Digidexo.com

Alternative metoder for å redusere blodtrykket

Ifølge American Heart Association, nesten én av tre voksne over hele USA har høyt blodtrykk (hypertensjon). Til tross for dette høye tallet, og fordi sykdommen kanskje ikke alltid viser umiddelbare symptomer, mange av disse menneskene ikke vet at de lider av det. Det finnes en rekke alternative behandlinger som er effektive for å redusere høyt blodtrykk.

En blodtrykksmåling

En blodtrykksmåling består av to tall, den ene over den andre. Den øvre rekke i lese er det systoliske trykk og det lavere tall er det diastoliske trykket. The National Heart, Lung and Blood Institute sier at normalt blodtrykk er under området 120/80 mmHg. Hvis systoliske trykket er innenfor rekkevidden til 120-139 eller diastolisk trykk er innenfor området 80-90 du har prehypertension. Hvis systoliske trykket er mellom 140 og 159 eller diastolisk trykk er mellom 90 og 99 har du Stage 1 hypertensjon. Du har Stage 2 hypertensjon hvis systoliske trykket er større enn 160 og diastolisk trykk er høyere enn 100.

Koenzym Q10

Studier viser at koenzym Q10 er effektivt for å redusere systolisk hypertensjon. Koenzym Q10 (CoQ10) er produsert i menneskekroppen. Det er et fettoppløselig, vitaminlignende stoff som er tilstede i hver celle i kroppen. Det er viktig for grunnleggende cellefunksjon og det har også antioksidantegenskaper. Dette betyr at det hjelper kroppen prosessen og eliminere giftstoffer og øker immunsystemet. Den foreslåtte dose for en CoQ10 supplement er 1200 milligram hver dag.

Hvitløk

Hvitløk kan redusere systolisk blodtrykk. Det kan tynne blodet, noe som reduserer dens evne til å levre seg. Det kan også samhandle med andre medisiner som reseptbelagte blodfortynnende som Trental og Coumadin. Du bør oppsøke lege hvis du vurderer å ta et daglig hvitløk supplement. Du bør unngå å ta en hvitløk supplement for to ukene før og etter operasjonen.

Biofeedback

Biofeedback er en form for komplementær medisin hvor pasientene lære en rekke øvelser som hjelper dem å kontrollere kroppslige prosesser som normalt forekommer ufrivillig, for eksempel hjertefrekvens, hudtemperatur og blodtrykk. Biofeedback har vært vist i en rekke tilfeller å være effektive for behandling og kontroll av høyt blodtrykk. Selv om forskerne ikke kan forklare nøyaktig hvordan biofeedback fungerer, det som er kjent er at pasienter som synes det er mest nyttige er de med sykdommer forårsaket av eller forverret av stress. Det er tre hovedtyper av biofeedback: neurofeedback - dette måler aktiviteten til hjernebølger; elektromyografi - dette måler muskelspenninger og termisk tilbakemeldinger - dette måler hudtemperatur.