden til dekorasjon.

Best ettervern for en ny tatovering

Best ettervern for en ny tatovering


Tattoo artist John Reardon skriver i "The Complete Idiot guide til å få en tatovering," at "hvordan du bryr deg om tatoveringen vil påvirke hvordan tatoveringen ser ut for resten av livet." De første dagene er avgjørende i å bevare din tatovering, og for å forebygge smitte. Hvis du tar enkle forholdsregler, vil din tatovering gro i to uker til en måned, avhengig av størrelsen på tatoveringen.

Fjerne bandasje

La bandasje på i minst to timer. Tatovering kunstnere anbefaler forskjellige lengder av gangen, avhengig av størrelsen på tatoveringen. The Mayo Clinic anbefaler at bandasjen på i opptil 24 timer. Spør din tatovering artist for hvor lenge han anbefaler. Etter den anbefalte tiden, fjerne bandasjen. Hvis bandasjen stikker under fjerningen, suge den i kaldt vann før det er lettere å fjerne.

Vask av Tattoo

Vask tatoveringen forsiktig med varmt vann og mild såpe, kun ved hjelp av fingertuppene (ingen vaskekluter). De fleste tatovører anbefaler en uparfymert, mild, naturlig såpe, eller en mild antimikrobiell såpe. Pat tatoveringen tørke forsiktig av med et rent håndkle. Vask tatoveringen to ganger om dagen for den første uken.

Påføring Salve

Tjuefire timer etter at du vasker din tatovering for første gang, må du vaske tatoveringen igjen og bruke en vannbasert antibiotisk salve i et svært tynt lag. De fleste tatovører foreslår unngå oljebaserte produkter; De belegge tatoveringen og hindre oksygen fra å strømme til huden. I løpet av de neste dagene, kan din tatovering utvikle skorper. Bruk salven tre eller fire ganger om dagen, i fire til fem dager, eller inntil tatoveringen din ikke lenger har skorper.

Moisturizing

For de neste tre ukene, holde tatoveringen fuktig uparfymert lotion for sensitiv hud med lavt alkoholinnhold. Det bør aldri være helt tørt. Påfør en minst tre ganger om dagen, eller oftere hvis huden din er naturlig tørrere.

Hold ut av solen

Hold ut av solen. Fargene på din tatovering kan raskt svekkes, og huden din er utsatt for solens stråler etter å få en ny tatovering. Hvis du trenger å være utendørs, løstsittende klær som dekker tatovering og bruke en duft-fri solkrem for sensitiv hud. Aldri besøke en tanning seng med en ny tatovering.

Ingen Touching

Aldri klø, plukke, eller skrelle din tatovering eller skorper. Dette kan fjerne farge, øke arrdannelse, forvrenge tatovering, og øke risikoen for infeksjon.

Tips

Hvis du bryr deg for din tatovering riktig, allergiske reaksjoner og infeksjoner er sjeldne. Se en lege hvis du får feber, kløende utslett, smerte, rødhet, hevelse, eller pus-lignende drenering. Hver tattoo artist har sitt eget sett med instruksjoner for ettervern. De fleste garantere deres arbeid så lenge du følger deres metode. Ikke nøl med å spørre kunstneren eventuelle spørsmål du har om deres ettervern instruksjoner.

Tatovering og Juvenile Revmatoid Artritt

Tatovering og Juvenile Revmatoid Artritt


Selv om tatoveringer er en populær form for kunst og selvutfoldelse, kan det være lurt å gjøre noen undersøkelser i de potensielle bivirkninger av en tatovering hvis du har en forhåndsdefinert helsetilstand. Juvenil revmatoid artritt, for eksempel, kan blusse opp som et resultat av stress på immunsystemet forårsaket av en tatovering.

Betydning

Revmatoid artritt er en autoimmun lidelse av voksne som forårsaker kroniske leddbetennelse og andre symptomer. En variasjon i uorden kan forekomme hos barn, kalt juvenil revmatoid artritt. Under flareups på denne tilstanden, er immunsystemet anstrengt, og personen med denne tilstanden er mer utsatt for å bli syke.

Betraktninger

I autoimmune sykdommer, er kroppens vev angrepet av sitt eget immunsystem, som ikke anerkjenner vev som atskilt fra skadelige bakterier og virus. Vanligvis blir cellene i immunsystemet designet for å avverge infeksjoner, men de er ikke i stand til å oppfylle denne funksjonen hvis noen har revmatoid artritt.

Advarsel

Fordi huden blir brutt under prosessen med å få en tatovering, er det forbundet helserisiko for mennesker med autoimmune sykdommer. De er mer sannsynlig å få infeksjoner enn andre, så det er viktig at de sørge for at de får tak i sine tatoveringer fra stuer som har blitt lisensiert og bruke sterile teknikker.

