Digidexo.com

sopp på tånegl

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?


Ja, du kan få spiker sopp fra å ha falske negler. Soppen som forårsaker denne sykdommen er vanlig, slik at alt som kan virke som en felle, for eksempel en falsk spiker eller irriterende, slik som spiker klebemiddel, kan være et problem.

Årsaker

Åpninger mellom falske negler og negler kan felle vann, smuss og alt annet. Hvis soppen vokser i et slikt gap, vil det ikke ha noe sted å gå, men inn i neglen.

Symptomer

Symptomer på spiker sopp kan omfatte gule, tykke, grove eller smuldrer negler som er smertefulle og illeluktende.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging er å ikke bruke falske negler. Hvis du velger å få falske negler, det er skritt du kan ta for å prøve å unngå denne tilstanden.

Har negler gjort av en dyktig spiker tech; de er mer sannsynlig å unngå slik at gapene mellom den falske spiker og spiker. Hold hendene rene.

Behandling

Nail sopp under falske negler er vanskelig å kurere. Soppen har vokst til og er beskyttet av spiker. Fordi negler vokser sakte, tenderer noen infiserte området for å infisere og reinfect områdene rundt det.

Du kan finne aktuelle behandlinger på apotek, men ifølge Mayo Clinic, har de ikke fungerer svært godt. Den eneste god behandling er å ta en lang løpet av oral soppdrepende medisin.

Risiko

Oral soppdrepende medisiner kan være vanskelig på leveren din. Dersom du har nedsatt leverfunksjon eller annen grunn, vil legen ikke foreskrive medisin for deg.

Hva som forårsaker sopp i tånegler?

Sopp kan ofte samle på områder av kroppen som er utsatt for vær og vind. Sopp kan komme inn i kroppen ved å invadere åpninger i huden, som for eksempel kutt og skrubbsår, eller ved utskillelse i områder av kroppen som gir en beskyttende element for sopp som gjør at den kan vokse. En av de mest vanlige områder er under tånegler, som tillater en åpning for sopp på undersiden og også tilveiebringe et sikkert miljø hvori sopp vil få lov til å vokse.

Smittsom infeksjon

Smittsom infeksjon som forårsaker tånegl sopp refererer til de miljøer som fremmer optimale forhold for sopp å eksistere og spre seg. Disse typer miljøer omfatter kontinuerlige mengder varme og fuktighet, som er de viktigste elementene som fremmer soppvekst og smitte. Ifølge National Library of Medicine ha fuktig hud over lengre tid kan føre til tånegl infeksjoner. Områder som felles bading er typisk for disse typer optimale miljøer, inkludert offentlige svømmehaller, treningssentre, spa og skolens garderober.

Fottøy

Ifølge Mayo Clinic, en av de vanligste attributive faktorer til sopp i negler er en type sko som en person velger, spesielt de som er slitt på en jevnlig basis. Fullt lukkede sko og støvler er typisk for disse typer fottøy som kan fremme soppvekst i tåneglene. Den primære årsaksfaktor for disse typer fottøy er den manglende ventilasjon. Nedgangen på skikkelig lufting av tærne fører til økt fuktighet, spesielt under tåneglene, som fremmer soppvekst i disse områdene.

Trikotasje

Dette er et annet aspekt ved å kle føttene som kan være en medvirkende faktor til å fremme tånegl sopp. Iført sokker og liknende som er laget av syntetiske materialer har en tendens til å være mer som bidrar til soppvekst i tåneglene. Dette er på grunn av den manglende evne til disse typer av materialer har til å sikre tilstrekkelig ventilasjon til føttene. I tillegg, sokker og strømper som ikke endres ofte, inkludert de som er laget av bomull (som ikke fremmer ventilasjon), vil fremme forhold som kan bidra til soppvekst i tåneglene.

Andre årsaker

Å ha en inngrodde toe spiker eller en henger spiker kan tillate sopp å angi kroppen. De fleste tånegl infeksjoner er forårsaket av samme sopp som forårsaker fotsopp. Soppen som forårsaker fotsopp kan også spre seg til tåneglene og føre til at soppen til å vokse på spikeren.

Hygiene

Ifølge National Library of Medicine, er skikkelig vare på føttene viktig i forhold til forebygging av sopp i tånegler. Føtter som ikke er vasket minimum en gang daglig kan bli områder som fremmer soppvekst, spesielt etter overdreven svetting i foten områder. Regelmessig vask av sokker og strømper etter å ha blitt slitt er også viktig for å forebygge sopp i tånegler. I tillegg er viktig i forebygging av soppvekst, inkludert regelmessig rengjøring under tåneglene samt holde tåneglene trimmet for å hindre innsamling og vekst av tånegl sopp riktig vedlikehold av tånegler.

Hvordan identifisere negl sopp

Identifisere negl sopp, også kalt onychomycosis, kan være enkelt hvis du vet hva det er du leter etter. Symptomene som du kan være i stand til å identifisere på egen hånd kan berettige et besøk til et legekontor der en sikker diagnose kan gjøres.

Hvordan identifisere negl sopp

•  Kontroller spiker leter etter farge, tykkelse, tekstur, form av spiker og antall spiker påvirkes. Negl sopp gjengir vanligvis negler en off-hvit til gul farge. Det kan også være sorte flekker under tuppen av neglen. En infisert negl vil også være veldig tykk, ofte mange ganger tykkere enn en vanlig spiker. En infisert spiker vil sannsynligvis ha rygger, en misformet form og kan skilles fra neglesengen. Hvis alle neglene er berørt, er onychomycosis usannsynlig å være den skyldige.

Inspiser spiker ved hjelp av fingrene og den spisse neglefil. En spiker infisert med sopp vil være grov, bølgete og kan flasse når riper med en fingernegl. Bruk neglefilen for å skrape under neglen på jakt etter en hvit, flassende og ofte cheese-aktig materiale. Fjern en spiker klipping og forsøk på å splitte den for å se om spikeren er sprø eller lag av fortykket spiker kall fra hverandre. Disse er alle egenskapene av en soppinfeksjon.

Gjør en avtale med legen din. Det er ulike forhold som kan ligne eller forverre noen onychomycosis symptomer. Diagnostisk testing kan være nødvendig for å bekrefte diagnose eller fastslå hvorvidt eller ikke en sekundær tilstand kan være en komplikasjon.

