Digidexo.com

Informasjon om Slim Fast

Grunnlagt i 1977, tilbyr Slim-Fast Company en vekt-tap plan sentrert rundt å spise sine merkevarer. Det startet ut med måltid-erstatning vibrering (med en antydning av to shakes om dagen pluss en fornuftig måltid), men har siden utvidet sitt tilbud med snackbarer, måltid-erstatning barer, pasta, supper og til og med iskrem.

Produkter

Slim-Fast har flere produktlinjer: Originale, Low Carb, High Protein, Easy-til-Digest (fri for laktose og gluten) og Optima (med mindre sukker og mer protein og fett for å hjelpe kontroll sult). Det rister kan kjøpes pre-laget eller som et pulver som du blander hjemme med skummet melk. Smaker inkludere Cappuccino Delight, Melkesjokolade, fransk vanilje, Rich Chocolate Royale og Strawberries N 'Cream.

Planen

Den daglige Slim-Fast plan inneholder: to vibrering eller måltid-on-the-go barer, et stykke frukt, en fornuftig måltid og to eller tre snacks, som kan være Slim-Fast-produkter, frukt eller grønnsaker. Andre næringsmidler som er akseptable også, så lenge de inneholder ikke mer enn 150 kalorier. Planen inneholder 1200 til 1500 kalorier om dagen.

Betraktninger

Slim-Fast diett plan er høy i fiber. Bytte til denne planen kan føre til at gass og andre fordøyelsesbesvær. For folk som vanligvis ikke får mye fiber i kosten, anbefaler selskapet starter ved å erstatte bare ett måltid om dagen med en shake i stedet for to. Å drikke åtte glass vann daglig vil også hjelpe.

Engasjement

Slim-Fast plan fungerer bare godt for folk som liker smaken av sine produkter. Selskapet bruker smaks studier for å sikre sine produkter er smakfull, slik at folk liker det de spiser mens slanking. Det hjelper også folk opprettholde vekttap når den er oppnådd gjennom støtte og informasjon som tilbys på den offisielle Slim-Fast hjemmeside.

Advarsel

Slim-Fast pulverisert produkter inneholder søtningsmiddel aspartam. The Food and Drug Administration har styrt det trygt å bruke, selv om noen mennesker er opptatt av helseproblemer forbundet med aspartam. FDA anbefaler at personer med fenylketonuri (PKU), en sjelden arvelig sykdom, begrense sitt inntak av aspartam fordi den inneholder små mengder fenylalanin, som kan gjøre deres tilstand verre.

Helsemessige bekymringer

Slim-Fast nettstedet sier at sin plan passer inn i American Diabetes Foreninger retningslinjer av 45 gram karbohydrater per måltid for personer med type 2 diabetes. Nettstedet hevder også at siden planen er høy i fiber, lite fett, og ikke inneholder store mengder av natrium, er det trygt for de med høyt blodtrykk. Plus, vil noen vekttap oppnås ved å bruke Slim Fast plan hjelpe folk med begge disse forholdene.