Digidexo.com

forskjellen mellom varm og kald alkohol

Hva er forskjellen mellom etylalkohol og Isopropyl alkohol?

Hva er forskjellen mellom etylalkohol og Isopropyl alkohol?


Selv om begge er former, etylalkohol og isopropylalkohol har flere forskjeller enn likheter. Forskjellene begynne på de kildene de er laget av. Ethel alkohol er oftest hentet fra mais og isopropylalkohol er avledet fra propen som kan komme fra fossile brensler som kull, olje eller naturgass. Etanol er gjenstand for en avgiftsdirektoratet skatt av den føderale regjeringen i henhold til sin prosent bevis. Isopropanol er bare gjenstand for omsetningsavgift.

Bruksområder

Etylalkohol er alkohol for drikking og Isopropanol er alkohol for lokal applikasjon. Etylalkohol kan finnes i alkoholholdige drikkevarer. Isopropanol er alkohol som brukes lokalt for å drepe bakterier og er en vanlig ingrediens i såper, sjampo og rensemidler, blant annet. Isopropyl alkohol vil føre til sykdom eller død hvis det er inntatt. Etylalkohol, på den annen side, blir i hovedsak brukt for å drikke. Etylalkohol er vanligvis selges i en fortynnet form for sikkerhet når man drikker, og selv om sykdom kan oppstå, er det ikke sannsynlig med mindre store mengder er fortært.

Etanol Manufacturing

Etyl-alkohol fremstilles ved omsetning av etan i kontakt med damp. Etan er avledet fra en naturlig kilde, vanligvis korn i USA. Fra dette er det bare 5 prosent av eten omdannet til etanol gass på hver passerer gjennom dampprosessen, slik at det er drevet gjennom mange ganger for å oppnå en 95 prosent omdannelse av eten til etanol. Etanol gasser blir deretter avkjølt for å danne flytende etylalkohol. Det kan deretter selges som ren "korn alkohol" for drikking, blandet med andre spiselige ingredienser eller denaturert for å gjøre det uegnet for drikking å bli brukt i industrielle anvendelser.

Isopropyl Alcohol Manufacturing

Isopropanol er laget av fossile brensler som er behandlet gjennom en hydratiseringsprosessen hvor propen avledet fra fossilt brensel er kombinert med vann som forårsaker en kjemisk reaksjon. Destillasjon oppstår da å behandle eventuelle biprodukter under dannelse av ren isopropylalkohol. Dette kan så blandes tilbake med en prosentandel av destillert vann, eller selges i ren form. Den kan også brukes som ingrediens i helsevesenet eller rengjøringsprodukter på dette punktet.

Tilgjengelige Forms

Både etyl og isopropylalkohol selges som antiseptiske midler og er brannfarlig. Ellers skjemaene varierer sterkt. Etylalkohol betraktes som "rene" alkohol, selv når den er blandet med vann og andre bestanddeler. Etylalkohol kan kjøpes i en ren form, kalt korn alkohol. Det er denaturert og solgt som en malingsfjerner, harde rengjøringsmiddel eller i andre industri ikke-spiselige former. Isopropylalkohol selges i en fortynnet blanding av 72 prosent for å være mindre harde som en topisk behandling og på 99 prosent for anvendelse som antiseptisk isopropanol, eller for anvendelse som et brennbart middel. Det er ingen spiselig form av isopropylalkohol.

Hvordan Varme og Kalde Facial Massa arbeid?

Hvordan Varme og Kalde Facial Massa arbeid?


Ansikts massører er glatte, flate, små steiner som kan varmes opp og kjøles til en ideell temperatur. Oppsøke ansikts massører hvis du er interessert i å bekjempe stress, øke muskel og vev avslapning, forbedre sirkulasjonen og forbedre din generelle emosjonelle og fysiske helse. Denne formen for ansiktsmassasje øker din skjønnhet og ungdommelig utseende ved å oppmuntre blodstrømmen til ansiktet, rødme lymfeknutene av giftstoffer og fôring ansiktsservietter med ernæring og oksygen. Disse i sin tur bidra til å redusere rynker, og få huden til å gløde naturlig.

Stone Sanitation

Stone sanitær må skje før hver massasje og er svært viktig av mange grunner. Selv om prosessen er ganske enkel, er hvert trinn nødvendig. Massør må rense ansikts steiner med en mild allergi såpe, og deretter skrubbe steinene med en børste, for å fjerne støv og rusk. Hun må deretter plassere steinene i en gryte med varmt vann, kokt til minst 130-145 grader Fahrenheit å drepe eventuelle bakterier.

Varme Stones og Cold Stones

Varme steiner brukes av mange grunner i massasje: forbedring av sirkulasjon, rensing av lymfeknutene, reduksjon i rynker, økning av oksygen til hudcellene og avslapping av kroppen. Kalde steiner kan brukes til å redusere betennelse fra skade eller sykdom, og for smertereduksjon.

Mange terapeuter vil veksle mellom kalde og varme steiner for å øke sirkulasjonen i ansiktet ditt mer enn det som kan gjøres ved hjelp av varme steiner alene. Kulden av steinene bestemmes av pasientens velbefinnende. Din massør vil bestemme din varm og kald stein massasje rutine basert på dine individuelle behov og ønsker

The Massage

Massør vil ha deg hvile på massasjebenken, og sørge for at du er komfortabel. Massør vil spørre om temperaturen, musikk nivå, klær drapere og belysning er alle tilfredsstillende, og vil gjøre hva hun kan for å justere disse forholdene for å forsikre deg om at du er helt komfortabel.

Massør vil fjerne steinene fra vannet og ber deg hvis steinen temperaturen er for varm ved å ha du berører dem. Hun vil fjerne steiner fra potten med tang, og la steiner for å begynne å kjøle til en moderat temperatur på et håndkle ved siden av henne før de er komfortable og trygt å brukes på ansiktet ditt.

Massør vil begynne med en lett ansiktsmassasje bruke olje eller lotion hvis ønskelig - å ansette svensk massasje, japansk massasje eller andre profesjonelle teknikker. Dette er gjort for å vekke de ansiktsmusklene og å forberede ansiktet for stein massasje.

Massør vil starte med varm ansikts massasje steiner. Hun vil veksle mellom å bruke steiner i en masserende bevegelse, og gi dem muligheten til å hvile på visse deler av ansiktet. Hun kan bruke alle varme steiner, eller veksle mellom varme og kalde steiner.

Etter hoved massasje, vil massør begynne å lukke massasje med varme steiner, for å slappe av deg og bringe deg til en mer fredelig sinnstilstand. Etter at massør vil forsiktig ende med en avslappende massasje med hendene og fingrene.

Post Massage Sanitation

Etter en massasje, vil en terapeut rengjøre massasje steiner han har brukt umiddelbart, for å hindre vekst av sopp på steinene, og for å fjerne olje og lotion rester. Etter rengjøring av steinene vil han suge dem i en mild desinfeksjonsmiddel som inneholder l, 000 deler per million av en kommersiell kvartær ammoniumforbindelse, før tørking og lagring av steinene i et tørt og kjølig sted.