Hint

  • Flere infiserte negler kan indikere spiker psoriasis, en svulst, gul nail syndrom eller lichen planus. Disse forholdene kan forveksles med spiker sopp og må utelukkes med laboratorietesting.
  • Self-diagnose er aldri lurt. Bare en lege kan gjøre en faktisk diagnose og informasjonen i denne artikkelen bør bare brukes som en veiledning.

Slik Cure negl sopp hjemme

Slik Cure negl sopp hjemme


Når sopp eller bakterier inn i negl seng gjennom en sprekk i neglen eller neglebåndet, kan resultatet være utviklingen av negl sopp. Negl sopp er mulig å behandle, men i mellomtiden kan være skjemmende, ubehagelig og pinlig. Selv om det er reseptbelagte behandlinger for negl sopp, kan du bruke rimeligere behandlingstilbud hjemme for å kurere det.

Symptomer på negl sopp

Infiserte negler vil sakte bli tykkere og mer skjør. Den skjørhet kan føre dem til å bli fillete eller mer utsatt for splitting og brekkasje. Som soppinfeksjon fortsetter fremgangen, kan neglene bli bulkete og mørkere i fargen. Til slutt, kan en tilstand som kalles onycholysis utvikle, forårsaker negler å skille fra neglesengen. I tillegg til å være smertefullt, kan onycholysis resultere i en ubehagelig lukt rundt neglene.

Naturlig antibakteriell behandling

Hvit eddik er et naturlig antibakteriell som du kan bruke til å kurere negl sopp hjemme. Bløtlegg de berørte negler daglig med en blanding laget av en del hvit eddik og to deler vann i 15 minutter hver dag for å hjelpe ødelegge bakterier. Hvit eddik er trygt å bruke, men hvis det irriterer huden din, kan du redusere behandlinger til tre ganger hver uke. Eddik suge behandlinger som fungerer sakte og kan ta seks til åtte uker for å hjelpe deg å bli kvitt soppen.

Natural Soppdrepende Treatment

Tea tree olje, som kommer fra Melaleuca treet, besitter naturlig soppdrepende, antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Den blir også brukt til å behandle andre lidelser, som for eksempel ringorm, og kan brukes til å hjelpe deg med å bli kvitt negl sopp også. Pinne ufortynnet tea tree olje over og rundt de infiserte negler for å drepe sopp og bakterier. Denne behandlingen kan brukes tre ganger hver dag i seks til åtte uker, eller til spiker sopp er borte.

Hindre Return of negl sopp

Når du har behandlet og fått kvitt negl sopp, kan du ta visse forholdsregler for å hindre sin retur. Fil neglene korte og holde dem rene til enhver tid slik at bakterier ikke kan samle under eller rundt neglene. Bruk gummihansker når hendene vil være i vann i lengre perioder av gangen. Hvis du må få manikyr, sørg for å se en hederlig manikyristen å unngå å få spiker sopp der. Når du er i tvil, kan du ta med din egen sterilisert manikyr implementerer i stedet for å stole på manikyristen å sterilisere hennes egen.

Hvordan Fight jeg tånegl sopp med naturlige måter?

Sopp har en tendens til å leve i varme, fuktige steder, som dusjer og spas. Når føttene ikke blir holdt skikkelig beskyttet, tåneglene blir utsatt for soppinfeksjon. Tånegl sopp forårsaker negler å bli sprø, gult og til slutt kaste. Det er mange reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle tånegl sopp, men det er naturlige måter å bekjempe den så godt.

Bruksanvisning

Tea Tree Oil

•  Bland 1 ts. olivenolje med 1 ts. tea tree olje.

Suge en bomullsdott med blandingen.

Dab bomull ballen på tåneglene som er rammet av sopp. Tea tree olje fungerer som naturlig anti-sopp behandling.

Gjenta denne behandlingen to ganger om dagen.

Munnvann

Vask føttene med såpe og vann.

Fyll en liten vask med munnvann.

Sug tærne i munnvann i 30 minutter.

Vask føttene igjen med såpe og vann.

Gjenta denne behandlingen en gang om dagen. Sørg for å desinfisere bassenget etter hver suge å hindre spredning av soppen.

Tånegl sopp medisiner og advarsler

Tånegl sopp medisiner og advarsler


Tånegl soppinfeksjon forårsaket av organismer som trives i en mørk og fuktig miljø. De kan føre til at tånegl å bli sprø og misfargede. Det finnes flere typer av tånegl sopp medisiner, men det er noen kjente bivirkninger med bruken. De fleste medisiner for tånegl sopp infeksjon er tilgjengelig som reseptbelagte legemidler på grunn av disse bivirkningene. Deres bruk alltid kommer med en advarsel før inntak av disse medikamentene.

Terfinabine (Lamisil)

Laminere virker til å inhibere veksten av sopp på tånegl ved å hindre den enzymatiske aktiviteten som bygger soppcelleveggen. Uten celleveggen, er det vanskelig for soppene å vokse og formere seg. Det fungerer best mot Trichophyton rubrum og Trichophyton mentagrophytes, som er de to viktigste årsakene til tånegl infeksjon.

Lamisil kan forårsake mageplager som for eksempel fordøyelsesbesvær eller dyspepsi. Det kan også føre til hodepine og utslett. Det har også potensial til å forårsake leversykdom og er sterkt kontraindisert hos personer med leversykdom. I noen tilfeller kan laminere inntak redusere mengden av hvite blodceller i kroppen. Disse er antistoffer som beskytter kroppen mot infeksjoner. Brukere kan også være i faresonen for utvikling av Stevens-Johnson syndrom, samt toksisk epidermal nekrolyse. Blemmer i huden er også vanlig.

Griseofulvin (Fulvicin)

Det amerikanske Food and Drug Administration priser Fulvicin som en kategori C risiko for graviditet. Det er en mulighet for fødselsskader å skje en gang tatt under svangerskapet. Det er også forbundet med forårsaker lav sædkvalitet. Allergiske reaksjoner kan forekomme manifestert som elveblest, pustevansker og hevelse i ansiktet. Oppkast, diaré, uregelmessig menstruasjonssyklus, søvnløshet, kriblende følelse og nummenhet på hånden og ansiktet, og forvirring kan også forekomme. Interaksjon er også forventet med Fulvicin, og inntak av en annen reseptbelagte stoffet er kontraindisert.

