Digidexo.com

Hvordan Quit en Diet Soda Habit

Det er mange mennesker som er avhengige av diett brus og det er en mat vane som er svært vanskelig å bryte. Når du bestemmer deg for å slutte, vil du også oppleve abstinenssymptomer. Når du har gjort opp tankene dine til å slutte, og er fast bestemt på å lykkes, må du følge disse trinnene for å avslutte dietten brus vane.

Hvordan Quit en Diet Soda Habit

•  Bli kvitt all diett brus som er i ditt hus og din arbeidsplass. Hvis fristelsen er ikke foran deg, vil du ikke bli fristet til å plukke opp en boks eller skjenke deg en drink. Kast alt bort eller gi den bort; ikke la noen i huset selv for andre beboere.

på lager i ditt kjøkken med koffein alternativer for deg å innta når behovet oppstår. Din avhengighet stammer fra koffein så mye som karbonatisering. Å gi opp koffein er mye hardere og er ikke din umiddelbare mål er denne prosessen.

Drikk grønn te i stedet for din vanlige diett brus. Grønn te er sunt for deg og vil holde koffein nivåer selv for å gjøre det lettere å holde seg på sporet.

Drikk vann i kombinasjon med grønn te for å skylle ut natrium som har bygget opp i systemet fra din vane. Natrium som har bygget opp er usunn og må gå.

Ta denne prosessen én dag av gangen, og det vil bli lettere. Ta medisin for hodepine som nødvendig for å håndtere uttaket. Dette er en normal del av prosessen.

Hint

  • Når du først quiting vane, unngå steder der du normalt ville nyte en diett brus. Dette vil bidra til ikke å friste deg.
  • Ikke erstatte koffein som du klipper ut av kostholdet ditt kan føre til intens hodepine, hvis ikke migrene. Vær forsiktig og sakte avvenne deg av koffein hvis det er også et mål av deg.