Tatovering og Diabetes

Tatovering og Diabetes


Tatovering er en populær form for permanent kroppskunst som bruker nåler for å injisere blekk under huden. Fordi diabetes kan komplisere den helbredende prosessen, er det viktig for diabetikere å ha god kontroll over sin sykdom før du prøver å få en tatovering. Årvåkenhet om blodsukker og sårpleie er to viktige skritt til diabetikere som har en vellykket tatovering opplevelse.

Typer

Tatovering wearers ofte valgte design som de finner meningsfylt eller signifikant. Noen diabetikere får tatoveringer for å indikere deres medisinske tilstand, erstatte medisinsk smykker og tjene som en permanent symbol som medisinsk personell lett kan se i nødstilfeller. Diabetiker tatoveringer ofte har klare medisinske symboler og tekst som viser hvilken type diabetes som brukeren har. Andre diabetiker tatoveringer er designet for å legge til en personlig stil til de vanlige medisinske symboler som angir brukerens tilstand.

Placement

For å unngå komplikasjoner, må diabetikere nøye velge plasseringen av sine tatoveringer. Unngå å få en tatovering på steder med dårlig sirkulasjon, slik som føtter, ankler, leggen, rumpe og vanlige injeksjonssteder som for eksempel armer, mage og lår. Tattoo plassering kan gjøre en stor forskjell i hvor raskt og vellykket tatovering helbreder.

Betraktninger

Avhengig av størrelsen og kompleksiteten av tatoveringen, til prosedyren gjelder det kunne være ganske lang og litt stressfremkallende. Sørg for å ha et stabilt blodsukkernivå og mat i systemet ditt før du starter tatovering prosedyren. Blodsukkernivået kan stige på grunn av stress og smerte tatovering søknad, men de bør gå ned igjen neste dag.

Bevissthet

Vær sikker på at den som søker tatoveringen er klar over din diabetiker tilstand slik at han kan gi deg tilstrekkelig ettervern informasjon til best passer din tilstand. Forskning omdømme og sanitær praksis av tatoveringssjappe du planlegger å bruke for å redusere risikoen for infeksjon og komplikasjoner som kan oppstå fra tatoveringen søknaden.

Advarsler

Ifølge Mayo Clinic, risikoen for tatovering bruksområde er allergiske reaksjoner, hudinfeksjoner, andre hudproblemer (som keloider), blodbårne sykdommer og MR komplikasjoner. Diabetikere er spesielt risikere problemer med sårtilheling og infeksjon. Noen av disse risikoene kan unngås med bevissthet om tatoveringen anleggets sikkerhetsregler, riktig ettervern, og i tilfelle av en diabetiker, stabile blodsukker nivåer.

Allergi mot en midlertidig tatovering

Allergi mot en midlertidig tatovering


Midlertidige tatoveringer normalt gi en trygg, ikke-smertefull (og billig) alternativ til tradisjonelle tatoveringer. En metode for midlertidig tatovering er gjennom henna blekk. Forsiktig med denne metoden anbefales, men som leger ser nå en økning i hudreaksjoner etter fag har fått midlertidige svart henna tatoveringer.

Sort Henna

Normal henna blekk er utviklet fra planteblader som gir en brun, rød eller grønn nyanse. Men noen tatovering kunstnere legge en kjemisk kalt paraphenylenediamine (PPD) for å mørkne blekket til svart.

Paraphenylenediamine

PPD er en tekstilfarge og er kjent av Food and Drug Administration som en kutan irriterende. Jo høyere konsentrasjon og jo lengre eksponering av hud, vil verre reaksjon PPD føre, ifølge Baylor Health Center Dr. Gregory Sonnen.

Symptomer

Hvis en person viser overfølsomhet for PPD finnes en svart henna tatovering, symptomer ofte begynne med kløe og rødhet huden rundt området av tatoveringen. Dette kan forverre inn hovne humper og blemmer før huden utbrot inn en gråtende lesjon, ifølge en artikkel publisert i Dermatology Online Journal.

Risiko

På en sesjon avholdt av American Academy of Dermatology, uttalte Dr. Sharon Jacob at "hver eksponering for PPD re-utfordrer immunsystemet, slik at hver gang du får en svart henna tatovering eller bruke en hårfarge som inneholder PPD, er det en øket risiko for å få en reaksjon. "

Behandling

Hvis du har mottatt en svart henna tatovering og vise noen reaksjon, Dr. Jacob anbefaler et besøk til din lokale hudlege for diagnose. Alvorlige reaksjoner som blemmer eller hevelser bør tas opp av øyeblikkelig legehjelp. Lokale steroider kan minimere reaksjon hvis fanget snart nok.