Itrakonazol (Sporanox)

The National Medicine of Drugs indikert noen mindre bivirkninger ved bruk av Sporanox. Disse inkluderer forstoppelse, diaré, magesyke, luftsmerter, blødende tannkjøtt, muskelsmerter, svetting, svimmelhet, depresjon og nervøsitet. Til en mer alvorlig grad, kan Sporanox forårsake feber, frysninger, blek avføring, smertefull eller hyppig vannlating, nummenhet i hender og føtter, kløe, utslett og elveblest, ifølge Greg C. Elwood artikkel "Farene ved Toe sopp medisiner." Inntaket med andre medisiner som guanidin, dofetilid og levomethadyl kan forårsake livstruende bivirkninger. Det kan også øke blodsukkeret da tatt med medisiner som har itrakonazol og proteasehemmere som også kan øke mottakelighet for hjertesvikt.

Flukonazol (Diflucan)

Vanlige bivirkninger rapportert med Diflucan inntak involvere hodepine, magesmerter, kvalme, dyspepsi, diaré og smaksforstyrrelser. Leverreaksjoner kan også oppstå som kan føre til gulsott og hepatitt. Fatal konsekvens er leversvikt, ifølge RxList.com.

Forholdsregler

Tånegl sopp medisiner er reseptbelagte legemidler på grunn av risiko for bivirkninger. Det er viktig å lese advarslene på medisinpakken før inntak og å ta medisinen i henhold til riktig dosering foreskrevet av legen din.

Slik Cure Common negl og tånegl sopp naturlig

Slik Cure Common negl og tånegl sopp naturlig


Fungal spiker infeksjoner er ikke bare skjemmende misfarging av neglen, er de problematiske infeksjoner som kan forverres over tid uten behandling. Men selv med behandling spikeren infeksjon ikke kan leges helt eller kan komme tilbake. Disse infeksjonene har en tendens til å være motstandsdyktige mot de fleste over-the-counter anti-fungal medisiner. Verre, takket være den langsomme natur ny spiker vekst til fullstendig leget spiker, disse typer infeksjoner ta en stund å behandle og kan føre til betydelige utgifter hvis du bruker reseptbelagte medisiner. Mange lider slå til hjem rettsmidler for en billig og naturlig alternativ.

Eteriske oljer

Flere oljer har anti-sopp egenskaper som bidrar til å drepe bakterier og tilrettelegge healing. Tea tree olje har en tendens til å gjøre dobbelt plikt, noe som gjør det til et alternativ behandling for alle slags plager, inkludert fotsopp, skabb, akne, ringorm og soppinfeksjoner i spiker. Andre oljer, som lavendel, har den ekstra fordelen av å gi en generell følelse av velvære takket være avslappende og behagelig aromaer. Påfør oljen to ganger om dagen og la den suge under neglen, fortsetter behandlingen i minst tre måneder. Opptil 60 prosent av pasientene ser bedring etter seks måneder.

Eddik

Takket være sin syrlig innhold, er eddik en naturlig og billig hjem rettsmiddel som kan brukes til alt fra å fjerne lukt å bekjempe bakterier. For spiker sopp, foreslår Mayo Clinic en eddik suge med en del eddik til to deler vann. Suge spikeren i 15 til 20 minutter, og tørk godt. Det bør være skånsom nok til å bruke daglig, men hvis du opplever irritasjon, mål i stedet for tre ganger i uken.

Hydrogenperoksid

Menneskekroppen produserer hydrogen peroxide for å bekjempe infeksjoner. Som sådan, har som billig flaske du kan finne i en hvilken som helst stoff butikken vært en go-to bøte for generasjoner å avverge bakterier. Fortynne peroxide med vann for å gjøre den mildere for kroppen din, og deretter suge i fem minutter. Du kan gjøre dette daglig eller inkludere den med en annen terapi som en eddik suge på alternerende dager.

Betraktninger

Mens hjem rettsmidler bidra til å holde nede kostnadene for konvensjonell medisin, bør de aldri ta plassen til råd fra din egen lege. For noen pasienter kan en Fungal spiker infeksjon føre til alvorlige komplikasjoner. Diskuter med legen din hvilke alternativer du har for behandling av neglene, spesielt hvis du har risikofaktorer som nedsatt immunforsvar eller medisinske tilstander som diabetes.

Tips og advarsler

  • Hvis disse tipsene ikke fungerer for deg, kontakt lege. Du kan ikke ha felles negl sopp eller tånegl sopp eller du kan ha en sta infeksjon.

Homøopatisk behandling for tånegl sopp

Homøopatisk behandling for tånegl sopp


Onychomycosis er forårsaket av sopporganismer infiserer tånegl. En infeksjon kan være tilstede hvis tåneglene få flaky eller sprø, endre farge (gul, svart, brun eller flekket), eller du merker en dårlig lukt fra tærne. Du vil også føle stikkende smerter når du går.

Årsaker til tånegl sopp

Tånegl sopp kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert dårlig hygiene og diabetes. Soppen kan spres i offentlige dusjer, bassenger og badstuer. Det kan også være forårsaket ved å kutte tåneglene for kort eller får mindre kutt på tærne som gjør at sopp å finne et hjem.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter med en liten mengde av det, i større doser, ville føre til symptomer på en pasients sykdom. I homeopati, dette kalles "Likhetsloven", og det er ryggraden i homøopati. Homeopatiske blandinger kommer fra naturlige stoffer, og er utarbeidet av en homeopat.

Rettsmidler

Homeopatiske midler for tånegl sopp er sagt å være bedre enn reseptbelagte medisiner fordi medisiner har giftige stoffer som kan skade leveren eller andre organer.

Noen mennesker vil suge føttene i en eddikløsning i 30 til 60 minutter hver dag for å endre alkalitet på huden på føttene. Andre vil drikke en oz. til 1,5 oz. av eddik en dag til å endre sin kroppens alkalitet. Økende alkalitet dreper sopp.

Tea tree olje er en annen populær rette. Den angriper soppen direkte. Du rengjør tånegl og deretter DAB det med oljen. Når oljen tørker, dekke tånegl med en bandasje.

Når soppen er borte

Når du har drept sopp på tåneglene, må du ikke sette føttene i en posisjon hvor de vil bli smittet. Bruke sandaler hvis du bruker offentlige dusjer, bassenger og badstuer. Wear absorberende sokker når du er iført sko for å holde svetten av tærne.

