Digidexo.com

FORSKNING PÅ BRENNENDE BEN

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?


Nighttime leg svie kan tyde på at du har en alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Brennende smerter i lårene kalles meralgia paresthetica. Hvis beinet blir hoven eller traumatisert på en eller annen måte, press på nerver resulterer i smerter, blant annet en brennende følelse, samt forårsaker lammelser og andre typer dysfunksjoner i leggen.

Nerve Entrapment

Nettstedet til American Academy of Orthopaedic Surgeons forklarer at nervene transportinformasjon til hjernen, forteller hjernen for å aktivere din motoriske nerver. For at denne prosessen skal oppnås, nerver må passere under, over, gjennom og rundt dine bein, muskler og ledd. Hvis alt er godt innenfor systemet ditt, er det rom for disse nerveoverføringer til å passere lett. Men hvis beinet har påført skade, nervene kan ikke sende riktig, og det er når smerten oppstår.

Betraktninger

Når beinet brenner på utsiden av låret, enten det skjer om natten eller i løpet av dagen, er den laterale femoral kutan nerve komprimert eller presset. Den LFCN er den største sensoriske nerve i bena. Den brennende følelse kan utvide til yttersiden av kneet. Lysken kan også verke, og setet kan gjøre vondt. Vanligvis er den brennende følelse bare på en side av kroppen. Nerve entrapment, eller press, som er brukt direkte til en nerve eller til en spinal feste av at nerve kan føre til parestesier, eller brenning, krypende, prikking, pins og nåler sensasjon at noen individer erfaring om natten.

Identifikasjon

Parestesi vanligvis oppstår i ekstremiteter, og kan være en indikator for en alvorlig sykdom, tilstand eller lidelse, eller, på den annen side, en betingelse at den ikke er så alvorlige. Parestesier kan skyldes en infeksjon, hvis du opplever betennelse i ledd og muskler, eller som følge av traumer eller malignitet.

Potensial

Sammen med de brennende følelser, kommer nummenhet og prikking i det berørte området. Berøre området, selv lett, vil gjøre vondt. Faktisk kan en lett berøring vondt enda mer enn fast press blir brukt til det berørte området.

Andre årsaker

Nattlige legg svie kan være et resultat av tilstander så som diabetisk neuropati, diabetes, neuropati og multippel sklerose.

Tegn og symptomer på Nummenhet i bena

Tegn og symptomer på Nummenhet i bena


Leg nummenhet, noen ganger referert til som parestesier eller sansetap, er en tilstand som kan oppstå i ett eller begge ben der bena er i stand til å føle varme, kulde eller trykk. Noen ganger når leg nummenhet er til stede, er en kriblende følelse følte. Tegn på nummenhet i bena kan være forårsaket av en skade eller indikere en helsetilstand som krever legehjelp.

Isjias

Når smerter, sammen med nummenhet, starter i baken og reiser nedover beinet, indikerer det et symptom på isjias. En utstikkende plate, som kalles radikulopati, forårsaker isjias. Dette er en plate ute av posisjon i ryggraden som legger press på radicular nerve. Symptomer inkluderer skarp smerte, en brennende følelse nedover beinet og svakhet eller nummenhet. De fleste som lider av isjias ikke krever kirurgi, og symptomene vil avta over tid.

Stenose

Spinal stenose er en innsnevring av ryggraden som vanligvis oppstår i korsryggen eller nedre del av ryggen regionen. Mellomrommene mellom virvlene blir mindre etter hvert som de mister vann med alderen. Skivene mellom ryggvirvlene mister sin evne til å absorbere støt, noe som gjør daglig aktivitet vanskelig. Som diskene utarte, ryggvirvlene skift og presse nerver i ryggmargen, forårsaker nummenhet og prikking i beinet.

Aterosklerose

Aterosklerose forårsaker en stor oppbygging av plakk eller fettholdig materiale i arteriene. Denne tilstanden fører til innsnevring og blokkering som fører til smerter i beinet. Symptomer vanligvis vises når innsnevring er alvorlig på grunn av blodstrøm som ikke kan holde tritt med etterspørselen etter oksygen til muskler. Når blokkeringen fortsetter å utvikle seg, nummenhet og en kald følelse oppstå.

Andre betingelser

Det er andre forhold som kan produsere tegn og symptomer på nummenhet i bena. Disse omfatter herpes zoster (helvetesild), unormalt lave nivåer av vitamin B12, kalsium, kalium og natrium, toksisk skade fra alkohol, bly eller tobakk, strålebehandling, diabetes og multippel sklerose.

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?


Det er tider når brennende følelse påvirker lår området. Svie i låret området, kan resultere fra ufarlige saker til alvorlige forhold. Du kan ha bekymringer, enten på grunn av personlig erfaring eller observere andres etappe problemer. Her er noen svar om hva som forårsaker dette ubehagelig tilstand.

Parestesier

De brennende følelse som du kan føle i låret området er en medisinsk tilstand som kalles "parestesi", hvor det føles som pinnene er prikk hele låret. Presset på en nerve kan forårsake dette, spesielt når nerve synes å bli klemt, som påvirker blodstrøm. Spinal problemer kan også forårsake disse brennende, prikkende følelse.

Diabetes

Ett av symptomene på diabetes er svie i låret området. Dette skyldes at når en person har diabetes, kan svie oppstå fra en komplikasjon på grunn av blokkering av blodårer. Med diabetes, bena er gjenstand for infeksjon, nummenhet, kulde og svie.

Åreknuter

Når åreknuter form, føre de i hevelse i beinet som kan være ledsaget av en brennende fornemmelser. Med denne tilstand, årer er forstørret og mørkere i farge. Disse årer bli tydelig og kan se ut som de er forgrening hele lår regionen.

Muskelproblemer

Muskelproblemer kan også føre til svie i låret området, spesielt når musklene er utmattet. Muskelsvakhet kan påvirke dine opplevelser i låret området, utløser musklene til å nappe, føler deg kald eller forårsake svie når under stress. Holde beinet på begrensede posisjoner i lange perioder kan også føre til at musklene til tretthet, forårsaker flere opplevelser.

Isjias

Isjiasnerven er nerve som går gjennom lårene og hoftene, og når dette er komprimert, kan det føre til isjias. Røttene kan bli irritert og når dette skjer, kan smerte kjøre gjennom rygg og ben områder. Isjias kan føre til svie i låret.

Hva er årsakene til brennende føtter?

Hva er årsakene til brennende føtter?


Brennende føtter, eller brennende fot syndrom, er en tilstand der føttene føles smertelig varmt. Det er vanlig for folk som er 50 og eldre å klage om syndromet og dens symptomer. Selv om det er ulike årsaker som kan bringe på brennende fot syndrom, de fleste av dem er ikke alvorlig. Gjennom ulike behandlinger og endringer i livsstil, kan de fleste symptomer på brennende føtter kontrolleres.

