Digidexo.com

lisium medisin spør legen

Hvordan få overaktiv blære behandling og medisiner

Overaktiv blære (OAB) er en medisinsk tilstand som kan føre til forlegenhet og frustrasjon. De viktigste symptomene på overaktiv blære er det haster å urinere og følelsen av at du må bruke toalettet ofte. For noen mennesker overaktiv blære kan forstyrre deres søvnmønster, samt deres sosiale liv på grunn av at det haster og hyppighet av behovet for å urinere. I tillegg vil noen mennesker har sporadisk ulykker ofte referert til som å være inkontinent.

Hvordan få overaktiv blære behandling og medisiner

•  Hold en tisse journal. Det høres kanskje latterlig, men hvis du skriver ned de gangene du går på do, føler trang til å gå plutselig, har en ulykke eller blir plaget av noen av disse symptomene så du kan være i stand til å avdekke et mønster. Sørg for å inkludere dato, tid og sted, det vil si en restaurant eller hjemme, hvor trang til å gå treffer deg. Det er også nyttig å skrive ned om du var i stand til å tisse mye eller om det føltes som du virkelig måtte gå, men bare gikk litt. Et symptom på overaktiv blære er blæren sende en tidlig varsling tegn på at kroppen din er klar til å avlaste seg selv, men det kan ikke alltid være klar.

Lag en mat logg eller journal. Skriver dette ned på samme sted som din daglige tisse journal vil være nyttig for å se om det er noen mønstre. Sørg for å inkludere hva du drikker, inkludert mengder vann og alkohol. De fleste folk ikke innser hvor mye vann som vi tar i løpet av dagen bare gjennom mat alene.

Å føre matdagbok kan være en måte å finne årsaken til overaktiv blære. Det er mat og drikke som er naturlige diuretika (øke mengden av urin kroppen excretes) som te, koffein og vannmelon.

Gjør en avtale for å se din lege. Ta loggene med deg til legetimen, slik at du kan diskutere grundig hvilke symptomer du opplever og hvordan de påvirker livet ditt. Noen ganger virker det ene problem i medisin, er mangelen på en pasients evne til nøyaktig å være i stand til å beskrive problemet følt i kroppen. Når dette skjer behandling foreskrevet er kanskje ikke den mest passende eller omfattende fordi verken lege eller pasient har grundig vært i stand til å diskutere saken. Det er der dagbok om hvor mye du tisser, den forstand eller haster, tid på dagen, og en logg over hva du spiser kan være svært nyttig og tidsbesparende for både deg og legen din. I tillegg, det sparer penger fordi du kan godt spare deg selv en ekstra avtale ved å gå veldig forberedt.

Les om alle medisiner for overaktiv blære. En av de største bivirkninger av disse medikamentene er tørr munn. Noen ofte foreskrevet medisiner for overaktiv blære er Ditropan, Detrol og Enablex. Selvfølgelig, de generika av disse medikamentene er mest sannsynlig de som dekkes av forsikringen din. Ditropan som også går Oxybutynin som en generisk har en ganske betydelig andel av mennesker som opplever tørr munn. Hvis du og legen din kan bestemme at en overaktiv blære medisiner er noe verdt å prøve så sørg for å fortsette å holde vannlating loggen når du er på medisiner. Sørg for å skrive ned noen bivirkninger som du kan oppleve mens du tar OAB medisiner selv om du tror at det er irrelevant. Før du tar noen medisiner husk å fortelle legen og apoteket om andre piller, vitaminer, over-the-counter medisin, og / eller kosttilskudd som du tar, slik at du kan unngå mulige interaksjoner. Dette gjelder særlig for eldre mennesker som kanskje ikke engang klar over at deres medisiner forårsaker dem bivirkninger. Hjelp dem å overvåke sine resepter og sørge for at de er trygge. Se ressursene nedenfor for informasjon om hvordan du kontrollerer reseptbelagte og supplement interaksjoner.

Bruk egenomsorg og behandling rettsmidler så mye som mulig. Drikk vann! Dette kan virke counterintuitive, men en ting som faktisk fører til overaktiv blære symptomene forverrer seg er når urinen er for sterk fordi personen ikke bruker nok vann. Den sterke urin er surt og kan irritere blæren og urinrøret gjør trang til å gå sterkere. Unngå krydret mat kan hjelpe også fordi de kan være vanskelig på både magen og blæren.

Bruk øvelser for å øke musklene i bekkenbunnen. Når du føler trang til å urinere flex musklene som du ville som om du kommer til å "hold it" i et minutt. Praktisere dette vil styrke musklene dine og gi deg mer kontroll og følelse av fred over frykten for lekkasje. Du kan også prøve å holde urinen for en litt lenger når du kontraherer musklene dine til å forsøke å omskolere muskler og hjerne. Dette bør trolig bli praktisert hjemme selv slik at du vet at hvis du ikke kommer til å være i stand til å stoppe fra å måtte tømme blæren så kan du trygt gå.

6. Vær proaktiv. Når du blir kjent med overaktiv blære / inkontinens symptomer, og når de er verre, hva øker og reduserer dem, og så videre vil du ha mer kontroll over livet ditt. Det kan aldri være den perfekte løsningen for denne tilstanden. Noen mennesker opplever at iført en absorberende pute eller Avhenger hvis problemet er mer alvorlig. Disse kan bare brukes om natten hvis dette er den tiden av døgnet som er det vanskeligste. Stoppe store mengder væske om tre til fire timer før leggetid kan hjelpe hvis du får opp ofte over natten for å tisse. Hvis du begrenser dine væsker om natten så sørg for å drikke mye i morgen og ettermiddag. Starter dagen med et glass vann er veldig sunt på mange måter.

Hint

  • Hvis du har Medicare Part D forsikring avhengig transportøren de kan gjøre deg prøve minst to generiske medisiner før godkjenne et navn merkevare medisiner som Detrol LA. Du kan anke denne avgjørelsen etter å ha prøvd medisiner. Arbeid med legen din om dette, og holde kontakten med ditt forsikringsselskap. Dette kan være den samme for andre resept dekning planer. Den politikk fastslår du må prøve andre medisiner, men sier ikke hvor lenge, så når du starter opp på nye medisiner er det en god idé å bare få en liten mengde medisin i tilfelle bivirkninger er utålelig.
  • Se dine eldre kjære som tar medisiner for overaktiv blære. Bivirkninger av disse medikamentene kan være overdrevet i dem og også kan skape en farlig kombinasjon hvis de er på andre medisiner som forårsake døsighet og svimmelhet.
  • Dette tar ikke plassen til legen din.

Hvordan du får gratis eller rimelige medisiner

Hvordan du får gratis eller rimelige medisiner

Amerikanerne betaler mest for reseptbelagte legemidler. Consumer Reports gjorde en undersøkelse på reseptbelagte medisiner priser og funnet ut at den gjennomsnittlige prisen for medisiner her i USA er mer enn i Canada, Australia, Frankrike, Storbritannia, Japan og Tyskland-noen ganger koster fire ganger mer for de samme stoffene!