Helserisiko med tatovering parlors

Helserisiko med tatovering parlors


Du bør vite den potensielle helserisikoen forbundet med tatovering. Disse spenner fra eksponering for sykdommer og infeksjoner forårsaket av uhygieniske praksis til allergiske reaksjoner på fargestoffer og pigmenter. Tatovering kan også forverre noen eksisterende helsemessige forhold. Du kan unngå disse risikoene ved å søke tjenester av en veldrevet tatoveringssjappe og en ansvarlig tatovør.

Infeksjon og sykdom

Ta hensyn til tatovør og tatoveringssjappe hygienepraksis. Risikoen som er oftest omtalt er prosedyren potensial til å spre staph og andre typer bakterier på unsterilized nåler som kan forårsake hudinfeksjoner. Denne praksisen kan også overføre blodbårne infeksjoner, som HIV, hepatitt, stivkrampe og tuberkulose, US Food and Drug Administration (FDA) rapporterer.

Begrepet "nåler" er misvisende, men fordi tatoveringer er brukt ved hjelp, ikke nåler, men pins, som presser - ikke injisere - blekket inn i huden, ifølge Michigan State University nettsted. Dette faktum kan redusere risikoen for HIV-smitte fordi HIV dør raskt når den utsettes for luft, blekk og såpe som brukes til å rense tatoveringen.

Reaksjoner på fargestoffer og pigmenter

Vet de mulige bivirkninger av tatovering blekk på huden, som du kan diskutere med tatovør. FDA sier det er mer enn 50 typer tatovering fargestoffer og at bivirkninger av fargestoffer er rapportert, både kort tid etter inngrepet, og i noen tilfeller år senere. Soleksponering-indusert kløe og inflammasjon er rapportert i tillegg. Noen bivirkninger kan være forårsaket av allergi mot disse stoffene, både permanente og midlertidige tatoveringer. Som et resultat, FDA har begynt å studere mulige bivirkninger av eksponering for blekk ingredienser. Dens National Center for toksikologi Forskning er også å se på hvordan blekk bryte ned inne i kroppen.

FDA advarer om at det ikke har godkjent blekk for bruk i tatoveringer, og mange av pigmenter i blekk ble utviklet for bruk i auto maling og trykksverte. Noen mennesker har rapportert skalering, hevelse, sår (liten huden sår) og lymfocytoma cutis - en hudreaksjon som ser ut som lymfom, ifølge Dermadoc hjemmeside.

FDA advarte også mot å bruke postordre eller andre gjør-det-selv tatovering kits, som inneholder sure ingredienser som kan irritere huden.

Andre hudproblemer

Undersøke huden din for ulike typer reaksjoner. Tatoveringer, spesielt de som inneholder rødt blekk, kan utløse dannelsen av nupper (granulomata) eller hevet arr på hudens overflate (keloider), ifølge en artikkel om tatoveringer på Mayo Clinic nettsiden.

Det hender folk rapporterer hevelse og svie på eller rundt sine tatoveringer etter å ha mottatt en magnetisk resonans imaging (MRI) test, men ubehag er vanligvis ikke alvorlig og ikke varer lenge, sa FDA.

Etaten har ikke godkjent henna for tatoveringer, rådgivning at det bør bare brukes som en hårfarge.

Noen mennesker med psoriasis (en autoimmun sykdom som fører til hevet, skjellende flekker i huden) har rapportert at deres forhold noen ganger forverret etter at de fikk en tatovering, ifølge National Psoriasis Foundation hjemmeside.

Forebygging

Kontroller at tatoveringssjappe du bruker tar hygiene forholdsregler for å beskytte deg. For eksempel, råder Mayo Clinic potensielle kunder til å sjekke med lokale eller statlige helsemyndigheter for å finne ut hvilke lisenser anerkjente tatovering etableringer bør ha og hvilke regler de må følge. Se etter en med et godt omdømme, ser rent og har godt utdannet personale.

Etableringen bør bruke en autoklav (varme sterilisering enhet) for å sterilisere alle gjenbruk utstyr.

Sørg for at tatovør bærer hansker og tar nåler (pins) fra en ny, forseglet pakke og bruker ferske grupper av pigment, brett og beholdere for inngrepet.

Tatovør bør enten avstå fra å berøre noe ikke involvert i tatovering prosessen (telefon, penner, etc.) før prosedyren er ferdig eller bør endre hansker umiddelbart etter å gjøre det for å hindre forurensning fra andre kilder, ifølge Michigan State University hjemmeside .

