Digidexo.com

nøytrofile røyking

Sigarettrøyking og Cervical Disc Disease

Sigarettrøyking og Cervical Disc Disease


Hvis du opplever smerter i nakke og arm, eller kribler som nakke og arm er å sovne, kan du ha cervical plate sykdom. Sigarettrøyking kan bidra til det og komplisere utvinning.

Livmorhals Disc Disease

Cervical plate sykdom oppstår når du opplever skader på plater som pute Cervical ryggvirvler. Platene kan sprekke eller bule og de fordrevne delen av platen kan legge press på ryggmargen og andre nerver.

Årsaker

Cervical plate sykdom er forårsaket når mellomvirvelskiver utarte. Skivene blir mindre og mindre fleksibel, noe som gjør dem mer utsatt for å briste.

Risikofaktorer

Sigarettrøyking er en risikofaktor for livmorhals plate sykdom, sammen med aldring og repeterende bevegelser.

Behandling

Behandling for cervical plate sykdom inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, og operasjonen for å fjerne enten en del av eller hele den skadede plate.

Betraktninger

Sigarettrøyking kan også komplisere utvinning fra kirurgi for å behandle cervical plate sykdom. Det kan føre til fremgangen din blir tregere eller din helbredelse til å være mindre fullstendig.

Hvordan kan røyking forårsake lungekreft?

Innledning

Sigarettrøyking er ansvarlig for en heidundrende 87 prosent av lungekreft dødsfall i USA, ifølge National Cancer Institute. Lungekreft er den nummer 1 årsaken til kreftdød blant både menn og kvinner i USA, og selv de som ikke røyker er ikke immune mot de skadelige effektene av sigarettrøyk: Rundt 3000 amerikanske røykere dør hvert år av passiv røyking , melder instituttet.

Hvordan røyking fører til lungekreft

Den giftige blandingen av kjemikalier som finnes i tobakksrøyk har nøkkelen til hvordan røyke sigaretter kan forårsake lungekreft. Sigarettrøyk inneholder ca 4000 kjemiske stoffer, inkludert mer enn 60 kjente kreftfremkallende, ifølge US Department of Health and Human Services '"Rapport om Kreftfremkallende: Tenth Edition", utgitt i 2002 Blant de kjemikalier i sigarettrøyk som har blitt studert i hensyn til lungekreft er polysykliske aromatiske hydrokarboner, nikotin, metaller slik som kadmium og nikkel og radioaktivt polonium. Sigarettrøyk inneholder også tobakksspesifikke nitrosaminer (TSNAs), kjemikalier mistenkt for å forårsake lungekreft hos mennesker. TSNAs dannes ved tobakk herding og bearbeiding. Ifølge Oncology Channel nettsted, en bestemt type TSNA kalt NNK har vært vist i gnagere å produsere i lungene både godartede svulster i overflate cellevev (lungeadenomer) og ondartede epiteltumorer med karakteristikker av kjertler (lunge adenokarsinomer).

Den Siste

En studie av et team av forskere fra University of California i Davis, som ble publisert i mars 2008-utgaven av The FASEB Journal, spesielt fingre hydrogen peroxide og lignende oksidanter i sigarettrøyk som snu friske lungeceller til kreft seg. I et laboratorie-omgivelser, utsettes forskere forskjellige sett av human lunge luftveisceller for sigarettrøyk og hydrogenperoksid. Disse cellene ble deretter inkubert i én til to dager, etter som de viste «de samme molekylære signaturer av kreftutviklingen," ifølge rapporten, forfattet av Tzipora Goldkorn. Ueksponerte luftveisceller også ble vurdert og viste ingen tegn til kreftutvikling.

Effekter som røyking har på KOLS

Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) er en progressiv lungesykdom som er preget av hoste, tungpustethet, tetthet i brystet, økt slimproduksjon og kortpustethet. De fleste KOLS-pasienter nå røyker eller har en historie med røyking.

Statistikk

Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, er KOLS den fjerde vanligste dødsårsaken i USA med mer enn 12 millioner mennesker som har blitt diagnostisert. Røykere står for mellom 80 og 90 prosent av KOLS-dødsfall.

KOLS-symptomer

KOLS er preget av et redusert luftstrømmen inn og ut av luftveiene på grunn av flere faktorer: skadede vegger mellom luftblærer, hovne luftveier, økt slim (som tetter luftveiene) eller redusert elastisitet i dine luftblærer og luftrom.

KOLS Fakta

KOLS er en samlebetegnelse som omfatter både emfysem (en sykdom som vanligvis forbindes med røyking) og kronisk bronkitt. Begge typer lungesykdom inkluderer fallende lungefunksjon som er forverret ved å fortsette å røyke.

Hvordan røyking fører til kols

Giftstoffer og kjemikalier i tobakksrøyk skade luftveiene og lungene. Sigarettrøyk inneholder tjære som også skader og forminsker beskyttende slimhinnen i lungene dine mens gjentatte ganger irriterende lungene.

Andre KOLS Årsaker

Andre årsaker til KOLS er eksponering for kjemiske gasser, støv, luftforurensning og andre lunge irritanter.

Behandling

Det finnes ingen kur for KOLS; Men til medisinske behandlinger bremse sykdommen fremgang sammen med livsstilsendringer som å slutte å røyke og å utvikle sunne spise-og mosjonsvaner kan hjelpe deg å holde deg aktiv og føler seg bedre

Passiv røyking og astma hos barn

Passiv røyking er ekstremt farlig for alle som puster den inn, spesielt på en jevnlig basis. For et barn, som lunger og andre organer er fortsatt utvikling og vekst, kan konsekvensene føre til astma og andre alvorlige helseproblemer.

Forårsaker New Astma

Passiv røyking kan føre til barn som tidligere var upåvirket å utvikle astma.

Forverre eksisterende astma

Passiv røyking kan utløse flere astmaanfall hos barn som allerede har astma.