Legebesøk, forblir sykehus, og lab arbeid-alle disse ta en tung toll på økonomiske ressurser. Medisiner kan være en stor utgift å legge på toppen av det. Heldigvis finnes det en rekke ressurser du kan bruke til å få gratis eller rimelige medisiner. I denne artikkelen vil du lære alt om dem. (Og husk å sjekke ut det første leddet i avsnittet for å finne ut hvordan du får gratis og lave kostnader helsetjenester for deg og din familie.)

Hvordan du får gratis eller rimelige medisiner

Pasient Assistance Program (PAP) er programmer som tilbys direkte fra farmasøytiske selskaper. Disse programmene fungerer på en glidende skala grunnlag for å gi deg gratis eller lave kostnader medisiner. Den andre linken i avsnittet nedenfor vil ta deg til en liste over programmer for PAP. I noen tilfeller vil dine meds selv bli sendt til din dør!

Når du går inn for en lege besøk, kan sykepleierne også hjelpe deg med å få på en pasient Assistance Program. Bare spør!

Hvis du har begrensede økonomiske ressurser, er i behov av gratis eller rimelige medisiner, og har fått foreskrevet en kortsiktig medisiner, spør legen din om hun eller han har noen eksempler som er tilgjengelige. Leger og klinikker har ofte medisiner prøver fra de farmasøytiske selskapene, og de er vanligvis villige til å gi deg disse hvis nødvendig.

De fleste navn merkevare narkotika har en billigere, "generiske" versjon av dem. De generiske medisiner fungere like bra som navnet merkevare narkotika fordi de er laget med den samme formelen. Det er vanligvis en liten boks på resept ark-be legen om å sørge for at du har muligheten til å få generiske medisiner hvis de er tilgjengelige fra apoteket.

Planned Parenthood er et annet alternativ for å få gratis eller lave kostnader medisiner. Mange er allerede klar over Planned Parenthood prevensjon assistanse (gå dit for lavkost p-piller, iuds, etc), men de tilbyr også andre generelle helsetjenester og medisiner: influensa vaksinasjoner, røykeavvenningsprogrammer, stivkrampe og andre vaksiner, jock kløe behandling, urinveisinfeksjon behandlinger, og mye mer. Den tredje linken nederst i denne artikkelen, i Resources, vil ta deg til Planned Parenthood nettside.

Rabattlegemiddelkort kan hjelpe deg å få gratis og lavpris medisiner. Disse programmene er som kuponger; de gir deg en viss mengde av av den totale bestillingen og de fungerer som matbutikk rabatt kort. Her er en å komme i gang:

Washington www.rx.wa.gov/discountcard.html

shoppe rundt. Noen stater selv tilbyr sine egne prissammenlikning databaser for å hjelpe deg med å få rimelige medisiner.

Connecticut www.ct.gov/ag/cwp/view.asp?a=2106&q=294076
Florida www.myfloridarx.com
Indiana www.rxforindiana.org
Maryland www.oag.state.md.us/Drugprices/index.htm
Michigan www.michigan.gov/mdch

Minnesota www.minnesotarxconnect.com
Missouri www.morxcompare.mo.gov
New Hampshire www.egov.nh.gov/medicine-kabinett
New Jersey www6.state.nj.us/LPSCA_DRUG/index.jsp
New Mexico www.ago.state.nm.us
New York www.nyagrx.org
Ohio www.agrx.ag.state.oh.us/secured/landing.aspx
Vermont www.atg.state.vt.us/issues/consumer-protection/Prescribed-Products/Prescription-Drug-Price-Finder.php
Washington: www.rx.wa.gov
West Virginia www.wvagrx.com

Bestill gratis eller lave kostnader medisiner fra Canada. Som potensialet for å bli lurt når du bestiller på nettet, er høy, er det foreslått at du bare ordre fra stats anbefales kanadiske nettapoteker. Minnesota, for eksempel, anbefaler flere online pharmacies- se Minnesota myndighetenes nettside notering over.

Medisiner for å behandle Fistulas

Fistulas er rørformede passasjer som kan være kirurgisk laget i kroppen eller unormalt dannet som et resultat av en sykdom. I ubebygde land, fistler vanligvis gå ubehandlet. Heldigvis, USA og Europa har kvalifiserte leger, medisiner, kirurgiske prosedyrer og nødvendig utstyr for å riktig behandle alle typer fistel. Vanligvis er behandling for en fistel avgjøres fra sak til sak.

Typer av Fistel

En fistel er kategorisert av sin plassering i kroppen. Blant de ulike typene er kolon fistel, anal fistel, rektal fistel, vaginal fistel, urin fistel, spytt fistel og gastrointestinal fistel. En fistel kan være blind, ufullstendig eller komplett. Blinde fistler har vanligvis bare én åpen ende; ufullstendige fistler har eksterne åpninger, men ingenting festet; og komplette fistler har både interne og eksterne åpninger.

Faktorer for behandling Fistulas

For å behandle en fistel, må en lege først kjenner typen, plasseringen, størrelsen og alvorligheten av symptomene eller effekten fistelen har på pasienten. For eksempel, med en anal fistel, vanligvis en lege første tester for Crohns sykdom, som er en betennelse i tarmen, inkludert tynntarmen. Hvis sykdommen er til stede, er en antibiotika generelt foreskrevet, som også behandler noen fistler.

Medisiner

Som nevnt ovenfor, er en fistel forårsaket av sykdom eller infeksjon vanligvis behandlet med et antibiotikum. De typer antibiotika en person kan ta for å behandle en fistel inkluderer Flagyl, 6-MP og Remicade. Flagyl brukes til å behandle vaginal fistler, 6-MP behandler tarmsykdom og Remicade behandler vaginale infeksjoner. Medisinering tatt avhenger av hvilken type fistel blir behandlet. For eksempel bør en anal fistel behandles med en antibiotika pluss avføring myknere for å bidra til å redusere smerter under avføring.

Andre hensyn

Leger ikke alle foreskrive medisiner for å behandle fistel; noen i stedet foreskrive en diett som behandling. Å behandle enterovaginale, enterocutaneous og enterovesicular fistler, for eksempel, kan en lege foreskrive det som kalles en enteral kosthold. Denne dietten består av flytende ernæring som en person kan ta gjennom munnen eller materøret. Væsken gir de ernæringsmessige formler som erstatter fast føde. Med mindre fast føde som passerer gjennom anus, er det lettere for en fistel å helbrede.

Medisinering Advarsel

Merk at alle reagerer på medisiner og behandling annerledes. Derfor medisiner tilgjengelig for å behandle fistler kanskje ikke fungerer for alle. Hvis du ikke reagerer på medisiner foreskrevet av legen din, kan kirurgi være nødvendig. Dette er ofte tilfelle, for eksempel dersom fistelen er intestinal.

Hvor å Endre blodtrykk medisiner

Hvor å Endre blodtrykk medisiner


På et tidspunkt kan det være lurt å endre blodtrykket medisinering. Det er mange medikamenter som er tilgjengelige for pasienter med en rekke bivirkninger. Noen av disse har en annen virkning på en person enn det kan på en annen. Tar riktig medisinering, spise et sunt kosthold og trener regelmessig, minst 30 minutter om dagen kan senke blodtrykket. Denne strenge regiment kan også forhindre et hjerteinfarkt eller et slag.

