Digidexo.com

Hvordan lage Soppdrepende Powder

Hvordan lage Soppdrepende Powder


Antifungal pulver brukes til behandling av sopp-infeksjoner på huden eller kropps og brukes for tilstander som fotsopp. Soppdrepende pulver kan finnes på de fleste apoteker og dagligvarebutikker og er også tilgjengelig på resept. Soppdrepende pulver kan gjøres hjemme fra grunnleggende ingredienser og kan være så trygg og effektiv som over-the-counter versjonene. Kontakt alltid lege med spørsmål.

Bruksanvisning

Kombiner en kopp maismel med seks ss. av natron i en middels stor beholder med lokk. Natron og maismel begge har soppdrepende egenskaper og absorberer fuktighet godt, som hjelpemidler i healing sopp infeksjoner.

Legg åtte ss. av rismel til blandingen. Rismel kan bli funnet på mange dagligvarebutikker, spesialgourmetbutikker eller asiatiske matmarkeder. Dette vil gi blandingen en finkornet struktur. En ss. boraks pulver kan erstattes for rismel.

Bland godt med en gaffel eller liten visp. Dekk beholder med lokk.

Prøv kjelleren på soppdrepende pulver ved å plassere i en lukkbar plastpose med et par sprigs av en duftende urt, som lavendel. Permisjon for to eller tre dager, og deretter fjerne urt og legg pulveret i en beholder med lokk.

hindre at pulveret klumper i fuktige omgivelser ved å legge til en fjerdedel ts. av ris til blandingen, og å kombinere godt.

Tips og advarsler

  • Hvis de oppbevares i en forseglet beholder, bør det antifungale pulveret forblir frisk i flere uker.