Ingen nivå er trygt

The Surgeon General har nylig annonsert at det ikke er nivået av passiv røyking som er risikofritt.

Farlige kjemikalier

Det er over 250 kjemikalier og giftstoff i sigarettrøyk og nivåer i passiv røyking er enda høyere, ettersom de ikke har gått gjennom sigarettfilter, men i stedet brenne fra sigaretten direkte ut i luften.

Andre negative effekter av passiv røyking

Barn som utsettes for passiv røyking på en jevnlig basis er mye mer utsatt for bronkitt, lungebetennelse, ørebetennelse og selv krybbedød (SIDS).

Røyking og Forhøyet WBC

Røyking og Forhøyet WBC


Røykere kan oppleve en forhøyet antall hvite blodlegemer for en rekke årsaker. Røyking kan forårsake og / eller forverre mange medisinske problemer, for eksempel hjertestans, puste og dental forhold. Sigarettrøyk er også en kjent kreftfremkallende og en ledende årsak til mange ulike kreftformer. Pasienter som lider av disse og andre sykdommer som påvirkes av røyking kan presentere seg med et høyt antall hvite blodlegemer.

Hva er en forhøyet antall hvite blodlegemer?

En forhøyet antall hvite blodlegemer eller hvite blodlegemer, oppstår når hvite blodceller, kalt leukocytter, forsøk på å bekjempe infeksjoner i kroppen. Når kroppen detekterer en infeksjon, er flere leukocytter fremstilt for å bekjempe problemet. Et høyt antall hvite blodlegemer kan også være forårsaket av visse medisiner, stress og vev skade eller betennelse. Røyke alene kan også øke leukocytt nivåer som et kroppslig respons til komponentene i sigarettrøyk. Normale WBC lab verdier spenner fra 4500 til 10.000 celler / ml.

Hjertesykdom

Røyking er en av de viktigste årsakene til hjerte-og karsykdommer i USA. Ifølge American Heart Association, røykere har større risiko for å utvikle aterosklerose, noe som kan føre til hjerteinfarkt, koronar hjertesykdom og hjerneslag. Aterosklerose, en oppbygging av fettsubstanser i arteriene, oppstår på grunn av forandringer i veggene av blodkar forårsaket av de kjemikalier som finnes i sigaretter. Røykere lider av aterosklerose vil ha en forhøyet antall hvite blodlegemer på undersøkelse på grunn av betennelse oppstår innenfor veggene i blodårene.

Infeksjoner og betennelser

En forhøyet WBC er forventet når infeksjoner eller betennelser oppstår i kroppen. Røykere er utsatt for hyppige luftveisinfeksjoner, bihulebetennelse, kronisk obstruktiv lungesykdom, emfysem og kronisk bronkitt. Sigarettrøyk forverrer også visse tilstander som astma. I tillegg kan røyking føre til tannproblemer som tannråte, tannkjøttsykdommer, oral abscesser og sår, som alle kan resultere i en økt WBC sekundært til enten infeksjon eller hevelse.

Kreft

Røykere er en økt risiko for å utvikle kreft. De karsinogener som finnes i sigarettrøyk er kjent for å forårsake lunge, munn og strupekreft. Røykere er også utsatt for å utvikle bukspyttkjertel, blære, spiserør og nyrekreft. Inflammasjon som skyldes røyking er antatt å være en av faktorene i utviklingen av disse krefttypene, og derfor bør vurderes når en røyke pasient viser en forhøyet antall hvite blodlegemer.

En studie av T. Erlinger, P. Muntner og K. Helzlsouer publisert i "The Journal of Cancer Epidemiology, Biomarkers og forebygging" i 2004 en hypotese om at betennelse & ndash; som reflekteres av forhøyet WBC & ndash; ville være forbundet med økt risiko for kreftdødelighet i en nasjonalt utvalg av amerikanske voksne. Studien fant bevis knytter betennelse (enten forårsaket av røyking eller annen inflammatorisk agent) til en økt kreftrisiko. Studien har også uttalt at tobakksrøyk, "en kjent kreftfremkallende, øker flere markører for betennelse, inkludert WBC. Mens røyking kan ha direkte kreftfremkallende effekter, er det også tenkes at den generelle betennelsesreaksjon utløst av røyking kan øke risikoen for kreft. "

Ting å vurdere

Enten en forhøyet antall hvite blodlegemer har allerede blitt oppdaget i en smoking pasient, er det aldri for sent å slutte å røyke. Ifølge American Cancer Society, slutte før 50 år reduserer risikoen for å dø i løpet av de neste 15 årene i halvparten. Ex-røykere også lider færre sykdommer som bronkitt og lungebetennelse, og vanligvis nyte en bedre livskvalitet enn røykere. Røykere opplever en forhøyet antall hvite blodlegemer bør vurderes av sin lege for å fastslå den underliggende årsaken og nødvendig kurs for behandling.

Barn og farene ved røyking

Flere barn er røyking nå enn på noe annet tidspunkt i historien, og de store risikoen er mye verre for barn enn for voksne. Hjertesykdom og høyt blodtrykk er bare noen av bivirkningene og farene forbundet med barn og røyking. Med 60 prosent av barn i alderen 4 til 11 blir i hjem hvor røykere er til stede, gjør passiv røyking like mye skade på unge kropper som faktiske røyking.

Fakta

Ifølge American Heart Association, er sigarettrøyking av barn og tenåringer er et stort problem. Tatt i betraktning at mange voksne som røyker begynte å røyke i tenårene, vaner dannet i ungdommen kan fortsette inn i voksenlivet. De som begynner å røyke før fylte 20 er sagt å ha de høyeste tilfeller av tidlig hjertesykdom og høyt blodtrykk samt fatty buildup i arteriene.