Hvor å Endre blodtrykk medisiner

Planlegge en eksamen med legen som foreskrevet blodtrykket medisinering. La legen vite om eventuelle bivirkninger du kan ha opplevd og hvorfor du ønsker å bytte til et annet legemiddel.

Spør om bivirkninger som andre kan ha opplevd med blodtrykket medisiner. Bivirkninger kan være uunngåelig, men noen er mer håndterlig enn others.Ask hvis du kan ta med hjem noen prøver for å finne ut hvilke medisiner som fungerer best for deg.

Ta den nye medisinen som foreskrevet. Det kan ta noen dager eller to til tre uker å føle den totale effekten. Hold en daglig journal av når medisinen ble tatt og eventuelle reaksjoner du kan ha opplevd.

Ring lege umiddelbart dersom unormale reaksjoner opptrer slik som elveblest, svimmelhet, nummenhet eller vanskeligheter med å puste. Folk reagerer forskjellig på visse endringer i medisiner.

Lag en oppfølging avtale med legen for å finne ut om den nye blodtrykksmedisin fungerer hensiktsmessig. Vis legen daglig journal og stille spørsmål om nødvendig.

Hint

  • For å unngå komplikasjoner, ta kontakt med en lege før du stopper eller endrer noen blodtrykk medisiner.

Medisin som reduserer mage syre

Mennesker som opplever kronisk halsbrann, sure oppstøt eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan ha nytte av medisiner for å redusere magesyre. Halsbrann, mage og hals symptomer avtar vanligvis med bruk av over-the-counter eller reseptbelagte syrereduserende medisiner, noe som kan bidra til å forebygge kreft eller annen alvorlig skade på spiserør og fordøyelsessystemet.

Over-the-counter medisiner

Over-the-counter antacids kan nøytralisere syren i magen og gir rask lindring når halsbrann symptomer starte. De syrenøytraliserende arbeide ved å kombinere magnesium og aluminium for å redusere mengden av syre i magen. Prøv tums, rolaids, Pepto-Bismol, Alka Seltzer eller Mylanta, som er tilgjengelig på nesten hver supermarked, apotek og butikk.

Noen H2-blokkere er tilgjengelig over disk. H2-blokkere gir ikke rask lindring som antacids gjøre, men de arbeider for en lengre periode ved å redusere mengden syre magen produserer. Over-the-counter versjoner av Zantac, Tagamet, Axid og Pepcid er tilgjengelig på drugstores og superstores.

Protonpumpehemmere stopper kroppen fra å produsere magesyre. Du må ta dem for et par dager for å se resultater. Bruk en protonpumpehemmer bare hvis du opplever kronisk halsbrann, definert som to eller flere dager i uken. Prilosec OTC er et populært over-the-counter protonpumpehemmer du kan prøve hvis antacida og H2-blokkere ikke i tilstrekkelig grad lindre symptomene dine.

Snakk med legen din før du bruker noen over-the-counter medisiner, og la legen vite om du opplever noen moderate til alvorlige bivirkninger mens de tok over-the-counter medisiner for å redusere magesyre.

Reseptbelagte medisiner

Reseptbelagte H2-blokkere og protonpumpehemmere er tilgjengelige for mennesker med moderat til alvorlig acid reflux eller GERD symptomer. Reseptbelagte H2-blokkere inkluderer Pepcid, Tagamet og Zantac. I tillegg til beroligende symptomer ved å redusere mengden av syre i magen, er reseptbelagte H2-blokkere anvendes for å behandle mage og tarmsår, og hindre dem fra å komme tilbake. Reseptbelagte H2-blokkere kan også hindre skade på spiserøret forårsaket av en overdoser av magesyre.

Reseptbelagte protonpumpehemmere inkluderer Nexium, Prevacid, prilosec og Protonix. Reseptbelagte protonpumpehemmere stoppe magen fra å produsere syre og brukes til å behandle magesekken og spiserøret problemer forårsaket av acid reflux og GERD.

Sørg for at legen er klar over nøyaktig hvilke symptomer du opplever, hvor ofte symptomene oppstår og når de oppstår, slik at han kan foreskrive medisiner som er best for dine personlige behov. Ta alltid reseptbelagte legemidlet nøyaktig som anvist, og varsle legen din om eventuelle bivirkninger du opplever. La legen få vite hva andre medisiner du tar, både reseptbelagte og over-the-counter, for å hindre eventuelle legemiddelinteraksjoner.

Hvordan bruke natron i medisin

Natron, også kalt natron, er en av de mest vanlige elementer som finnes i husholdninger rundt om i verden. Sin allsidighet gjør det bra for å holde maten frisk, for rengjøring flekker i tekstiler og tepper og for behandling av vanlige plager. Fordi det er svært grunnleggende, natron er en spesielt god syrenøytraliserende og brukes i produkter som Alka-Seltzer. Bruk den klokt i ditt eget hjem for å behandle noen vanlige plager.

Hvordan bruke natron i medisin

•  Bland 1/2 teskje natron i en kopp med kaldt vann. Rør til det fizzes og drikke raskt mens det fortsatt fizzing. Drikk umiddelbart etter et måltid for å behandle halsbrann eller fordøyelsesbesvær.

Bland 1/2 ts sukker i 1 ss varmt vann. Legg en 1/2 kopp med kaldt vann. Bland i 1/2 ts sukker, 1 ss av husholdningseddik og 1/2 ts natron. Rør blandingen til den fizzes og drikke raskt mens det fortsatt fizzing. Dette behandler også halsbrann.

Rub natron på fuktig hud etter et bad eller dusj for å lindre kløe fra tørr hud eller utslett. Lag en pasta ved å blande 3 ts natron og en teskje vann og gjelder for utslett eller blemmer for smerte og kløe lettelse.

Bland fire spiseskjeer natron i en kopp vann. Sug gasbind pads, vaskekluter eller bomullsdotter i denne blandingen, og gni på solbrenthet eller utslett for å lindre smerte og kløe.

Hell minst 1/2 boks med natron i en løpende badekar med lunkent vann. Ligge i minst 1/2 time for å avlaste intens solbrenthet eller kløe forårsaket av hud irritanter som for eksempel vannkopper eller gift eføy.

Hint

  • Hvis du glemmer en dose av natron medisin, ikke dobbelt dose. Ta dosen så snart som mulig, eller hvis det er svært nær den neste dosen, vente til neste dose.
  • Alltid konsultere en lege før du starter en medisin diett, slik legen din kan anbefale visse doser eller blandinger for din tilstand.
  • Ikke ta natron hvis du har pre-eksisterende helsemessige forhold, for eksempel høyt blodtrykk.
  • Barn under 6 år skal ikke ta noen syrenøytraliserende legemidler uten at foreskrevet av lege.

