Digidexo.com

Ansikts øvelser for å stramme huden på øvre øyelokk

Hvis du ønsker å tone huden i ansiktet ditt, er plastisk kirurgi ikke det eneste alternativet. Ansikts øvelser kan hjelpe stramme huden på øvre øyelokk. Forskjellen mellom kirurgi og øvelsene er at kirurgi gir umiddelbare resultater, mens øvelser ta tid. Hvis du har ledig tid du kan dedikere til øye øvelser hver uke, kan du oppnå de trang øyelokkene mulig. Hvis du er usikker, kan du gjøre øvelsene for en måned eller to, og se etter resultater.

Rapid Lukk

Plasser to fingre på hver side av hodet, på templet, og dra forsiktig tilbake. Øynene skal være åpne. Ikke dra huden din for mye. Nå raskt lukker og åpner øynene dine fem ganger. Fingrene dine vil bli trukket mot øynene dine så de stenge, men prøv å holde dem på samme sted gjennom hele øvelsen. Gjøre 10 sett med fem.

Å slappe av øynene etter en øvelse, gni håndflatene sammen før de får varm og plassere dem på toppen av dine lukkede øyne. Sitt med hodet ned og øynene dine i håndflatene i 30 sekunder. Gjenta om nødvendig.

Brow Lift

Løft øyenbrynene så høyt som mulig og senk øyelokkene så lavt som mulig. Det er lettere å gjøre denne øvelsen hvis du vipper hodet opp litt. Du vil føle musklene i øyelokkene blir jobbet når du gjør denne øvelsen riktig. Hold stillingen i fem sekunder og slappe av. Gjenta 10 ganger.

Hvis dette er for vanskelig, kan du bruke fingeren til å heve øyenbrynene og hold dem mens du lukker øyelokkene. Etterligne formen på øyenbrynene med pekefingrene og plassere dem rett under brynene. Bruk pekefingeren til å dekke øyenbryn og deretter fingeren gli nedover. Nå bruker fingeren til å løfte øyebrynet opp. Lukk øyet så stramt som mulig på samme tid.

Up & Down

Sitte i en stol og lukk øynene. Mens du holder hodet oppreist, se så høyt opp som mulig og deretter så lavt ned som mulig. Hold øynene lukket hele tiden og ser så høyt og så lavt som mulig. Slå opp i to sekunder, se ned i to sekunder og slappe av. Gjør fem sett og utføre et øye-avslappende øvelse (varme håndflatene) å holde øynene fra å være over-anstrengt. Denne øvelsen fungerer musklene som kontrollerer hele øyelokket.