Betraktninger

Massasje kan ha en skadelig effekt på helsen din hvis det gjøres feil - eller hvis du har en pre-eksisterende tilstand som stein ansiktsmassasje er kontraindisert for. Sørg for at din massør er kvalifisert, lisensiert, limt og forsikret før du sender til en massasje fra henne. Du bør være i stand til å sjekke hennes legitimasjon raskt og enkelt på Internett, eller de skal vises i vanlig visning på veggen av kontoret hennes.

Ikke få en stein ansiktsmassasje hvis du er gravid, med mindre legen din sier at det er greit. Disse massasje kan være farlig hvis du lider av hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes eller er under konstant pleie fra en klinisk utøver. Rådfør deg med lege før du foretar noen ny helserelatert aktivitet, uansett hvor sunn du føler at du er.

Hvordan vite forskjellen mellom en kald og en allergi

Hvordan vite forskjellen mellom en kald og en allergi


Er det vanlig forkjølelse eller allergi? Det er viktig å kjenne til forskjellen mellom forkjølelse og en allergi, siden de kan dele de samme symptomene. Men, hvis det er en allergi og går ubehandlet kan føre til mer alvorlige tilstander som bihulebetennelse eller ørebetennelse. Følg disse trinnene for å fortelle forskjellen og vet hvordan å behandle symptomene:

Bruksanvisning

•  Hva er dine symptomer? Forkjølelsessymptomer kan omfatte rennende nese, nysing, sår eller kløe i halsen, hodepine, feber, hoste og smerte i hele kroppen. Allergi symptomene er svært like: nysing, hoste, rennende øyne, rennende nese eller hodepine.

Er symptomene ledsaget av høy feber? En høy temperatur og en verkende kropp er ikke et tegn på allergi, men kan være forårsaket av et virus, som forkjølelse.

Hvor lenge har symptomet varte? For de fleste mennesker, varer en kald vanligvis i ca en uke, mens allergi kan vare i uker eller lenger, og kan komme og gå.

Har du blitt utsatt for noen syke? Den vanlig forkjølelse er et virus, og som overføres fra person til person, mens en allergi er forårsaket av eksponering overfor forskjellige allergener, for eksempel dyr, planter, pollen, matvarer, kosmetika, etc.

Forskjellen mellom Hot & Cold Isolert Beverage Containere

Forskjellen mellom Hot & Cold Isolert Beverage Containere


Når vinterværet kommer, folk reiser til forskjellige steder med termoser fulle av varm sjokolade, kaffe eller te for å holde dem varme. I sommer, de samme termoser har evnen til å holde iste, iskaffe eller vann kaldt. Det er ingen forskjell mellom de ulike typer drikkevareemballasje holde varme eller kalde drinker på visse temperaturer, men heller det er kilden til varmen som gjør forskjellen.

Funksjon

En termisk isolasjonsdrikkevarebeholder fungerer ved å holde det som væske i beholderen fra å bli den samme temperatur som uteluften. En isolasjonsbarriere er dannet for å forhindre at temperaturen på luften fra utsiden overføring inn i beholderen, og det som drikkevare det holder. En isolert drikkevareemballasje fungerer mye på samme måte som klær som holder kroppen varm eller isolasjon som holder kjølig luft i et hus i sommermånedene.

Betydning

Folk bruker varmeisolasjon beholdere der det er en drastisk forskjell mellom drikke og utetemperatur. Dette gjelder uansett om drikken er varm og luften er kald, eller vice versa. Derfor er det ingen forskjell mellom en container som holder varm drikke varm eller kald drikke kald. Den samme beholder kan anvendes for begge situasjoner. Nøkkelen er å holde varmen fra å overføre fra ett sted til et annet, enten det skjer inn i eller ut av beholderen.

Funksjoner

En isolert beholder virker ved å hindre overføring av varmeenergi fra et objekt til et annet. Det reduserer mengden av ledning, konveksjon eller stråling effekter, for eksempel måten metall overfører varmen til vann når det er på en komfyr. En termosflaske ville ikke være laget av metall, som er ansett som en leder, fordi det består av atomer som er pakket tett sammen, slik at det er kompakt og i stand til å overføre varme lettere. En termos laget av mindre tett isolert materiale for å forhindre varmeoverføring gjør det mulig å holde en drikk ved en spesifikk temperatur i et lengre tidsrom, enten den er varm eller kald.

Effekter

Varme blir overført fra et objekt til et annet, fordi det er en forskjell i temperatur. Dette betyr at på en varm dag, vil varmen gå fra uteluften inn i en container som holder en kald væske. Dette er tydelig når en vannflaske er igjen i en varm bil hele dagen og vannet er slutt samme temperatur som luften inne i bilen. Likeledes, på en kald dag, vil en varm drikk avkjøle seg inntil den er den samme temperatur som den omgivende luft. En isolert drikkevareemballasje skiller ikke mellom en varm eller kald drikke. Det hindrer bare at det blir samme temperatur som luften utenfor containeren.

Vitenskap

En isolert beholder begrenser overføringen av varme fra innsiden ut og utenfra og inn basert på R-verdien av det materiale den er laget av, som er mengden av varmeenergi i henhold til området av materiale pr temperaturforskjellen . Det fungerer begge veier, holde varm drikke varm og kald drikke kald.

Varme og kalde behandlinger for muskelsmerter og stivhet

Varme og kalde behandlinger for muskelsmerter og stivhet


Du kan bidra til å avlaste ubehag fra vanlige smerter ved å bruke varme eller kalde behandlinger som en form for smertelindring. Kulde og varme kan hjelpe med leddstivhet, muskelsmerter, lavere pakke smerter og muskelspasmer. Disse behandlingene kan forbedre sirkulasjonen og redusere hevelse. Du kan gjøre disse behandlingene hjemme uten spesialutstyr, men det er alltid en god idé å ha skader undersøkt av en lege.

Kalde Behandlinger

Kalde behandlinger brukes på muskelsmerter bidra til å lindre smerter ved lammende området der isen er brukt. Kalde behandlinger også redusere hevelse og slappe av musklene dine. Når den brukes etter en skade, anbefaler University of Missouri at du bruker isen pakker for opptil 20 minutter om gangen, tre til fire ganger daglig i tre dager.

Du kan bruke en ispose eller pose frosne grønnsaker fra fryseren. Plasser en klut mellom huden og den frosne pakken slik at du ikke gir deg selv forfrysninger. Det anbefales at du begrenser en kald behandling til maksimalt 20 minutter, så du trenger ikke fryse huden din mens den er nummen.

Hot Behandlinger

Heat øker blodstrømmen gjennom musklene og hjelpemidler helbredelse. Heat er ikke indisert umiddelbart etter en skade siden den ekstra blodstrøm kan øke visningen av blåmerker. Ifølge University of Missouri, bør man vente to til tre dager etter skaden å anvende varmebehandling ved en frekvens på opp til fire ganger daglig i 20 minutter av gangen. Vær forsiktig når du bruke varme til huden din at du ikke forårsake brannsår, spesielt i huden som allerede er nummen. Du kan bruke en varmepute for tørre varme behandlinger eller et vått håndkle for fuktig varme behandlinger. Når du bruker en varmepute, sette en timer i tilfelle du sovner slik at du ikke vil få brent.

