Digidexo.com

Rosedale Diet

Rosedale Diet


Først utgitt i 2004, ble Rosedale Diet skapt av Dr. Ron Rosedale. Denne boken beskriver en to-fase diett plan som vil hjelpe slankere miste vekt. Dr. Rosedale anser denne dietten plan den optimale diett for livet, og han oppfordrer pasienter til å holde seg på denne dietten lang sikt.

Premiss

Rosedale Diet er basert på spesielle næringsforhold. Mer spesifikt fokuserer Dr. Rosedale på et måltid plan som angivelig styrer leptin hormonet. Ved å følge denne dietten, Rosedale sier at Kosten vil være i stand til å stoppe overspising og vil være fornøyd før. På grunn av dette, vil dieters miste vekt. Dette er en svært lav-karbohydrat, lav-protein og fettrikt kosthold og ligner på Atkins og South Beach Diet.

Guide til Leptin

Leptin er et hormon som regulerer forbrenningen og appetitt nivåer. Dette hormonet ble oppdaget i 1994 Leptin er utgitt av fettceller og nivåer er vanligvis proporsjonal med en persons fettprosent. Leptin fungerer ved å undertrykke appetitten del av hjernen. Ved å kontrollere leptin hormonet, mener Dr. Rosedale at enkeltpersoner kan styre sine matvaner.

Nærmere

Det er ingen telling av kalorier eller karbohydrater når følge Rosedale Diet. I stedet er enkeltpersoner beskjed om å spise sakte og å spise når de føler seg sulten. Rosedale Diet begynner med en tre-ukers introduksjonsfase der alle stivelsesholdige karbohydrater er eliminert. I tillegg til å fjerne stivelsesholdige karbohydrater og sukker matvarer, er visse matvarer begrenset gjennom hele Rosedale diett. Disse matvarer inneholder alle tørket frukt, druer, bananer, ananas, appelsiner, meloner, yams, hvite poteter, gresskar og mais.

Mens Rosedale Diet er en høy fett diett, gjør Dr. Rosedale stresset forbruket av gode fettstoffer som enumettet og flerumettet fett. Transfett og mettet fett skal unngås når du er på Rosedale Diet.

Måltider og trening

Når du følger Rosedale Diet, er enkeltpersoner anbefales å spise 1 g protein per 2 kg. av lean body mass. Dr. Rosedale anbefaler å spise frokost, en morgen snack, lunsj, en matbit på ettermiddagen og middag.

I tillegg anbefaler Dr. Rosedale fullføre 15 til 20 minutter med mosjon daglig. Han anbefaler å gjøre en aktivitet som du liker. Ifølge Dr. Rosedale, er den beste tiden å trene etter middag for å hjelpe kroppen din brenne av overflødig sukker før du går i dvale.

Kosttilskudd

Dr. Rosedale understreker bruken av kosttilskudd når du er på Rosedale Diet. Han tilbyr tre retningslinjer når det gjelder kosttilskudd. Først anbefaler Dr. Rosedale tar høy kvalitet, høy dose produkter. Han råder å kjøpe disse fra sin egen personlige supplement linje. Sekund, anbefaler Dr. Rosedale at multivitamin ikke inneholder jern fordi jern lagres i kroppen og kan fremskynde produksjonen av frie radikaler. Til slutt, alltid velge kosttilskudd som er i form av kapsler i stedet for tabletter fordi kapsler vil ordentlig bryte ned og bli absorbert i stedet for bare passerer rett gjennom deg.