Digidexo.com

Remotely Installerte CPAP maskiner

Pasienter diagnostisert med søvnapné kjenner lettelse at eksternt installert kontinuerlig positivt luftveistrykk, eller CPAP, kan maskiner tilbyr. Leger foreskrive denne medisinske enheten for hjemme-behandling av søvnapné - en tilstand som kan påvirke hjerte og kardiovaskulær helse når ubehandlet. Uavhengig av disse fordelene, men ikke utstyret krever at pasientene tilpasse seg følelsen av CPAP maske og luftstrøm.

Sleep Apnea

The National Heart, definerer Lung and Blood Institute søvnapné som "en eller flere pauser i pust eller grunne åndedrag mens du sover." Denne pausen regnes som en apné når det varer i 10 sekunder eller mer, og resulterer i at vedkommende har en opphisselse fra dvale. Remotely installerte CPAP maskiner spesifikt behandle obstruktiv søvnapné - en blokkering i luftveiene som hindrer normal pusting - i stedet for sentrale søvnapné forårsaket av en nevrologisk problem.

CPAP Machine

En enhet som er litt større enn et brød, og tilbyr en CPAP maskin en ekstern og bærbar alternativ til å puste enheter i et sykehus. Maskinene koble til en maske som dekker enten munn og nese, bare nesen eller plugges inn i nesen via nesekateter, forklarer WebMD. Når en pasient bærer en av disse maskene under søvn, gir CPAP konstant lufttrykk gjennom masken, minske virkningene av søvnapné.

Relief

The Mayo Clinic hjemmeside forklarer at leger fore CPAP å behandle moderat til alvorlig søvnapné, bestemmes av antall apneas pasienten får i løpet av natten. Det viktigste symptomet som eksternt installert CPAP maskiner behandler er søvnighet på dagtid, men behandlingen reduserer også risikofaktorer for en rekke hjerte-relaterte problemer, inkludert høyt blodtrykk, hjertesvikt, hjerteinfarkt og hjerneslag, ifølge National Heart, Lung og Blood Institute.

Side Effects

Mens ekstern CPAP gir store fordeler til sine brukere, WebMD bemerker at noen pasienter lider av luftveisproblemer, for eksempel en tørr hals, rennende nese og lunger. Masker kan også irritere huden eller har lekkasjer i løpet av natten. CPAP maskiner kan også virke ubehagelig, selv etter dager og uker med bruk.

Betraktninger

The Mayo Clinic rapporterer at muntlig apparater tilby et alternativ til CPAP maskiner for de som lider av mild søvnapné. For pasienter som trenger eksternt installert CPAP, anbefaler WebMD snakke med en lege for å justere luftmengder eller for å skaffe alternative, mer komfortable masker. Disse trinnene bidra til å sikre pasientene være konsekvent i å bruke sin i hjemmet CPAP-maskin, som søvnapné lider kan føle seg sliten etter bare en dag uten det.