Har Vicks Vaporub Cure tånegl sopp?

Tånegl sopp er en ganske vanlig tilstand forårsaket av mikroskopiske organismer som trives i fuktige, varme områder. Hvis en person går gjennom et gjestfritt område, for eksempel en garderoben, rom dusj eller basseng, kan organismene invadere sine negler og utløse en infeksjon. Dette fører til at neglene til å tykne, og de til slutt bli misfarget og begynner å smuldre. Tilstanden er skjemmende, og det kan være smertefullt i alvorlige tilfeller. Selv om de fleste tilfeller trenger å bli behandlet av en lege, har hjem botemidler som Vicks Vaporub vist lovende.

Behandling

Selv om tånegl sopp er vanligvis behandlet med oral medisin foreskrevet av lege, noen lider behandle det med Vicks Vaporub. The Mayo Clinic sier det er anekdotiske bevis for at Vicks Vaporub kan kurere tånegl sopp i noen mennesker. Dette er mest sannsynlig på grunn av dens ingredienser, som inkluderer mentol, kamfer og eukalyptus olje. Disse ingrediensene kan ha anti-fungal egenskaper som hemmer veksten av sopp og tånegl tillate en ny, frisk tånegl å vokse. Gni skal brukes til de berørte tåneglene hver dag.

Forskning

Forskere ved University of Michigan fant at daglig bruk av Vicks Vaporub kurert tånegl sopp i 32 mennesker ut av 85 totalt deltagerne. Det tok mellom fem og 16 måneder for infeksjonen å rydde opp helt, noe som kan sammenlignes med noen andre tånegl sopp behandlinger. Selv Vicks Vaporub ble brukt i studien, Reports Consumer Magazine sier at andre medisinert gni merker som inneholder de samme ingrediensene skal kurere tånegl sopp like effektivt.

Fordeler

Consumer Reports magazine sier at Vicks Vaporub har ingen bivirkninger, som kan gjøre det til et godt valg for folk som har problemer med muntlige behandlinger. Ifølge Mayo Clinic, kan muntlig soppdrepende medisiner forårsake utslett hos noen pasienter, og kan også føre til leverskader. Pasienter som har hjertesvikt eller leversykdom kan ikke være i stand til å ta en muntlig behandling, så Vicks Vaporub kan være et godt alternativ for dem.

Alternatives

Vicks Vaporub er ikke den eneste hjem rette for tånegl sopp. The Mayo Clinic sier at noen mennesker tror at eddik soaks kan være en effektiv kur. Selv om det ikke er noen studier for å bevise at eddik fungerer spesifikt på tånegl sopp, har det vist seg å stoppe veksten av enkelte typer bakterier. Den suge bør være bygget opp av en del eddik og to deler varmt vann. Føttene skal være gjennomvåt i 20 minutter, deretter skylt og tørket seg grundig. Dersom eddik forårsaker irritasjon, kan suge være fortynnet med mer vann.

Advarsel

The Healthy Skin Guide sier at Vicks Vaporub ikke er godkjent av Food and Drug Administration for bruk som en tånegl sopp kur. Selskapet som gjør det anbefaler ikke det for bruk i behandling av spiker sopp.

Forskjellen mellom negl og tånegl sopp

Forskjellen mellom negl og tånegl sopp


Den medisinske termen for en Fungal spiker infeksjon er Tinea Unguium eller onychomycosis. Menn er rammet oftere enn kvinner når det kommer til tånegl soppinfeksjoner, mens kvinner har mer negl soppinfeksjoner. Sopp er den samme i begge tånegl og stol infeksjoner; imidlertid er deres tilstedeværelse resultatet av forskjellige faktorer.

Onychomycosis

Onychomycosis kan få under negler og tåneglene. Folk som hender er i vannet mye er i faresonen for å utvikle en sopp på sine negler. Tånegl sopp er vanlig blant løpere og svømmere som utsetter sine tær for å stadig fuktige miljøer.

Transmission

Fungus skjemaer når et område er gjentatte ganger utsatt for fuktighet, for eksempel innsiden av skoene dine eller arbeidshansker. Tånegl sopp kan resultere i en fryktelig lukt, hevelse og kløe og kan spre seg til de andre tærne. Når soppen blir dypt inn i huden, er det i de sene stadier, og er vanskelig å behandle. Soppinfeksjoner er funnet oftere hos tåneglene enn fingerneglene fordi føttene er i et mørkt, fuktig, svett miljø, som fremmer vekst av sopp. Det er imidlertid mulig å ha alle dine negler og tånegler smittet med den samme soppen.

Utseende

Du kan ha en sopp under bare én spiker eller mer enn én. Soppen kan begynne under tuppen av tånegl eller negl. Den presenterer vanligvis som en gul eller hvit flekk under neglen. Når du har en sopp av denne art, kan neglene bli tykk, smertefulle, misfarget og kantene kan forvitre.

Forebygging

Du kan forhindre stol infeksjoner ved å holde neglene godt trimmet, men ikke for kort, da dette kan være en invitasjon for organismer å angi noen tårer eller kutt fra over-trimming. Hold føttene rene og tørre og endre dine sko og sokker ofte for å hindre tånegl sopp. Ikke la noen å bruke spiker clippers.

Aktuell behandling for tånegl sopp

Aktuell behandling for tånegl sopp


Personer som lider med tånegl sopp kan søke fritak fra en aktuell behandling som er utformet for å bli kvitt sopp og fremme veksten av en sunn spiker. Disse alternativene varierer fra naturlige eller syntetiske behandlinger til tilgjengeligheten av resept eller over-the-counter. Generelle, topisk behandling kan være en langsom og krevende prosess, avhengig av alvorlighetsgraden av soppen, men bør følges gjennom for optimale resultater og til slutt sopp frie negler.

Penlac ciclopirox Lakk

Godkjent av Food and Drug Administration, er ciclopirox en anti-sopp aktuell behandling som er utformet for å stoppe veksten av sopp i neglesengen. Oppløsningen påføres lik en neglelakk via en børste, der infisert negl er belagt en gang om dagen og fjernes etter syv dager. Dette aktuell løsning er bare tilgjengelig med en resept og kan minske forekomsten av tykke og misfargede negler mens behandling sopp.

