Digidexo.com

Hvordan søke på trappeheiser for funksjonshemmede

Hvordan søke på trappeheiser for funksjonshemmede

Hvis du blir ufør, kan en trappeheis bety forskjellen mellom gjenværende i din bolig og å være uavhengig, eller å måtte flytte fra hjemmet ditt. Hvis du er på funksjonshemming, men ville ha nytte av en trappeheis i ditt hjem for å forbedre livskvaliteten og vedlikeholde din selvstendighet, har du en rekke alternativer.

Hvordan søke på trappeheiser for funksjonshemmede

•  Mål din trapp gelender nøye. Få noen til å hjelpe deg med å måle avstanden fra første etasje til gulvet i andre etasje landing.

Forskning trappeheiser enten online eller via katalog. Begrens dine valg til to eller tre modeller som ville være egnet for din trapp. Bestem hvilke modeller er egnet for størrelsen på rullestolen du bruker, hvis det er aktuelt.

Sammenlign priser og alle installasjons avgifter. Sammenligne også servicekontrakter og garantier.

Begrens dine valg til to eller tre leverandører som bærer modellene du er interessert i, husk alle kostnadene involvert som beskrevet i trinn 3.

Kontakt hvert enkelt selskap for å få et gratis tilbud. Lag avtaler for dem å gå på person og ta målinger etter behov. Diskuter finansieringsalternativer for trappeheis og betalingsmetoder akseptert.

Utkast et brev om tema for din funksjonshemming og beløpet som trengs for å ha trappeheis installert.

Kontakt National Association of området Agencies on Aging (N4A) for informasjon om ditt lokale reisebyrå. Spør den lokale etaten hvilke muligheter du har for å finne hjelp til å betale for trappeheis som skal installeres dersom du er på funksjonshemming.

Kontakt Association of hjelpemiddelloven programmer for å finne plasseringen av ditt lokale reisebyrå og assistanse som kan være tilgjengelig for å hjelpe deg med å sikre dine rettigheter til å få tilgang til tekniske hjelpemidler, for eksempel en trappeheis.

Consult US Department of Housing and Urban Development for informasjon om bistand for funksjonshemmede med behov for endringer i sine eksisterende boligsituasjon.

Kontakt Federal Housing Authority å se hva bistand kan være tilgjengelig for deg i form av hjemme eierskap og Oppussing lån, eller informasjon om en omvendt boliglån til å betale for trappeheis og frigjøre noe av ditt hjem egenkapital til å betale for dine behov.

Hvis du ikke bor i en stor by, kontakt Rural Housing Services om sine tilskudd og lån programmer under US Department of Agriculture. RHS 502 Home Eierskap lån og tilskudd er utformet for å bidra til å betale for trappeheiser og andre adaptive enheter du kan kreve, for eksempel baderoms hjelpemidler.

Hold oversikt over all korrespondanse, og holde den organisert i passende filer for enkel referanse.

Hint

  • Undersøke oppussede trappeheiser for å prøve å få ned kostnadene for installasjon av trappeheis. Også be om noen form for rabatt eller salg som kan være tilgjengelig.
  • Hvis du trenger å betale for trappeheis ut av egen lomme, husk at i det minste noen av kostnadene vil være fradragsberettiget.
  • Beholde kopier av alle kvitteringer involvert med dine helserelaterte utgifter, inkludert skatteinngang til og fra alle relaterte medisinske avtaler. Etter en viss terskel, kan disse bli trukket fra din skatt.
  • Pass på at du ikke tillater noe arbeid å starte før du er sikker på din midler til trappeheis.
  • Sørg for å lese alle de fine print for noen omvendt boliglån du kan melde deg på. Diskuter konsekvensene av en omvendt boliglån med noen familiemedlemmer du har utpekt som arvtakere av din vilje, eller som nyter godt.