Hårtap på grunn av medisiner

Hårtap på grunn av medisiner


Mange medisiner kan føre til hårtap som en bivirkning. Medisiner som anti-depressiva og blodtrykket medisiner kan føre til hårtap.

Hårtap som en bivirkning

Alle medisiner, reseptbelagte og over-the-counter, kan ha bivirkninger. Hårtap er en vanlig bivirkning av mange ulike medikamenter. Hvis du mister håret på grunn av en bivirkning av en visse medisiner, snakk med legen din om hvordan du endrer din resept.

Medisiner som forårsaker Håravfall

Anti-depressiva er vanlige medisiner som kan forårsake hårtap. Anti-depressiva i SSRI kategori (selektiv serotonin reuptake inhibitor) er tenkt å føre til hårtap mer enn andre. Prozac, Paxil og Zoloft er velkjente anti-depressiva i SSRI kategorien, ifølge www.quickcare.org. Roaccutane, et stoff for alvorlig akne, er et annet medikament som har en vanlig bivirkning av hårtap. Andre legemidler som kan føre til hårtap inkluderer visse blod-tynner, beslag medisiner, gikt medisiner, blodtrykksmedisin, kolesterol medisiner, skjoldbrusk medisiner, p-piller med høyt progestins, anti-inflammatoriske medisiner og kjemoterapi.

Forebygging / løsning

Hårtap på grunn av medisiner kan forebygges hvis du undersøker medisinering før bruk. Hvis du finner ut at medisinen du er foreskrevet har hårtap oppført som en bivirkning, er det nok lurt å oppsøke en alternativ narkotika.

Behandling

Hvis du opplever hårtap på grunn av medisiner, er den gode nyheten at du vet hva årsaken er, og det er sannsynlig lett fast. Et alternativ resept eller medisiner kan være akkurat det du trenger for lindring av bivirkning. Hvis håret ikke vokse etter seponering av medisiner, kan ytterligere behandling være nødvendig.

Videre behandling alternativer

Ytterligere behandlingstilbud kan inkludere hårtap sjampo, balsam, behandlinger, vitaminer og kosttilskudd. Et alvorlig tilfelle av hårtap på grunn av medisiner kan kreve en hårtransplantasjon hvis håret ikke regrow ikke på egen hånd eller med minimal hjelp. Hvis du trenger ytterligere behandling alternativer, snakke med legen din om hvilket alternativ som er best for deg.

Medisiner som forårsake hår tynning

Medisiner som forårsake hår tynning


De fleste reseptbelagte medisiner har noen form for bivirkninger. Disse kan være mild som svak kvalme, tretthet eller utmattelse. Noen medikamenter, men kan ha dramatiske bivirkninger som håravfall. Før forskrivning eventuelle medisiner, spør legen din for å forklare mulige bivirkninger og hvordan du kan redusere dem.

Lithium

Litium er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av maniske tilstander, som manisk depresjon. Ifølge Drug Information nettet, reduseres mengden av natrium i muskelceller og nerveceller, som i sin tur reduserer maniske episoder. De vanligste bivirkningene av Lithium er tørst, svakhet, urolige muskler, mild kvalme og feber. Litium har også blitt kjent for å påvirke håret gjennom tørrhet dreven eller hårtap (tynning). Hvis du opplever håravfall mens du tar Lithium, kan legen redusere dosen.

Prozac

Prozac er en reseptbelagte medisiner som flater ut ubalanserte kjemikalier i hjernen som kan føre til panikkanfall, angst, tvangslidelser eller depresjon. Dets bivirkninger kan inkludere kaldt symptomer, tretthet, kvalme, søvnløshet, tørr munn, samt en redusert libido, vansker med å oppnå orgasme og impotens. Ifølge Drug Information Online, er Prozac også kjent for å forårsake alvorlig hårtap. Hvis håravfall er ekstrem på Prozac, kan legen forskrive en annen antidepressive eller redusere dosen av Prozac.

Yaz

Yaz er en p-pille som hindrer frigjøring av egg fra eggstokkene. Det endrer også slimhinnen i livmoren og livmorhalsen, som holder sperm fra å nå livmoren og befrukte egget. Yaz kan også brukes til å styre moderat akne, depresjon, angst og trøtthet på grunn av premenstruell dysforisk lidelse. Bivirkninger kan inkludere vaginal kløe, brystsmerter, endringer i vekt og tap av hår i hodebunnen eller en økning i kroppshår. Hvis håravfall er alvorlig, kan legen anbefale å bruke en annen metode for prevensjon.

Er det trygt å ta hoste medisiner hvis jeg tror jeg er gravid?

I løpet av første trimester, tar en stor utvikling sted, slik at du må ta forsiktighet før du tar noen form for medisiner, inkludert hoste medisiner, fordi mange bivirkninger er ukjent. Det er noen lavrisiko hoste medisiner du kan ta, men hvis du har en hoste, det finnes alternativer som kan fungere like bra.

Identifikasjon

Før du tar noen hoste medisiner, sjekk med legen din. Det er best hvis du kan unngå å ta noen medisiner i det hele tatt i løpet av første trimester, da dette er en kritisk periode med utvikling for barnet.

Betraktninger

Flere over-the-counter medisiner anses lav risiko og kan tas under graviditet, så lenge du følger den anbefalte doseringen.

Forebygging / løsning

For å bidra til å fjerne overflødig slim, kan du ta Hytuss, Mucinex, Naldecon Senior EX eller Robitussin. Trygge hostedempende midler inkluderer Benylin Voksen, Robitussin Maximum Strength Hoste, Scot-Tussin DM og Vicks 44 Hoste Relief. Tre medisiner som har en slimløsende i tillegg til en hoste suppressant er Benylin Slimløsende, Robitussin DM og Vicks 44E.

Forebygging / løsning

Vicks VapoRub og hoste drops er ekstra midler som kan bidra til å berolige hosten.

Advarsel

Unngå å ta hostesaft som har alkohol. I tillegg holde seg borte fra hoste medisiner som inneholder decongestants pseudoefedrin og fenylefrin, som kan påvirke blodgjennomstrømningen til morkaken.

Forebygging / løsning

Som et alternativ til medisinering, prøve å drikke varmt vann med sitron eller honning for å hjelpe lindre en hoste eller sår hals. Urtete er et annet alternativ. Informer legen din dersom symptomene blir alvorlige eller varer lenger enn en uke.

Medisiner brukes til å behandle narkolepsi

Narkolepsi er en sjelden nevrologisk søvnforstyrrelse som oppstår når hjernen ikke regulere kroppens søvn våkne syklus. Sammen med lur terapi og utdanning, kan medisiner hjelpe administrere symptomene på narkolepsi.

Funksjoner

Narkolepsi er kategorisert av overdreven søvnighet på dagtid, nattestid søvnløshet, katapleksi og hallusinasjoner når du sovner eller våkner opp. Katapleksi er lammelse av kroppen utløst av plutselige intense følelser. Narkolepsi kan oppstå med bare noen få av symptomene, eller i sjeldne tilfeller, presentere alle symptomer.