Curanail

Curanail, inneholder en aktuell neglelakk den kraftige kjemiske og anti-sopp middel amorolfine. Designet for å behandle mild til moderat tånegl sopp, er Curanail tilgjengelig over-the-counter og kan hindre sopp i å spre seg mens ødelegge den i roten av neglen sengen. Curnail bør påføres til overflaten av hele neglen hver dag. Lider av tånegl sopp generelt se resultater i ni til 12 måneder.

Nail-Rx

Nail-Rx er en naturlig aktuell løsning som inneholder anti-fugal agenter tea tree olje og fedd olje for å forebygge og bekjempe tånegl sopp. Denne topisk krem ​​kan brukes til hele spikeren, tre ganger om dagen, hvor resultatene er generelt sett etter seks måneder.

Canesten krem

Tilgjengelig over-the-counter, er Canesten krem ​​en effektiv behandling som brukes til å bistå med spiker sopp. Dette aktuell krem ​​inneholder anti-sopp ingrediens Clotrimazole som kan bekjempe sopp og gjær i tærne mens hindre sopp fra re-vokser. Et tynt lag av Canesten krem ​​kan brukes flere ganger om dagen, på toppen og under neglen. Resultatene er generelt sett etter to uker, men det kan ta opptil seks måneder før infeksjonen er borte.

Zetaclear

En aktuell homeopatisk krem, er Zetaclear registrert hos Food and Drug Administration for behandling av tånegl sopp. Framstilt som en formel som inneholder naturlige egenskaper, er Zetaclear utformet for å redusere virkningene av irritasjon og rødhet fra over-the-counter produkter, mens det styrker spiker og ødelegger sopp. Vanligvis er resultatene ses etter seks uker, men alvorlige tilfeller kan ta opp til fire måneder.

Listerine

Fighting tånegl infeksjon kan også gjøres med antiseptisk Listerine. Vanligvis brukes som munnvann, er Listerine også en effektiv måte å bekjempe mild tånegl sopp. Den infiserte foten kan plasseres i en skål og fuktet i 30 minutter, kan det også bli dytter av en bomullsdott, tre ganger daglig for resultater.

Vick er Vapor Rub

En populær hjemme aktuell behandling, inneholder Vick Vapor Rub eukalyptus som antas å være en naturlig aktuell middel som brukes til å behandle sopp i tånegler. Vick kan brukes til det infiserte området flere ganger om dagen, der resultatene kan sees i seks til 12 måneder.

Hva er årsakene til tynne og cracking Negler?

Hva er årsakene til tynne og cracking Negler?


Fingernegler bestå av mer enn den del som er synlig. Den synlige delen av neglen kalles negleplaten, som sitter på et område kalt spiker bed. Den hårstråene er et tynt lag av huden som ligger nær bunnen av spiker. God helse og forsvarlig behandling av negler øke sjansene for å ha negler som er mindre utsatt for tynning og sprekker.

Alder og Kosthold

Som mennesker alder, deres negler mister den naturlige oljer som holder dem sammen. Aldringsprosessen tørker ut neglene, som er grunnen til neglene på eldre mennesker er mer utsatt for tynning og sprekker. En annen bidragsyter til usunn negler er ikke å spise en balansert diett. Unnlate å spise sunn mat ofte resulterer i vitamin mangel. Dette fører til sprø negler, som kan føre til sprekkdannelser. I tillegg til et sunt kosthold, bør du ta Biotin vitaminer og vitaminer som inneholder jern.

Vedlikehold og behandling

Daglig stell av negler er avgjørende for å opprettholde sin helse. Nails er svekket av overdreven vann og kjemikalier i rengjøringsprodukter. Bruk hansker for å forhindre overeksponering for skadelige stoffer når oppvasken eller rengjøring av huset. Unngå peeling off neglelakk og bite negler. Begrense bruken av spiker herdere fordi deres ingredienser tørke neglene og føre dem til å bli sprø og svak. Ikke bruk neglelakkfjerner som inneholder formaldehyd eller aceton. Bruk fuktighetskrem til negler å gjenopprette naturlige oljer. God fuktighetskrem inneholder melkesyre, shea smør, fosfolipider, avocado olje, urea eller lanolin.

Infeksjon

Fungal infeksjon er en vanlig årsak til negl problemer. Sopp forårsaker negler til å bli svak, sprø eller misfarget. I ekstreme tilfeller kan spikeren helt løsne fra neglesengen. Behandlingen krever ofte en tur til legen og en resept på soppdrepende medisin. Som sopp, bakterier også negativt påvirker neglene og kan føre til tap av spiker.

Sykdommer

Ulike sykdommer kan bidra til usunn negler. Psoriasis ofte begynner i neglen og kan føre til at neglen til å løsne fra neglesengen. Skjoldbrusk sykdom og hjertesykdommer kan også bidra til tynne, sprukne negler. Andre sykdommer som påvirker neglene omfatter lupus, lungesykdom, nyresykdom, leversykdom, leddgikt, diabetes, melanom, eksem og anemi.

Black Walnut Nail sopp Treatment

Tånegl sopp er en av de mer hyppige og frustrerende problemer i huden. Fungus blomstrer som en organisme i fuktig, mørk settings.Therefore, er tånegl sengen området et spesielt fristende miljø for sopp. Tånegl sopp kan forårsake varierende grad av skade. De mer alvorlige former kan føre til tåneglene å mørkne på grunn av dårlig sirkulasjon og et behov for næring og oksygen. Neglene kan være en indikasjon tegn på en persons generelle helse.

Årsakene til Toe sopp

De viktigste årsakene til tånegl sopp infeksjoner inkluderer senket immun nivå, manglende hygiene, traumer eller høye pH-verdier som ville være et tegn på for mye syre. Heldigvis finnes det naturlige urte rettsmidler som hjelper med tånegl sopp problemer. Et spesielt, er den svart valnøtt urt.

Kunnskap om og effektivitet av Black Walnut

Nytten av valnøtt for urtemedisin har vært kjent i tusenvis av år. På 1700-tallet, ville Nicolas Culpeper, en herbalist, foreskrive valnøtt å skjære slange og edderkopp gift fra sårene av mennesker. Det er også en lang historie dets anvendelse som et anti-soppmiddel i behandling tånegl sopp. Det er en potent middel for mange andre helsemessige problemer, så vel, inkludert forstoppelse, skjørbuk, magesår, sår, rakitt, fotsopp, herpes, forkjølelsessår og Candida albicans.

