Digidexo.com

Hvordan søke om uføretrygden

Hvordan søke om uføretrygden


Hvis du har blitt deaktivert og ikke klarer å fungere, kan du være kvalifisert for økonomisk bistand fra den føderale regjeringen for uføretrygden eller som det heter i USA, funksjonshemming forsikring. The Social Security Administration er byrået som administrerer utbetalinger til funksjonshemmede søkere, som valgbarhet avhenger av deres sysselsetting status og historie. Hvis du er en statlig ansatt og blir ufør, kan du være kvalifisert for statlige ytelser.

Hvordan søke om uføretrygden

Start søknadsprosessen online. Du trenger ikke å planlegge et kontor avtale. Du må være minst 18 år eller eldre og har jobbet og betalt inn Social Security med nok kvartalene tilgjengelig for å kvalifisere seg. Ifølge itseligibility krav ", bør du ha en medisinsk tilstand som har hindret deg i å arbeide eller antas å hindre deg i å arbeide i minst 12 måneder eller ende i døden, og bor i USA eller en av dets territorier / commonwealths. " Søknadsprosessen er litt lang, og det tar tid å få svar.

Alternativt kan du søke på telefon. Du kan kalle deres gratisnummer på 1-800-772-1213, og bruke sine automatiserte telefontjenester for å motta registrert informasjon og gjennomføre enkelte virksomhet 24 timer i døgnet. Hvis du trenger hjelp, kan du snakke med et levende Social Security representant mellom klokken 7 om morgenen og 19:00 mandag til fredag. For døve eller tunghørte, ring vår gratis TTY nummer, 1-800-325-0778, mellom 7 am og 19:00 mandag til fredag. Denne informasjonen er tilgjengelig på deres hjemmeside, se lenke til denne siden i Resource avsnittet nedenfor.

Ta kontakt med Human Resources Divisjon for mer informasjon hvis du er en statlig ansatt. Hvis du blir ufør, kan staten har en funksjonshemming program som du kan være kvalifisert for å søke.

Hint

  • Hvis kravet ditt blir avslått, kan du sende inn en klage. For å få hjelp, bør du rådføre deg med en advokat som spesialiserer er funksjonshemming lov.