Ungdomsskolen og videregående skole Røykere

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, rundt 4400 barn fra 12 år til 17 prøver sin første sigarett daglig. Nesten en tredjedel av disse barna er forventet å dø av sykdommer relatert til røyking. Mer enn 240 skoler ble brukt i en undersøkelse foretatt av National Youth Tobacco Survey, og det funnet en nedgang i bruk for high school-elever, men ikke i ungdomsskoler. Dette fører tjenestemenn til å tro at mer forebygging bør være rettet mot ungdomsskole elever og deres pensum i klassen.

Resultater av røyke

Hver inhalering av nikotin fra røyking øker hjertefrekvensen midlertidig, så vel som å heve blodtrykket. Blodet sirkulerer gjennom kroppen har mindre oksygen og kan føre til klumper av blodårer som fôrer hjertet. Blodpropp er mer presser hos røykere, på grunn av denne bivirkning. Hjernen blir avhengige av nikotin i sigaretter, og derfor blir det en vanedannende vane, snarere enn en forbigående innfall for barn. Når avhengighet finner sted, kan det ta måneder eller år for å hjelpe et barn til å slutte å røyke. Hvis fanget tidlig, kan røyke barn og farene ved røyking reduseres drastisk.

Bivirkninger

Den økte risiko for tidlig koronar hjertesykdom, så vel som høyt blodtrykk er mer fremtredende i barnets røykere grunn av det faktum at deres legemer er ennå ikke helt ferdig vokser. I arterier som fremdeles er ekspanderende og hjerneceller som er konstant som konkurrerer om oksygen, vil mangelen på oksygen forårsaket av inhalering av røyk forårsake sammentrekning av arteriene og venene i tillegg til en redusert oksygeninntaket. Vedvarende brystet forkjølelse og lungebetennelse samt influensa er mer utbredt i barne røykere på grunn av fremmedlegemer i lungene. Astma senere i livet og allergi for luftbårne patogener er også bivirkninger for barn som røyker.

Forebygging barn Røykere

Å snakke med barna om effektene av røyking kan bidra til å avskrekke utbruddet av røyking. Mange barn opplever gruppepress å røyke. Ungdomsskole-alderen barn begynner å gå inn i puberteten og tror de må prøve å passe inn. I mange tilfeller kan dette føre dem til å gjøre ting ute av karakter, er det bare å passe inn med andre. Telling barn om de helsemessige problemer forbundet med røyking, samt å være en hjemme-støtte system, vil hjelpe dem til å si nei til å starte en vane som vil påvirke deres helse drastisk.

Usunne Effekter av røyking

Usunne Effekter av røyking


En sigarett inneholder hundrevis av ingredienser. Når brent, kan en sigarett lage 4000 forskjellige kjemikalier. Av disse kjemikaliene, kan mer enn 50 bidra til utvikling av ulike former for kreft, slik det fremgår av American Lung Association. Noen av disse kjemikalier omfatter aceton, arsen, ammoniakk, bly, tjære og karbonmonoksid.

Kreft

Røyking kan bidra til lungekreft, strupekreft, munnkreft, spiserørskreft, blærekreft og andre kreftformer. The National Cancer Institute viser at lungekreft er den største bidragsyteren til kreftrelaterte dødsfall skyldes røyking. Opptil 90 prosent av mennene og 80 prosent av kvinnene røykere dør i USA hvert år på grunn av kreft som er relatert til røyking.

Passiv røyking

Passiv røyking inneholder to ulike former for røyk. Sidestrømsrøk utvikler seg fra enden av en sigarett. Mainstream røyk pustes ut. Innånding av sidestrømsrøk kan være mer skadelig enn mainstream røyk, som sidestrømsrøk inneholder kreftfremkallende, ifølge The American Cancer Society. De kreftfremkallende fra passiv røyking kan bidra til hjertesykdom, brystkreft, lungekreft, lungebetennelse og emfysem.

Cardiovascular Disease

Røykere er i faresonen for å utvikle hjerte-og karsykdommer. Blodårene blir innsnevret på grunn av røyking. Som et resultat, kan store arteriene i armer og ben blir hindret. Aneurismer kan også utvikle. En aneurisme kan hovne eller svekkes, noe som resulterer i mulige sprekker. Røykere er mer sannsynlig at lider av hjerteinfarkt enn ikke-røykere.

Andre effekter

Andre usunn effektene av røyking er blant annet økt risiko for hjerneslag, mulig infertilitet, dødfødsel, andre helserelaterte svangerskapskomplikasjoner og negative effekter på beintetthet hos postmenopausale kvinner. Nesten en halv million dødsfall forekommer hvert år som følge av røyking. Det regner til ett av fem dør i USA på grunn av røyking, som rapportert av Centers for Disease Control and Prevention.

Fakta om røyking for barn å forstå

Røyking kan være en forvirrende problem for barna å forstå. Voksne advare barna at røyking er dårlig, men likevel så mange folk røyker. Å få fakta rett er den beste måten for deg å realisere den sanne farene ved røyking.

Fryktelig helseproblemer

Røyking øker en persons sjansene for å få lungekreft og andre kreftformer, luftveissykdommer som astma og emfysem, hjerteinfarkt og slag. Nesten 450.000 mennesker dør av røykerelaterte sykdommer i USA hvert år.

Risiko for ikke-røykere

Inhalere røyk fra noen andres sigarett øker oddsen for sykdom hos ikke-røykere, og risikoen gå utover sykdom. Ifølge PBS Kids, blir 1500 barn drept hvert år i boligbranner forårsaket av sigaretter.

Det er Gross

Røykere utvikle gule tenner og negler. Dårlig ånde er vanlig, og hår, hud og klær ofte har en stygg lukt.

Retten til å si nei

Peers som presser deg til å røyke, til tross for alle de kjente risikoer, er egentlig ikke vennene dine. Nesten 80 prosent av alle voksne røykere startet før fylte 18; ikke la deg selv bli en av dem.

