Digidexo.com

Hva du skal se etter når du velger et sykehjem

Hva du skal se etter når du velger et sykehjem


Det er mange faktorer å vurdere når du velger et sykehjem. Det er svært tidkrevende, men det er vel anvendt tid for din fred i sinnet og din kjære ens trivsel. Når du har bestemt hva slags pleie er nødvendig og funnet ut de finansielle detaljene, så er du klar til å gjennomgang for sykehjem for å velge den beste mulig.

Hvor skal jeg begynne

Først trenger du en liste over sykehjem i ditt område. En liste er tilgjengelig fra Eldercare - www.eldercare.gov; 1-800-677-1116 - eller du kan kontakte din lokale Ombudsmannens kontor. Begrens søket ved å ringe og spørre grunnleggende spørsmål og får en følelse for hvert anlegg. For hver og en, finne ut ansatte per innbygger forholdet, om det er en venteliste, og hvis de har bestått statlige inspeksjoner. Når du har din liste snevret ned, kan du begynne å gå.

Første besøk

Planlegg ditt første besøk med anleggets direktør. Du kan gjøre et uanmeldt besøk på et senere tidspunkt, hvis du ønsker det. Hvis du ankommer uanmeldt første gang, kan det ikke være noen tilgjengelig for å svare på alle dine spørsmål tilstrekkelig. Møte og få informasjon om den personen som driver sykehjemmet; spør om de er lett tilgjengelig for familiemedlemmer og hvor ofte regissøren er der. Hvis regissøren er rutinemessig utilgjengelig, er det sannsynligvis et sted å skrape av listen. Hvis sykehjemmet passerer denne første turen, og gå igjen, uanmeldt, og du kan se hvordan hjemme går når de ansatte ikke er forberedt på en formell besøk.

Hva du skal se etter

Sykehjem må vise sine statlige undersøkelser. Les det nyeste og se etter svakheter. Be om å få se tidligere inspeksjoner. Du kan bruke Medicare.gov å se sykehjemskvalitetsvurderinger og statlige undersøkelser; Nettstedet har også en god sjekkliste for å ta med deg slik at du kan gjøre din egen kvalitetskontroll. Be om å få se en aktivitetskalender, og spørre om aktiviteter for beboerne. Ta hensyn til lukt, renslighet, og ansatte-pasient interaksjon. Lytt til samtale alarmer og legg merke til hvor lang tid det tar ansatte til å svare på samtaler for assistanse. Snakk med noen hjelpepleiere; de vil være å gi det meste av personlig pleie til din kjære.

Ytterligere anbefalinger

Hvis mulig, snakke med noen av beboerne selv og deres familiemedlemmer. Dette vil gi en sårt tiltrengt personlig perspektiv av sykehjemmet. Besøker anlegget i spisetiden er klok, og, ja, kan du be om å se på kjøkkenet. Måltid ganger vil være viktig å din kjære. Se om maten ser appetittvekkende. Mange kvalitetsboliger vil tilby deg et måltid slik at du kan smake selv. På best mulig scenario, er du ute etter et sted med en vennlig, hjemlig atmosfære som gir kvalitet sykepleie.