Digidexo.com

Tips for å øke Mood & Metabolism

Metabolisme bestemmer hvordan kroppen forbrenner drivstoff, og for de fleste er det den drivende faktoren bak hvor raskt og enkelt de mister vekt eller hvor vanskelig det kan være å få vekt. Mange faktorer påvirker metabolismen inkludert genetikk, kjønn, alder og kroppsmasse. Defekter i skjoldbruskkjertelen også kan både øke eller avta ens stoffskifte. Eksklusive langsom metabolisme forårsaket av medisinske forhold, er det flere måter å naturlig øke stoffskiftet.

Trening

Det beste middel for å øke både stoffskiftet og humør er en generell livsstil som inkluderer sunn mat, riktig hvile og regelmessig mosjon. Exercise, spesielt, er en viktig komponent for å forsterke forbrenningen. Kardiovaskulære øvelser hoppe starte metabolisme, mens vekttrening bygger muskler som i sin tur bidrar til å øke den samlede langsiktige metabolisme. En mager kroppsmasse er en viktig del av en sunn og aktiv metabolisme.

Spis ofte

I motsetning til hva noen Kosten tror, ​​kutte måltider er ikke svaret. Mens mat mengde og kalorier trenger å bli sett, må stoffskiftet å vite at alle systemer er go - og sultne selv forteller det helt motsatt. Kroppen begynner å brenne kalorier så snart du mate den. Å spise flere små måltider i løpet av dagen, spesielt når du prøver å gå ned i vekt, har vist seg å øke metabolismen.

Unngå stress

Mens sammenhengen mellom stress og humør kan virke innlysende, stress fører også til en metabolsk tregere. Kortisol, kjent som stresshormonet, bremser stoffskiftet og er utgitt når kroppen er fysisk eller mentalt sliten.

Hydrate

Uten riktig fuktighet, kan ikke kroppen kvitte seg med giftstoffer. Dette kan påvirke stoffskiftet og humør. Drikkevann kaldt vann ytterligere hjelpemidler metabolismen på grunn av den ytterligere energi kroppen vil generere å varme opp.

Unngå Sugars

Sukker er kjent for å gi en forbigående heis eller høy. Men ulykken etterpå er nært forbundet med ned stemninger. Ved å velge sunt, snarere enn sukkerholdig snacks, holde deg ditt humør og metabolisme styrket. Faktisk, sukker fører til at kroppen og dens metabolisme å slå til sin fettlagringsmodus, bremse metabolsk funksjon.

Legge til litt krydder

Legge til krydret mat til dietten gir kraftige smaken uten store kalorier og har vært knyttet til bedre humør, økt hjernens funksjon og styrket musklene.

Omega-3

Det er bevis som støtter fordelene til metabolismen av matvarer rike på omega-3, som for eksempel sjømat, tang, valnøtter og linfrø.