Hvordan Tatovering Over Scars

Hvordan Tatovering Over Scars


Etter en ulykke eller kirurgi, kan en skjemmende arr forbli. Når den har grodd, i mange tilfeller, et arr kan være effektivt skjult av en tatovering. Tatovering prosessen er den samme som for alle andre områder av kroppen, selv om de fargede blekk kan trenge flere økter for å bli fullt etablert og skisserer kan virke mer uskarpe enn de ville på uskadet hud. Noen mennesker som har hatt en slik tatovering rapportere en god følelse av Selvstendighet og slipp, en følelse av at de har seiret over et stygt arr og komme til enighet med ulykken eller kirurgi som forårsaket det.

Bruksanvisning

Consulting

Velg en tattoo artist med forsiktighet. Det er best å handle på en anbefaling fra noen du kjenner og stoler på. Be om å få se bilder av en kunstners tidligere arbeid eller for å se referanser fra fornøyde kunder. En indikasjon på at en tattoo studio er anerkjent, er at anleggene er regulert av staten. Når du har valgt en tatovering artist, til telefon arrangere en konsultasjon.

Besøk tattoo studio for å sjekke at det er av god standard. Sørg for at den har en autoklav og ultrasoniske renere for sterilisering og vedlikehold av hygienisk utstyr og en merket beholder for skarpe gjenstander for avhending av brukte nåler. Tatovør bør bruke plast skjold rundt alle tatovering utstyr og bør bruke hansker. Studioet skal være ryddig og rent.

Sjekk med din lege hvis arret du ønsker å dekke er rosa i fargen eller er sår eller smertefull på noen måte. I så fall kan dette arret fortsatt være healing og det er uklokt å tatovere det på dette stadiet. Du bør vente minst 12 måneder etter et arr har oppstått før du prøver å dekke det med en tatovering. Også sjekke med legen din om en keloid, eller hevet område av arrdannelse, er egnet for tatovering.

Design

Velg en passende design, i diskusjon med din tatovering artist, for å dekke arret. Husk at tatoveringen kan ikke slette arr, kan heller ikke endre kontur eller tekstur i huden i den arrete området. En utforming med flytende linjer som følger formen på arret er egnet til å frembringe den mest tilfredsstillende resultat. Tar sikte på å innlemme arret i designet heller enn å bare utslette den ut.

Ta deg tid hjemme for å vurdere utformingen. Husk at det vil være permanent, slik at du ikke bør forhaste seg en avgjørelse. Bruke sminke eller kroppsmaling å spore den omtrentlige design på den arrete området av kroppen din.

Vis din sporing i en lang speil som lar deg se utformingen på nært hold og på avstand, så vel som fra ulike vinkler. Bare fortsette å bestille time for å ha tatovering gjort når du er helt sikker på at det er det du ønsker.

Prosedyre

Hold så stille som mulig i løpet av tatovering prosessen. Du kan finne at å lytte til musikk vil bidra til å ta tankene bort noe ubehag.

Hold tatovering dekket med en beskyttende pute for en dag eller så. Noen mengden blødning er vanlig med noen tatovering, og det er viktig å ha en ny tatovering dekket for å hindre smitte. Følg veiledningen din tatovering artist gir om å holde din tatovering smittefri.

Gå tilbake til studio hvis områder av farget blekk vises ujevn etter beskyttelsesputen fjernes. Flere økter kan være nødvendig for å etablere tilfredsstillende områder av farge når tatovering løpet arrete hud.

Tips og advarsler

 • Velge en mindre "test tattoo" i en svært begrenset og mindre synlig område av arrete vev, hvis du er bekymret for hvor godt den arrete hud kan holde blekket. Hvis du er fornøyd med din "test tatovering," du kan ha utformingen utvidet til å dekke resten av arret på et senere tidspunkt.
 • Tatovering hudområder, spesielt hvis det er arrete, bør gjøres av en profesjonell og erfaren utøver, ifølge American Society for dermatologiske kirurgi. Tatovering kan beskrives som en form for mindre operasjon, så det bør ikke bli forsøkt på en innenlands, tilfeldig eller gjør-det-selv-basis.
 • Tatovering på noe område av huden bærer en viss grad av risiko. Infeksjoner kan oppstå, eller keloider --- en type hevet arr som danner under healing (se referanser 4, Resources 4) --- kan bli irritert og sår (se referanser 3).

Hvor snart etter at du får en tatovering kan du gå i solen?

Hvor snart etter at du får en tatovering kan du gå i solen?


Tatoveringer er mer populært enn noensinne. Sammen med denne formen for selvutfoldelse men kommer ansvaret for å ta vare på kroppen din kunst. Din nye tatovering må få lov til å riktig helbrede før soleksponering.