Typer

Det finnes ingen kur for narkolepsi, men medisiner kan administrere tilknyttede symptomer. Sentralstimulerende midler brukes til å behandle overdreven søvnighet på dagtid. Blant disse er Ritalin og Provigil. Å bekjempe katapleksi, visse antidepressiva som brukes. Prozac, Strattera og Effexor SR er blant de vanligste foreskrevet for katapleksi. Xyrem ble godkjent i 2002 for kontroll av dagtid katapleksi og overdreven søvnighet på dagtid.

Fordeler

Medisiner indisert for behandling av narkolepsi hjelp bedre søvnkvalitet og våkenhet på dagtid hos pasienter. Disse medikamentene lage en "normalt" liv mer realistisk uten trusselen om følelsen trøtt eller bekymre plutselig inkapasitet.

Prognose

Når den brukes sammen med lur terapi og et regulert søvn tidsplan, kan pasienter oppleve økt livskvalitet.

Advarsel

Medisiner som brukes til å behandle narkolepsi kommer med noen bivirkninger. Den anti-depressiva kan føre til vektøkning og en lammende av følelser. Enkelte sentralstimulerende midler, som Ritalin, har et potensial for misbruk og avhengighet. Xyrem har en svært høy gateverdi, og kan misbrukes også. Hvis du opplever noen bivirkninger, kontakt lege umiddelbart. Ikke øk eller endre dosering av noen narkolepsi medisiner uten å konsultere legen din først.

Alternativ medisin for behandling av forkjølelse og influensa

Under kalde og influensasesongen kan du bruke alternative løsninger for å øke immunsystem. Når immunsystemet fungerer som det skal, er kroppen din sterkere og bedre i stand til å bekjempe bakterier og virus. Dette kan også gjøre en stor forskjell i hvordan du føler deg og din generelle helse. The University of Maryland sier at vitamin C er et flott våpen under kalde og influensasesongen. Vitamin C er vannoppløselig, og det fungerer best når den kombineres med andre antioksydanter, for eksempel vitamin A og E.

Vitaminer

Ta 5000 IE vitamin D hver dag. Du kan finne vitamin D-tilskudd hos din lokale helsekost butikk. Ifølge New York Times, har vitamin D vist seg å være en effektiv måte å øke immunforsvaret. I tillegg sier Vitamin D Council at vitamin D er et hormon som faktisk bidrar til å beskytte en person fra å utvikle lungebetennelse. Vitamin D hjelper kroppen til å skape naturlige antibiotika som styrker immunforsvaret. Vitamin D kan bli absorbert av solen, eller tatt i supplement form. Du kan også få vitamin D fra mat som melk og laks. Tran er en annen stor kilde til vitamin D.

Det er viktig å ta vitaminer og spise sunt lenge før kaldt og influensa sesongen starter. Følg en sunn livsstil ved å spise 8-10 rå frukt og grønnsaker daglig. Spis epler og gulrøtter som vanlige stifter i kostholdet ditt. Få nok søvn hver dag, og finne naturlige måter å håndtere stress. Stress kan påvirke immunforsvaret på en negativ måte. Smile og være positiv. Ha det gøy i livet og prøve å le mer.

Herbal hvitløk Juice Blend

Bruk en juicer å blande to fedd hvitløk, solhatt og rå grønnsaker som gulrøtter, rødbeter og agurker Hakk opp to fedd hvitløk og bland dem inn med saften. Drikk juice sakte og nyte immun-boosting fordeler. The Mayo Clinic sier at immunstimulerende Echinacea er en trygg urt å bruke under kalde og influensasesongen. The University of Maryland Medical Center anbefaler også solhatt.

Herbal rettsmidler har blitt brukt i tusenvis av år for å kjempe luftveisinfeksjoner, magesyke og andre plager. Hvis du tar medisiner, snakk med legen din før du prøver dette urtemedisin. Noen urter kan samhandle med reseptbelagte legemidler.

Vann

Drikk 8-10 glass rent vann hver dag. Bor hydrert er avgjørende under kalde og influensasesongen. Vann leverer næringsstoffer til cellene for å styrke immunforsvaret. Vann spyler også kroppen for giftstoffer og avfall. Pass på å bare drikke rent vann, som vann fra springen inneholder som regel klor. Klor er et kjemikalie som kan påvirke urin helse.

Hvordan behandle leddgikt gjennom medisinering

Hvordan behandle leddgikt gjennom medisinering


Medisinering er vanligvis det første trinnet som brukes til å behandle leddgikt. I det siste, den eneste medisinen tilgjengelig for å behandle leddgikt var aspirin. Mens det arbeidet for å lindre smerte og stivhet av leddgikt, det gjorde ingenting for å bremse eller stoppe utviklingen av sykdommen. Det var også vanskelig på magen. Men i dag er det et mangfold av svært kraftige måter å behandle leddgikt gjennom medisinering.

Bruksanvisning

•  Prøv en over-the-counter rette. Hvis du har mild artritt, kan denne type middel har en god sjanse til å hjelpe deg. Aspirin, Motrin og Aleve er alle anti-inflammatoriske du kan få uten resept.

Bruk non-steroide anti-inflammatoriske legemidler (NSAIDs) for å lindre smerte og redusere betennelser. NSAIDs er moderne medisinens svar på aspirin, gjør hva aspirin gjør - bare bedre. Det finnes mange forskjellige typer NSAIDs, så spør legen din hvilken som er riktig for deg.

Få på en remittive agent. Remittive midler brukes for å indusere remisjon av leddgikt. De ofte ta noen uker til noen måneder for å jobbe, men kan skape ekstraordinære resultater. Metotreksat, Arava og Plaquenil er noen vanlig brukte remittive agenter.

Begynn å bruke en sykdom modifiserende antirevmatisk legemiddel (DMARD), slik som Remicade, Humira og Enbrel. DMARDs brukes vanligvis når andre leddgikt medisiner har sviktet eller har sluttet å virke. Disse stoffene er gitt ved injeksjon eller intravenøst, som arbeider ved å stoppe den inflammatoriske prosessen på det molekylære nivået.

Se om B-celle uttømming terapi fungerer for deg. Forskere har funnet ut at B-cellene i immunsystemet er de største synderne når det gjelder autoimmune leddgikt forhold, for eksempel leddgikt. Ved å administrere medisiner for å ødelegge dine B-celler, er mekanismen for betennelse fjernet.

Tips og advarsler

  • Noen ganger medisiner du bruker til å behandle leddgikt vil plutselig slutte å fungere. Dette kan skje selv om det har vært effektiv i mange år. Hvis dette skjer med deg, la legen få vite med en gang, slik at han eller hun kan starte på en ny medisin.
  • Alltid la legen din vet om du tar medisiner for andre forhold, ved hjelp av noen over-the-counter medisiner eller ta vitaminer eller urte kosttilskudd. Alle disse kan ha negative interaksjoner med visse leddgikt medisiner. Hvis legen din vet hva du allerede bruker, kan han eller hun anbefaler den beste og sikreste løpet av behandling for deg, basert på den informasjonen.