Symptomer

Det vanligste symptomet på brennende fot syndrom er følelsen av føttene brenner. Noen ganger denne brenn kan føle smertelig varmt; andre ganger brenning kan være mild. Andre symptomer på brennende fot syndrom er rødhet, hevelse eller en stikkende følelse i føttene. Noen ganger denne brenn kan være så smertefullt at en person kan ha problemer med å sove.

Årsaker

Årsakene til brennende føtter kan være noe så enkelt som slitne føtter eller sko som ikke passer ordentlig. Hvis du finner deg selv stående på føttene for lange perioder av dagen, kan dette være årsaken. Andre, mindre alvorlige årsaker er irriterende stoffer eller soppinfeksjoner som fotsopp. Mer alvorlige årsaker til brennende føtter er alkoholisme, nerveskader, skjoldbrusk dysfunksjon, blodsykdommer diabetisk nevropati, HIV / AIDS, nyresvikt, leverskader, gastric bypass kirurgi, perifer karsykdom og anemi.

Ved å søke behandling

Søk medisinsk behandling umiddelbart dersom den brennende følelsen kommer plutselig etter at du har vært utsatt for et giftig stoff. Det samme gjelder hvis du er diabetiker og brennende følelse plutselig kommer på og føttene har åpne sår.

Hvis den brennende følelse fortsetter etter at du har prøvd egenomsorg i flere uker, planlegge en avtale for å se din lege. Det er også best å gjøre en avtale om brenning har blitt intense, mer smertefull, begynte å spre seg inn i bena, eller du har mistet følelsen i tærne og føttene.

Diagnose

Du Legen vil ønske å vite hva som forårsaker føttene til å føle at de brenner før han foreskriver en behandlingsplan. Du vil sannsynligvis bli bedt om nyere historie og helse. Tester som en MR, vil blodprøver og røntgen kjøres i et forsøk på å finne årsaken til dine symptomer.

Behandling

Hvis årsaken til dine brennende føtter er så enkelt som slitne og overarbeidede føtter, kan du bli bedt om å hvile føttene på et forhøyet nivå, slitasje mer komfortable og bedre tilpassede sko eller suge føttene i et badekar med kaldt vann. Du kan også bli bedt om å bære magnetisk terapi innleggssåler. Hvis smertene er forårsaket av en infeksjon, vil du mer enn sannsynlig være foreskrevet en aktuell krem ​​og antibiotika for å behandle soppinfeksjon. Hvis symptomene er forårsaket av en alvorlig sykdom, vil at sykdom må behandles for å lindre brenning i føttene.

Hva er årsakene til Foot Pain & Nummenhet i bena?

Hva er årsakene til Foot Pain & Nummenhet i bena?


Foten din (eller fot) vondt. Beinet er nummen. Det er irriterende, og det er upraktisk og, fremfor alt annet, gjør det vondt, og det skremmer deg fordi du ikke vet hva som forårsaker det. Skader i ryggen, kan visse sykdommer og alder alle bidra til nummenhet i ben og fot smerter.

Isjias

Hvis du har skadet ryggen, forårsaker press på en nerve eller kompresjon av nerver, dette godt kan føre til smerter i fot og ben nummenhet. Hvis isjiasnerven har blitt påvirket, kan dette føre til ben og fotproblemer. Faktisk er isjias den primære årsaken for ben og fot smerter og nummenhet, ifølge Spine-Health.com. Den medisinske termen for denne type smerte er radikulopati. Når en person lider av isjias, reiser smerter fra korsryggen ned gjennom rumpe og videre ned den store hoftenervene plassert på baksiden av leggen. Når en plate stikker fra sin korrekte posisjon i virvelsøylen og deretter legger press på nerveroten (radicular nerve), som ligger i nedre del av ryggen og er en del av isjiasnerven, kan dette føre til ben og fot smerter og nummenhet.

Degenerasjon

Som vi alder, ryggvirvlene i ryggen vår begynner å utarte. Noen ganger det første symptomet på platen degenerasjon er ben og fot smerter og nummenhet. Dette anses som "referert" smerte fordi hjernen kan ikke alltid fortelle hvor kilden av smerte er, slik at smertene kan være filt vagt eller akutt, i andre områder. Normalt referert smerte er verkende, kjedelig og ikke spesielt lokalisert. Degenerative plate sykdom resulterer i kompresjon av nerveroten, noe som kan føre til smerter i bena. Som vi alder, plater i vår rygg krympe opp og plassen som var avsatt til nerverøtter krymper også, ifølge Back.com. Hele lumbalcolumna blir langt mindre fleksibel. Smerten, fra de komprimerte nerverøttene, kan stråle ned ett eller begge ben og inn i foten og er forbundet med prikking og nummenhet.

Posisjonens Leg Pain

Leg nummenhet kan være forårsaket av noe så harmløst som å sitte med bena krysset for en lang periode, ifølge Healthhype.com. I tillegg, hvis du har vært i en husokkupasjon posisjon eller har rett og slett vært for lenge, kan beinet eller beina bli nummen. Noe så liten da lommeboken i baklommen trykke mot nervene i beinet kan føre til beinet for å sovne fordi det er direkte press plassert på beinet nerver og blodforsyning kan bli kuttet på grunn av squished arterier. Dette kalles posisjonell smerter, ifølge Spine-Health.com

Tarsal Tunnel Syndrome

Fot smerte kan være forårsaket av tarsal tunnel-syndrom, som er kompresjon av tibial nerven på ankelen. I tillegg til smerter, kan dette føre til en brennende eller prikkende følelse og nummenhet i foten.

Diabetiker Neuorpathy

Et stort flertall av de som lider av diabetes vil ha foten smerte, ifølge Todaysseniorsnetwork.com. Når du opplever denne typen nerve problem, regnes det som nevropati og det inkluderer smerter og nummenhet og kan tenkes å utvikle seg til et punkt der det resulterer i uførhet. Nevropati, som er en nervesykdom som kan være forårsaket av diabetes, er en del av årsaken til 80.000 benet og foten amputasjoner hvert år, så det må tas på alvor. Ifølge Diabetes.niddk.nih.gov, kan nevropati være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert langsiktig diabetes, unormale blodfettnivåer, høyt blodsukker, muligens lave nivåer av insulin, nevrovaskulære problemer som kan føre til skade av blodkar som transporterer oksygen og næringsstoffer til nerver, samt en skade på nerve (carpal tunnel syndrom), auto-immune faktorer som fører til betente nerver, og valg av livsstil, som røyking og drikking. Diabetisk nevropati er mest vanlig hos diabetikere som har problemer med å kontrollere blodsukkeret (glukose) og de har har høyt blodtrykk og høye nivåer av fett i blodet. Å være overvektig øker også risikoen for å utvikle nevropati.