Tillate minst et par uker

Ifølge Mayoclinic.com, bør du unngå å utsette en ny tatovering til solen for "minst et par uker."

Bruk solkrem regelmessig

Hvis din tatovering er i et område som vil bli jevnlig eksponert for solen, anbefaler WebMD følge opp med regelmessig bruk av solkrem, selv etter at det gror. Dette vil bidra til å forhindre falming.

Keep It Dekket

Hvis du ikke kan holde ut av solen, i det minste holde din tatovering dekket. Bruk klær eller en klut til å dekke store områder, eller en bandasje for å dekke små. Husk at det å være inne i en bil på en solrik dag utgjør soleksponering også.

Sikkerhetsrisiko for en tatovør

Sikkerhetsrisiko for en tatovør


Når enkeltpersoner vurdere å få en tatovering, mange tar deg tid til forskning tilhørende helserisiko på forhånd, men sikkerhetsrisikoer finnes også for tatovering kunstneren selv. Tatovering kunstnere kanskje ikke nålen går inn i huden, men de står overfor mange av de samme risiko som sine klienter også, spesielt når det kommer til krysskontaminering. Sikkerhetsprosedyrer tatovering kunstnere følger er derfor like mye om å beskytte seg selv som klienter.

Biorisikoavfall

Tatovering parlors er fulle av avfallsprodukter som blir brukt av kunstneren i løpet av den daglige driften. Disse produktene er vanligvis klassifisert som biologisk avfall, og inkluderer elementer som tørkepapir dekket i blod og blekk, vann som brukes i vask blekk fra utstyr og nåler involvert i tatovering prosessen. Disse håndklær er plassert i spesielt merkede søppelcontainere, for eksempel, mens nålene er droppet i beholdere som er reservert for skarpe gjenstander etter bruk. Biologisk avfall blir behandlet på en slik måte som for å hindre forurensning fra elementer som kan ha vært i kontakt med smittet blod, og til å stanse generell spredning av bakterier.

HIV

En av de største risikoene for tatovering kunstnere er fra overføring av HIV, et virus som kan til slutt føre til menneskets immunsystem sykdom AIDS, som kan være dødelig. HIV-viruset overføres via blod, som tatovering kunstnere vil trolig komme i kontakt med jevne mellomrom når du arbeider med klienter. Dermed tatovering kunstnere må være forsiktig rundt nåler og andre avfallsstoffer som har en klient blod på dem, og skal behandle disse så snart som mulig.

Hepatitt

Andre virus som kan spres fra klienter til tatovering kunstnere - og vice versa - gjennom krysskontaminering inkluderer hepatitt B og C. Begge disse virus kan smitte gjennom kontakt med infisert blod, og begge kan føre til sykdommer som kreft og leversykdom , og potensielt til døden. Tatovering kunstnere bør følge de samme forholdsreglene som de som er nødvendig for å hindre HIV-smitte, og vurdere å ta en Hepatitt B-vaksinasjon før vi går i bransjen.

Tattoo Machine

Flertallet av tatovering kunstnere bruker en håndholdt enhet som brukes til å lage tatovering design på kroppen av sin klient. Disse enhetene har en eller kanskje flere nåler, som gjentatte ganger punktere huden, danner utformingen ved å sette inn små mengder av blekk. Ikke bare kan dette være en smertefull prosess for kunden, og en som krever friske, steriliserte nåler hver gang, men det kan være en fare for kunstneren også, som en hvilken som helst maskin kan være til sin bruker. Kunstneren kan slippe maskinen eller få hånden hennes fanget i det, eller enda verre, uhell stikke seg selv med infisert blod.

Kan du drikke alkohol etter at du får en tatovering?

Kan du drikke alkohol etter at du får en tatovering?


Få en profesjonell tatovering er grunn til å feire. Men drikker alkohol kan slå en permanent del av kroppskunst til et alvorlig angrep på din helse. Gis rett tid å helbrede, vil din tatovering se hvordan det var designet for.

Immune System

Kroppene våre behandle alkohol som en gift som immunsystemet utøver energi til å utvise. Helbredelse av en fersk tatovering er forsinket ved inntak av alkohol, fører til en høyere sjanse for infeksjon.

Sprit og Blood

Alkohol øker blodtilførselen til huden, så det tatoverte området blør mer enn det normalt ville, bremse streikebryter og eventuell helbredelsesprosessen.

Tar Risk

Drikking etter å få en tatovering er ikke foreslått, men heller ikke en garanti for infeksjon. Trangen til å undertrykke tatovering smerte kan være eksepsjonell og lett ved å drikke alkohol, men sørg for å begrense forbruket og øke din oppmerksomhet til tatovering såret.