Forholdsregler

Både varme og kalde behandlinger kan forårsake skade på huden din hvis igjen på for lenge, eller hvis temperaturen er for ekstreme. Derfor bør du bruke disse behandlingene med stor forsiktighet på hud som har avgått ved døden opplevelser eller dårlig sirkulasjon.

Hvordan fortelle forskjellen mellom heteslag og heteslag

Hvordan fortelle forskjellen mellom heteslag og heteslag


Du kan fortelle forskjellen mellom heteslag og heteslag av den generelle tilstanden til offeret. Selv om lignende, de to må bli kontaktet med ulike nivåer av at det haster. Mens heteslag er en overoppheting av kroppen, er heteslag en alvorlig tilstand som kan resultere i personskade.

Hvordan fortelle forskjellen mellom heteslag og heteslag

Dechiffrere Detaljer varme sykdommer

•  Innse hvorfor heteslag oppstår. Du kan fortelle om en person har heteslag hvis hun viser en markant bedring etter å ha drukket en liten mengde væske og å være i skyggen. En person som ikke er vant til varmen er utsatt for denne type utmattelse.

•  Forstå hvordan kroppen normalt kjøles ned. Når temperaturen stiger, kjøler kroppen selv ved fordampning av svette. En heteslag offeret kan være tørt siden denne rutinen prosessen bryter ned og ikke fungerer ordentlig.

Lær om elektrolytter. Dette er en kombinasjon av væske og salter i kroppen. Når elektrolytter er tapt og væsker er ikke erstattet dette forstyrrer sirkulasjonssystemet i kroppen. Dette er en vanlig årsak til heteslag. Inntak av en sportsdrikk kan hjelpe.

Under heteslag kroppen er mer sammen i overoppheting prosess enn når oppbrukt. Det blir vanskeligere å etterfylle væske og kjøle seg ned.

Lær forskjellen mellom de betingelser

Se etter rask forekomst av heteslag. Den kommer på raskere enn heteslag og har mer ekstreme konsekvenser og symptomer som tørr munn, avmagret utseende og oppkast.

Monitor en økning i kroppstemperatur. Dette kan hjelpe deg å skille de to forholdene. Hvis et offer temperatur er 103 grader C eller høyere, er det på et heteslag nivå.

vurdere potensialet heteslag offer. Finn ut om personen er sammenhengende. Når opplever heteslag en pasienten er ved bevissthet, bare overopphetet. Med utbruddet av heteslag, kan en person ha milde hallusinasjoner eller viser tegn til utilregnelighet.

8. Still spørsmål. Avgjøre om en person opplever heteslag i stedet for utmattelse. Hjertepasienter på en lav-natrium diett kan lide heteslag fordi de mister viktige kroppsvæsker som inneholder salt. Tar visse medisiner kan også bidra til varme strøk.

Hint

  • Du kan behandle noen milde former for heteslag hjemme. Dette gjøres ved å kjøle ned, løsne klær og drikke rikelig med væske. På den annen side, for heteslag bør du fortelle en ekspert om situasjonen og tilby hjelp til de kommer.

Forskjellen mellom halsbrann og Acid Reflux

Alles hadde litt halsbrann nå og da. Men når er enkel halsbrann krysse terskelen og bli full fledged acid reflux sykdom?

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom, også kjent som syre reflux sykdom eller GERD, er en sykdom der muskelen ved slutten av spiserøret ikke lukkes på riktig måte, slik at innholdet i magesekken til å lekke tilbake, eller tilbakeløpskjøling, inn i spiserøret og forårsaker irritasjon.

Halsbrann

Halsbrann er en smertefull brennende følelse forårsaket i brystet ved reflux av mage syre i spiserøret. Visse matvarer, alkohol og enkelte medisiner kan bidra til halsbrann.

GERD vs halsbrann

Halsbrann er faktisk et symptom på GERD. Imidlertid er forskjellen mellom GERD og regelmessig halsbrann er frekvensen. Hvis man opplever halsbrann mer enn to ganger i uken, kan de være lider av GERD.

Behandling

Det finnes en rekke over-the-counter og reseptbelagte alternativer for både halsbrann og GERD. De vanligvis er brutt ned i tre kategorier: Antacida som nøytraliserer magesyre; H2-blokkere som reduserer mengden av syre i magen gjør; og protonpumpehemmere som sterkt reduserer kroppens produksjon av syre.

Long Term Bekymringer

Når GERD er diagnostisert, er det ofte betraktet som en livslang tilstand som krever kontinuerlig behandling. Hvis venstre ubehandlet, kan syren skade spiserøret, kan føre til øsofagitt, noe som kan føre til en tilstand som kalles "Barretts øsofagus", som er en risikofaktor i spiserørskreft.

Forskjellen mellom en balansert og ubalansert kosthold

Mens bærekraftig dieting suksess er en ganske sjelden ting, er at de ofte ikke på grunn av mangel på prøver eller mangel på viljestyrke. Slanking informasjon kan være forvirrende å fordøye for layperson, noe som resulterer i en situasjon med utilsiktet lovbrudd - preget av et scenario der dieter mente at de gjorde alt riktig, når det faktisk deres kosthold var relativt ubalansert i praksis. Illustrerer forskjellen mellom en balansert og en ubalansert kosthold kan bidra til å unngå dette avgjørende slanking faux pas.

Balansert Slanking

Forstå de ulike elementene du er nødt til å "sjonglere" når du prøver å planlegge og følge et balansert kosthold - kalori-innhold, mat valg, macronutrient sammenbrudd. Kalori-innhold bare refererer til det totale antall kalorier som forbrukes på planen. Mer spesifikt, er spørsmålet om det totale antall kalorier som forbrukes er tilstrekkelig for dine spesifikke mål - vektøkning, vekt vedlikehold eller vekttap. Ideelt sett vil du ønsker å holde en matdagbok å stemme disse tallene, med formål å konsumere en omtrent identisk antall kalorier hver dag, slik at du kan gjøre raske og enkle justeringer oppover eller nedover for å bedre hjelpe deg å nå dine mål. En dieter følge et balansert kosthold vil ofte kunne fortelle nøyaktig hvor mange kalorier han har konsumert i løpet av uken, slik at han kan bedre møte sine mål ved å åpne for en mer presis grad av justering.

Om mat valg, vil et balansert kosthold inneholder rikelig med næringsstoffer tett mat som gjør at en dieter å oppfylle hennes kroppens behov uten å utsette henne til en urimelig grad av kaloriinntaket. Generelle nærings tett mat inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og alle typer mat som finnes i naturen og servert i en rimelig uendret tilstand.

Angående makronæringsstoff sammenbrudd, vil et balansert kosthold bestrebe seg på å holde en balanse mellom inntak av karbohydrater (vanligvis mellom 40 til 60 prosent av kostholdet), protein (vanligvis mellom 30 til 40 prosent av kostholdet) og fett (vanligvis mellom 20 og 30 prosent av diett). Sikre at kroppen har nok av hver macronutrient å aktivere sunne prosesser uten å overbelaste det med noen man er nøkkelen til å balansere en diett.

