Digidexo.com

Munntørrhet Alternative Remedies

Munntørrhet er en tilstand også kjenner som Xerostomia. Munntørrhet symptomer inkluderer en klissete og tørr følelse i munn og tunge, sprukne lepper, vansker med å tygge eller svelge, vanskeligheter med å smake eller snakke, munnsår, hyppige dårlig ånde og proteser som ikke passer ordentlig. Det er ting en person med tørr munn kan gjøre hjemmefra for å lindre disse symptomene.

Sugar Elixir

En viktig årsak til munntørrhet er dehydrering. Hvis dehydrering er årsaken til tørr munn, er det viktig å gjenopprette elektrolytter i kroppen. En sukker elixir kan hjelpe ved å blande 1 ts. salt, ½ ts. natron og 1 ss. sukker i en kopp vann, og tilsett sitron eller honning for smaken.

Selleri

Selleri er vannmettet, og gumlet på disse for en matbit kan bidra til å avlaste tørr munn ved å gjenopprette spytt i munnen.

Flytende Mat

Når du arbeider med tørr munn, vil det ikke være mye spytt i munnen. Prøv å legge til væsker til matvarer som saus, saus, buljong, smør eller yoghurt.

Persille

Hvis du har problemer med dårlig ånde forbundet av munntørrhet, kan persille lindre begge. Persille fungerer som en pust oppfrisker og har jern, kalsium og vitamin A og C for å lindre tørr munn.

Vann

Drikk minst åtte 8-oz. glass vann hver dag for å håndtere tørr munn og hindre den fra å bli verre. Det spiller ingen rolle om du drikker vann fra springen eller flaske. Kutte ned på kaffe, brus og te og stokk med vann for å lindre tørr munn.