Time Frame

Alle leger annerledes, så spør din tatovering artist for en bestemt tid linje og når det ville være trygt å drikke alkohol.

De fleste tatoveringer ta to til tre uker å helbrede.

Fakta

Tatoveringer skape et åpent sår som krever foreløpig omsorg. Som de fleste sår, de må rengjøres regelmessig, med riktig produkt og forsiktig for å forhindre arr.

Tatoveringer kan være smertefullt og er ikke for alle. Tenk nøye før du får en tatovering; de er for alltid.

Hvordan å fjerne en tatovering med laser

Hvordan å fjerne en tatovering med laser


Laser tatovering fjerning er en effektiv metode for å bli kvitt disse uønskede tatoveringer av din fortid. Q-Switched laser er en rask-pulserende laser som varmer opp blekket av en tatovering med liten skade på huden. Når blekket er oppvarmet av laser, trinn kroppens immunsystem i og fjerner blekk. Antallet laserbehandlinger vil variere, avhengig av størrelsen og fargen av tatoveringen.

Bruksanvisning

Velg en bord-sertifisert hudlege eller plastisk kirurg. Mange tatovering parlors får inn tatovering fjerning business, men dessverre er de ikke utstyrt for å håndtere medisinske problemer som kan oppstå.

Planlegg en konsultasjon med legen din. Be om å se før og etter bilder av tatoveringer han eller hun har fjernet for å sikre erfaring i laser tatovering fjerning.

Gjør deg klar for kostnaden av laser tatovering fjerning. Den typiske prisen for en laser behandling er alt fra $ 200 til $ 500 per økt, og det kan ta opp til 10 eller flere behandlinger, 6 til 8 uker fra hverandre, for å fjerne en profesjonell tatovering.

Sørg for at legen bruker en Q-Switched laser for fjerning av tatoveringer. Legen din vil i hovedsak spore din tatovering med denne laser til å varme opp blekket.

Be om narkose hvis du har en stor tatovering fjernet. Laserbehandling er utholdelig for en kort periode, men kan bli svært ubehagelig under fjerning av større tatoveringer.

Bruk løstsittende klær til laser fjerning avtaler hvis din tatovering er under klærne. Også, tatoveringer ofte blø etter behandlinger, så spør legen din for å dekke det berørte området med gasbind for å unngå flekker klærne.

Care for din tatovering etter laser behandlinger med skånsom rengjøring og antibakteriell sårsalve.

Tips og advarsler

 • Lyshudet folk med svarte eller brune tatoveringer er mer sannsynlig å oppnå positive resultater. Den laser mål blekk, snarere enn huden, noe som minimerer sjansen for arrdannelse.
 • De fleste forsikringsselskaper dekker ikke kostnadene for tatovering fjerning, så vær forberedt på å betale hele kostnaden.

Slik fjerner en tatovering med laser behandlinger

Laserterapi for å fjerne tatoveringer har eksistert siden slutten av 1980-tallet. Laserbehandling er den mest brukte metoden for å fjerne tatoveringer. Ulike typer lasere er tilgjengelige, avhengig av din hud farge og fargen på tatoveringen. Tre forskjellige typer av lasere er tilgjengelige; Q-Switched rubin laser for grønt blekk og mørkhudede mennesker; Q-Switched Nd: YAG for svart, blå, rød og oransje blekk; og Q-Switched Alexandrite laser for grønt og blått blekk.

Prosess

Høy konsentrert lys farge bjelker direkte energi mot blekket i huden. Farge bjelker bryte blekket i bittesmå fragmenter.

Kliniske Sessions

For å fullføre fjerningen, må du gjenta prosessen flere ganger. Konsentrasjonen av blekket i tatoveringen bestemmer antall økter du trenger. Hvis din tatovering har høye konsentrasjoner av blekk, trenger du flere økter.

Time Frame

Laser behandlinger som regel ende i løpet av noen minutter. En større tatovering krever en lengre tid. De behandlinger er delt inn i en behandling i uken over et tidsrom på 4 til 8 uker.

Første etappe

Den første fasen i å fjerne din tatovering er å teste reaksjon på huden din til laser, for å finne de mest effektive mengde energi for å bruke.

Etter behandling

Ice er satt på tatoveringen området for å redusere hevelse. I 30 minutter, er antibakteriell krem ​​plassert over tatoveringen.

Tatovering og Vitiligo

Tatovering og Vitiligo


Vitiligo er en hudsykdom som rammer mange og har ingen kjente botemidler. Lite som kan gjøres for å redusere fremkomsten av vitiligo, men det finnes et par alternativer, for eksempel tatoveringer, for å dekke opp vitiligo flekker.