Brennende føtter Problemer

The Mayo Clinic beskriver tilstanden brennende føtter som "... følelsen at føttene er smertelig varmt ... I noen tilfeller kan dine brennende føtter være så smertefullt at det forstyrrer søvnen din." Det er mange sykdommer som skaper følelsen av brennende føtter, og det finnes også genetiske årsaker til tilstanden. Selv om operasjonen kan være nødvendig for å kurere tilstanden, er det en rekke av enkle fremgangsmåter og medikamenter som er verd å vurdere først.

Alkoholisme

Alkoholavhengighet og avhengighet skaper en kjemisk ubalanse som over tid skader på nervesystemet, ifølge Mayo Clinic. Denne skaden har ofte følelsen av brennende føtter, som alkoholikere er mer sannsynlig å ha problemer med blodsirkulasjonen og nevrologiske komplikasjoner.

Diabetes

Brenn føtter er også en betingelse ofte assosiert med diabetes. Økte nivåer av blod sukker skade nerveceller og omkringliggende vev, skaper nummenhet, prikking, brennende smerte eller følsomhet for berøring. Diabetes er vanligvis behandles gjennom en daglig diett av kosthold, mosjon og medisiner.

Genetisk Disorder

Arvet forhold, for eksempel familiær brennende føtter syndrom, har blitt dokumentert. Identifiserte tyske forskere ved Universitetet i Munster i 1999 bestemte kromosomer som skaper en tilstand i familier som påvirker unmyelinated nervefibre, som produserer en brennende følelse i føttene. Omfanget av denne sykdommen er ikke kjent, og legene sier mer forskning er nødvendig for å finne den beste behandling.

Fotsopp

Fotsopp, også kjent som tinea corporis, er muggsopp (dermatofytter) som create prikking, kløe og en brennende følelse over infiserte området. Fotsopp sprer seg raskt i fuktige, fuktige områder og kan overføres mellom mennesker, objekter og kjæledyr. Behandlingen innebærer å opprettholde tørre føtter og anvendelse av en over-the-counter medisiner. Alvorlige infeksjoner kan kreve en resept for en oral medisin.

Anemi

Unnlatelse av å få de nødvendige daglige behov for vitaminer reduserer kroppens evne til å produsere røde blodceller. Denne mangel reduserer mengden av oksygen som tilføres til kroppen gjennom friske røde blodceller. De ekstremiteter, for eksempel på hender og føtter, er vanligvis den første til å oppleve en brennende følelse som et resultat av denne mangel på oksygen. Anemi er en tilstand som tar måneder eller år, for å utvikle og er behandlet av med vitamintilskudd eller injeksjoner.

Tarsal Tunnel Syndrome

Tarsal tunnel syndrom, også kjent som posterior tibial nerve nervesmerter, er en betennelse i nerven "forårsaket av kompresjon av posterior tibial nerve, som går gjennom en kanal nær hælen inn i fotsålen," ifølge National Institutes of Helse. Kompresjonen er forårsaket av overdrive eller skade, og, selv om de fleste behandling begynner med resten og immobilisering av området med en spenne, er operasjonen som kreves for å redusere kompresjons i alvorlige tilfeller.

Hva som forårsaker en brennende følelse i kroppen?

Hva som forårsaker en brennende følelse i kroppen?


En brennende følelse, enten i et bestemt område av kroppen, eller over et stort område i løpet, er ikke en behagelig ting. Det kan også være en indikasjon på et antall underliggende problemer. Avhengig av andre symptomer som følger med de brennende følelse, kan årsaken være alt fra en reaksjon på alvorlige traumer til en indikasjon på vaskulær sykdom.

Trauma

Noen fortsatt i sjokk eller utvinne fra en alvorlig traume kan oppleve en brennende følelse. Dette skjer fordi nervefibrene er overstimulert, fremdeles reagerer på traumatisk begivenhet.

Nervous System

Problemer med nervesystemet kan forårsake en brennende følelse i legemet. Nerver som videresende meldinger og er koblet til ryggmargen og hjernen kan bli skadet i en tilstand som kalles perifer neuropati. Det fører ofte en brennende sammen med tap av muskelkontroll, mangel på opplevelser og smerte. I andre tilfeller er en spesiell nerve berørt, i en tilstand som kalles nervesmerter. Andre symptomer på nervesmerter kan inkludere øm hud, numne føtter, tap eller mangel på motoriske ferdigheter og parestesier, eller unormale sensasjoner.

Spinal Disease

Svie er også vanlig når noen lider av en sykdom av spinal nerve røttene kalles radiculothopy. Hvis dette er tilfelle, er det brennende følelse ofte ledsaget av en prikking eller nummenhet i ekstremiteter og en bokstavelig smerte i baken.

Herpes

Herpes, en seksuelt overført infeksjon, er også kjent for å forårsake en brennende følelse. Både herpes simplex og herpes zoster er kjent for å forårsake en brennende følelse, sammen med en rekke andre forhold. Herpes simplex er ofte ledsaget av smerter eller klumper i underlivet, hovne lymfeknuter og en stikkende følelse i huden. Herpes zoster fører ofte også til en brennende magesmerter, tap av hørsel på det ene øret, hodepine og manglende evne til å bevege øynene. Begge kan produsere åpne lesjoner og sår.

Vaskulær Tilstand

Perifer vaskulær sykdom er en annen årsak til en brennende følelse. I dette tilfellet, blir blodårene smalere og blodstrømmen er begrenset. Dette vaskulær tilstanden rammer vanligvis bena, men kan også bli funnet i armene. I dette tilfellet kan den brennende følelse være ledsaget av en blodtrykksøkning, hovne føtter, blå lepper og tykke negler.

Andre betingelser

Andre forhold som kan resultere i en brennende følelse er whiplash, slangebitt, stikk fra dyr i havet, spedalskhet, vitamin, kalsium eller hormonmangler, frostskader, hudsykdommer, sår, carpal tunnel syndrom og andre tilstander preget av nerveskader.

Hva er hot blinker i bena?Hvis du har opplevd en brennende følelse i bena, kan det hende du har opplevd en varm flash. Hetetokter kan være store eller små oppdateringer av varmen som blusser opp under deg huden. De kan vare en kort eller lengre tid og kan komme en gang eller i en kave. Kvinner er mer utsatt for å oppleve hetetokter av noe slag, da disse blinker er hovedsakelig forårsaket av østrogennivået skiftende i kroppen.

