Digidexo.com

Hvordan motivere deg selv til å ikke gi etter for Cravings

Hvordan motivere deg selv til å ikke gi etter for Cravings


Enten prøver den siste kjepphest diett eller bare skape en sunn spising plan, må du eliminere mange junk mat fra kostholdet ditt. Bearbeidede matvarer med mye sukker og stivelse - sammen med vanedannende produkter, som for eksempel alkohol og koffeinholdige brus - alle føre til hyppige cravings og fast forbruk. Kosten må motivere seg til å dempe disse cravings og unngå å gi etter for fristelsen. Etter noen uker med hell unngå junk mat, vil suget avta og du vil finne mer tilfredsstillelse i å spise sunn mat.

Hvordan motivere deg selv til å ikke gi etter for Cravings

•  Lag en liste over grunner for å holde seg med sunt kosthold plan. Inkluder grunner til å spise riktig, slik som helse, selvfølelse og berørte kjære. Lister også de mest hyppige cravings, og skriv ned ernæringsmessige informasjon for dem - inkludert ingredienser, fett og kalori teller. Når craving disse elementene gjennom listen, for å avgjøre om den midlertidige gleden de tilbyr oppveier de varige negative effekter.

Lag en visualisering styre dine mål diett, komplett med bilder av mat og kroppsstørrelser. Se gjennom magasiner for bilder av din ideelle kroppsstørrelse, og lage en collage av de mest inspirerende bilder på den ene halvdelen av styret, og legger inn bilder av sunn mat og øvelser. På den andre siden av brettet, legge ut bilder av deg på ditt største størrelse, sammen med utskjæringer av dine favoritt junk food cravings. Hold denne motiverende bord på kjøleskapet for å bekjempe cravings.

Start en food journal ved å liste maten du spiser hver dag - inkludert ganger, kalorier, og mengder. Bruk denne informasjonen til å spore de mest vanlige tider for mat cravings, og finne andre måter å okkupere deg selv i disse tider. Sørg for å alltid inkludere junk food du spiser i journalen, som en måte å håndheve ansvarlighet for å gi etter for suget.

Lær forskjellen mellom junk food cravings og faktisk sult. Når du gjør føler deg sulten, finne sunne alternativer til den typiske cravings. Planlegg ut dine daglige snacks og måltider, snacking ofte mellom måltidene for å unngå cravings. Hvis du begjærer dessert hver kveld etter middag, finne en søt, men sunn erstatning, for eksempel jordbær eller gresk yoghurt.

Fjern all junk food fra hjemmet ditt til å gjøre de behandler du krever mindre tilgjengelige, så du vil bli motivert til å spise de riktige tingene. Når innkjøp av mat, lager din handlekurv med sunne snacks som mandler, frukt og riskaker. Del dine sunne matvarer i reisepakker som du kan gomle på mens du er ute på byen, unngå fristelsen til å unne deg usunn mat.

Hint

  • Oppfordre andre medlemmer av din husstand til å eliminere junk food fra sine dietter også.
  • Tren regelmessig for å holde energinivået oppe og holde motivasjonen oppe.
  • Unngå dietter som mangler riktig ernæring.
  • Sørg for å spise nok kalorier til å bære deg hver dag.