Digidexo.com

Hvordan bruke Shiatsu for halsbrann

Hvordan bruke Shiatsu for halsbrann


Halsbrann, eller refluksøsofagitt, er en brennende følelse i spiserøret, halsen og / eller brystet. Shiatsu gjelder ulike trykkteknikker for å roe nervesystemet, roe churning magen, bremse den økte syreproduksjonen aktiveres ved stress, og lindre de brennende symptomer på refluks.

Bruksanvisning

•  Reduser høy surhet i magen og kjøle halsbrann ved å stimulere det punktet på toppen av foten hvor beina mellom andre og tredje tå møtes.

Trykk midt på skjøten på forsiden av ankelen for å fjerne varme fra magen og lette halsbrann.

Fjern fylde og brenning i magen ved å trykke på punktet funnet på nettet mellom andre og tredje tå.

Senk din angst nivå og fremme den nedadgående flyten av mage energi ved å trykke forsiktig på det punktet som ligger på midten av brystbenet og nivå med brystvortene.

avlaste fordøyelsesbesvær og roe en opprørsk mage ved å trykke på punktet på innsiden av foten hvor ballen og buen møtes.

Tips og advarsler

  • Liggende nede forverrer brennende ubehag forbundet med dårlig fordøyelse og halsbrann. Heve hodet av sengen, slik at tyngdekraften til å fremme den nedadgående fluks av fordøyelsen og hindre oppgulp.
  • Unngå alkohol, sjokolade, kaffe, kullsyreholdige drikker, fet og fritert mat, og sigarettrøyking. Fedme, emosjonelt stress og overspising også forverre halsbrann.
  • Unngå overdreven bruk av antacider, som kan heve pH av magesekken.
  • Ta kontakt med en lege hvis du opplever kronisk halsbrann, noe som kan være et tegn på en hiatal brokk og kan også føre til magesår.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du kontakte en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.