En god metode er rett og slett soaking føttene i en beholder fylt med varmt vann løsning. Bland i Black Walnut Hulls urt, en kopp hydrogen peroxide, en boks med havsalt og opp til 8 dråper eterisk olje av Tea Tree. Suge føttene opp til 30 minutter for de beste resultatene. Svart valnøtt skrog kan også kjøpes som en salve til å bli gnidd på tærne.

Forebyggende tiltak for tånegl sopp

Noen forholdsregler for å unngå toe spiker sopp inkluderer følgende:
Bruk sokker laget av naturlig materiale som vil absorbere fuktighet mer effektivt.
Bruk sko som puster, helst åpne sandaler.
Etter bading, tørke følelsen godt.

Akryl spiker sopp Symptomer

Akryl spiker sopp Symptomer


Akryl negler gi en måte å gjøre negler ser lengre, jevnere og sunnere. For noen kvinner, de er et motetilbehør, kjønn sine hender. Faktisk noen kvinner vil endre fargen og manikyr stil av sine akryl negler med jevne mellomrom, noe som gjør valg som passer til deres humør, antrekk og til og med spesielle anledninger.

Identifikasjon

Akryl negler er kunstige negler som er bundet til en persons naturlige negler ved hjelp av en spesiell type lim. En gang på plass, kan de velstelte og malt akkurat som naturlige negler kan. Men når en kvinne har på seg dem, hun får ikke tilgang neglene under, et faktum som kan bidra til utvikling av det som oftest referert til som akryl spiker sopp.

Misforståelse

Selv om folk kan referere til noen tilfeller av spiker sopp som akryl spiker sopp, det er egentlig ikke noe slikt. Spiker sopp kan ikke dannes i en kunstig spiker. I stedet utvikler soppen i neglen under kunstige negler. Som sådan, er det mer korrekt å kalle denne tilstanden naturlig spiker sopp eller bare spiker sopp.

Signs

Ifølge Mayo Clinic, kan spiker sopp infisere en spiker, et par av dem, eller alle av dem. Det første tegnet på en spiker infeksjon kan være en hvit eller gulaktig flekk under neglen spissen. Dessverre, mange mennesker går glipp av denne tidlige tegn fordi de ikke kan se sine egne negler under akryl negler. Til slutt, neglene tykkere og misfarge, hendelser som kan være mest merkbar rundt sidene og toppen av de berørte negler.

Risikofaktorer

Spiker infeksjoner kan utvikle seg i noen spiker, uavhengig av om det er dekket med en kunstig spiker eller ikke. Men trives spiker sopp i varme, fuktige forhold, og hvis en kunstig spiker er plassert feil, kan vannet sive inn under det og sopp kan ta tak. En spiker sopp kan også utvikle her hvis spikeren er skadet under påføring eller hvis verktøy som har blitt brukt på en infisert persons negler blir så brukt på friske negler. I tillegg kan det foreligge økt risiko for infeksjon når metylmetakrylat benyttes som tetningsmiddel. Dette tetningsmasse gjør de kunstige negler veldig sterk og kan skade de underliggende negler, noe som gjør dem mer utsatt for smitte.

Behandling

Å behandle denne type spiker sopp, har akryl negler fjernes umiddelbart. Deretter går du til legen din for en resept behandling for nail sopp. Ifølge WebMD, kan reseptbelagte anti-sopp piller gir det beste behandlingsalternativet. Aktuelle løsninger vanligvis ikke fungerer, men det er aktuell kremer og spiker polerer en person kan prøve. Det er også hjem rettsmidler noen mennesker bruker, for eksempel eddik og tea tree olje. Men det er ingen kliniske bevis på at disse tiltakene er effektive.

Foot soaks å kurere sopp

Føttene sannsynligvis tilbringe en god del tid forseglet i sko som holder fukt og svette mot huden og tånegler. Varme, fuktige forholdene er ideelle for vekst av en rekke sopp, inkludert tånegl sopp og fotsopp. Selv om mange kommersielle preparater er tilgjengelige for å behandle sopp, kan du finne noen hjemmelagde oppskrifter og soaks effektive.

Eddik Soak

Eddik har blitt vist å hemme veksten av visse bakterier og kan være nyttig som en fot suge, sier Mayo Clinic. For å gjøre en eddik fots suge, bland 1 del eddik med to deler varmt vann. Suge føttene i 15 til 20 minutter. Skyll og klapp føttene tørre. Suge føttene daglig. Hvis eddik løsningen irriterer huden på føttene, øke mengden av vann eller redusere hyppigheten av soakings.

Eddik, tea tree olje og lavendel

Legg 1/4 kopp eddik til en gallon av behagelig varmt vann. Tilsett 5 dråper tea tree olje og bland godt. Tilsett 5 dråper lavendelolje og bland igjen. Suge føttene i 10 minutter. Skyll føttene og tørk dem grundig for å unngå for mye fuktighet som kan mate soppinfeksjoner. Suge føttene daglig i en uke eller to, eller til soppen har sunket.

Green Tea

Bratt en kopp grønn te blader i en liter kokende vann. Du kan få billig grønn te blader på asiatiske kjøpmenn. La sterk grønn te for å kjøle til en behagelig temperatur og suge føttene i 10 til 15 minutter. Fjern føttene og tørk, ikke skyll. Hvis en liter er ikke nok for din fot suge, dobbel eller tredoble oppskriften. Hvis du har en sopp infeksjon, suge føttene daglig før det avtar. Hvis du bor i et fuktig klima, soaking føttene en eller to ganger i uken kan bidra til å forhindre sopp.

Slik Cure Nail sopp naturlig med peroxide

Neglesopp er en infeksjon som kan påvirke en eller flere av dine negler. Det begynner vanligvis som en hvit eller gul flekk som utvikler under neglen eller tånegl. Huden rundt neglen blir rød og irritert. Som spiker sopp invaderer resten av neglen, kan det skape flere problemer. En alvorlig soppinfeksjon kan gjøre neglen ser gulbrun på grunn av rusk som bygger opp under den. Spikeren kan bli tykkere og til slutt løsner fra neglesengen. Peroxide er en måte å bli kvitt en soppinfeksjon. Peroxide skaper et fiendtlig miljø for soppinfeksjoner, fordi de ikke kan overleve i et surt miljø.