Ritalin medisiner bivirkninger

Ritalin er en medisin som brukes til å behandle mennesker med ADHD (ADHD). Ritalin er et sentralstimulerende, og er den mest foreskrevet av alle tilgjengelige ADHD medisiner. Sentralstimulerende behandle ADHD ved å korrigere kjemiske ubalanser som påvirker oppmerksomhet og impulskontroll. Som alle medisiner, har Ritalin flere mulige bivirkninger.

Legemiddelinteraksjoner

Ritalin kan forårsake livstruende bivirkninger hvis du har tatt en MAO-hemmer i løpet av de siste 14 dagene. Andre medisiner som kan påvirke Ritalin er blodfortynnende, klonidin, dobutamin, adrenalin, kalde medisiner som inneholder fenylefrin, beslag medisiner og antidepressiva.

Forhold som kan påvirke Ritalin bruk

Hvis du har glaukom, overaktiv skjoldbruskkjertel, høyt blodtrykk, hjertesykdom eller alvorlig angst, bør du ikke bruke Ritalin. Denne listen er ikke uttømmende, så snakke med legen din om alle forhold som kan påvirke Ritalin bruk. Andre helsemessige forhold kan kreve overvåking mens du bruker Ritalin.

Mindre bivirkninger

Mindre alvorlige bivirkninger inkluderer magesmerter, kvalme, svimmelhet, hodepine, svette og vekttap. Nervøsitet og søvnløshet er de mest vanlige mindre bivirkninger og kan løses ved å endre hvor medikamentet blir administrert.

Alvorlige bivirkninger

Allergiske reaksjoner på Ritalin kan forekomme, så hvis du opplever elveblest, pustevansker, eller hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg, søke legebehandling. Andre alvorlige bivirkninger som krever legehjelp inkluderer rask hjerterytme, følelse av å besvime, feber ledsaget av sår hals, hodepine og utslett, aggresjon, blåmerker lett og høyt blodtrykk. Slutt å ta Ritalin og ringe en lege umiddelbart hvis noen av disse bivirkningene oppstår.

Andre hensyn

Alltid diskutere dine medisinering alternativer med legen din før du tar en beslutning. Fortell legen din om alle medisiner du tar, sammen med eventuelle medisinske forhold som du måtte ha. En farmasøyt kan svare på noen av disse spørsmålene i tillegg.

Astma Medisinering & Calf Pain

Calf smerte er vanligvis forårsaket av muskelkramper. En rekke forhold kan føre til muskelkramper, inkludert utilstrekkelig kalium eller magnesium. Noen astma medisiner, inkludert kortikosteroider, kan redusere nivåene av disse viktige mineraler.

Kalium

Kalium fremmer nyrefunksjonen, og fungerer som en elektrolytt. Balansering kalium krever balansering av natrium og magnesium i blodet. En av de bivirkninger av lav kalium, også kalt hypokalemi, er muskelkramper.

Magnesium

Ifølge en studie utført av European Respiratory Journal i 1996, astmatikere har lavere magnesiumnivå enn de friske deltakere.

Astma Medisiner

Noen astma medisiner føre til kalium og magnesium nivåer for å redusere. Disse inkluderer kortikosteroider og teofyllin.

Calf smerte behandling

Grunnleggende behandling for kalv smerte inkluderer stretching og avslapning. Hvis det ikke fungerer, bør du snakke med legen din om å prøve ulike medikamenter.

Avvikling Astma medisiner

Astma kan være en livstruende tilstand. Du bør aldri slutte å bruke astma medisiner uten å konsultere legen din.

Hva er en medisin for anstrengelsesastma?

Øvelse indusert astma (EIA) gjør det vanskelig for den personen som ønsker å oppnå og opprettholde god fysisk form. EIA kan ta motet pasienten fra å jobbe ut; Imidlertid er øvelse en del av behandlingsstrategien for astmatisk å bruke. Hun kan også snakke med legen hennes og finne ut hvilke medisiner er sannsynlig å hjelpe henne.

Exercise Induced Asthma

Øvelse indusert astma (EIA) er en astmatisk tilstand som er utløst av trening; pasienten kan være utendørs på en kald, tørr dag når han begynner å føle seg tungpustet, hoste og piping. EIA vanligvis begynner kort tid etter at han har begynt sin trening, noe som kan være hovedsakelig aerob trening. I EIA, bronkial luftveiene blir hovne eller betente, musklene rundt bronkial veggene stramme og lungene hans produsere overflødig slim. Alt dette fører til manglende evne til å puste; noen ganger symptomene er milde; andre ganger forårsaker de en høy grad av pustevansker.

Astma Strategier

Hvis pasienten vet at hun har EIA, kan hun ta flere skritt for å unngå et angrep. (Det er viktig for henne å fortsette sin trening diett, selv om hun har til å endre den til å hindre fremtidige angrep siden øvelsen styrker lungesystemet.) Steps hun kan ta inkludere trener innendørs om vinteren, unngå kald, tørr luft; iført en ski maske som dekker munnen så hun puster i varmet, fuktig luft; alternerende hennes øvelse rutine slik hun gjør aerobic samt styrke trening - dette er intervallet trener - og varmer opp 30 til 45 minutter før du begynner hennes faktiske treningen. Hun bør også pre-behandle lungene hennes med en astma medisiner foreskrevet av legen sin, igjen, 30 minutter før hennes trening.

Kort Acting inhalator

Albuterol gir rask lindring når et angrep har startet; det kalles en "akuttinhalator" fordi det virker raskt å slappe av musklene rundt luftveiene slik at pasienten kan puste. Spesifikke medisiner han kan få ved resept inkluderer Proventil, ProAir eller Ventolin. Disse medikamentene har alle de samme grunnleggende kjemiske sammensetning. Pasienten forhånds behandler lungene hans ved å ta to puffs før å trene med lettere pust tilbake nesten umiddelbart. Han kunne føle rystelser i hendene og en raskere hjerterytme, som løser raskt. Behandlingen tar cirka fire timer.

Long Acting inhalator

Salmeterol (Serevent Diskus) og formoterol (Foradil) virker ved å slappe av luftveiene som albuterol gjør; behandlingseffekter av disse medikamentene vare i opptil 12 timer. Hun har til å bruke disse inhalatorer i kombinasjon med inhalasjonssteroider. Hvis pasienten behandler seg selv 30 minutter før trening, vil hun være mindre sannsynlighet for å oppleve en episode av EIA. Hun trenger å være oppmerksom på at Food and Drug Administration (FDA) har utstedt et varsel som sier at noen pasienter kan være i fare for en alvorlig astmaanfall hvis de bruker disse medikamentene.

Kortikosteroid inhalator

Flutikason (Flovent), mometason (Asmanex), triamcinolon (Azmacort) og budesonid (Pulmicort) alle faller inn i kategorien av kortikosteroid inhalator medisiner. Disse medikamentene lindre luftveis betennelse eller hevelse, noe som bidrar til astmaanfall; de brukes to ganger om dagen, hver dag. Siden symptomene av EIA er de samme som astma som er forårsaket av allergier, er disse medikamentene er foreskrevet for de som lider av allergier. Dette kortikosteroider (steroider) må brukes med langtidsvirkende bronkodilaterende medisiner diskutert i et tidligere avsnitt.