Avslutte er Vanskelig

Røykeslutt er svært vanskelig, og noen mennesker blir aldri vellykket. Den nikotin i sigaretter som forårsaker røykere til å bli avhengige av dem er veldig kraftig. Hvis du aldri røyke, vil du aldri trenger å bekymre deg for å slutte.

Effekter Røyking på Toddlers

Effekter Røyking på Toddlers


Passiv røyking er vitenskapelig bevist å være skadelig for mennesker i alle aldre, men er risikoen spesielt stor for barn. Passiv røyking, også kjent som eksponering for passiv røyking, kan ha negativ innvirkning på et barns fysiske, psykiske og adferdsutvikling.

Helsemessige bekymringer

Barn jevnlig utsettes for passiv røyking har økt risiko for å utvikle luftveisproblemer, inkludert astma. Barnet kan oppleve nedsatt lunge utvikling. Kroniske øre infeksjoner er også vanlig.

Midlertidige helsevirkninger

Forekomster av hoste, piping i brystet, kortpustethet og sår hals er alle vanlig hos barn utsatt for passiv røyking. Imidlertid, når barnet er fjernet fra fritt miljø disse problemene avta.

Behavioral Development

Barn jevnlig utsettes for passiv røyking kan utvikle opposisjonell trass eller konflikt lidelser mot autoritet og voksne. Forekomster av impulsivitet, aggresjon, depresjon og opprør er også vanlig.

Mental funksjon

Konsekvent eksponering for passiv røyking kan debilitate et barns evne til å lære på grunn av nedsatt konsentrasjon og kan føre til lærevansker.

Potensielle langtidseffekter

Langtidseksponering til en smoking miljø kan føre til en økt risiko for å utvikle kronisk bronkitt, astma, lungebetennelse, lungelidelser og hørselstap.

Hvilken effekt har røyking har på barn?

Helserisikoen ved røyking og passiv røyking er godt kjent, men barn fortsette å bli påvirket av farene ved sigaretter. Utdanne barn og foreldre om de negative effektene av røyking er et viktig steg i å beskytte deres langsiktige helse.

Helseeffekter

Barnas vokser og utvikler kropper er mer utsatt for giftstoffer og kreftfremkallende i røyk enn voksne. The American Cancer Society rapporterer at passiv røyking forårsaker "150.000 til 300.000 lungeinfeksjoner, som lungebetennelse og bronkitt, hos barn yngre enn 18 måneder, noe som resulterer i 7500 til 15.000 sykehusinnleggelser årlig." Babyer som puster passiv røyking er mer sannsynlig å dø av krybbedød (Sudden Infant Death Syndrome).

Ifølge Center for Disease Control and Prevention, barn som er utsatt for røyk er mer sannsynlig enn sine jevnaldrende til lider av hyppige helseproblemer, inkludert ørebetennelser, luftveisinfeksjoner, bronkitt, og redusert lungefunksjon. Eksponering for passiv røyking øker også alvorlighetsgraden av astmaanfall hos eldre barn og forårsaker overflødig slimete, ubehag i brystet, tung pust, hoste og åndenød hos barn som ikke har astma.

Deltakelse i idrett

De helsemessige effekter som barn og tenåringer erfaring fra røyking og passiv røyking kan påvirke deres evne til å konkurrere mot sine jevnaldrende i idrett. Redusert lungefunksjon, dårlig sirkulasjon, og rask hjerterytme kan alle påvirke et barns evne til å spille sport. Røyking og passiv røyking kan også påvirke en ung persons evne til å komme tilbake i kampen, og etter en skade. Ifølge ekspertene på Kidshealth.org, reduserer røyking kroppens produksjon av kollagen, noe som resulterer i vanlige idrettsskader som tar lenger tid å helbrede. Sport er en måte for barn og tenåringer til å lære å jobbe som et team og få fysisk form; manglende evne til å delta er skadelig for generelle helse.

Foreldre som rollemodeller

Ekspertene på Kidshealth.org rapport at de fleste barn sier at de ønsker å være akkurat som en av sine foreldre når de vokser opp. Når barn ser sine forbilder røyking, kan de feilaktig tror at røyking er ufarlig. Foreldre også ofte sender feil signaler når de snakker om farene ved røyking, men fortsetter å røyke. Foreldre som røyker bør snakke med sine barn om hvorfor røyking er en feil og gjøre en innsats for å slutte eller kutte ned.

Eksperimentering

Ifølge en rapport publisert i Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine, var barn som røykte bare én sigarett i en alder av ti dobbelt så stor sjanse for å bli vanerøykere i ungdomsårene som barn som aldri hadde prøvd sigaretter. Tilsvarende barn som røykte mer enn én sigarett i en alder av ti var tre ganger så sannsynlig som sine jevnaldrende til å bli faste røykere. Utdanne barn tidlig om farene forbundet fra røyking kan bidra til å holde dem fra å eksperimentere med sigaretter.

Ulykker

Ifølge "Its My Life" på PBSkids.org, ca 1500 barn dør hvert år når sine hjem ta fyr fra ubetjente sigaretter.

Hvorfor er det viktig å lære barn om røyking?

Hvorfor er det viktig å lære barn om røyking?


Lære barna om farene ved røyking bør begynne når de er unge. Hvis du tror barn er for unge til å snakke om røyking, tenk på dette: hver dag mer enn 3900 barn begynner å røyke, ifølge Kids Health. Og 90 prosent av voksne som røyker plukket opp vane som barn eller tenåringer.

Betydning

Ifølge Centers for Disease Control, er tobakksbruk nummer én forebygges dødsårsaken i USA Flere mennesker dør hvert år av tobakk enn av alle dødsfall fra HIV, ulovlig narkotikabruk, alkoholbruk, motorkjøretøyer skader, selvmord og mord kombinert . The American Cancer Society rapporterer at om lag halvparten av alle amerikanere som holder røyke vil dø på grunn av vane, og at tobakksbruk dreper ca 443 600 mennesker i USA hvert år.

