Digidexo.com

Hvordan å slutte å ta Androgel

Hvordan å slutte å ta Androgel


Androgel er en hydroalcoholic gel som inneholder 1% testosteron. Det er generelt foreskrevet til voksne menn som ikke produserer nok testosteron naturlig. Androgel brukes topically til de øvre skuldre og absorbert inn i huden over en 24-timers periode. Bivirkninger inkluderer tørr hud, angst, svimmelhet, fiendtlighet, problemer med vannlating, smerter i kjønnsorganene, svette og kvalme. Det er mulig å overføre Androgel til andre gjennom hudkontakt, så alltid bære en skjorte mens du bruker den.

Hvordan å slutte å ta Androgel

•  Ta kontakt med legen din. Hvis du ikke føler Androgel er riktig for deg, kan du prøve en alternativ testosteron terapi eller annen reseptbelagte medisiner for å lindre symptomene dine. Legen din bør være i stand til å imøtekomme en Androgel tilbaketrekking programmet for deg.

Begrens Androgel dose til annenhver dag. I stedet for å bruke Androgel til skuldrene hver dag, bare bruke den annenhver dag. I løpet av de dagene du ikke tar Androgel, kan du lider av humørsvingninger, panikk, kvalme og svetting. Disse symptomene er en normal del av uttaksprosessen.

Begrens Androgel dose til en gang i uken. Du bør starte denne prosessen etter flere uker. Når du føler deg følelsesmessig normal etter å ha tatt Androgel annenhver dag, kan du bytte til en gang i uken. Selv om testosteron vil fortsatt være i systemet ditt, vil det være en liten mengde lett å overgang ut av.

Stopp tar Androgel helt. Hvis det er nødvendig, begynne å ta en annen type testosteron supplement foreskrevet av legen din.

melde fra om bivirkninger til legen din. Hvis du er helt av Androgel og fremdeles opplever kvalme, svimmelhet eller humørsvingninger, bør du kontakte legen din.

Hint

  • Følg alltid legens instruksjoner. Han kan ha et bedre inntrykk av dine personlige helseproblemer.
  • Hvis du har selvmordstanker, ring 1-800-SUICIDE umiddelbart.