Menopause

Hetetokter kan oppstå hvor som helst - i ansiktet, over hele kroppen eller bare i bena. En menopause-relaterte hot flash kan oppstå når østrogennivået faller raskt i en kvinnes kropp. Hun kan føle øyeblikk av intens varme eller oppleve følelsen for lengre perioder. Hetetokter er normalt ikke noe å bekymre seg for. De er hovedsakelig ubehagelige bivirkninger av endringene en kvinnes kroppslige erfaringer som hun mister sin fruktbarhet. Hetetokter er i hovedsak rapportert å forekomme om natten, når en kvinne prøver å hvile.

Resepter

Noen reseptbelagte legemidler kan føre til hetetokter i bena. Denne type varme flash kan bety et alvorlig problem. Hvis du tar Evista eller Tamoxifen og har hatt hetetokter i bena, ringe legen din umiddelbart. Disse bivirkningene kan bety at du har en blodpropp i lungene, ben eller andre steder i kroppen din. Det er andre reseptbelagte legemidler som forårsaker varme blinker i bena. Sjekk med legen din dersom du mistenker at din medisinering forårsaker hetetokter.

Hypertyreose

Å ha en hurtigarbeidende skjoldbrusk kan være årsaken til hetetokter. Hypertyreose er den tilstand som gjør skjoldbruskkjertelen arbeide raskere, øke metabolismen og påskynde kroppens systemer. Det har blitt rapportert at hypertyreose forårsaker hetetokter i bena, ansiktet og overkroppen.

Triggere

Selv om du kanskje ikke være i stand til å fullstendig eliminere dine hetetokter, kan du gjenkjenne hva dine triggere er. Visse faktorer, som for eksempel matvarer, kan utløse en varm flash i kroppen din. Matvarer som er krydret eller inneholder koffein kan utløse hetetokter. Fet mat kan også utløse hetetokter. Iført shorts eller lette materialer kan bidra til å oppveie varmen i bena. Ikke ta varme dusjer. Hold vanntemperaturen ned og skru ned termostaten for å bekjempe hetetokter.

Behandlinger

Ta et kurs av østrogen-korrigere medisiner kan bidra til å avlaste dine hetetokter. Du kan også prøve en urte supplement som klaseormedrue. Tar linfrø og vitamin E er også rapportert å hjelpe med hetetokter. Det er ingen urte kosttilskudd som har blitt godkjent av Food and Drug Administration for det formål å lindre hetetokter, men mange kvinner sverger ved deres effektivitet.

Hvordan kurere en brennende følelse i magen

En brennende følelse i magen kan indikere ulike fordøyelsesproblemer. Vanlige problemer knyttet til mage brenning er fordøyelsesbesvær, sure oppstøt, gass og magesår. Reseptbelagte medisiner bidra til å forhindre og kurere brennende følelse i magen, men hvis smertene treffer om natten eller over helgen, må du vite hva hjem rettsmidler kan hjelpe, til du ser en lege.

Hvordan kurere en brennende følelse i magen

En prøve og finne ut hvorfor du har den brennende følelsen. Tenk på maten du spiste i løpet av dagen, de væsker du drakk eller om du har gått glipp av noen måltider, som også kan føre til svie i magen.

Ta en sterk over-the-counter medisin for acid reflux. Tidligere medisinering prilosec var bare tilgjengelig på resept. Nå er Prilosec tilgjengelig til enhver stoff butikk eller butikk som selger medisiner. Denne medisinen bidrar til å redusere syre i magen, forhåpentligvis redusere brennende følelse.

Hjelp kur en brennende følelse forårsaket fra et sår ved å ta syrenøytraliserende pille og hviler. Folk pleide å drikke melk for en sår, men nyere forskning viser at melk øker mengden av mage-syrer utgitt. Hvis du ønsker å prøve melk for å kurere den brennende følelsen, drikke det i små mengder for de beste resultatene.

Burp flere ganger, hvis den brennende følelsen stammer fra en opphopning av gass i magen. Du kan fortelle om brenning er fra gass bygge opp, hvis raping lindrer smertene. For ytterligere lettelse, massere magen mellom navlen og brystbenet for å frigjøre gassen.

knaske på bland matvarer, som for eksempel ris eller kjeks, hvis den brennende følelsen er fordi du ikke har spist et stort måltid i mer enn 6 timer. Magen din jobber overtid for å fordøye mat som ikke er der, noe som kan føre til at brennende følelse. Bland matvarer hjelpe nøytralisere fordøyelsesenzymer syrer.

Lag en kopp varm timian te og drikke det på tom mage. Fyll en kopp med kokende vann og tilsett ca 1 ss. av tørket timian. Dekk til kopp og la det bratt i 10 minutter. Sil ut timian og drikke te.

Hint

  • Prøv å tygge noen granateplefrø når magen brenner. Tilsett litt sukker eller salt og pepper, fordi frøene smake litt bitter når tygget grundig.

Hva er årsakene til nummenhet i ben og føtter?

Hvis du føler nummenhet i ben og føtter, eller andre steder i kroppen, dette anses sansetap. Nummenhet kan skyldes rett og slett sitte i en stilling for lenge eller sitter i en vanskelig posisjon og deretter realisere, ved å prøve å få opp, at bena eller føttene er nummen. Dette er en midlertidig tilstand som går bort, ifølge AARP. org. Imidlertid kan fot og ben nummenhet også indikere at noe alvorlig er galt.

Nerve Damage, Plakk

Hvis du har lidd en nerve skade på korsryggen, kan dette føre til sansetap i føttene og leggene. Hvis du har en herniated disk, noe som legger press på spinalnerver, kan dette føre til ben og føtter nummenhet. Vaskulær claudicatio oppstår når det er plakk bygge opp, noe som begrenser blodstrømmen til et område. Det kan føre til en kriblende følelse samt smerter og nummenhet. Åreforkalkning kan resultere i plakk bygge opp. Revmatolog Dr. Nathan Wei forklarer at når blodårene, som overfører blod fra hjertet til bena, blir blokkert, vil smerte og nummenhet resultere. Den berørte beinet kan snu en nyanse av lilla og vil føle seg kulere å ta på enn upåvirket etappe.

MS

Multippel sklerose, som er en progressiv sykdom som resulterer i nevro-degenerering (nerveskade), kan forårsake nummenhet. Kvinner er plaget med MS mer enn menn. Denne tilstanden skader det beskyttende dekket, myelin skjede, som dekker nerveceller. Sensoriske impulser stoppe eller bremse ned når skaden er gjort til denne dekker, ifølge AARP.

Stroke

Hvis du har opplevd et slag dette kan forårsake nummenhet og prikking samt tap av balanse og koordinasjon. Når et slag inntreffer, avbryter det blodtilførselen til en del av hjernen.