Vitiligo

Vitiligo er en hudsykdom der pigmentcellene i huden er ødelagt. Uten cellene, gjør huden ikke farge. En person med vitiligo vil ha hvite flekker over hele kroppen som ofte vil vokse i størrelse.

Vanlige behandlinger

Hydrokortison kremer er gitt til pasienter med vitiligo å tvinge fargen tilbake inn i huden. Fototerapi også brukes. Ultrafiolett lys er plassert over huden for å forsøke å stimulere repigmentation.

Micropigmentation

Micropigmentation, eller terapeutisk tatovering, blir brukt til å dekke opp vitiligo flekker. En lege utfører denne behandlingen ved å tatovere over vitiligo i en farge som passer best naturlige hudfarge.

Tatoveringer

Noen vitiligo pasienter velger mer fargerike og kunstneriske tatoveringer gjort av tatovering kunstnere til å dekke sine vitiligo flekker. Disse tatoveringer skjule sykdommen og vise frem mer personlighet.

Advarsel

Micropigmentation og tatoveringer er vanligvis ikke anbefalt av leger for vitiligo pasienter. Hvit hud mister farge fra tatoveringer raskere enn normal hud. Hvis sykdommen sprer seg, kan tatoveringer gjøre vitiligo verre og krever enda mer tatovering.

De sikreste måtene å fjerne en tatovering for Teens

De sikreste måtene å fjerne en tatovering for Teens


Som tatoveringer har blitt mer mainstream, har mange foreldre tillatt sine tenåringer å få dem. Men noen tenåringer, spesielt de som ønsker å forlate gjengen liv, ønsker å bli kvitt sine blekk. Som forelder eller verge, eller som en tenåring med en tatovering du ønsker å fjerne, er det viktig å vite de sikreste måter å fjerne kroppskunst.

Rådføre seg med en lege

Ta kontakt med en hudlege. En hudlege er en lege som er spesialist i omsorgen for huden. Mange hudleger ytterligere spesialister på tatovering fjerning og kan evaluere tatovering du vil ha fjernet. Profesjonelt anvendt tatoveringer er vanligvis lettere å fjerne og kan mer fullstendig fjernet enn amatør tatoveringer. Fortell din hudlege om hvordan du fikk tatoveringen du vil ha fjernet.

Laser fjerning

De fleste hudleger vil anbefale laser tatovering fjerning som den sikreste og mest vellykket metode for tatovering fjerning for både tenåringer og voksne. Laser tatovering fjerning bruker konsentrerte stråler av lys for å bryte opp tatovering blekk under huden din, som deretter skylles bort av kroppen din. Laser tatovering fjerning kan gjøres ved hudlege kontor, på noen tatovering parlors og ved spesielle tatovering-fjerning klinikker som Dr. Tatoff. De fleste tatoveringer krever seks til åtte behandlinger med laser for å være helt fjernet.

Grafts

Hvis tatoveringen er spesielt stor eller er i et område hvor det er arrvev eller andre hudskader, kan hudlege anbefaler en hud pode. Dette er også en sikker metode for tatovering fjerning for tenåringer, men er betydelig mer komplisert og kostbart. I et hudtransplantat, huden som har blitt tatovert fjernet fra kroppen og sunn hud fra andre steder på kroppen --- ofte bena eller tilbake --- er podet på såret. Denne prosedyren er vanligvis gjort på et sykehus, og kan kreve en overnatting.

Unngå såkalt "Tattoo Removal" Salver

Bruk aldri kremer, geleer eller annen salve-type "tatovering vers", slik som de som selges på internett. Mange av disse inneholder kjemikalier som kan brenne og vansire huden.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle


Brudd av magen muskelen er også kjent som abdominal belastning. Muskelen som er mest berørt av denne skaden er rectus abdominis muskel. Det er den muskel som danner "seks-pakke" utseende på buk-området, da det er godt utviklet. Abdominal belastning oppstår når muskelen er tvangs strukket utover sine normale grenser, som deretter vil føre til å rive av muskelfibre til en viss grad. Skaden er gradert 1, 2, og 3. klasse I - mildt ubehag på grunn av skade av noen muskelfibre, men den samlede styrken av muskelen er fortsatt normal. Grade II - mer muskelfibre er revet som bringer mer smerte, hevelse og ubehag. Grade III - innebærer komplett ruptur av muskelen, som er manifestert av alvorlige muskelspasmer og smerter, sterk hevelse og blåmerker, og nedgang utvalg av bevegelse.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

•  Anvendelse av is er gunstig i løpet av de første 48 timer etter skade. Legg et håndkle på magen og bruke isen i 15 til 20 minutter. La huden få varme i ca 45 minutter, og deretter kan du begynne glasur igjen. Bruk den 4 til 8 ganger om dagen. Ice program eller kryoterapi er best i den akutte fasen av skade for å redusere hevelse og smerte, og også for å redusere blødning av den skadede muskelen.