Hvordan finne medisinske selskaper som gir gratis medisiner

Hvordan finne medisinske selskaper som gir gratis medisiner


Mange amerikanere har ikke råd til å betale for sine reseptbelagte medisiner, selv om de har noen form for helseforsikring. Ifølge Insure.com, "23 prosent [av amerikanerne] sier de har kuttet piller i halv eller hoppet over doser for å gjøre medisiner vare lenger." Det finnes hjelp tilgjengelig, imidlertid.

Narkotika produsenter har gratis eller rimelige medisiner programmer for personer som oppfyller sine kvalifikasjonskrav. Ifølge RxAssist.com, søkere til disse programmene har som regel å være under 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen, og være en amerikansk statsborger eller bosatt. Noen selskaper krever at søkeren har ingen reseptbelagte stoffet dekning fra en offentlig eller privat kilde. Merk at kravene varierer i hvert selskaps individuelle programmer.

Bruksanvisning

•  Spør legen din for å få gratisprøver av stoffet hun har foreskrevet. Leger har ofte flere prøver tilgjengelig.

Snakk med legen din om dine medisiner kostnader. Legene har tilgang til og kunnskap om mange gratis medisiner programmer. Hun bør være i stand til å fortelle deg hvilke programmer som er riktig for deg gitt din nåværende finansielle og helsetjenester situasjon, og type medisiner du tar. Leger kan også måtte gjelde for visse programmer for deg.

Kjenn din inntekt og hvor du er på den føderale fattigdomsgrensen. De fleste narkotikaprogram har inntektsrammer for ulike familiestørrelser. Ikke alle programmer krever at du være under 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen, men det er nyttig å vite akkurat din inntekt og hvor du er på den føderale fattigdomsgrensen til raskt å vite om du er kvalifisert for spesielle gratis medisiner programmer som du gjenn sine krav til søknaden.

Søk i databasen ved RxAssist å finne de medisinene du trenger. Input produsenten eller narkotika navnet du leter etter. Klikk på navnene på de forskjellige narkotika programmerer inn å lese om programmets kvalifikasjonskrav, søknadsmateriell og instruksjoner, og annen informasjon. Gjennomgå kvalifiseringskravene til gratis medisiner programmet for å se om du kan søke.

Partnerskap for Prescription Assistance og Free Medicine Program er to eksempler på andre nettsteder med gratis informasjon medisinering. Folkets-Law.org utgir også en ressurs guide for å få gratis og redusert kostnads ​​medisiner. (Se Resources 2, 3, og 4.) Ta kontakt med produsentene direkte for mer informasjon om sine individuelle hjelpeprogrammer.

Måter å øke HDL kolesterol Uten medisin

HDL kolesterol, også kjent som high-density lipoprotein og "gode" kolesterolet, er en viktig del av det samlede kolesterol score. Ifølge American Heart Association, er HDL antas å bære LDL (dårlig) kolesterol vekk fra hjertet og blodårene og ut av kroppen. Mens mange medisiner kan øke HDL kolesterolet samtidig som man reduserer LDL, de kan ha negative bivirkninger som urolig mage og leverskader. Men det er noen påvist måter å øke HDL uten medisinering.

Trening for å heve HDL

Du kan gjøre noen endringer i livsstil som har vist seg å effektivt øke HDL nivå. I desember 2004 ble "Journal of kvinners helse" publiserte en artikkel der 48 år på medisinstudiet på trening og kolesterol ble anmeldt. Det ble funnet at trening, spesielt aerob trening, var gunstig ved å heve HDL nivå og senke total kolesterol, LDL-kolesterol og triglyseridnivåer.

Du trenger ikke å løpe ut og bli med på en aerobictime for å få nytte av å øke HDL. The Mayo Clinic rapporterer at å legge en rask 30 minutters gange til din daglige rutine, eller en sykkeltur, eller flere runder over svømmebassenget vil hjelpe. Du må gjøre trening som får hjertet ditt pumper og lungene dine arbeider i minst 30 minutter om gangen.

Så nøyaktig hvordan gjør øvelsen raise HDL? Mer forskning er nødvendig for et klart svar på det spørsmålet. Men forskere fra UND biovitenskap i Boston tilbyr en mulig forklaring. Innenfor blodet har vi et enzym kalt endotelial lipase (EL), som har blitt funnet å spille en viktig rolle i utviklingen av betennelse og i metabolismen av HDL. Når nivåene av EL er aktive og høye, HDL-nivåer tendens til å være lavere. En studie i spørsmålet mars 2005 av "Prostaglandins, Leukotrienes og essensielle fettsyrer" rapporterer at trening hemmer aktiviteten til EL i blodet, noe som igjen øker HDL kolesterol.

En annen faktor i studien som ble nevnt til å inhibere aktiviteten EL var forbruket av fiskeolje, som fører til den neste måten å heve HDL uten legemiddel: ernæring.

Ernæring for å heve HDL

Fiskeolje inneholder eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre (DHA og ELA), som er omega-3 fettsyrer. De beste næringskilder ELA og DHA er fet fisk, som er nevnt i studien ovenfor, som et middel for å inhibere aktiviteten av EL og heve HDL. Gode ​​fisker valg er laks, makrell og tunfisk.

Valnøtter og bladgrønnsaker inneholder ALA, eller alfa-linolensyre, som omdannes til DHA i kroppen, og derfor gjøre gode kilder av omega-3 fettsyrer.

The American Heart Association anbefaler å spise fet fisk minst to ganger i uken for hjertesykdommer.

Vekttap

Hvis du begynner å trene regelmessig og gjøre ernæringsmessige endringer som forbruker mer omega-3 fettsyrer, kan du finne deg selv automatisk miste vekt. The National Heart, Lung and Blood Institute sier at å miste vekt ikke bare øker din HDL nivå, men også vil senke LDL og triglyserider.

Innlemme noen av disse tre tipsene inn i din livsstil vil hjelpe deg å øke HDL kolesterol uten medisinering. Få legen din godkjenning før du starter et treningsprogram.

Naturlig blodtrykkssenkende medisiner

Høyt blodtrykk er en tilstand der blodet presser mot blodårene dine med for mye kraft. Livsstilsendringer som å miste vekt; unngå alkohol, røyking, salt og bearbeidet mat; redusere stress; og trener kan senke blodtrykket. Men noen ganger endringer i livet ditt er ikke nok. Medisinering er tilgjengelig for å bidra til lavere blodtrykk, men det kan ha bivirkninger som hodepine, oppblåsthet, depresjon, søvnvansker, svimmelhet, forstoppelse, munntørrhet, døsighet, og problemer med å få ereksjon. Mange prøver naturlige medisiner for å senke sine blodtrykket før du begynner reseptbelagte medisiner.

Kosttilskudd

Vitamin og mineraltilskudd er trygge og kan senke homocystein nivåer. Disse inkluderer kalium og magnesium (som også hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig salt), kalsium, folsyre (en av B-vitaminer), vitamin C, vitamin E, og aminosyrene taurin arginin og L-karnitin. Spise naturlig mat som inneholder disse vitaminer og mineraler kan bidra til å senke blodtrykket.

