Digidexo.com

Hva er fordelene med wheatgrass for vekttap?

I de senere årene har hvetegress trådte inn i rampelyset på scenen av dokumenterte supermat. Superfoods er frukt og grønnsaker som er rike på vitaminer, antioksidanter og andre næringsstoffer. I tillegg til å være næringsrik, supermat, som hvetegress, har blitt et emne for de som studerer det fulle omfanget av fordelene som tilbys ved å forbruke disse plantene. Hjelpe vekttap er en av de fordeler som blir utforsket.

Wheatgrass for generelle helse

Det viktigste steget mot vekttap er å maksimere ens generelle helse. Legge wheatgrass til en personlig diett har samme nytte av å legge til en eller flere porsjoner med grønnsaker per dag. Et organ som er velnært fungerer bedre enn et system tømt for nødvendige vitaminer og mineraler.

Wheatgrass og sult

For vekttap, er en av de mest betydelige fordeler for forbruker wheatgrass at næringsrike matvarer fylle en person raskere enn "tomme kalorier" som finnes i fett og søtsaker. Mens kroppen kan kreve umiddelbar tilfredstillelse av sukker fra en mat valg som en candy bar, er den langsiktige ønske om mangler næringsstoffer mer rettmessig fornøyd med frukt og grønnsaker høy i vitaminer, fiber og naturlig sukker.

Wheatgrass som en detox

En av de ubekreftede medisinske påstander om wheatgrass er at det renser både kropp og blodet. Selv om disse påstandene er for det meste basert på anekdotiske bevis, ville dette innebære at wheatgrass kan hjelpe i spyle fett, metaller, frie radikaler og andre skadelige kreftfremkallende fra kroppen.

Wheatgrass og kalium

Wheatgrass er høy i kalium, et mineral kreditert med å forbedre muskel tone og hudens kvalitet. I tillegg til å være kosmetisk fordelaktig, å opprettholde et jevnt inntak av kalium er nødvendig for å bygge muskel og brenner kalorier.

Wheatgrass og energidepartementet

Bortsett fra å opprettholde en sunn diett, mosjon er den nest viktigste skrittet for å kontrollere vekten. Wheatgrass, når kombinert med et balansert kosthold, er påstått å øke energi i folk som bruker det regelmessig. Økt energi fører til økt aktivitet, og dermed fører til et vekttap regime.