Digidexo.com

Hvordan finne informasjon om misbruk av Hjem helse hjelpere

Hvordan finne informasjon om misbruk av Hjem helse hjelpere


Ingen ønsker å forestille seg skade kommer til sine eldre familiemedlemmer og venner. Dessverre er eldre misbruk et alvorlig problem både innenfor familier og fra profesjonelle vaktmestere. Mens de fleste hjem helse hjelpere bringe lindring og trøst til alle som er involvert, er det problematiske seg. Familier og eldre mennesker undersøke sine muligheter for medisinsk og personlig assistanse må gjøre sin forskning og velge nøye.

Bruksanvisning

Be hjem helsemyndigheter å bare gi deg hjem helse hjelpere, ikke hjemme omsorg medhjelpere. Folk ofte ikke vet forskjellen, og mange byråer ikke forklare det. Hjem helse hjelpere er vanligvis opplært i jobbene sine og avhengig av staten, har sertifiseringer eller lisenser. Ofte er hjem helse hjelpere sertifisert pleieassistenter. Hjemmetjenesten hjelpere har ingen opplæring, pedagogisk eller juridiske krav. Det kan være svært vanskelig å spore sine faglig bakgrunn - hvis de har dem.

Bruk kun byråer som kjører jevnlige bakgrunnen undersøkelser på sine ansatte. Bakgrunnsrapporter vil plukke opp på tiltale og overbevisninger knyttet til eldre misbruk og andre juridiske problemer. I noen stater, forskrifter hindre byråer fra å dele bakgrunnsrapporter med klienter. Det betyr at du må velge din byrået nøye, så du kan stole på deres ord. Sjekk med din tropemedisiner, avdeling for forbrukersaker og Better Business Bureau på omdømme og pålitelighet av potensielle byråer.

Ansett hjem helse hjelpere direkte for å være sikker på deres bakgrunn. Som en direkte arbeidsgiver, har du muligheten til å be om en bakgrunn etterforskning og gjennomgå rapporter direkte. Kutte ut etater kan bety mer arbeid, men det også utdanner deg med mer informasjon.

Kontroller hjem helse aide lisenser med staten avdeling for helse eller avdeling for forbrukersaker. Selv om ikke alle stater lisensiere hjem helse hjelpere, de som ikke har nettsteder å verifisere lisenser. Hvis en assistent har ventende eller tidligere beskyldninger eller disiplinære tiltak, tilstander gjøre denne informasjonen tilgjengelig på sine nettsider. Noen stater, inkludert California, tilbyr komplette filer på disiplinære handlinger ved forbruker eller arbeidsgiver forespørsel.

Be om referanser på hjem helse aide kandidater. Kaller sine tidligere klienter å få tilbakemeldinger og verifisere hjelpere 'påstander om fortid sysselsetting.

Kontakt anerkjente organisasjoner som American Association of Pensjonert Personer som tilbyr guider om hvordan du velger en hjemmepleier og hvordan du kan se for eldre misbruk. Fordi selv de beste screening ikke alltid forhindre et problem, forbrukerne har til å utdanne seg og være påpasselig. AARP gir utskrifts brosjyrer samt informasjon på sin hjemmeside.