Grape Seed

Druefrøekstrakt øker et enzym i kroppen som kalles nitrogenoksid som beskytter hjertet ditt og holder blodårene fleksible. En dose på 150 til 300 mg per dag senker systolisk og diastolisk blodtrykk.

Hibiscus Extract

Hibiscus er et lite tre med lyse blomster fulle av mineraler og næringsstoffer. Den har en fruktig smak som er god som varm og kald te. Hibiscus te utvider blodårene og øker mengden av urin produsert for å senke volumet av blod. Dette er det samme blodtrykk medisin gjør, men å drikke hibiscus te gir deg ikke bivirkningene. Ca 16 gram av hibiscus te har effekten av 25 mg blodtrykk medisin.

Omega 3

Fiskeolje inneholder DHA, en omega-3-syre som tynner ut blodet og reduserer faren for blodpropp. Linfrøolje inneholder også disse blodtrykkssenkende syrer. Både tran og linfrøolje er tilgjengelig i flytende, kapsler, eller mat former. Følg instruksjonene på beholderen for doseringsanvisningen.

Hawthorn

Ved hjelp av Hawthorn bær reduserer diastolisk blodtrykk, spesielt hos pasienter som har type 2 diabetes. Hawthorn utvider blodårene og senker motstanden mot blodstrømmen.

Persille og hvitløk

Persille forbedrer blodstrømmen gjennom arterier og vener. Hvitløk kan også senke blodtrykket ved å redusere blodpropp, og det senker kolesterolet i tillegg. Kontakt lege dersom du bruker blodfortynnende å sørge for å bruke hvitløk vil ikke føre til bivirkninger.

Advarsel

Rådfør deg med legen din før du prøver noen naturlig blodtrykkssenkende medisiner. Hvis legen mener du bør ta reseptbelagte medisiner, er det fordi han vet nytten er større enn risikoen for bivirkninger. Du bør overvåke blodtrykket regelmessig for å sørge for at den holder seg på et trygt nivå.

Hva Allergi medisin kan du ta under svangerskapet?

Hva Allergi medisin kan du ta under svangerskapet?


The Food and Drug Administration har fastsatt at ingen medikamenter er 100 prosent trygt under svangerskapet. Før du tar noen medisiner, inkludert allergi medisiner, snakk med legen din om risiko og fordeler ved å ta en allergi medisiner. Hvis du lider av alvorlig allergi, kan du og legen din bestemme at fordelene ved å ta en allergi medisiner mens du er gravid oppveier risikoen.

Nasal Saline

Mange typer nasal allergi er midlertidig lindret av nasal saltvann. Nasal saltvann er helt trygt å bruke under graviditet, fordi det er ikke en medisin, det er saltvann. Den er tilgjengelig uten resept og er en kostnadseffektiv og sikker måte å behandle nasal allergi. Fordi det er bare saltvann, kan det bli brukt så ofte som det trengs.

Antihistaminer

Noen antihistaminer, som tripelennamin og chlorpheniramine blir ofte brukt til å behandle allergier under svangerskapet. Over disk antihistaminer, kan som Claritin og Zyrtec også være bruk. Generelt er antihistaminer anses å være kategori B medisiner. Kategori B-medisiner har vist noen negative resultater i studier med drektige dyr, men det har vært noen studier gjort med gravide kvinner.

Decongestants

Decongestants bør ikke brukes under første trimester av svangerskapet. Slimhinneavsvellende midler har vært forbundet med spedbarn gastroschisis. Dette er en fødsel defekt som oppstår når babyens tarmer er utenfor barnets kropp. Decongestants er en kategori C medisinering. Dette betyr at de kan ha negative effekter på fosteret i dyrestudier. Det er imidlertid mulig at nytten av stoffet kan oppveier risikoen.

Medicated nesespray

Medisinert nesespray som NasalCrom kan være nyttig for behandling av allergi. Du kan kjøpe medisinert nesespray over disk. Denne typen medisiner er ansett som en kategori B stoffet. Hvis medisinert spray ikke ut til å hjelpe, nasal steroider er også tilgjengelig. Men de fleste nasale steroider er kategori C, og derfor utgjøre en høyere risiko under graviditet. Budesonid er en nasal steroid som er klassifisert som en kategori B.

Immunterapi

Hvis du tok allergivaksinering før du ble gravid, er det mulig å fortsette å gjøre det i løpet av svangerskapet. Imidlertid vil de fleste leger anbefaler ikke begynner skudd under svangerskapet. Vanligvis i løpet av svangerskapet, vil dosen av hver allergi skudd bli redusert med 50 prosent. La din allergolog vite at du er gravid så snart som mulig. Noen allergikere misliker å gi gravide allergivaksinering på grunn av risiko for anafylaksi.

Allergi medisiner og Thyroid Disease

Noen mennesker med allergi opplever at deres medisinering ikke hjelper så mye som de trodde det ville, eller at det til og med gjør dem føler seg verre. Dette kan være fra en legemiddelinteraksjon eller fra en allergisk reaksjon på medisinering.

Snakk med legen din

Før du går på noen nye medisiner, snakk med legen din om hva du allerede bruker eller hvilke forhold du har. hvis du har allergi, kan enkelte skjoldbrusk medisiner være galt for deg, og hvis du tar allergi medisiner, må det være med legen din veiledning. De fleste produsenter av allergi medisiner fortelle deg å snakke med legen din før du tar deres produkt hvis du har skjoldbrusk sykdom.

Sjekk din thyroid medisiner

Sjekk hvilke skjoldbrusk medisiner du tar. Noen inneholder akasie, som er avledet fra en familie av busker og trær. Personer som har pollen allergi og høysnue kan også være allergisk mot akasie, og ta noen skjoldbrusk medisiner kan forårsake allergiske symptomer, inkludert - men ikke begrenset til - humørsvingninger, rennende nese, rennende øyne og lunger.

Hva er du allergisk mot?

Bestem hva slags allergier du har. Hvis du har sesongmessige allergier og høysnue, kan dette være årsaken til medisiner er redusert effektivitet. Rådfør deg med en allergolog, som kan utføre en blodprøve eller prikktest for å diagnostisere allergi. Allergolog kan sjekke for interaksjoner med skjoldbrusk medisiner og anbefaler den sikreste allergi behandling.

Sjekk din allergi medisiner

Sjekk hva allergi medisiner du er på. Når du vet dette, og skjoldbrusk medisiner, vil legen eller apoteket kunne sjekke for interaksjoner eller bekymringer for allergikere.

Bivirkninger av noen store allergi medisiner kan inkludere nervøsitet, rastløshet, svimmelhet eller søvnløshet. Hodepine, tretthet, økt puls, hjertebank, økt blodtrykk og unormal hjerterytme er rapportert.

Få behandlet for reaksjoner.

Ikke ta allergiske symptomer lett. En alvorlig allergisk reaksjon kan være dødelig.