Ubalansert kosthold feil

Unngå de vanligste feilene gjort noe som potensielt kan ubalanse kostholdet ditt. Muligens den vanligste feilen er avhengigheten av "junk" kalorier og andre næringsfattige kilder til mat. Vanlige næringsfattige kilder til mat omfatter matvarer som inneholder mye sukker eller fett, stekt mat, alkohol, desserter og "hvit" karbohydrater - hvit ris eller raffinert mel. Kosten ofte favorisere disse elementene, fordi de er mer tilgjengelige og subjektivt anser dem for å smake bedre. Så det første skrittet for å balansere kostholdet ditt er å fjerne avhengigheten av disse matvarer i favør av de nevnte "balansert" typer mat som er nevnt ovenfor.

Den andre store feilen er å unngå tilstrekkelig inntak av frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er generelt ansett for å være gratis mat på mange diett planer, som de er ganske lav i kalorier, men høy i vitaminer og mineraler kroppen trenger for å fungere skikkelig. Derfor, den andre store skritt du kan ta bevege kosten fra ubalansert til balansert er forbruker både en porsjon frisk frukt og en porsjon av friske grønnsaker med hvert måltid.

Forskjellen mellom Dannon Yogurt & Lifeway Kefir Yoghurt

Yoghurt og kefir (uttales Kuh-FEER) er kultiverte meieri matvarer som inneholder probiotika, eller gunstige bakterier. Antallet av probiotiske kulturer inneholdt i hvert kan variere, samt styrken av disse kulturer, avhengig av merket, og de stammer som benyttes. Det er noe spørsmål om hvor sterke kulturer er i stand til å forbli en gang tilsatt til mat, så vel.

Epler og appelsiner

Den største forskjellen mellom Dannon yoghurt og Lifeway kefir er at yoghurt og kefir er ikke den samme maten. Yoghurt og kefir er begge former av kultiverte meieriprodukter, men de fremgangsmåter for fremstilling av dem er forskjellig som er stammene som ble brukt til kulturen melken. Yoghurt kulturer kan inneholde flere stammer, men den dominerende stammen er vanligvis acidophilus. Kefir er dyrket fra «kefir korn", som er protein-baserte klyngene som inneholder probiotiske kulturer, proteiner, fermenmidler og melkesyre. Det resulterende produkt er mye tynnere enn yoghurt, er litt kullsyre, og har en liten mengde alkohol (som regel mindre enn 2 prosent, selv om et høyere utbytte kan oppstå fra bruken av lengre gjæringsprosessen).

Antall kulturer

Fordelen med probiotika er at de fleste av disse kulturer er bakterie som normalt ville finnes i den menneskelige fordøyelseskanal. Overforbruk av antibiotika, samt eksponering for visse skadelige bakterier, kan tørke ut kolonier av gunstige bakterier og fordøyelses helseproblemer vil følge. En overfladisk titt på ingrediensene indikerer at Dannon yoghurt inneholder vanligvis ett femtinitti probiotiske kulturer. Lifeway kefir har 10 probiotiske kulturer. Basert på ingrediens etiketter alene, vil det synes at Lifeway kefir er mer potent i den utstrekning fremme intestinal helse, fordi det inneholder mer av de nødvendige kulturer.

Andre nyttige ingredienser

Bortsett fra antall kulturer, en annen viktigste forskjellen mellom Dannon yoghurt og Lifeway kefir er at Lifeway legger inulin til deres kefir. Inulin er et kostfiber, så vil det synes at dette tillegget er også for å fremme fordøyelsen helse.

Andre ingredienser

Dannon yoghurt inneholder pektin og Lifeway kefir ikke. Pektin er et naturlig, plante-avledet stoff som anvendes for å fortykke yoghurt og også for å hindre at melk fra curdling. Kefir, fordi det er ment å være full fremfor spist, trenger ingen fortykning og så ikke inneholder pektin.

Funksjon

Mens mange mennesker vil forbruke yoghurt av seg selv som en velsmakende matbit, inneholder vanlig kefir en skarp smak. Dette er hovedsakelig på grunn av gjæringsprosessen og svakt alkoholinnhold. På grunn av dette, er kefir søtet betraktelig dersom ment å bli fortært på egen hånd, og ellers er ofte brukt i smoothies. Lifeway har oppført smoothie oppskrifter på baksiden av deres kefir flasker, antagelig på grunn av dette. Det er ikke behov for en å være eksklusiv for det annet. Mange mennesker liker både yoghurt og kefir som en del av sitt ordinære kosthold, uansett hvilket merke de velger.

Forskjellen mellom en Animal Bite og en Snake Bite

Forskjellen mellom en Animal Bite og en Snake Bite


Selvfølgelig, er en slange bite et dyr bite. En alvorlig nok bite fra noe dyr, inkludert et menneske, kan være farlig og være grunn til å søke legehjelp. Forskjellen er at et bitt fra en giftigste slange er alltid et medisinsk nødstilfelle. De fleste slanger er ikke giftige, men hvis man er bitt av en hvilken som helst slange man bør få til legevakten så snart som mulig. Hvis slangen var giftigste riktig antivenom administrert i tid kan være forskjellen mellom liv og død.

Hva Bite ser ut som

Bitt av en giftig slange vil i første omgang se ut som en avrundet V laget av nålestikk, med to fang merker på toppen. Senere smerte og hevelse vil sette i. Denne vil bitt av en nonvenomous slange ser ut som en avrundet V uten de beste fang merkene. Avhengig av alvorlighetsgraden bitt av et dyr vil resultere i alt fra tannmerker og blåmerker til et sår som er dype eller gapende og blødning.

Symptomer

Et dyr bite kan føre til smerter og blødning med en gang. En mindre dyr eller menneske bitt vil bare føre til problemer hvis det blir smittet. Bitt av cottonmouths, Copperheads og klapperslanger bringe smerte og symptomer umiddelbart, men med korall slange, gjør symptomene ikke begynne med en gang og bittet kan være smertefritt.

Behandling

Selv om slangen er antatt å være nonvenomous er det fortsatt viktig å komme til legevakten. I mellomtiden offeret bør holdes rolig og stille, og såret bør holdes under hjertenivå. Kalde kompresser bør ikke settes på bittet, bør bite ikke kuttes i og heller ikke hvis noen skulle forsøke å suge giften ut. Offeret skal ikke gis noen medisiner eller noe i munnen under en legens ordre. Med et dyr bite en lege bør kalles. Såret bør vaskes forsiktig med såpe og vann, og trykket med et rent håndkle for å stoppe blødning. En steril bandasje påføres på såret og skaden skulle være hevet over nivået av hjertet - dette er i kontrast til et slangebitt. Etter at såret er sett til av en lege, bør en antibiotika salve brukes på såret annenhver dag til det gror.