Bruksanvisning

•  Fyll en bred bøtte eller stor beholder med varmt vann hvis infeksjonen har påvirket dine føtter. Fyll en liten bolle med varmt vann hvis infeksjonen er i neglene.

Hell en kopp peroksid inn i beholderen. Du kan også legge til seks til åtte dråper av din favoritt essensielle olje hvis du ønsker. Du cam bland i en kopp havsalt hvis du ønsker å eksfoliere mens du soler.

Legg en kopp eple cider eddik i beholderen dersom du har en alvorlig soppinfeksjon.

Plasser den berørte foten eller hånden inn i beholderen. La neglene å suge i denne løsningen i 30 minutter.

Skyll det berørte området med varmt vann. Tørk neglene og huden mellom neglene grundig med et frottéhåndkle.

Gjenta denne behandlingen tre ganger daglig før du blir kvitt infeksjonen.

Hint

  • Alltid tørke føttene med et håndkle etter en dusj eller badekar. Pass på at du tørker huden mellom neglene, fordi sopp trives i et varmt og fuktig miljø. Iført sandaler kan hjelpe tærne til å puste og kan forhindre soppinfeksjoner. Iført sokker laget av bomull og godt utstyrt sko kan også holde føttene friske. Gi deg selv en pedikyr eller manikyr hver uke for å opprettholde helsen til neglene.
  • Unngå iført neglelakk før soppinfeksjon har blitt eliminert. Neglelakk og akryl negler kan stimulere veksten av sopp. Tånegl sopp er vanskeligere å behandle enn negl sopp. Del aldri håndklær eller vaskekluter med noen fordi soppinfeksjoner kan spre seg. Rådfør deg med lege hvis enkle hjem rettsmidler ikke er effektive. Han kan foreskrive en antibiotika for å drepe soppen.

Har Eddik & grapfruit Cure Toe Nail sopp?

Tånegl sopp, eller onychomycosis, er en pinlig og noen ganger smertefull tilstand som rammer 1 til 3 prosent av den amerikanske befolkningen. Mer vanlig i eldre, tykkere denne tilstanden tånegl og ofte resulterer i smerter, spesielt mens iført sko. Iført Sandaler gir lettelse for mange, men folk sjelden ønsker at deres tånegl sopp sett offentlig. Reseptbelagte og over-the-counter rettsmidler eksisterer for tånegl sopp. Men noen er avhengige av naturlig rettsmidler for å kurere dette problemet, nemlig bruk av eddik og grapefrukt.

Eddik Cures

Eddik kan gjenopprette pH-balansen i et berørt tånegl og gi komfort. Destillert eddik anvendes enten alene eller blandet med en lik del vann gir de beste resultatene. Påføre noen dråper destillert eddik i bunnen av den berørte spiker hver morgen og kveld før sengetid er påstått å vokse ut en sopp-free tånegl. Andre eddik midler avhengige av de infiserte negler spraying med en blanding av destillert eddik halvparten vann og halvparten. Folk har rapportert å ha tåneglene gratis mot sopp i litt over et år. Soaking føttene i et fotbad fylt med en halv eple cider eddik og halvparten vann tre ganger om dagen i 30 minutter sies kur tånegl sopp også.

Cures Bruke Grapefrukt

Å spise grapefrukt er ikke et naturlig middel for herding tånegl sopp, men forbruker grapefrukt seedet olje er. Forbruker grapefrukt frø olje som en del av en lav-karbohydrat diett antas å bidra til å bli kvitt tånegl sopp. Også hjelper grapefruktkjerneolje med tånegl sopp når det påføres direkte på spikeren med et øye dropper. Noen mennesker bruker olje full styrke, og andre blande en dråpe av oljen med en oz. vann i en sprayflaske og spray sine føtter med blandingen.

Eddik og Grapefrukt Seed Oil Sammen

Mens hver metode har vært vellykket for mange, er det noen som rapporterer at å blande eple cider eddik og grapefrukt frø olje sammen fungerer godt. Blande de to sammen og påføre blandingen direkte til de berørte tånegl med dråpeteller daglig er en foretrukket metode. Blandingen kan også brukes med tea tree olje, som er en annen mye brukt middel for tånegl sopp lettelse.

Best Practices

Før du prøver noen alternativ behandling, sørg for å ha en lege diagnostisere tilstanden din. Det som ser ut til å være tånegl sopp kan være en annen tilstand som krever spesialisert omsorg. Rådfør deg med legen din om sikkerhet ved bruk av eddik og grapefrukt frø olje å kurere tilstanden din.

Fungal spiker infeksjoner hos barn

Fungal spiker infeksjoner, en tilstand kjent som onychomycosis, er vanlig i befolkningen generelt, men sjelden hos barn. Så mange som 45% av alle voksne lider av tilstanden, men bare 1% av barn gjør. En infeksjon kan forekomme i alle spiker, men det er mer vanlig i tåneglene enn fingerneglene.

Årsaker

Sopp vokser i varme, fuktige områder, og det er spesielt vanlig for sopp å infisere huden på føttene. Spiker infeksjoner kan oppstå hvis soppen er ubehandlet og sprer seg fra huden til spiker. Spiker infeksjoner hos barn er ofte spres fra familiemedlemmer ved å dele elementer der soppen kan overleve som håndklær eller spiker clippers. Barn kan også få sopp fra å gå barbent på varme, våte gulv der soppen kan vokse. Fordi barnas immunforsvar er mindre moden, de kan ha mer problemer med bekjempelse av infeksjonen.

Typer

Tre typer sopp kan smitte negler: dermatofytter, gjær og ikke-dermatofytter muggsopp. De fleste neglesoppinfeksjoner er forårsaket av dermatofytter. Noen Fungal spiker infeksjoner har en genetisk komponent; det er en arvelig tendens til spiker infeksjoner som forårsaker dem til å bli mer vanlig i enkelte familier.

Identifikasjon

Symptomer på Fungal spiker infeksjon er ikke synlige før en tid etter at infeksjonen har vært til stede. Indikasjoner på en spiker infeksjon inkluderer fortykkelse eller misfarging av neglen, hvite flekker på neglen og separasjon av neglen fra neglesengen. En lege vil bekrefte identifikasjon av en spiker-infeksjon ved å skrape en liten prøve av spiker, og sender den til et laboratorium for testing. Det er best å bekrefte diagnosen av denne lab test, siden det er andre forhold som ligner, men krever forskjellig behandling.