Snakk med legen din for noen nyttige medisiner som anti-inflammatoriske medikamenter eller steroidinjeksjoner for å hjelpe med betennelse og muskelavslappende å avlaste smertefulle og spastiske muskler.

Sett noen aktuell smertestillende muskel krem eller gel. Bruk den på den skadde magen til den er helt absorbert. Hold på å bruke den for ca 3 til 4 ganger i døgnet for å gi smertelindring som varer i timevis.

Tidsplan for en fysisk terapi økt. Rehabilitering vil bidra mye for en rask utvinning. Fysioterapeut vil gjelde modaliteter, for eksempel terapeutiske ultralydundersøkelser, for å bidra til å redusere smerte og ubehag; og også noen spesifikke øvelser for å styrke svekkede magemusklene.

Anvendelsen av varme er fordelaktig 4 til 5 dager etter betennelsen har sunket. Fuktig varme program, for eksempel et varmt bad, er utmerket for abdominal belastning. Varmen i denne metoden lett trenger inn i musklene, som deretter lindrer smerte og krampe i magen.

Rest den skadde abdominal muskler for å fremme en raskere helingsprosess. For Grade I abdominal belastning, hvile muskelen fra alle aktiviteter, for ca 3 uker. Grade II abdominal belastningen krever 4 til 6 uker med hvile. Og grad III krever 3 til 4 måneder med komplett sengeleie slik at muskelen til å helbrede fra kirurgi.

Hint

 • Sørg for å bruke isen for ikke mer enn 20 minutter for å unngå frostskader.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis det følgende er til stede:
 • Hvis det er sterke smerter i lysken
 • Hvis smertene er til stede også i ro
 • Hvis det er høy feber, frysninger, oppkast og svimmelhet

Hvordan stoppe blødninger fra endetarmen

Mens alarmerende, kan rektal blødning være et tegn på bare mindre problemer, slik som sprekker, hemorroider, polypper eller infeksjon. Ved hjelp av over-the-counter produkter, som for eksempel fibertilskudd og salver, kan den blødning og ubehag stoppes. Det er også viktig å følge en diett full av fiber-rik mat som bekjempe forstoppelse og gir mulighet for regelmessig avføring. I mer alvorlige tilfeller, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart for riktig diagnose og behandling.

Hvordan stoppe blødninger fra endetarmen

•  Prøv å ta over-the-counter fiber kosttilskudd. Kjøp fiber kapsler eller et pulver som kan blandes med væske, og ta bare så ofte som anvist på pakken. The fiber hjelper mykne avføring og reduserer sjansen for blødninger på grunn av forstoppelse. Drikker opptil åtte glass vann daglig i tillegg til kosttilskudd hjelper produsere regelmessig avføring og reduserer sjansene for å utvikle sprekker eller hemorroider.

Få 25 til 35g fiber hver dag fra matvarer. Matvarer med høyt fiberinnhold inneholder bønner, artisjokker, hel-hvete pasta, bringebær, epler, kli muffins og kikerter. Fiber hjelpemidler med fordøyelsen og bidrar til å hindre diverticulosis, som kan føre til blødning fra endetarmsområdet.

Bruk medisinert kremer for å berolige området. En rekke salver og stikkpiller er tilgjengelig i drugstores som er laget for å beskytte og helbrede hemorroider. Også holde endetarms området rent og tørt. Ikke lenger irritere området ved hjelp av grov toalettpapir eller tørke for hardt.

Start antibiotikabehandling. Rektal blødning kan være et resultat av å spise forurenset mat. Ta antibiotika for hele tiden er foreskrevet, for å eliminere infeksjon og stoppe blødningen.

Vent det ut. Noen ganger vil blødningen gå bort av seg selv, på grunn av kroppens naturlige helingsprosess. Tiden vil hjelpe eventuelle sprekker - som er små rifter i anus - lukke opp og stanse blødningen. Etter noen dager, bør det ikke være mer blod.

Oppsøk lege. Din fastlege kan tilby behandlingstilbud, eller kan sende deg til en spesialist, for eksempel en gastroenterolog, for å fastslå årsaken til rektal blødning. Diagnosen dikterer riktig behandling, som for eksempel kirurgi eller cauterization gjennom koloskopi.

Hint

 • Hvis blødningen er tung eller ledsaget av smerter, oppsøke lege umiddelbart.