Syke Nerver, klemte nerver, Isjias

Hvis du har lidd nerveskader, generelt, før utbruddet av nummenhet, vil du oppleve en nåler-og-pins, prikkende eller brennende følelse, som kalles parestesier. Syke nerver kan også føre til parestesier og deretter nummenhet, i henhold til feil diagnose. Dr. Nathan Wei forklarer at en klemt nerve eller nerve entrapment kan oppstå i korsryggen, og dette vil resultere i ben og / eller foten nummenhet, som kalles lumbal radikulopati. Isjias, som er forårsaket av skade på isjiasnerven, er en altfor vanlig foreteelse. Det resulterer i smerter og nummenhet og smerter i korsryggen, ifølge Health Hype. En person kan føle prikking, svakhet og nummenhet i ett eller begge ben som følge av isjias.

Cyster

Araknoide cyster kan føre til beinet og foten nummenhet og en kriblende følelse. Denne tilstanden er sjelden. Det oppstår når cyster som er cerebrospinalvæsken fylte sekker utvikle seg mellom den kraniale bunnen og overflaten av hjernen.

Diabetes, Kreft

Hvis du lider av diabetes, kan dette føre til fot og ben nummenhet. Kreft i hjernen kan føre til beinet nummenhet, ifølge feil diagnose.

Hvordan oppdage og forstå rastløse ben syndrom

Hvordan oppdage og forstå rastløse ben syndrom


Det er et scenario som mange mennesker opplever daglig. Du ligger i sengen eller slapper av i en stol og plutselig du føler tingly, kløende følelse i bena. Den eneste måten å lindre ubehaget er å sparke eller jiggle bena. Ifølge National Research Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, lider så mange som 10 prosent av den amerikanske befolkningen fra Restless Leg Syndrome. Fordi mange lider ikke tror deres symptomer er alvorlige nok til å rettferdiglegehjelp, kan RLS være vanskelig å diagnostisere og behandle uten en grunnleggende forståelse av tilstanden.

Bruksanvisning

•  Forskning hva RLS føles. Mange mennesker som lider er uvitende om at de har symptomer de av RLS. Du kan føle alt fra en gnager, kramper følelse til en som er kløende og tingly som om bena var sovner. Utmattelse er en stor vanskelighetsgrad for RLS lider fordi konstant bevegelse av bena er forstyrrende for søvnen din syklus.

gjenkjenne symptomene. RLS symptomer kan oppstå sporadisk, og kan forlate i en periode på dager eller uker vedvare på slutten, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Du kan tempoet ofte på jobb eller når du ser på TV i et forsøk på å lindre ubehagelig følelse i bena. Selv vanligvis lagt merke til på natta, kan RLS sensasjoner oppstå når du blir liggende nede, tilbakelent eller rett og slett ikke er i bevegelse. Du er mer sannsynlig å være oppmerksom på den nedbrytende bevegelsen før å sove, spesielt hvis du er sliten og prøver å ligge stille. Symptomene avtar som regel tidlig på morgenen. Hyppigheten og lengden av symptomene RLS øker med alderen.

utelukke andre mulige årsaker til RLS symptomer med legen din. Enkelte anti-psykotiske og serotoninøkende medisiner kan øke RLS symptomer, som kan narkotika, alkohol og søvnmangel. Kvinner i tredje trimester av svangerskapet er ofte utsatt for RLS, selv om symptomene avtar vanligvis etter levering.

Diskuter dine symptomer med legen din. Legen din vil først utelukke andre muligheter gjennom blodprøver. Han kan også bestille en søvn test for å spille inn din pust, oksygennivå og hjernen mønstre. En god lege vil alltid fullføre en omfattende medisinsk vurdering, heller enn å gi en umiddelbar diagnose.

Ta reseptbelagte medisiner. I tilfeller av alvorlige RLS, kan legen forskrive en av flere legemidler i som kan redusere symptomene ved å øke dopamin nivåer. Han kan også foreskrive en opiat å redusere smerte eller en anti-convulsant å redusere følelsene. Behandling og anbefalinger vil variere mellom individer.

Ease dine RLS symptomer gjennom livsstilsendringer. Du kan redusere, men ikke eliminere symptomer på mindre alvorlighetsgrad gjennom livsstilsendringer, som for eksempel å redusere koffein, alkohol og tobakk, eller bruke varmeputer til bena før du sover.

Tips og advarsler

  • Forsøk aldri å behandle eller diagnostisere enhver medisinsk tilstand uten veiledning av en lisensiert medisinsk faglig.

Hva er årsakene til Leg Nummenhet og brennende smerte?

Nummenhet og brennende smerte

Meralgia paresthetica --- kompresjon av nerver i låret --- forårsaker nummenhet og brenning i utsiden av låret. Når nerver som forsyner sensasjon til skins overflaten er komprimert, det påvirker følelsen i benet, men ikke din evne til å bruke leggmusklene. Meralgia paresthetica kan være forårsaket av traumer til bena eller diabetes --- oftere om --- stramme klær, fedme, graviditet, arrvev fra beinskader eller kirurgi, og turgåing, sykling, eller stående i lange perioder av gangen bringe på tilstanden. De fleste tilfeller av meralgia paresthetica kan behandles med seg løsere klær eller å miste vekt. Mild smertestillende medikamenter kan være foreskrevet for å lindre ubehag. Nummenhet og brenning vil normalt gå bort av seg selv i tre til fire måneder. Hvis nerven blir sterkt komprimert og symptomene dine forverres, kan kirurgi eller injeksjoner være nødvendig for å dekomprimere nerve. Ifølge Mayo Clinic, bør du oppsøke legen din dersom du opplever noen av symptomene på meralgia paresthetica, inkludert prikking, nummenhet eller brennende smerte i den ytre delen av låret.

Brennende smerter

Brennende smerter og hevelse i beina er symptomene på lymfødem. Hevelse oppstår fra en blokkering i lymfesystemet som begrenser væske drenering --- som væske bygger opp beinet fortsetter å svelle. Hevelse er ikke alltid til stede med lymfødem; men hvis du har brennende smerte, verking, eller problemer med å flytte beinet, rapportere dette til legen din. Ifølge Mayo Clinic, er omsorgsfull hjelp av den berørte lem avgjørende i å kontrollere lymfødem. Trening, massasje, og kompresjonsbandasjer alle bidra til å avlaste lymfødem symptomer.