Forebygging / løsning

Du kan forhindre Fungal spiker infeksjoner ved å holde neglene rene og tørre. Har barn slitasje løse, behagelige sko som tillater luftstrømmen, sammen med rene, tørre bomullssokker. Aldri la et barn gå barbent i et offentlig bad eller basseng, og ikke klippe en voksens negler med samme hårklipperen du bruker for barn.

Neglesopp er vanskelig å kurere. Det er flere aktuelle behandlinger for spiker sopp, men de er ikke alltid vellykket. Oral medisinering er ofte nødvendig, men griseofulvin, bare oral medisinering lisensiert for bruk på barn, har en relativt lav suksessrate. Alternative behandlinger som for eksempel anti-sopp essensielle oljer (olje av oregano og tea tree olje er to av de vanligste) og soaking i eddik er trygge for barn og er noen ganger effektive. Alle behandlinger krever at bruke dem meget regelmessig, vanligvis for en lang tidsperiode, for å kurere infeksjonen.

Betraktninger

Ulike typer sopp reagerer på ulike behandlinger, så hvis ditt første forsøk på en kur er mislykket, er det verdt å prøve en annen behandlingsmetode. Mange folk ikke behandle nail sopp, men det er viktig å behandle så tidlig som mulig. Jo tidligere infeksjonen er behandlet, jo lettere er det å kurere, og etterlot seg en sopp ubehandlet kan føre til permanent skade på neglen.

Hva er Kamfer Spirits brukes til?

Hva er Kamfer Spirits brukes til?


Kamfer er en aromatisk forbindelse, kjemisk formel C (10) H (16) O. Først hentet fra kamfer treet, Kamfertre, er de fleste preparater av kamfer ånder nå gjort gjennom kjemisk behandling av terpentin. Kineserne har brukt det som en tradisjonell folkemedisin i århundrer, som attestert av Marco Polo tilbake på 1200-tallet. Ita € ™ s fortsatt mye brukt i dag, i Vesten, samt øst. Mens sin rekord på terapeutisk bruk er lang og imponerende, er det også mye misbrukt, og kamfer forgiftning er en alvorlig bekymring.

Insect Repellent

Kamfer og kamfer forberedelsene har vært mye brukt som insektsmidler, for både mennesker og dyr. Enkelte populære urte rettsmidler for loppe infestations, for eksempel inkludere lokal applikasjon av kamfer ånder. Bruk alltid med forsiktighet, som kamfer kan være svært giftig hvis tatt internt.

Lindring av smerte og kløe

Hvis insektene gjøre det gjennom, eller hvis huden er kløende eller irritert av en annen grunn, kan kamfer ånder gi noen lettelse. Kamfer ånder er ofte påføres lokalt for å lindre smerte, kløe og irritasjon. Igjen, vær forsiktig. Kamfer ånder bør aldri brukes på skadet hud der de kan gå inn i blodbanen. Kamfer er US Food and Drug Administration (FDA) -godkjent for bruk på huden for å gjenoppleve smerte og kløe i konsentrasjoner opp til 11 prosent.

Hoste Remedy

Kamfer er FDA-godkjent som en kiste gni i konsentrasjoner mindre enn 11 prosent. Noen kommersielle produkter designet for topikalt hoste lettelse, for eksempel Vicka € ™ s VapoRub, inneholder kamfer.

Soppdreper

Per april 2010, Kamfer er ikke FDA-godkjent som en soppdreper, men det er noen bevis det kan være effektiv mot enkelte typer sopp, spesielt tånegl sopp (onychomycosis).

Forsiktighetsregler

Kamfer ånder bør aldri tas internt eller brukes på skadet hud. Aktuelle programmer bør ikke overstige 11 prosent kamfer. (Over-the-counter produkter som inneholder kamfer kan ikke lovlig overstige 11 prosent.) Når inhaleres som damp, bør brukerne ikke overstige 1 ss. kamfer sprit per qt. vann. Effekter på et voksende foster er ikke fullstendig karakterisert, men kamfer ser ut til å lett krysser placenta og fosterets dødsfall og dødfødsler har blitt rapportert i tilfeller av camphor forgiftning av moren i løpet av de siste stadier av svangerskapet. Ingen skal noen gang svelges kamfer ånder. Gravide bør unngå det helt.

Behandlinger for Common Fotproblemer

Det finnes en rekke forskjellige over disk behandlinger for vanlige fotproblemer. Imidlertid kan en feildiagnostisering av en fot problem føre til feilbehandling, og problemet kan bli verre. Det er alltid best å se en lege hvis du mistenker en fot problem. De fleste fastleger kan diagnostisere de fleste problemer, men en podiatrist kan være nødvendig for spesialisert fotpleie.

Inngrodde tånegler

Cleveland Clinic sier at inngrodde tånegler er den mest vanlige foten problem. Inngrodde tånegler kan være forårsaket av normal aktivitet (gange, løping), traume til foten, eller feil montering sko. Den beste metoden for behandling er å suge toe spiker i varmt vann og bandasje tå. En over disk antiseptisk krem ​​påføres i inngrodde negler kan hjelpe det til å bli kurert raskere.

Tånegl sopp

Tånegl sopp, eller mycotic negler, kan vises tykk, sprø eller misfarget (gul, brun eller svart vanligvis). Over disk soppmidler er effektive, men bare i et lite antall tilfeller. Ofte, hvis du tillater soppen til å vokse for stor, må du ha kirurgi for å fjerne spiker og bruke en soppdreper direkte til soppen selv. Hvis en over disk anti-sopp ikke løser sopp innen flere uker med søknaden, er det best å se en lege.

Liktorn og hard hud

Liktorn og hard hud oppstå som et resultat av seg dårlig tilpasset sko og / eller over anstrengelse. Liktorn vises mellom tærne eller på tå bein, og er et resultat av arrvev buildup. Hard hud, også et resultat av arrvev oppbygning, vises på undersiden av og / eller rundt hælen på foten. Den harde støt forbundet med arrvev (de liktorn eller hard hud) kan vanligvis fjernes hjemme. Du bør suge føttene i varmt vann og deretter bruke en pimpstein, forsiktig skrape pimpstein over mais eller callus til den er fjernet.