Tobakk Fakta

Sigaretter og andre tobakksvarer er laget av tørkede tobakksblader, sammen med andre ingredienser. Ifølge American Cancer Society, tobakk og dens røyken inneholde mer enn 4000 forskjellige kjemikalier. Minst 60 av disse stoffene er kjent for å forårsake kreft (fremkallende).

Nikotinavhengighet er den drivende kraft i utviklingen av røyking vane. Nikotin er fysisk vanedannende og kan være mer vanedannende enn heroin. The American Cancer Society sier at på et tidspunkt, vil 70 prosent av røykerne ønsker å slutte, og 40 prosent prøver å slutte. Uten hjelp mindre enn 8 prosent er vellykket. Barn kan tro at de vil bare prøve det en gang, enten å gi etter for gruppepress eller ut av nysgjerrighet, bare for å oppdage at de vil ha mer. Det er viktig at de forstår hvor vanedannende røyking er.

Helse Issues

Røyking fører til et bredt spekter av alvorlige helseproblemer som kreft, hjertesykdom og hjerneslag. Bein tynning er en av de mindre åpenbare problemer forårsaket av røyking. Dette er spesielt urovekkende i barn med bein er fortsatt blir dannet. Tannkjøttsykdom forårsaket av røyking kan til slutt føre til tap av tenner. Røyking kan også forstyrre blodstrømmen i armer og ben. I ekstreme tilfeller, er blodstrømmen så svekket at vevet dør, og kan resultere i amputasjon av en fot eller ben.

Barn kan ha en vanskelig tid å være bekymret for en sykdom som kan ta mange år å utvikle og tenåringer har ofte den holdningen at "det ikke kan skje med meg." Istedenfor å snakke om sykdommer som yngre barn ikke kan forstå, kan det være bedre å forklare dem at røyking gjør det vanskelig å puste og gjør dem føler seg så ille å spille og gjøre aktiviteter de liker. Over tid kan dette føre til dem å måtte dra til sykehuset. Røyking gjør også klærne stinker og kan gjøre sine tenner og negler gul.

Finanskostnader

På ca $ 4 en pakke i 2010, kan kostnaden for en pakke om dagen vane enkelt beregnes. På ett år, det er $ 1460. For barn, ville at pengene kjøpe en masse videospill, klær, CD-er og andre typiske kjøp. Eldre barn kan forstå at røykere må betale mer penger for helseforsikring og betale høyere medisinske regninger over tid. Yngre barn kan forstå at for en røyker, kan det nye videospillet de vil bli representert av en uke eller så for å røyke. Lær pengene foreningen i tidlig alder.

Hindre Røyking i Children

Sette et godt eksempel ved å ikke røyke. Hvis du røyker, forklar hvorfor du ønsker å slutte, og hvordan du har tenkt å gjøre det. Du vil mest sannsynlig ha flere tilbakefall før du er virkelig røykfritt, så ser din kamp kan kjøre hjem punktet om hvor vanskelig det er å slutte. Fortell barna om hvordan passiv røyking er også dårlig for deres helse. Snakk med dem når det gjelder de kan forstå om helseproblemer forårsaket av røyking. Vise dem et bilde av en lunge svart med sykdommen kan også ha en innvirkning.

Tips for å snakke med barna

Snakk med barna om farene ved røyking. La dem vite at du ønsker å hjelpe dem å beskytte deres helse. Åpen kommunikasjon fra en tidlig alder gjør barn mindre sannsynlighet for å prøve å skjule sine røykfrie fra deg. La dem vite at du ikke vil ha dem til å røyke, men hvis de gjør det de kan komme til deg om hjelp, ikke forelesninger. Hvis du er en tidligere røyker, dele din opplevelse av hvor lang tid det tok deg å slutte eller hvor vanskelig det var. Oppmuntre dem til å ha nonsmoking venner - hengende rundt med røykere gjør dem mer sannsynlig å prøve å røyke.

Fakta om mindreårige Røyking

Fakta om mindreårige Røyking


Ifølge American Lung Association, nesten en halv million røykere dør årlig av tobakksrelaterte sykdommer. Til tross for denne statistikken, er fortsatt mindreårig røyking et alvorlig problem i USA.

Statistikk

Ifølge American Lung Association, hver dag mer enn 4000 personer under 18 år prøve sine første sigaretter. Tobakksindustrien peikt sine markedsføringstiltak overfor barn i et forsøk på å erstatte de som dør hvert år av lungekreft og andre sykdommer forårsaket av røyking.

Betydning

The Family First Aid Organisasjonen påpeker at mange grunner for mindreårige å røyke eksisterer, inkludert å ha en forelder som røyker, gruppepress og lav selvfølelse. Ifølge Nestor Lopez-Duran, Ph.D., assisterende professor i psykologi ved University of Michigan, tenåringer som ser filmer der kjendiser er sett røyking, har økt risiko for å utvikle en vane.

Forebygging / løsning

Organisasjoner som Teens Against bruk av tobakk, en tjeneste av American Lung Association med kapitler rundt om i landet, er nyttig i å utdanne mindreårige på farene ved røyking. Det amerikanske Food and Drug Administration også er rettet mot problemet med mindreårige å røyke med en fersk forskrift forbyr flavored tobakk. Det rapporterer at denne type tobakk er mer sannsynlig å oppmuntre mindreårige å begynne å røyke.

Hvorfor er røyking dårlig for barn?

Hvorfor er røyking dårlig for barn?


Røyking påvirker negativt barn i form av hjerte-og karsykdommer, luftveisproblemer og økt forekomst av infeksjoner.