Nummenhet

Isjiasnerven --- ligger i hvert ben --- styrer muskler og gir følelse i leggene. Isjias oppstår når nerve rot er komprimert --- klemt --- i korsryggen. En herniated disk er den vanligste årsaken til isjias. Degenerasjon av spinal disker, eller svulster på rygg eller hoftenervene kan også føre til isjias. Nummenhet, prikking og brennende følelse i beinet, sammen med smerter når han går eller gå i trapper er tegn på en isjias tilstand. Ifølge Mayo Clinic, mild isjias går som regel bort --- hvis smertene varer lenger enn fire uker eller blir alvorlig, bør du ringe legen din.

Perifer karsykdom --- PAD --- er et sirkulasjonsproblem. Trange arterier kan redusere blodtilførselen til bena. PAD kan forårsake smerter når han går og leg nummenhet. Hvis ubehandlet PAD kan føre til hjertesykdom, hjerneslag og død. Tidlig diagnose og behandling kan hindre PAD blir verre. Ifølge Mayo Clinic, kan PAD symptomer og risikoer bli sterkt redusert ved å avslutte tobakk (hvis du røyker), trene regelmessig og spise et sunt kosthold.

Hva som forårsaker en brennende følelse under huden på baksiden?

Andre Signs

Noen ganger vil du føle en smerte et sted og vite at det kom fra anstreng en muskel eller annen skade. Andre ganger du merker en smerte eller brennende følelse, og det ser ikke ut til å ha noen opprinnelse. Hvis smertene vedvarer, se etter andre ting som kan hjelpe i etterforskningen. Se etter blemmer, smerter i andre områder eller hva du gjorde rett før smertene begynte. Smerte er en måte kroppen advarer deg det er noe galt. Noen ganger er det ikke alvorlig, men andre ganger må du søke legehjelp.

Helvetesild

Se om du har noen blemmer i det området, eller om noen form kort tid etter at du begynner å føle smerte. Det første du alltid se etter hvis du har en brennende følelse under huden på ryggen er noen type hud tilstand som i begynnelsen av herpes zoster, som er helvetesild. Helvetesild starter med en prikking eller brennende under huden, men så utvikler seg til blemmer. Den varicella-virus forårsaker tilstanden. Det legger noen ganger i dvale i nervene i kroppen i mange år, og blir aktive når immunforsvaret er ikke sterk da. Det gjør skade når den nervene. Selv når blemmer helbrede, ofte etterlater det smerte.

Parestesier

Ta oppmerksom på om vilkåret begynte med nummenhet, prikking eller kløe. Mange ganger, det føles som små pin pricks men da endres til en brennende følelse. Tilstanden er parestesi, og det kan starte når det er press på nerve. Trykket er vanligvis i hender og føtter, men kan forekomme i ryggen. Hvis du beveger deg rundt i en annen posisjon, og det føles bedre, er det sannsynligvis forbigående parestesi forårsaket av press på nerve. Hvis du føler det, og ikke mengden av å bevege seg rundt endrer den følelsen, men det bare kommer og går av seg selv, kanskje du har kronisk parestesi fra noe mer alvorlig. Notalgia paraesthetica oppstår når du skade nerver nær overflaten langs skuldrene. Capsaicin krem ​​hjelper stoppe svie og smerter ved lammende nerve sendere.

Diabetes

En annen sykdom som fører til brenning på ryggen og andre områder er diabetes. Diabetes forårsaker skade på mange forskjellige områder, men en av dem er nervevev. Hvis du legger merke til en økning i tørst, hyppige turer på do, utslett eller infeksjoner andre steder, tåkesyn, en vektøkning eller tap, dårlig healing, tretthet eller utmattelse, kan de være relatert til tilstanden på ryggen. Oppsøk lege og fortelle legen alle symptomene.

Isjias

Legg merke til om den brennende strekker seg ned ryggen til bena. Det kan være isjias. Isjias kommer fra press på hovednerven nedover ryggen din. Avhengig av din medisinske filosofi og lege, kan du få en justering eller ta muskel relaxers å motvirke smerte.

Cerebrovaskulær sykdom eller perifer karsykdom

Se om det er noen andre symptom som en hengende ansikt, personlighetsforandring eller endring i din håndskrift. Disse kan bety en cerebrovaskulær ulykke hvor det var et fravær av blod til hjernen og det forårsaket vevsskade. Perifer karsykdom fører også til skader som kan føre til ryggen brenning.

Er stive ben en symptom på Restless Legs Syndrome?

Restless legs syndrome (RLS) er en sykdom i nervesystemet som er preget av ubehagelige følelser i beina og trang til å stadig flytte bena. Disse følelsene kan være mild og knapt merkbar, eller de kan være invalidiserende. Noen pasienter utvikler alvorlige tilfeller av søvnløshet på grunn av RLS. Mer alvorlige tilfeller en tendens til å forekomme hos middelaldrende og eldre pasienter. Noen tilfeller av RLS trenger ingen behandling, mens andre krever medisinering. Hvis du opplever stivhet i beina, og lurer på om du har RLS, er under noen grunnleggende informasjon for å vurdere.

Typiske RLS symptomer

Ifølge National Institutes of nevrologiske lidelser og hjerneslag, har en generell følelse av beinet stivhet er, på egen hånd, ikke vanligvis forbindes med restless legs syndrom. Men hvis følelser av stivhet oppstå sammen med andre symptomer, kan det være lurt å oppsøke lege.

Primær Symptom

I et forskningsprogram gjennomført av International Restless Legs Syndrome Study Group, den mest klassiske symptom på RLS var en ukontrollerbar trang eller må hele tiden bevege beina. Dette skjedde som regel når pasientene prøvde å slappe av eller sove.

Fatigue

Hvis du har en moderat eller alvorlig tilfelle av RLS, kan du begynne å føle seg trett eller utmattet på dagtid. Du kan finne det vanskelig å konsentrere seg og fokusere på jobb og i daglige aktiviteter.

Ubehagelig Sensations

Ifølge Restless Legs Syndrome Foundation, de fleste pasienter med RLS beskrive ha fornemmelser som brennende, krypende, krypende eller kløe. Noen ganger følelsen av å rykke eller dra påvirke bena også.

Årsaker

I de fleste tilfeller den eksakte årsaken til RLS er ukjent. Noen teorier foreslår at det er på grunn av jernmangel. Det kan også være sekundært til en kronisk nevrologisk tilstand eller det kan være en bivirkning av en medisin du tar.

Diagnose

Restless legs syndrome er vanskelig å diagnostisere. Du Legen må gjennomgå fullstendig medisinsk historie og gå over dine symptomer. Nevrologiske tester kan gjøres for å se om det er nerveskader eller hvis noen annen tilstand som forårsaker stivhet i bena.

Hva er årsaken til Verking Up & Down bena?