Hvordan unngå Alle Bites

For å unngå dyr biter det er best å ikke ha kontakt med dyr man ikke vet, å ikke håndtere slanger i det hele tatt og bruke lange støvler og lange bukser når du går på steder hvor de kan være. Vaksinere katter, hunder og ildere mot rabies, og mennesker bør få stivkrampe boosters hvis de ikke har hatt en nylig. En hund bør kastreres å gjøre det mindre aggressive. Hold hender og andre sårbare deler vekk fra munningen av et menneske som er å ha en krampe.

Forskjellen mellom søvnighet og tretthet

Forskjellen mellom søvnighet og tretthet


Søvnighet og tretthet kan føre til følelser av tretthet. Du ønsker kanskje å lære forskjellene mellom søvnighet og tretthet hvis du lider av søvnløshet eller tretthet på dagtid. Selv om disse følelsene oppstår i ulike områder av kroppen mange mennesker fortsatt forvirre begrepene. Ifølge SleepTreatments.com de ulike effekter av tretthet kan påvirke søvnmønster.

Leder Versus Body

Den største forskjellen mellom søvnighet og tretthet er at du føler søvnighet i ditt hode og sinn, mens tretthet oppstår i kroppen din. Ifølge Sleep-Apnea-Guide.com søvnighet kan føre til øynene dine til å føle seg tung og du kan finne det vanskelig å konsentrere seg så tankene dine fonner, mens tretthet kan føre til at du føler deg fysisk strømløs og kan føre til verkende og ømme muskler. Kronisk utmattelsessyndrom kan føre til at du opplever symptomer som hodepine, sår hals, depresjon, kvalme og flere leddsmerter.

Søvn og hvile

Søvn kan ofte lindre følelser av søvnighet, men dette er ikke alltid tilfelle med trøtthet, som fysisk anstrengelse kan forårsake. Trøtthet vil generelt gjøre du ønsker å legge seg ned for å hvile kroppen din uten å føle trang til å sove, selv om trøtthet ikke vil være nok til å sende deg til å sove. Ifølge SleepTreatment.com insomniacs har ofte problemer med å sove fordi de prøver å gå i dvale når de opplever følelser av trøtthet snarere enn søvnighet. Du kan oppleve at søvn hjelper ikke å effektivt gjenopprette energinivået hvis du lider av kronisk utmattelsessyndrom.

Årsaker

Du kan oppleve søvnighet på dagtid hvis du lider av søvnapné, forbruker bevissthetsendrende stoffer inkludert koffein og alkohol, sove for mindre enn åtte timer per natt, eller ta medisiner som liste tretthet som en av bivirkningene. Du kan oppleve trøtthet hvis du suffere fra en hodeskade, depresjon, Parkinsons sykdom, kreft eller HIV. Kontakt legen din hvis du er bekymret for at du kan være lider av overdreven søvnighet på dagtid eller kronisk utmattelsessyndrom.

Hva er forskjellen mellom munnvann og skyll munnen?

Hva er forskjellen mellom munnvann og skyll munnen?


Munnhygiene er svært viktig i vedlikehold av tennene. Tannpuss og tanntråd tennene er avgjørende for å opprettholde sin helse. Men disse to alternativene savner å drepe alle bakteriene i munnen. Det er viktig å bruke en bakterie drepende væske for å angripe disse bakteriene. De kan skjule mellom sprekkene der normal børsting eller tanntråd miss.

Munnvann

Munnvann gir normalt en brennende følelse i munnen på grunn av mengden av alkohol i væsken. Munnvann holdes i munnen i minst 60 sekunder etter ferdig å pusse tennene med tannkrem. Dette vil drepe eventuelle gjenværende bakterier.

Mouth Rinse

Munn skyll bidrar til å kontrollere dårlig ånde i tillegg til å bidra til å hindre en oppbygging av plakk på tennene. Munn skyll normalt swished i munnen i minst 60 sekunder før tannpuss og bruk av tanntråd.

Munnvann eller Mouth Rinse

Den primære forskjellen mellom munnvann og skyll munnen er at man blir brukt før børsting og den andre brukes etter børsting som angitt på de instruksjonene som er trykt på baksiden av hvert produkt.

Forskjellen mellom en bihulebetennelse & A Cold

Forskjellen mellom en bihulebetennelse & A Cold


Forkjølelse og bihulebetennelse er begge sykdommer som påvirker den øvre luftveiene. Mens de er ikke den samme sykdommen, blir de ofte forveksles delvis fordi sinus-infeksjoner kan oppstå som et resultat av vanlig forkjølelse.

Vanlige Kalde fakta

Den vanlig forkjølelse er en virus av de øvre luftveier. Symptomer inkluderer rennende nese, sår hals, svak kroppssmerter, hoste, lunger, nysing, kløende eller rennende øyne og en mild feber. Forkjølelse varer vanligvis ca en uke, og symptomene er vanligvis milde til moderate uten legehjelp nødvendig.

Bihulebetennelse Fakta

Sinus infeksjoner oppstår når bihulene blir hovne og betente som følge av en vanlig forkjølelse, bakterier, allergier eller soppinfeksjoner. Symptomer inkluderer hevelse og muligens smerte i ansiktet, tykk utflod i nese og hals, verking i tennene og kjevene, redusert luktesans og smak og en vedvarende hoste. De fleste mennesker lider av engangs bihulebetennelse, kalt akutt bihulebetennelse, men hvis tilstanden oppstår på nytt vedvarende over en kort periode, kan den lidende har kronisk bihulebetennelse.

Forskjeller

Den primære forskjellen mellom en bihulebetennelse og en kald er dens varighet. Mens forkjølelse generelt topp etter to til tre dager, kan bihulebetennelse vare syv dager eller mer. Videre, folk som bare har en vanlig forkjølelse generelt ikke kjøre en feber eller oppleve betydelig trøtthet, mens folk som lider av bihulebetennelse kan lide begge. Dessuten kan folk som lider av forkjølelse varsel farget slim som i løpet av den kalde nærmer seg ferdigstillelse. Dette må ikke forveksles med de fargede slim fra en bihulebetennelse, som er til stede mens tilstanden er fullverdig.

Behandling

Fordi bihulebetennelse er infeksjoner, antibiotika er nyttige i å kjempe mot dem. Men fordi forkjølelse er forårsaket av en underliggende virus, antibiotika er ikke nyttig i å avskaffe den. Begge forholdene vil vanligvis kjøre sine kurs uten legehjelp og kan bli hjulpet av over-the-counter medisiner.

Risiko

Personer som lider av en forkjølelse bør se en lege hvis deres feberen overstiger 102 grader, hvis feberen er ledsaget av smerter (som kan være et tegn på influensa) eller om de opplever frysninger, hoste, farget slim, hovne kjertler eller sinus smerte langs med feber. Personer med bihulebetennelse bør oppsøke lege dersom feberen overstiger 100 grader, eller hvis symptomene blir stadig verre.

Varm- og kald Therapy Hensyn og forholdsregler

Varm- og kald Therapy Hensyn og forholdsregler


Varme og kalde behandlinger er de to mest populære metodene for behandling brukes som førstehjelp for noen skader, smerter eller ubehag. Behandlingene har vært brukt i århundrer, og deres effektivitet er godt anerkjent. Men om du skal bruke varme terapi eller kulde terapi på en bestemt smerte eller skade er ofte forvirrende.

