Digidexo.com

Sunn snacks for Preschool Class

Sunn snacks for Preschool Class


Når det er din tur til å gi snacks for ditt barns førskolen klasserom, ikke få panikk - preschoolers 'snacks trenger ikke være komplisert, tidkrevende eller budsjett-busting. Satte scenen for å spise sunt ved å tilby barnevennlige småstykker som er trygt for de fleste barn å spise, så divvy dem ut i passende porsjonsstørrelser.

Hva som utgjør sunt?

Det amerikanske Department of Agriculture publikasjon "Dietary Guidelines for amerikanerne, 2010" anbefaler at barn i alderen 3 til 4 spise mellom 1000 og 1600 kalorier per dag, avhengig av kjønn, alder og aktivitetsnivå. Forsikre deg om at snacks du tilbyr passer innenfor disse måltid planer ved å holde deler små. Velg en snack som er lav i sukker, natrium og mettet eller trans fett og i stedet er rikt på vitaminer og mineraler, magre proteiner, umettet fett eller komplekse karbohydrater.

Allergihensyn

Antallet barn med peanøttallergi tredoblet mellom 1997 og 2008, ifølge gruppen Food Allergy forskerutdanning. Sjekk med din preschooler lærer å avgjøre om peanøtter eller tre mutter allergi er en bekymring for snack tid. Hvis det er tilfelle, se opp for mat som peanøtter kan utilsiktet være i. Mens snacks ved hjelp av peanøttsmør eller malte nøtter er selvsagt off-limits, sier allergi gruppen som peanøtter kan bli funnet i kommersielle bakevarer, egg ruller, enchilada saus og marsipan. Les ingredienslister nøye, på jakt etter en uttalelse som advarer om produktet kan inneholde peanøtter. Andre potensielle allergener inkluderer melk, egg og soya.

Perfekt Produce

Førskolebarn trenger 1 til 1,5 kopper frukt og ytterligere 1 til 1,5 kopper grønnsaker hver dag, og snacks er akkurat det rette stedet å legge en annen servering. Serve gulrøtter og dip som snacks; barn liker ofte gulrøtter på grunn av sin naturlige sødme. Pair baby gulrøtter eller gulrot skiver med en beholder med hummus eller en krukke av salsa. Hvis det er en varm dag, ta med i beholdere av usøtet eplemos som har vært frosset over natten for å lage en frukt slushy. Et annet alternativ er å tjene "marihøner på en log" - som de tradisjonelle maur-on-a-log snack laget med peanøttsmør, fyll stangselleri med lys kremost og legge til en linje av tørkede rosiner eller tranebær.

Interaktive Snacks

Kresne barn kan nyte en matbit mye mer hvis de har en hånd i å forberede det. Med velsignelse av læreren, la preschoolers å lage sin egen yoghurt parfait. Kjøp en stor beholder med fettfattig yoghurt og skjære opp frukt som jordbær eller bananer. Portion yoghurt, frukt og helkorn frokostblanding i boller og la barna laget sine egne ingredienser i små kopper. Du kan også la dem lage sine egne cracker sandwicher - tilby hele korn kjeks, lav-fett ost skiver, skjære opp biter av kjøttpålegg og små biter av salat og tomat. Barna kan laget sine "smørbrød" men de ønsker.