Cardiovascular Disease

Hjerte-og karsykdommer er ikke bare utbredt hos voksne som røyker, men det er også direkte påvirker barn utsatt for passiv røyking. Ifølge WebMD, barn utsatt for langvarig passiv sigarettrøyk er mer sannsynlig å utvikle hjertesykdom og mange andre helseproblemer.

Luftveisproblemer

Barn med astma lider av dårlig luft begrensning på grunn av passiv røyking. Videre, ifølge CNN, senker passiv røyking immunrespons, noe som resulterer i økt luftveisinfeksjoner og betennelser i luftveiene vev.

Øreinfeksjoner

Barn som er i direkte kontakt med passiv røyking er mer sannsynlig å ha en økning i ørebetennelser. En studie ved University of Calgary i Canada viste at barn som ble utsatt for passiv røyking var 85 prosent større sannsynlighet for å pådra vedvarende mellomøret infeksjoner.

Strategier for å hindre Teen Røyking

Strategier for å hindre Teen Røyking


Røyking er kjent for å forårsake en rekke helseproblemer, blant annet lungeskader, kreft og luftveissykdommer. Det kan også føre til døden. Ikke for ingenting gjør Surgeon General of the United States problemet trykte advarsler på tobakksrelaterte produkter. Starte så tidlig som mulig med dine tenåringer til å hjelpe dem å forstå hvorfor røyking er et dårlig valg. Ta hensyn til dem og bli utdannet om emnet, og du vil ha en bedre sjanse til å gjøre en forskjell.

Være et positivt eksempel

Det vil være vanskelig for en tenåring å ta deg på alvor hvis du røyker og prøver å overbevise ham om å la være. Hvis du er en røyker, snakke med legen din om alternativer som kan hjelpe deg å bryte vanen. Ikke røyk i bilen, i huset eller hvor som helst at tenåringer kan se deg før du kan avslutte selv. Det er viktig at du holder alle tobakksprodukter borte fra tenåringen også. Ingenting godt kan komme fra fristelsen. Snakk med tenåringen din hvis du er en røyker om hvor ulykkelig det gjør du å røyke, og hvor vanskelig det er å avslutte vane.

Fokus på Vanity

Utseende er veldig viktig for tenåringer, og de kan tilbringe en god del tid og penger på mote å forbedre sitt utseende. Snakk med tenåringen din om hvordan røyking kan skade hennes utseende. Nevn faktorer som gule tenner, klær som lukter av røyk, konstant hoste, spytting og det faktum at hun ikke vil være i stand til å ha energi eller åndedretts styrke til å holde tritt med sportslige aktiviteter. Vis henne eksempler som viser hvor ekkel og og skitne røyking kan være. Forklar at det er ingenting glamorøse om vane.

Forstå og få utdannet

Ta deg tid til å lære om farene ved røyking deg selv slik at du ikke kommer over som uskolert når du snakker med dine tenåringer. Tenåringer trenger du å være fast og sterk. De ser til deg for veiledning. Forklar dem at aktører i filmer er ofte betalt av tobakksselskapene å røyke i filmer. Forklar triksene som tobakksselskapene bruker, for eksempel betaler butikkene for å plassere skilt og tobakksvarer på steder der barn kan se dem. Prøv å forstå hvorfor tenåringer røyke ved å spørre dem om de har venner som røyker, og hvorfor de tror de som tenåringer røyker. Opprette samtaler som dette vil bidra til å lette noen spenning mens du snakker til tenåringen din.

Tips om å snakke med barn om røyking

Tips om å snakke med barn om røyking


Å snakke med barna dine effektivt om røyking kan avgjøre om barna røyke og utvikle nikotin avhengighet eller er sunne, nonsmoking barn. The Kids Helse nettside sier, som i 2011, som på daglig basis, mer enn 3900 barn begynner å røyke regelmessig, og at 90 prosent av alle voksne røykere begynte å røyke da de var barn. For å forhindre at barnet blir en del av denne statistikken, bør du sørge for at han er fullt informert om røyking og dens mange farer.

Farene ved røyking

Når man snakker med barna om røyking, bør du ikke handle som om det er en dårlig oppførsel. I stedet nærmer røyking som en helsefare. Barn har en hard tid å forestille seg selv som voksne, så i stedet for å snakke om de langsiktige konsekvenser av røyking, nevner de kortsiktige konsekvenser. Informere dem hvordan røyking kan redusere sine atletiske evner, flekke tenner og negler og føre til dårlig ånde og stinkende klær og hår.

Lytt til dine barn

Etablere god kommunikasjon med barna fra tidlig alder for å gjøre det lettere å diskutere problemstillinger som røyking når de skjer. I stedet for å gjøre all snakkingen, lytte til barna slik at de føler at du bryr deg om deres ideer og meninger. Spør hva de tror er appellerende om røyking og lytte tålmodig. Det kan være gruppepress fra venner som gjør at barn føler seg som om de trenger å røyke for å bli akseptert. Oppfordre barna til å gå bort fra slike situasjoner.

Etablere faste regler

Barn, spesielt tenåringer, kan være sta og opprørsk. Hvis barna bestemmer seg for å røyke, må du etablere faste regler. Fortell dine barn vil det være røykeforbud i huset eller i ditt nærvær. Sørg for at de forstår hvorfor du stiller disse reglene. De trenger å vite at du ikke er fornøyd med sin beslutning om å røyke. Fortell dem at røykere lukter dårlig og ser dårlig. Ikke bare det, men røyking rundt andre påvirker alles helse.

Omdirigere oppmerksomheten

Oppmuntre barna til å delta i aktiviteter som sport som forbyr røyking. Ved å få barnet ditt til å fokusere på sunne aktiviteter, er det mindre sannsynlig å ønske å bli involvert med usunne aktiviteter. Vær entusiastisk om noen av dine barns prestasjoner fordi det hjelper bygget deres selvtillit. Lede ved eksempel. Hvis du røyker, er du ikke sette den rette eksempel for dine barn; og hvis du ikke kan slutte å røyke, er det urimelig å forvente at dine barn til å slutte.