Formålet med Hot Therapy

Hot terapi eller fuktig terapi er best brukt på kroniske tilstander eller for vedvarende smerter som muskel ubehag og stivhet. Heat fungerer ved å trekke blod inn i målrettede vev og deretter lar oksygen og næringsstoffer passere gjennom effektivt. Denne metoden fjerner også celleavfall i prosessen. Den følelsen forårsaket av varmeenergi slapper spente muskler, reduserer muskelspasmer og lindrer smerte, siden det har en tendens til å slappe av veggene i blodårene.

Det finnes mange former for varmebehandling tilgjengelig, inkludert varme og fuktige kompresser, tørre eller fuktige varmeputer, hydroterapi og kommersielle kjemikalier eller gel pakker. Den passende temperatur er omtrent 104 til 113 grader Fahrenheit og den riktige varighet av programmet er omkring fem til 30 minutter.

For å hindre huden din fra brennende mens søknad varmt terapi, ita € ™ s best å pakke varme pakker i enhver form med et håndkle før du bruker. Du bør også umiddelbart kvitte seg med varme pakker funnet med eventuelle punkteringer, som kjemisk middel eller gel vil definitivt brenne huden din.

Selv om varmen er kjent for å redusere muskelkramper, bør det ikke brukes på forstuet eller anstrengt anklene. Hot terapi bør heller ikke brukes under forhold der det er nedsatt følelse, diabetes mellitus, infeksjon, betennelse / hevelse, lukkede infeksjoner, metalliske implantater eller hjerteproblemer (endringer av puls eller press).

Formålet med Cold Therapy

Cold terapi, også kjent som kryoterapi, frembringer en vasokonstriksjon effekt ved å bremse sirkulasjonen og redusere betennelse, opphovning og smerte. Utrolig, er det også kjent å tilveiebringe middel og redusere muskelspasmer beslektet med varmt terapi. Den smertestillende virkning av kaldt behandling er på grunn av sin evne til å forhindre nerve-celleaktivitet. Mesteparten av tiden, påføring av kulde terapi reduserer smerte av skader, i henhold til sykehus studier.

Cold terapi kommer i en rekke former. Disse inkluderer et utvalg av kommersielle pakker, isbiter, iset håndklær / komprimerer og hydroterapi. Behandlingen bør generelt anvendes i mindre enn 15 minutter. Cold terapi har en tendens til å tilveiebringe lindring for en lengre periode enn varmebehandling.

For å hindre hud og nerveskader mens du bruker kulde terapi, trenger ikke å søke kaldt eller is direkte på huden din. Bruk alltid en barriere for eksempel et håndkle mellom den kalde agent og din hud. Du bør også umiddelbart kvitte seg med kalde omslag funnet med eventuelle punkteringer, som kjemisk middel eller gel vil brenne huden din.

Cold terapi bør ikke brukes til å behandle frostskader / frostknuter, redusert eller økt følelse, høyt blodtrykk eller sirkulasjonsproblemer.

Viktig faktor

Hvis enten terapi er brukt feil, i stedet for å få noen lettelse kan du ende opp med en mer alvorlig skade. Av den grunn er det lurt å oppsøke fastlege eller annet helsepersonell for å få en individuell vurdering av hvilke medisiner eller behandling er hensiktsmessig å søke.

Hva er forskjellen mellom en ny og en Third Degree Burn?

Hva er forskjellen mellom en ny og en Third Degree Burn?


Burns kan være forårsaket av alt fra tørr varme og våt varme til elektrisitet og kjemikalier. Når du arbeider med brannskader er det viktig å vite forskjellen mellom de mer alvorlige, andre og tredje grads forbrenning, slik at du kan behandle dem deretter. Behandling av brannsår feil kan føre til infeksjoner, sjokk og en økning i smerte.

Alvorlighetsgrad

For å bestemme hvilken grad av forbrenning du arbeider med, må du skille alvorlighetsgraden ved å se på skaden gjort til kroppens vev. Andre grads forbrenning er de som har brent gjennom epidermis, eller det første laget av huden. De har også brent dermis, eller det andre laget av huden. En alvorlig annengrads forbrenning som er feil behandlet kan slå inn i en tredje grad brenne på grunn av redusert blodsirkulasjon og hevelse i vevet. Tredje grads forbrenning er de mest alvorlige brannskader. De ødelegger alle lag av huden - epidermis, dermis og hypodermis.

Symptomer

Andre og tredje grads forbrenning forskjellig når det kommer til symptomene offeret erfaringer. Annengrads forbrenninger er smertefullt og kan føre til at offeret å vise sjokk symptomer inkludert blek hud og blålige negler og lepper. Huden blir rød og hoven og viser blemmer som kan bryte åpne, noe som gjør området til å vises våt. Tredje grad brenne ofre kan oppleve nummenhet og lite eller ingen smerte hvis nervene er skadet. Huden vil dukke tørr, læraktig, brun, hvit eller forkullet, og sjokksymptomer kan oppstå.

Behandling

Å behandle andre grads forbrenning mindre enn 3 inches i diameter, bør du avkjøle det forbrente området ved å bruke kaldt komprimerer eller ved å plassere det forbrente området under kaldt, rennende vann inntil smerten avtar. Sterile gasbind bandasjer kan plasseres over de brenner for å beskytte huden og offeret kan gis en over-the-counter smertestillende. En annengrads forbrenning som er større enn 3 inches i diameter krever medisinsk assistanse, og bør behandles som en tredje grads forbrenning. Medisinsk nødhjelp bør være kjøpt umiddelbart når du arbeider med tredje grads forbrenning. HLR skal gis dersom offeret har sluttet å puste. Hvis mulig, bør de brente kroppsdeler være hevet over hjertenivå. Det forbrente området kan dekkes med fuktige sterile bandasjer, kluter eller håndklær.

Healing Tid

Den helbredende tid for andre grads forbrenning avhenger av alvorlighetsgraden av brenne. Mindre andre grads forbrenning som er mindre enn 3 inches i diameter kan ta opptil tre uker å helbrede. Endringer i pigment kan oppstå når huden heles. Brenne ofrene med brannskader mindre enn 1 år gamle bør bruke solkrem og unngå soling, fordi disse kan forverre pigmentforandringer i huden. Deep andre grads forbrenning og tredje grads forbrenning ta lang tid å lege, avhengig av alvorlighetsgrad. De kan kreve sykehusinnleggelse for flere dag eller mange uker. Huden er permanent skadet og kan kreve hud grafts. Plastisk kirurgi kan være ønsket på arrdannelse som er igjen når brenningen er leget.

Hvordan varme opp kalde føtter i Bed

Hvordan varme opp kalde føtter i Bed


Medisinske årsaker til kalde føtter inkluderer sirkulasjonsproblemer og tilstander som Raynauds sykdom. Når du ligger i sengen, bremser blodsirkulasjonen, og varmen kan bli tapt gjennom ekstremiteter, som hender og føtter. Hvis føttene blir ubehagelig kaldt i løpet av natten, kan du våkne opp og deretter ha problemer med å sovne igjen. Effektive oppvarmingsmetoder som krever minimal forberedelse vil hjelpe deg raskt drive tilbake til hvilemodus.