Symptomer

Verk ben er et vanlig symptom assosiert med en rekke forskjellige medisinske tilstander. Selv om eldre mennesker klager over smerter i bena oftere, kan enkeltpersoner i alle aldre bli berørt. Faktorer å ta hensyn til når du prøver å finne årsaken til en verkende følelse opp og nedover beina omfatte om du har lidd en fersk skade på bena, hvis verkende forekommer i begge eller bare ett ben, eller hvis gang bringer på ubehag. Andre symptomer kan være hevelse, ryggsmerter og hvis smertene er intense nok til å forstyrre søvnen.

Årsaker

Det er viktig å vite hva som kan være årsaken til smerter i bena, som noen medisinske tilstander er mer alvorlige enn andre. Muskelkramper forekommer ofte, vanligvis etter en skade eller overanstrengelse på grunn av en anstrengende fysisk aktivitet. Personer som har åreknuter kan ha hovne ben som verker etter å ha vært på beina i flere timer. Restless legs syndrom kan forårsake en brennende følelse i bena om natten. Isjias forårsaket av en herniated disk kan føre til en skarp, skyting smerter nedover baksiden av leggen. Mange ganger isjias kan også forårsake nummenhet eller en kriblende følelse i leggen eller foten. Personer med perifer arteriell sykdom (PAD) kan lide smerte med gang grunn av dårlig sirkulasjon i beina. Et annet tegn er at benet kan føle seg trøtt. Smerter forbundet med vaskulær sykdom vanligvis går unna med hvile, men hvis det vedvarer, kan det være nødvendig å søke legehjelp så blodstrømmen i en arterie i beinet kan bli blokkert. Blokkering oppstår vanligvis i leggen regionen av benet. Dyp venetrombose er en alvorlig tilstand som kan være livstruende hvis en blodpropp løsner og reiser til lungene. Benet kan være hoven og føles varm å ta på.

Forebygging

Visse livsstilsvaner er relatert til dårlig etappe sirkulasjon som kan føre til verkende i bena. Sitte i lange perioder av gangen, mangel på mosjon, overvekt og røyking kan alle bidra til verkende ben. Medisinske tilstander forbundet med verkende ben inkluderer diabetes, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og graviditet. Diuretika ofte foreskrevet for diabetikere kan utarme nivåer av mineraler som kalium i blodet som kan være årsaken leggkramper. Tap av kalium er ofte en bivirkning av medisiner. Nerveskade, som er en vanlig komplikasjon hos diabetikere, kan føre til problemer med benene også. Statiner, medisiner som brukes til å senke kolesterol, kan også føre til muskelskader, noe som resulterer i smerter ved å hemme produksjonen av koenzym Q10. Mens det er ingen definitive svar på hvorfor beina kan verke under svangerskapet, drikke rikelig med væske, stretching og ikke stå i lange perioder i løpet av dagen kan bidra til å lette ubehag.

Rettsmidler for brennende føtter

Rettsmidler for brennende føtter


Brennende føtter, også kalt erythromelalgia, er en tilstand der huden reddens og det føles som foten brenner. Det fører vanligvis milde ubehag, men har potensial til å immobilisere noen. Mange rettsmidler kan brukes til å eliminere mye av symptomene, og endringer i livsstil kan hindre fremtidige utbrudd.

Umiddelbar Relief

Fordi mange fots forhold blir forverret av fuktige omgivelser, kan endring av sokker og sko regelmessig gjennom hele dagen hjelpe. Dette gjør det mulig for fottøy en mulighet til å tørke ut i mellom bruk. Smertestillende som for eksempel paracetamol eller aspirin kan også brukes til å bidra til å eliminere irritasjon eller smerte. Soaking føttene i kaldt vann kan gi lindring, men ikke sette isen i vannet. Opprette en urte suge med enten mallow eller sanicle urter kan også gi sirkulasjons lettelse.

Salver og kremer

Heve bena mens du hviler kan gi lindring; plassere et kjølig, fuktig fille over føttene kan lindre den umiddelbare brennende følelse. Tørk føttene av etterpå før du setter skoene på igjen. En rekke kremer og salver kan påføres på brenn områder, slik som laminere eller Lotramin.

Slik unngår du at Future Ubehag

Endringer kan gjøres for å bidra til å eliminere eller redusere symptomer forbundet med forhold som påvirker føttene. Fordi de fleste av problemene forbundet med brennende føtter kommer fra dårlig sirkulasjon eller nervesystemet problemer, opprettholde en diett rik på B-vitaminer kan hjelpe med sirkulasjonsproblemer og kan finnes i matvarer som frukt, grønnsaker, hele korn, nøtter og frø.

Forbedre Sirkulasjonssystemet Helse

Hagtorn urten er også gunstig i sirkulasjons helse, som det utvider blodårene i kroppen. Urten ikke forårsaker bivirkninger og kan være effektiv i behandling av langsiktige mineral mangler. Thyme kan også brukes i fotbad som et beroligende middel.

Andre former for Relief

Stress kan være en viktig faktor i utviklingen av fots forhold, og kan dukke opp etter tung fysisk aktivitet. Å tillate føttene til å hvile i minst 30 minutter kan gjøre underverker, som kan gå barbent på strender, grønne plenene eller sandområder. Disse aktivitetene massere og trene føttene, slik at de kan tørke ut og puste. Prøv å unngå barbeint gange på harde, flate, syntetiske overflater.

Om medisinsk forskning

Om medisinsk forskning


Medisinsk forskning er et viktig aspekt av helsetjenester fordi det fremmer utvikling av medisin og teknologi. Hvis vi ikke gjør forskning, ville vi ikke være i stand til å finne kurer for sykdommer eller forstå hvilke typer kirurgiske teknikker er mer effektiv og sikrere enn andre. Enten det er tidsskriftartikler, plakater, presentasjoner eller kliniske studier, fordeler forskning pasienter og opplyser helsepersonell.

Funksjon

Går inn i det medisinske forskningsfeltet kan være overveldende fordi det er mange forskjellige avdelinger som trenger oppmerksomhet når det gjelder å bestemme alternativer og vellykkede prosedyrer. For eksempel kan du velge å forske på temaer knyttet til ortopedisk traumer, pediatri, traumer, alkohol og narkotika avhengighet, etc. Hensikten med å forske på disse feltene er å finne ut hvilke teknikker eller prosedyrer gi pasienten et bedre resultat. For å øke sjansene for pasienter holde sine ben eller gjenlevende kreft, for eksempel lege og ansatte må være kunnskapsrik på hvilke alternativer som er der ute.

Betydning

For at sykehusene å beholde sin akkreditering, må de oppfylle visse forskningsbehov. For eksempel som et nivå jeg traumesenter, har et sykehus for å publisere 20 artikler hvert 3. år, men artiklene må være fokusert på ulike avdelinger på sykehuset. The American College of Surgeons verifiserer og bekrefter at disse kravene er oppfylt. Hvis de ikke er oppfylt, vil sykehuset må slutte å betjene visse typer skader og sende pasientene til sykehus som er kvalifisert til å ta vare på dem.

