Digidexo.com

Acid Foods Vs. Akaline Foods

Foods er fast bestemt på å være alkaliske eller sure basert på pH effekten de har på urin. Et sunt kosthold balanserer inntaket av basisk mat og sure matvarer, hindrer kroppsvæsker blir for alkalisk eller for surt.

Betydning

PH formel kategoriserer styrken av hydrogenioner i en substans, med nøytrale stoffer som tilsvarer en pH-verdi på 7. Alkaliske matvarer spenner over nøytral, versus sure matvarer som strekker seg nedenfor.

Identifikasjon

Matvarer som kjøtt, meieriprodukter, hele korn og nøtter produsere et surt aske når fordøyd og eliminert gjennom urin, versus alkaliske matvarer som frukt og grønnsaker som genererer en alkalisk aske.

Fordeler

Foods nær en nøytral pH på 7 er klassifisert som alkaliske og sure matvarer som mais, brun ris, soyabønner, erter, honning, mandler og tofu, balanse pH-nivåer når konsumert regelmessig.

Betraktninger

Nyresykdommer kan oppstå på grunn av sure og basiske ubalanser, som sure dietter føre til urinsyre og cystin nyrestein, mens alkaliske-rik dietter fremme kalsium og fosfat nyrestein.

Fordeler

Alkaliske matvarer er produktive i behandling og forebygging av osteoporose, høyt blodtrykk og nyresykdom, mens sure dietter kan føre til luftveisproblemer, bakterielle infeksjoner, urin acidose og fordøyelses komplikasjoner.