Foot Spa og Bed Sokker

Plasser føttene i varmt vann som er mellom 100 og 115 grader Fahrenheit. Unngå vann som er for varmt, da det kan øke risikoen for frostknuter. Når føttene føles behagelig varme, tørke dem med et mykt håndkle og umiddelbart plassere dem i seng sokker. Velg sokker som er laget av naturlige fibre, som ull og bomull, som de inneholder luftlommer som felle varm luft, mens syntetiske fibre er mer tett bundet.

Redusert Breathing

Breath omskolering ekspert Dr. Artour Rakhimov ved normal pusting hjemmeside anbefaler Buteyko Breathing Method å varme opp kalde hender og føtter. Metoden fungerer gjennom puste redusert, noe som forbedrer sirkulasjonen og kroppsoksygeninnhold i løpet av noen få minutter. Å gjennomføre det, ligge på din venstre side og slappe kroppen din. Ta en litt mindre enn vanlig inhalering gjennom nesen, puste ut og deretter slappe helt av. Gjenta denne rutinen for rundt 2 til 3 minutter. Dine åndedrag vil bli mer hyppig som du begynner å oppleve en følelse av luft sult, og som oksygennivået øker rundt i kroppen, bør du begynne å føle deg varmere. Denne puste metoden anbefales ikke for personer som lider av høyt blodtrykk, hjertesykdom, migrene eller panikkanfall.

Massasje

Stimulere svak sirkulasjon i føttene ved å massere dem. Skyv fingertuppene og tommelen i sirkulære bevegelser å massere hver fot i sin tur begynner med tærne og jobber mot hælen. Påfør en fot balsam som inneholder ingefær eller eukalyptusolje for ytterligere effekter oppvarming.

Hvete Vesker

Mens en tradisjonell varmeflaske vil raskt varme opp kalde føtter, kan du føle motvillige til å bruke en på grunn av faren for lekkasjer, brannsår og forbrenninger. En hvetesekk kan gi et tryggere alternativ, hvis det varmes opp på riktig måte. Hvete Posene er myke stoff poser som er fylt med bokhvete og deretter varmes i mikrobølgeovn, i henhold til produsentens instruksjoner. Ministry of Consumer direktoratet anbefaler bruk av produsert hvete poser fremfor hjemmelaget hvete poser, som det tidligere er gitt et trygt, maksimal oppvarmingstiden som er egnet til fuktighetsinnhold og volum av posene. Plasser en kopp vann i mikrobølgeovn ved oppvarming en hvetepose for ytterligere å redusere risikoen for overoppheting, og aldri forlate mikrobølgeovn uten tilsyn når du varmer en hvetepose.

Tips og advarsler

  • Sjekk med en lege for å se om sirkulasjonsproblemer er årsaken til de kalde føtter. Finn ut hva medisinske rettsmidler kan være tilgjengelig for problemet.

Hvordan vite forskjellen mellom MS og leddgikt

Hvordan vite forskjellen mellom MS og leddgikt


MS og leddgikt er begge autoimmune sykdommer, og symptomene kan forvirre selv den mest erfarne leger. De to vanligste formene for leddgikt er osteoporose og leddgikt. Å vite forskjellen mellom MS og leddgikt gjør hele forskjellen når det gjelder å søke behandling som lindrer smerter, øker bevegelighet og forbedrer funksjon og livskvalitet.

Bruksanvisning

•  Se på og føler leddene. Er de betent? Er de såre og røde. Er de varme? Slike symptomer er vanlig hos de som lider av leddgikt. Ifølge Mayo Clinic, slitasjegikt og leddgikt forårsaker leddsmerter, ømme ledd, hovne ledd og kan føre til stivhet spesielt på å våkne. Personer diagnostisert med revmatoid artritt kan se eller føle reddened ledd og støt under huden, spesielt på armene. Reumatoid artritt bevirker bentap, erodert brusk og en fortykkelse av synovialmembranen. Osteoporose bevirker bein sporer, endringer i synovial sac-beskyttende skjøten og endringer i tykkelsen av synovial foring.
MS-syke opplever gradvis svekke muskler og nummenhet eller prikking som er nevrale opprinnelse, og ikke forårsaket av bentap. Trøtthet, delvis svakhet og synstap er vanlig, som skjelver og svimmelhet.

Forskning forskjellen mellom artritt og multippel sklerose. Leddgikt er oftest et bein og felles sykdom. MS er en nevro-muskulære sykdommer. The Mayo Clinic er en stor ressurs for de som ønsker å lære mer om disse sykdomsprosesser, symptomer og behandlinger.

Sjekk symptomer med legen din. Symptomer for hver sykdomsprosess er forskjellige og kan forekomme svært gradvis. Leddgikt, uavhengig av type, fører hovedsakelig kjedelig, verkende bankende smerter i leddene. MS vil føre til elektrisk-lignende støt av smerte langs en nerve rute, og i mange typer bevegelse. MS er forårsaket av en degenerering av myelinlaget (et beskyttende ytre belegg) av nerver, noe som fører til alvorlig smerte i en hvilken som helst del av kroppen myelinlaget blir påvirket.

Gå til legen din for å finne en diagnose. MS er vanskelig å diagnostisere fordi det presenterer forskjellig for hver enkelt. Det kan ta måneder eller år for å diagnostisere MS. Diagnosen bør komme fra en nevrolog. Diagnose for artritt er ganske enkel og kan bestemmes ved en enkel serie av røntgenstråler eller andre avbildningsteknikker.

Iverksette tiltak for å få en diagnose og behandling for din tilstand. Å vite forskjellen mellom de to sykdommene og forstå effektene og symptomer på leddgikt og multippel sklerose er de første skritt mot diagnose og behandling.

Hint

  • Ikke vent til symptomene forverres. Hvis du tror du har enten leddgikt og multippel sklerose, søke råd av helsepersonell. Være presise når de beskriver symptomene og holde kontakten med din lege før en diagnose og effektiv behandling tilbys.
  • Forsøk aldri å selv-diagnostisere enhver medisinsk tilstand. Søke råd fra en lege for behandling av enhver medisinsk tilstand.

Forskjellen mellom biologisk nedbrytbart & Komposterbar

Forskjellen mellom biologisk nedbrytbart & Komposterbar


Biologisk nedbrytning og kompostering blir ofte brukt til å bety det samme: å bryte materialet ned slik at organisk materiale den inneholder kan berges og gjenbrukes. Bionedbrytbarhet og kompostering er begge forårsaket ved innvirkning av varme, fuktighet, eksponering for ultrafiolett lys, og tilstedeværelsen av mikroorganismer i miljøet. De er lignende prosesser, men det er forskjeller.

