Digidexo.com

Tea Tree Oil & Hair Vekst

Tea tree olje kan brukes til å behandle en rekke hudsykdommer, så det er ingen overraskelse at det kan brukes til å stimulere hårvekst. Tea tree olje renser hårsekkene og dermed stimulere hårvekst.

Funksjon

Til tross for navnet, vil bruke tea tree olje i hodebunnen ikke la håret fettete. Det vil imidlertid rengjøre hodebunnen og bidrar til å eliminere flass.

Typer

Tea tree olje er også kjent som melaleuca olje og kan kjøpes i en rekke måter. 100 prosent ren tea tree olje kan kjøpes samt tea tree blandet med andre eteriske oljer eller tea tree olje som en ingrediens i sjampo, såper og kroppen vasker.

Effekter

Tea tree olje vil stimulere hårvekst, ikke bare ved å øke helsen til hårsekkene, men også fordi tea tree olje øker den generelle helsen og immunforsvaret stimulering gjennom sine aromatherapeutic verdier.

Andre navn

Cajeput og niaouli essensielle oljen er mer intense versjoner av treet te olje, men kan brukes på samme måte for å stimulere hårvekst.

Wanring

Tea tree olje bør ikke svelges eller brukes på slimhinner. Tea tree olje bør alltid fortynnes før du har testet huden din for følsomhet, selv om det kan brukes i full styrke i små mengder; 20 prosent konsentrasjon i en transportør olje (kokos, jojoba, oliven) er et trygt sted å starte.