Time Frame

Det er viktig å komme i gang med studiene så manuskripter kan skrives så raskt som mulig, fordi det kan ta en stund for tidsskrifter å publisere dem. Forskning er også avhengig av stipend finansiering. Noen ganger er det bare 6 måneder for å samle data og rapportere om det. Hvis din avdeling er avhengig av tilskudd finansiering, må du hele tiden være å sende inn søknader hvis du ønsker å beholde jobben.

Typer

På enkleste nivå, begynner medisinsk forskning med litteraturgjennomgang, kommenterte bibliografier og skrive bakgrunn for potensielle studier. Forskning kan bli omgjort til manuskripter for medisinske tidsskrifter eller plakater eller presentasjoner for nasjonale konferanser. Det finnes mange typer studier som kan gjøres slik som observasjons, retrospektiv, prospektiv, epidemiologisk, intervensjon, forebygging, klinisk, etc. Når mennesker er involvert i en studie, vil din forskningsavdeling må få International Review Board (IRB) godkjenning, og hvis en enhet blir brukt, vil det være nødvendig å se nærmere på Food and Drug Administration (FDA) godkjenningsnivået for enheten.

Misforståelse

Bare fordi en studie har blitt publisert betyr ikke at du bør ta alt det anbefaler eller foreslår til hjertet. Ofte studier har begrensninger som kan påvirke utfallet av studiet. Nettopp fordi en ny teknikk arbeidet i en prøvestørrelse på 20 pasienter som ikke betyr at suksessraten av teknikken vil være den samme i en prøvestørrelse på 200 pasienter. Dette er grunnen til at det er viktig å utføre grundige litteraturstudier før de konkluderer med at en metode er bedre enn en annen.

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Mer enn 1 million amerikanere har Parkinsons sykdom, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Det finnes ingen kur, men det har vært mye lovende forskning på forståelse, behandling og stanse utviklingen av sykdommen i 2008 og 2009.

Gene Funnet

Ett gen er avgjørende i utviklingen av Parkinsons sykdom og essensielle rystelser. Genet, LINGO1, er «den første felles genetisk komponent i utviklingen av begge lidelsene,» ifølge mayoclinic.org.

Anemi

Personer med kronisk anemi var mer sannsynlig at lider av Parkinsons sykdom tiår senere, mayoclinic.org rapportert. Den anemi-Parkinsons sykdom forbindelse overrasket forskerne.

Gambling

Parkinsons sykdom pasienter som tar legemidler som kalles dopaminagonister for å bekjempe deres tilstand er mer tilbøyelige til å utvikle destruktive atferd, inkludert spilleavhengighet og hyper mayoclinic.org rapportert.

Potensiell terapi

Mayo Clinic forskere oppdaget en terapi som kan stanse utviklingen av hver Parkinsons sykdom pasienten. Behandlingen reduserer mengden av et protein som kalles alfa-synuclein som er tilstede i unormale mengder i alle pasienter.

Brain Stimulation

På den 12 september 2008, avslørte Mayo Clinic at det hadde utviklet en trådløs sensor som måler nivåene av flere kjemikalier i hjernen, inkludert dopamin. En mangel på dopamin forårsaker Parkinsons sykdom.

Gjennombrudd i ALS Forskning

Gjennombrudd i ALS Forskning


Om lag 50 prosent av pasienter med amyotrofisk lateral sklerose (ALS), en sykdom som ødelegger musklene, dø innen tre år. I flere tiår var det "ingen spesifikk behandling eller kur," rapporterte The Merck Manual of Medical Information, men det var spennende gjennombrudd i ALS forskning i 2009.

Lever lenger

The American Academy of Neurology konkluderte i oktober 2009, at pasienter med ALS, som også kalles Lou Gehrig sykdom, kan leve lenger ved å ta stoffet riluzol, ved hjelp av en PEG (perkutan endoskopisk gastrostomi) rør som hjelper pasienter puste og spise, og tar botulinum toxin B for å behandle siklende.

Stamcelleterapi

Embryonale stamceller har hjulpet rotter med ryggmargsskader gå igjen. Disse cellene blir testet i ALS pasienter fordi The University of Michigan Health System ALS Clinic rapporterte i september 2009, som ALS pasienter kan oppnå lignende resultater.

Gener identifisert

Tre gener som har vist seg til utviklingen av ALS er identifisert, kunngjorde The ALS Association i september 2009.

Genmutasjon

En overskytende beløp av SOD1 protein er avgjørende i utviklingen av ALS. I juni 2009 annonserte The ALS Association at forskerne fant at genmutasjoner fremskynde SOD1 er klumper.

Klinisk studie

En klinisk studie som vil teste stoffet arimoclomol på pasienter med familiær ALS begynte på Emory (Ga). University, annonserte The ALS Association i mars 2009.

Hvordan takle fot og ben Cramps

Hvordan takle fot og ben Cramps


Hvis du har alvorlige fot eller leggkramper og forekommer de ofte bør du oppsøke lege - kanskje du har rastløse ben syndrom. Hvis du har sporadisk ben eller fot kramper, det finnes måter å takle dem, og følgende vil fortelle deg hvordan.

Hvordan takle fot og ben Cramps

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering er en viktig årsak til benet og foten kramper. Derfor er det viktig å drikke rikelig med vann hele dagen siden benet og foten kramper vanligvis oppstår om natten.

Unngå fot og leggkramper ved å trene. Regelmessig trening kan hjelpe deg å takle fot og leggkramper. Mange synes det lov å sykle rett før sengetid hjelper dem å unngå foten og leggkramper i løpet av natten.

Hold sengen dekker løs. Tight seng dekker kan begrense bevegelse av bena og dermed forårsaker benet og foten kramper.

Kontakt lege hvis beinet eller foten kramper er for alvorlig for deg å takle. Det er resepter som kan hjelpe med foten eller leggkramper spesielt hvis du har rastløse bein-syndrom. Bare en lege kan fortelle deg sikkert hvis leggkramper er rastløse ben syndrom eller ikke, så sjekk med din og se om du er en kandidat for Requip eller en av de andre medisiner for rastløse ben syndrom.

Ta vitaminer som kalsium og kalium. Mangelen av visse kjemikalier i kroppen kan føre til benet eller foten kramper. Legen din kan gjøre blod arbeid for å finne ut om systemet mangler disse elementene, og hvis du skal begynne en vitamin regime på en jevnlig basis for å erstatte kjemikalier systemet har tapt - dette kan være svaret på å takle disse foten og leggkramper .