Digidexo.com

Hvordan lykkes på Weight Watchers Diet

Hvordan lykkes på Weight Watchers Diet


Weight Watchers ble innlemmet i 1963, og tilbyr en diett plan som har vært i stadig utvikling siden den gang. De proprietære Points, og, senere, har PointsPlus programmet blitt forskjøvet i løpet av årene, men forutsetningen er fortsatt den samme: Hver mat er tildelt et nummer Points, og du teller disse i stedet for kalorier. For å lykkes på planen, ikke bare lære om PointsPlus system og følge det som foreskrevet. Også dra nytte av hele Weight Watchers system.

Hvordan lykkes på Weight Watchers Diet

•  Delta på møter. Ikke bare kommer, veie inn og forlate før møtet starter. Møter er en viktig komponent for støtte samt meny, matlaging og mosjon tips. Hvis du er registrert i Weight Watchers Diet online program dra nytte av alle de interaktive verktøy og hyppige fora for online støtte fra andre Weight Watchers medlemmer.

•  Plan fremover. Finne ut dine måltider og menyer som langt forut for sin tid som mulig. Gjør dagligvarer lister og butikk for hva du trenger for å tilbe menyer.

Spis rikelig med matvarer med lave punkter verdier. I Weight Watchers, det er ingen forbudt mat. Men hvis du velger å spise mye fett, kaloririk mat som er høy i poeng du ikke vil være i stand til å spise mye. Mens høy-kalori mat som pizza er greit så lenge du holder deg innenfor din Poeng tildeling, planlegger de fleste av dine menyer rundt massevis av lav-Point matvarer.

Spis mer frukt og grønnsaker. De fleste grønnsaker på Weight Watchers planen regnes som "gratis mat" fordi de er 0 poeng. Frukt er bare 1 poeng per porsjon. Kombiner dette med lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, magre proteinkilder, sunt hele korn og små mengder sunt fett og du vil spise en anstendig mengde mat hver dag.

Serve Weight Watchers-vennlig mat til familien. Ikke stress deg ut ved å tilberede to måltider hver natt. Selv om familien din ikke trenger å gå ned i vekt vil de fortsatt ha nytte av å spise sunn mat som du spiser. Se dine porsjoner ved å telle poeng; de andre medlemmene av familien din trenger ikke dette trinnet.

Bruk alle poengene dine. The Weight Watchers diett plan gir deg ekstra poeng hver uke for å bruke som du vil. Du kan spre disse punktene ut gjennom uken eller bruke dem for en spesiell anledning. For eksempel, hvis du liker å gå ut til middag på lørdager kan du bruke ekstra poeng og spytte i litt ekstra. Kontroller at du bruker disse punktene. Noen medlemmer tror de vil miste vekt raskere ved å spise færre poeng, men i stedet ender opp med følelsen sulten, frustrert og fratatt.

Hold en journal. Skrive ned alt du spiser er en fin måte å holde deg på sporet.

trening hver dag for å bidra til å øke vekttap og tjene ekstra poeng.

Hint

  • Konsultere legen din før du starter en diett eller trening plan.