Informasjon for Kids på effekten av røyking

Informasjon for Kids på effekten av røyking


Det er nødvendig å lære barna tidlig om farene ved røyking. Barn, oppmuntret av jevnaldrende eller tobakk annonser, kan komme å se røyke så kul, voksen, eller dristig. Det faktum at det er forbudt kan gjøre det attraktivt for noen barn. Du må regne med at barnet snart vil ha tilgang til sigaretter, hvis han allerede ikke gjør det, og opplyse ham om sine farer. Men hvis du er en røyker, er det første og viktigste skrittet for å lede ved eksempel og slutte å røyke.

Nikotinavhengighet

Nettstedet Kids Health heter det at 90 prosent av røykerne startet da de var barn. Barn kan bli hekta på nikotin innen dager først å bruke det, fordi det er et kjemikalie som kan være like vanedannende som kokain eller heroin, ifølge Kids Health. En av de største farene ved røyking er at den danner en umiddelbar, farlig og muligens livslang avhengighet.

Skade på kroppen

Nettstedet PBS Kids viser helsekonsekvenser ved røyking. De spenner fra det relativt mild, slik som dårlig ånde, diaré og gule tenner og negler, til mulig hjerteinfarkt, slag eller kreft i munn, lunger, bukspyttkjertel eller blære. Halsbrann, magesår, og astma kan være andre bivirkninger.

Expense

Den gjennomsnittlige årlige kostnaden for røyking, forutsatt at du røyker to pakker om dagen på $ 3.50 en pakke, legger opp årlig til nesten $ 3000, ifølge CSG Network. Sin "smoking kalkulator" hjelper de som vurderer å røyke ta en avgjørelse om hvor mye det vil koste. Sagt på en annen måte: Det er en ned betaling på en bil, en ukes ferie til Bahamas, eller en helt ny garderobe.

Hva du skal si

The Kids Health nettsted tyder på at du begynner å snakke med barna tidlig om røyking, at du ikke true dem med straff hvis de røyker, og at du lytter samt snakke. Andre tips inkluderer diskuterer de, noen ganger urealistisk skildring av røyking i filmer og på TV, og som tyder på at barnet ditt registrere deg for sport, fordi spillerne er motet fra å røyke. Det viktigste er å bygge opp barnets selvfølelse, fordi trygge barn er mindre sannsynlig å bøye seg for gruppepress, ifølge nettstedet.

Hva er passiv røyking effekter på barn?

Hva er passiv røyking effekter på barn?


Passiv røyk, også kjent som passiv røyking, kan være en fare for barn. Det har vært mange studier utført med hensyn til virkningene av passiv røyk på barn og alle resultatene er klare på at passiv røyking er farlig og kan forårsake en rekke skadelige langtidseffekter.

Kilder på eksponering

Det er to hovedkilder for passiv røyk. Den første er når barn er rundt folk som røyker. Dette kan være i huset deres, i en restaurant, i parken eller andre offentlige steder. Dette inkluderer også ufødte barn. Gravide kvinner kan innhalere passiv røyk og deres ufødte barnet er utsatt for det. Når som helst folk er røyking, er det passiv røyking. En annen kilde er når gravide røyker. Deres ufødte barn blir automatisk utsatt for passiv røyk.

Effekter

Barn som utsettes for passiv røyking kan lide en rekke plager. De er mer utsatt for livslang luftveisproblemer som astma og bronkitt. De er også mer sannsynlig å få ørebetennelse, har oppmerksomhet underskudd hyper aktivitet lidelse, lærevansker, lav fødselsvekt og lider av krybbedød.

Fakta

Barn av foreldre som røyker har dobbelt så stor risiko for å bli innlagt på sykehus for en åndedretts sykdom. Passiv røyking er årsaken til 3000 dødsfall til ikke-røykere hvert år på grunn av lungekreft. Kotininnivåer, som er et mål på passiv røyk, er funnet å være to ganger høyere hos barn i alderen 3-11 enn på røykfrie voksne. Dette indikerer at passiv røyk påvirker barn mye mer alvorlig enn voksne.

Forebygging

Den eneste sikre måten å hindre virkningene av passiv røyk på barn, er å aldri ha dem rundt seg. Velg nøye de stedene du tar dine barn, slik at du kan unngå å røyke hvis du er rundt røykere på familie, venn eller nabolaget sammenkomster, ber røykere å røyke utenfor. Aldri tillate noen å røyke i bilen. Hvis du er en røyker, søke hjelp til å slutte, slik at barna ikke blir utsatt.

Fakta og myter om røyking for Kids

Fakta og myter om røyking for Kids


Røyking kan føre til en rekke helseproblemer, fra pustevansker til lungekreft, som påvirker både røyker og de som utsettes for røyk. Til tross for dette nettstedet Kids Health anslår at 3900 barn i alderen 12 og 17 begynner å røyke hver dag. En forståelse av noen vanlige fakta og myter om røyking kan hjelpe barna motstå presset til å røyke eller slutte hvis de allerede har startet.

Fakta: Røyking kan gjøre det vanskeligere å gjøre ting du liker

Den nikotin i sigaretter constricts blodkar, noe som gjør det vanskeligere for blodet å bevege seg rundt i kroppen og lar røykerne sliten og grinete, ifølge Kids Health. Røyking fører også til skader på lunger og hjerte, som gjør det vanskeligere å løpe eller spille sport. Kroppen begynner å reparere denne skaden så snart du slutte å røyke, forklarer WebMD.

Myte: Det tar lang tid å bli avhengige

Noen barn blir avhengige med en gang, sier Kids Health. Nikotin er et svært vanedannende stoff som påvirker kroppens sentralnervesystem nesten så snart det er inntatt, forklarer nettstedet The Anti-Drug. Først utløser nikotin frigjøring av epinefrin, noe som resulterer i stimulering. Følelsen av stimulering slites av raskt, noe som kan føre til at barna å røyke igjen for å gjenta stimulering.