Natural Versus Behandlet Materialer

En av de store forskjellene mellom dem er at "biologisk nedbrytbart" er begrepet brukt til å bryte ned materialer som har blitt behandlet, mens "oster" gjelder naturlig forekommende stoffer som gress, blader eller vegetabilske skrell. Kompostering forekommer naturlig, uansett hvor det er plantelivet.

Tidsskala

En stor forskjell mellom dem er tidsskala av nedbrytingsprosessen. Biologisk nedbrytbare materialer kan ta måneder eller år å bryte ned mens oster materialer kan ta så lite som tre eller fire uker. Hastigheten av nedbrytningen avhenger av det organiske innholdet i materialet, og på miljøet.

Plast

En annen forskjell er at noen materialer, særlig visse typer plast, krever industriell kompostering å bryte dem ned på grunn av de høye temperaturer som er nødvendig for at prosessen skal finne sted. Organiske materialer utarte ved mye lavere temperaturer, som sett i noen bakgård komposthaugen.

Bakterier

Ifølge American Society for Testing og Materials, som er publisert på nettmagasin Emballasje Kunnskap, et materiale er bare anses å være biologisk nedbrytbart hvis "nedbrytnings resultater fra handlingen av naturlig forekommende mikroorganismer som bakterier, sopp, og alger. "

For plast som skal behandles oster under denne definisjon, må de brytes ned i biomassen, karbondioksyd og vann ved samme hastighet som papiret. De må ikke gi noen giftig materiale og må være i stand til å støtte planteliv.

Produkter

I de senere årene plastindustrien har utviklet produkter laget av organisk materiale som mais, potet, cellulose, soya og sukker for å overvinne problemer forårsaket av nondegrading oljebaserte plast.

Andre bransjer gjør det samme, med mange biologisk nedbrytbare produkter nå tilgjengelige. Den New York-baserte biologisk nedbrytbare produkter Institute fremmer bruk og gjenvinning av biologisk nedbrytbar plast via kompostering og har satt kriterier som produsenter må oppfylle for å få sin akkreditering.

Deponi

Det er noen ulemper for biologisk nedbrytbart avfall, særlig hvis dumpet på fyllplasser. Bakteriene som trengs for dekomponering kan ikke overleve i lufttomme, fuktfritt miljø som deponi er pålagt ved lov å vedlikeholde. Miljøfarlig metangass dannes som avfall brytes ned uten luft. Giftstoffer akkumuleres, muligens inkludert tungmetaller og sprøytemidler.

Slik at en annen vesentlig forskjell mellom biologisk nedbrytbart og komposterbart materiale, er at de førstnevnte er bare "grønn" opp til et punkt på grunn av risikoen for metan og toksiner. Kompostering, hvis riktig gjort, har ikke disse ulemper.

Hvordan å vite forskjellen mellom Rage og Anger

Hvordan å vite forskjellen mellom Rage og Anger


Vet du forskjellen mellom patologisk raseri og sinne? Anger er en normal menneskelige følelser mens patologisk raseri er ikke. Rage, på den annen side, er en ekstrem manifestasjon av normal sinne. Folk som er raseri full kan faktisk ha en organisk lidelse som rus eller underliggende personlighetsforstyrrelse. Separasjon av raseri og sinne er avhengig av hyppigheten og intensiteten av følelser. For eksempel, hvis en person utvikler sinne som varer i dager, uker eller måneder, så er det sannsynligvis raseri og ikke lenger sinne. Bruk disse tipsene for å identifisere forskjellen mellom raseri og sinne:

Bruksanvisning

•  Spør deg selv, hvor lenge har jeg vært sint? Hvis du er sint hver dag, og du er ikke alltid sikker på hvor sinne kommer fra, så du opplever raseri, ikke sinne.

Gjør du lider av en psykisk helse tilstand som angst, depresjon eller angst? Personer med bipolar lidelse, alvorlig depresjon lidelse og angst er tilbøyelige til å manifestere raseri.

Vær ærlig med deg selv om avhengighet. Personer som har rusmiddel lidelser ofte demonstrere raseri fordi illegale stoffer som alkohol negativt påvirke følelser og tankeprosesser.

Gjør en avtale for å se en psykolog eller psykiater. En profesjonell kan hjelpe deg effektivt lære å vite forskjellen mellom raseri og sinne.

Forskjellen mellom en badstue og et dampbad

Forskjellen mellom en badstue og et dampbad


Badstuer og dampbad har blitt brukt til å helbrede og lette kropp og sinn for mer enn 1000 år. Badstuer og dampbad er naturlige panaceas som er enkle å bruke og kan nytes med mange venner og familie.

Våt eller tørr

Den store forskjellen mellom en badstue og et dampbad er at badstuer bruke tørre varme og dampbad bruke våt varme. Badstuen er utformet for å heve temperaturen i rommet til godt over 120 grader Fahrenheit, noen ganger nådde nesten 200 grader. De fleste vil synes denne typen varmen er dødelig, men på grunn av den tørre forhold, med rundt 10 prosent luftfuktighet, er kroppen i stand til å svette ut vann for å avkjøle seg. Dampbadet bare varmer opp rommet til rundt 100 grader, fordi den holder seg nær 100 prosent luftfuktighet som forbyr kroppen evnen til å kjøle seg gjennom fordamping.

Varme

En badstue er tradisjonelt oppvarmet ved å sette spesielle varme steiner på en varmekilde, enten brann eller en elektrisk varmeovn. Steinene utstråle varme i hele rommet jevnt. Noen sauna tillate små mengder vann som skal helles over steinene som hurtig øker temperaturen og hever fuktigheten litt, men den økede fuktighet forsvinner. Steam rom er oppvarmet ved å pumpe varmt vann damp inn i rommet og la litt frisk luft inn.

Konstruksjon

En badstue, på grunn av høy varme og lav luftfuktighet er tradisjonelt laget av tre. Badstuer vanligvis har trebenker inne for å sitte på, fordi treet ikke vil holde på varmen mye, og dermed hindre brannskader på brukerens hud. Dampbad, på den annen side, opprettes lufttett og er foret på innsiden med keramiske fliser for å hindre damp fra å unnslippe. Steam rom må bygges med en skråstilt tak, slik at dampen ikke drypper ikke på brukerens hode.

Sauna fordeler

Badstuer er påstått å styrke immunforsvaret, forbedrer blodsirkulasjonen, forbedre avgifte prosesser, til dypt ren og forynge huden og for å lindre stress og spenning. Ved å øke kroppens temperatur så drastisk, kan en badstue drepe bakterier, parasitter og sopp i og på kroppen. Ved å skape en kunstig feber, gjennom å øke kroppens temperatur, øker kroppens immunsystem aktivitet, som om du var syk. Til slutt, ved å svette ut så mange giftstoffer, kan en sauna bidra til å rydde opp og forhindre akne.

Dampbad Fordeler

Dampbad er stor for lindrende ledd- og muskelsmerter og spenninger. Den økte varmen i et dampbad vil også bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, og ligner på en badstue, kan skape en kunstig feber for å øke styrken på immunsystemet. En stor fordel at dampbad tilby som badstuer ikke er åndedretts fordelene med damp. Puste i damp kan bidra til å avlaste sinus problemer, astma, allergi og bronkitt.