Fakta: Røyking ikke alltid Feel Good

Ifølge Kids Helse, kroppen er programmert til å avvise røyke. Av denne grunn, føles røyking regel dårlig i begynnelsen. Røyking kan forårsake hoste, smerter eller svie i halsen eller lungene, og muligens kvalme og oppkast.

Myte: Røyking påvirker bare røyker

Ikke-røykere kan bli påvirket av passiv røyking, eller røyken fra tente sigaretter. Passiv røyking kan likevel føre til lungekreft, hjertesykdom og økt luftveisproblemer som hoste, ifølge National Institute on Drug Abuse for Teens. Hos spedbarn og små barn, kan passiv røyking øker risikoen for krybbedød, luftveisinfeksjoner, astma og ørebetennelser, sier NIDA.

Fakta å holde Studenter Away From Røyking

Fakta å holde Studenter Away From Røyking


Fordi de fleste røykere rapporterer plukke opp vane under sine ungdoms år, er det viktig å lære barn og tenåringer farene ved røyking tidlig å oppmuntre dem til å ikke starte. Hvis et barn setter aldri en sigarett i munnen, så han ikke trenger å bekymre deg senere om å bryte en alvorlig avhengighet som er svært vanskelig å overvinne. Det er mange fakta du kan sitere for å holde elevene borte fra røyking. Barn og tenåringer bør vite at livet er mye lettere hvis de aldri røyke i det hele tatt.

The Cost

For å bidra til å holde elevene borte fra røyking, gi dem fakta som treffer dem i lommeboka. Fortell dem hvor mye en pakke med sigarett kostnader. Hvis en person røyker en pakke om dagen, multipliserer det med 365 dager for å vise dem hvor mye som er brukt på sigaretter i et år. Finn de mest aktuelle per pakke i din region for dette faktum.

Personlig hygiene og tannproblemer

Gi elevene informasjon om de ytre effektene av røyking. De bør vite at røyking gjør pusten og hår stinker, og etterlater klærne og interiøret i bilen og hjemmet lukter bedervet. Det vil også flekker vegger, gardiner og vinduer i ditt hjem.

Røyking vil farge fingrene og tennene, og er dårlig for din generelle tann og tannkjøtt helse. Selv om en røyker prøver å holde tritt med god tannhygiene ved regelmessig besøke en tannlege, la elevene vite at røykere ikke gjenopprette så raskt fra tannbehandling som gjør ikke-røykere og kan oppleve mer tann representerer og tannkjøtt relaterte helseproblemer fordi av røyking.

Andre helsefarer

Påpeke overfor elevene at røyking skader lungene dine og etterlater deg kortpustet. Spør din student hvis han ønsker å ende opp med å hale en oksygentank rundt med ham overalt hvor han går. Stress elevene at når du ikke får puste, som stort sett eliminerer gjør noen av de fysiske tingene som de liker å gjøre. Røykere har flere medisinske problemer generelt enn ikke-røykere. Påpek bekostning av medisinsk behandling og slit og bryderiet med å måtte gå til legen på grunn av røykerelaterte sykdommer. Røykere har også en hard tid å få helseforsikring.

Fritt fører til kreft, lunge-sykdom, hjertesykdom, emfysem, kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) og dårlig sirkulasjon. Det er veldig hardt på huden, forårsaker rynker og linjer som gir inntrykk av for tidlig aldring.

Andre hensyn

La elevene få vite at hvis de røyker, kan passiv røyking fra sigarett skade lungene av andre. Hvis de røyker mens de er gravide, øker de risikoen for å ha en preterm eller lav fødselsvekt baby.

Sosial Pariah

Du kan fortelle elevene at selv om de kanskje tror sine jevnaldrende vil vurdere dem kult hvis de røyker, vil de finne ut på kort tid at de fleste vil kommer til å vurdere dem noe av et sosialt utskudd.

Røyking er også en veldig upraktisk vane fordi de fleste steder, er det forbudt å røyke inne lenger. Dette betyr at røykere vil tilbringe sitt liv på verandaen, i regn, sludd, snø og hagl røyke mens alle andre er inne, varm og koser seg.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking


Ta deg tid til å snakke med barna om farene ved røyking. Starte samtalen kan være den vanskeligste delen, men det kan ha en verdig utfall. Røyking fører til mange helseproblemer, inkludert plager av hjertet, lungene, halsen og munnen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, mer enn 400.000 mennesker dør av røykerelaterte sykdommer hvert år i USA. En stor andel av voksne røykere startet da de var unge. Begynn diskusjonen med barn så tidlig som fem år og fortsette å snakke med dem om det gjennom videregående skole.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Velg et passende tidspunkt når barnet ikke er opptatt av andre aktiviteter. Starte diskusjonen når du ser en annen person røyking, lukte sigarettrøyk eller se en røykfri tegn.

Spør hva barnet vet om røyking og hva han mener om det. Bruk denne muligheten til å fjerne eventuelle krav som røyking ser kult, det føles opprørsk eller det vil hjelpe dem ned i vekt.

•  Informer barnet av de skadelige effektene av å røyke sigaretter. Relatere bivirkninger til ting de forstår. For eksempel, hvis barnet er interessert i sport, diskutere hvordan røyke sigaretter gjør det vanskelig å puste, og ville svekke deres atletiske evner. Dersom barnet er mer interessert i et estetisk synspunkt, snakke om hvordan sigaretter forårsaker dårlig ånde, gule tenner, gråaktig hud tone og farget fingre og negler.

Del din syn på røyking. Forklar barnet hvorfor du gjør eller ikke røyke og informere dem om at du ikke vil ha dem til å røyke. Hvis du er en røyker, diskutere slutte med barnet ditt.